Mourinho: 3-4 nya spelare i försvaret!


Så vi vill se Mourinho i framtiden!

Mourinho vill förstärka laget med 3-4 spelare till nästa år och det kommer mest handla om defensiven när Reals nya tränare shopar loss. Real Madrid har en riktigt bra offensiv med Ronaldo, Kaka, Higuain och benzema. Sedan finns Raul som en backup om han blir kvar vilket jag hoppas. Mourinho har nämnt att han vill spela en 4-3-3 uppställning med tre riktigt bra mittfältare då kan vi nog räkna in Alonso och kanske Kaka som två tredjedelar av de mittfältet men den sista är inte fylld för Granero, Guti, Lass, Diarra och Gago är nog inte till tänkta för den tredje platse. Även om jag tycker att Lass behandlades väldigt dåligt av Pellegrini, Lass är grymt bra och ja hoppas han blir kvar i klubben. Men jag tror att Real kommer att köpa in en tvåvägs spelare på mittfältet och denna kommer vara Daniele De Rossi. I försvaret har Real Madrid haft problem en väldigt långtid och köpet av Albiol har inte varit lösningen tyvärr. Han är en bra backup men inte en startspelare i en klubb som Real Madrid inte ännu iallafall. Pepe och Ramos är det ultimata mittlåset men då har det gång på gång förvandlats till katastrof på kanterna när Arbeloa och Marcelo spelat där. Så jag är rätt säker på att Mourinho vill stärka upp ytterbacksplatserna och vilka två skulle det vara? Maicon och Kolarov på varsin kant skulle ge en backlinje som kan konkurrera med de bästa backlinjerna i världen något vi inte varit i närheten av på väldigt länge. 2/3 av laget har hållit världsklass i många år men inte den där tredje och viktigast tredjedelen backlinjen den har läckt alldeles för mycket för att vara ett av världens bästa lag. Lägg till att den aldrig håller tätt när vi möter lag med världsklass anfallare. Så här är Mourinhos önskelista om han får välja själv, något som varit lite så där de senaste åren:



Daniele De Rossi - Mittfältare

Douglas Maicon - Högerback

Alekandar kolarov- Vänsterback

Angel Di Maria - Vänsterytter

Jesus Navas - H/V ytter

David Silva - Offensiv mittfältare

Mourinho presenterad på Bernabeu!!



Då var Real Madrids nya tränare presenterad på Bernabeu. Under en presskonferens nu på eftermiddagen så visade Perez stolt upp sin nye tränare för Madrid folket. Mourinho kommer att vara tränare för Real Madrid i minst fyra år om han får vara kvar hela tiden ut.

Det var en nöjd Mourinho som berättade om sina framtids planer med Real Madrid:

"God dag, Jag vet att min Katolikiska inte är så bra eftersom jag pluggat Italienska ett tag så har jag glömt de men ge mig en månad så är jag redo. Jag vet inte om jag är född för att träna Real Madrid men jag är född för att träna fotboll. jag gillar utmaningar och Real Madrid är en stor utmaning. Lyckligtvis har jag hittills haft en bra karriär som tränare och nu ger det mig en enorm stolthet över att få träna Real Madrid."

Han berättade även att han haft ett snack med kaptenen Raul men vad som sagts ville han inte nämna något om i pressen. Men om man kunde läsa honom rätt så ser det ut att bli tre nyförvärv i sommar två ytterbackar och en mittfältare. De Rossi ligger nära till hands där, Maicon en annan vem den tredje blir får vi se.

Real Madrids sportchef Jorge Valdano sa så här om Mourinho:

"Nu är kontrakten med Mourinho klart han är här hos oss i fyra år. Det är en ära för Real Madrid att få en av världens bästa tränare och vi är mycket glada för det."

Välkommen till Real Madrid Jose Mourinho du kommer göra underverk med klubben tror jag!

Cesc för 1,1 Miljard kr??


Många tankar i huvudet!!

I dag haglar ryktena om Real mer än någonsin. Enligt Sunday Express då ska Real Madrids nya tränare Jose Mourinho vilja lägga runt 1,1 miljard kr för snuva rivalen Barcelona på Cesc Fabregas. Detta låter inte som någon bra ide tycker jag. Det kan vi få 2-3 spelare som är minst lika bra som Cesc för. Men detta är ett galet rykte som alltid dyker upp när det gäller Real Madrid Vs Tidningar.

Det andra som låter lite dumt inom transfervärlden i dag är att Mourinho skulle vilja byta Kaka och Higuain mot Chelseas vänsterback Ashley Cole och mittfältaren Frank Lampard. Dålig affär om man frågar mig. Kaka har inte rosat marknaden men har mycket att ge fortfarande och Higuain är en målmaskin som alla vet.

Samtidigt kommer det rykten om att Real Madrid är på väg att förlänga kontraktet med Higuain så jag vet inte vad man ska tro. Den som lever får se!

Juan Manuel Vargas är ett hett namn på marknaden just nu alla storklubbar vill ha vänsteryttern som även kan spelar vänsterback. Real Madrid är inget undantag i detta fall man är grymt intresserade av spelaren och vi får se om Vargas spelar för Real Madrid nästa år.

Källa: Sunday Express, Goal, Marca

Ronaldo: Mourinho är en vinnare!


Ronaldo Positiv till Mourinho!

Cristiano Ronaldo gillar klubbens val av tränare. Mourinho är en vinnare precis som jag säger han i en intervju. Ronaldo gjorde en mycket bra första säsong i Real Madrid men vad hjälpte det när man ändå inte tog någon titel. Nu ser Ronaldo fram emot en ny säsong i Real Madrid och hoppas på att Mourinho kan göra underverk i klubben som jagar en efterlängtad titel. Ronaldo har haft en ledig dag ifrån landslags förberedelserna och passade på att kommentera sin nye tränare:

"Jag gick till Real Madrid för att vinna titlar nu har vi fått en tränare som har alla nyklar till framgång. Jag är mycket glad att det blev Mourinho som tränar Real Madrid nästa säsong, han är en vinnare precis som jag!"

Ronaldo hade svårt att dölja sin glädje över Mourinhos ankomst, men om det är någon som ska vara glad är det Jorge Mendes som är Ronaldos och Mourinhos agent, nu har han två välbetalda stjärnor i Real Madrid.

Källa: Marca


Officiellt: Mourinho ny tränare!


Vår nya tränare!!

Då var det klart Jose Mourinho tränar Real Madrid nästa säsong. Real Madrid gick ut med informationen tidigare i kväll. Välkommen till Real Madrid Jose Mourinho du är efterlängtad!

Perez tog saken i egna händer och då kom man fram till ett pris på 8 Milj Euro precis det som Real Madrid ville betala, Inter ville ha 16 men man nöjde sig tillslut med 8 Milj Euro! Mourinhos kontrakt är på 4 år och han kommer tjäna runt 10 milj Euro per säsong!

På Måndag kl 13:00 kommer man presenter honom på Bernabeu!

Källa: RealMadrid.com

Perez reser till Italien!


Perez tar saken i egna händer!

I dag reste Florentino Perez till Milano för att komma överens med Inters president Moretti angående Mourinho affären. Moretti vill ha full betalning vilket är 16 milj Euro för Mourinho för att bryta kontraktet och det vill inte Real Madrid betala. Moretti menar att detta är inte för att vara ovänlig, snål eller hård utan för att det är vad som står i kontraktet och att det skulle vara mest rättvist.

Inter fansen är inte nöjda med att Mourinho ska lämna klubben och har bett Moretti att inte släppa på Hävningsklausulen som är på 16 milj Euro.

Vi får vänta och se vad som händer i Italien kanske de kan komma överens snabb eller så blir det en långdragen historia den som lever får se. Ibland kan jag tycka att Perez är lite dumsnål nu har man chansen att få en av världens bästa tränare då kan han inte lägga in 16 milj Euro för att knyta till sig honom, men för världens bästa spelare kunde han lägga ut 100 Milj Euro!

Källa: As


City intresserade av Real trio!


Kan lämna för City!

Manchester City gör ett nytt försök att köpa Fernando Gago av Real Madrid. Men denna gången ger man sig även på ett försök att värva Van Der Vaart och Higuain. Enligt Marca så ska City ha två representanter på plats i Madrid för att försöka förhandla om spelarna och det handlar inte om några små pengar. Det är tveksamt om Real Madrid vill sälja alla tre spelarna och den spelaren jag tror Real håller hårdast i är nog Higuain som gjort en mycket bra säsong i Real, ett bud på 50-60 milj Euro ska det minst vara på om man ska sälja tycker ja. Gago däremot var på väg till City redan i Januari fönstret så förmodligen kommer han få lämna klubben nu, Van Der Vaart jagas nu av båda City och United någon som är bra för Real Madrid eftersom man kan få en budfajt mellan klubbarna, detta kan ge en extra slant för spelaren. jag vill inte se några rea priser ifrån Real Madrid denna säsongen som man gjorde med Robben och Sneijder. Ska man sälja så ska det kosta!

Uppdaterat:
Real Madrids sportchef Jorge Valdano har gått ut och sakt att Higuain stannar i Real Madrid iallafall om han får bestämma. Higuain har blivit en del av klubben och är inte till salu, menar Valdano!
 
Källa: Marca

Officiellt: Pellegrini sparkad!


Får kliva av jobbet!

Ikväll blev det officiellt att Manuel Pellegrini lämnar Real Madrid. klubben kommer att sikta in sig på Mourinho istället säger Perez.

Perez säger även att: De senaste veckorna har vi ägnat oss åt att analysera den gånga säsongen och vi har kommit fram till att avsluta Manuel Pellegrinis tid i klubben, sa presidenten Florentino Perez under presskonferensen.

Presidenten meddelade samtidigt att José Mourinho kommer att tillträda som ny tränare när han förhandlat klart med Inter.
– Vi har bestämt oss och vill ha José Mourinho som tränare och så fort han löst sin kontrakt med Inter skriver han på för oss, fortsatte Perez.

Det är rätt att välja Mourinho men vi ska även vara tacksamma för det Pellegrini gjort för laget, Tack Pellegrini för din tid i klubben och lycka till framöver!!


Styrelsemöte ikväll!


Riddarna runt de runda bordet!

Kl 18:30 i kväll kommer Real Madrids styrelse med Florentino Perez i spetsen ha sammanträde om framtiden. Den största frågan på dagordningen lär vara Pellegrini vs Mourinho. Så runt 19:30 kommer vi får svar på om Pellegrini sparkas - något han med 99,9% säkerhet kommer att bli. Man kommer även få en uppdatering kring förhandlingarna med Mourinho och Inter. På Marcas hemsida kan man i dag läsa en stor överskrift som säger Adios Pellegrini så det blev nog bara en säsong i Real Madrid för Chilenaren. Men jag återkommer senare när presskonferensen har varit. Själv har jag fotbollsmatch så runt 22:00 får ni en uppdatering!


Real värvar vänsterytter?


Di Maria ett alternativ!!

Ryktena är många just nu och några kommer bli sanna skulle jag kunna tänka mig. Det senaste som händer just nu är så klart att Real Madrid håller på att göra klart tränar frågan där Jose Mourinho ser ut att bli klar när som helst. När det kommer till spelare så verkar Real Madrid vara väldigt intresserade av Valencias David Silva och man ska ha kontaktat klubben för att komma fram till ett pris. Silva kommer inte bli en billig affär pga Valencias ekonomiska problem. Som vanligt försöker man ta överpris ifrån Real Madrid för att man vet att det finns pengar, fult av Valencia. Som kunde ha tagit mer för Villa men valde att skänka bort honom till Barcelona.

Den gammal Real Madrid spelare Wesley Sneijder kan vara på väg tillbaka till Real Madrid om Mourinho tar över klubben. När han fick frågan om att återvända till Bernabeu så svarade han att: "Jag vet inte, allt kan hända". Sneijder är mycket välkommen tillbaka eftersom jag tycker det var idioti att sälja honom ifrån början.

Om Mourinho blir ny tränare för Real Madrid vill han att klubben ska köpa in en renodlad vänsterspringare och om Mourinho själv får välja så vill ha se Sevillas Jesus Navas eller Benficas Angel Di Maria. Men det kommer kosta eftersom båda spelarna har gjort en mycket bra säsong, 40 milj Euro skulle jag kunna tänka mig. Enligt många tidningar så skulle Real Madrid redan gjort klart med Di Maria men det är något som Benficas president förnekar till.

En annan Benfica spelare som intresserar Real Madrid är vänsterbacken Fabio Coentrao som tillsammans med Di Maria gjort en strålande säsong för sin klubb. Men samtidigt så finns det andra rykten som säger att man bara använder Real Madrid som en bluff för att få Roma att betala mer för spelaren. Men som sagt det är Silly Season!

Källa: Marca, As, Goal


Mourinho snart klar för Real Madrid!


Reals nye tränare?

Det lär inte dröja länge innan vi vet till 100% säkerhet att Jose Mourinho tar över som tränare i Real Madrid. Under dagen har Mourinhos agent Jorge Mendes varit på plats i Madrid för att förhandla fram ett kontrakt åt vår nye tränare. Dessa förhandlingar ska ha gått bra och det ända som saknas ska vara en signatur ifrån "The special One" själv som förmodligen kommer att ske i kväll eller i morgon. Mourinho kommer förmodligen att bli den bäst betalde tränaren igenom tiderna. Nu är det bara att vänta och se!!

Källa: Marca

Pepe redo för VM?


Pepe packar väskan till Sydafrika!

Real Madrids Portugisiske mittback Pepe är redo för VM spel iallafall om man ska tro på vad han själv säger. Han sägs vara fri sin knäskada som han ådrog sig mot Valencia i vintras och efter en lång Rehab så har han nu anslutit till den normala träningen igen. Frågan är hur formen är? Det är mindre än en månad kvar till VM och Pepe har inte spelat en ända match under 2010. Men han är med i den Portugisiska truppen och har lika stor chans att ta en plats som alla andra och om jag känner Pepe rätt så är inte det en spelare som ger upp en VM plats för lite smärta.

En spelare som däremot skulle ha slitit sitt år om han haft något är Lassana Diarra för han kommer tyvärr missa VM i Sydafrika efter att han fått magproblem. Lass som har varit på förberedelseläger med landslaget i Tignes fick lämna truppen efter att läkarna undersökt honom och fattat beslut om att han ska vila på obestämd tid. Vad som är felet vet man inte riktigt men Lass ska ta fler prover så vi får väl se.

Ronaldo passade på att visa sin stjärnstatus när han anlände till Portugals VM läger i en egen helikopter. Men trots de visade han sin ödmjukhet genom att säga att han inte kan spela ensam. Vi måste ha 7-8 spelare i väldigt bra form om vi ska ha en chans att vinna, säger Ronaldo! Ronaldo kommer att ställas mot Brasilien, Elfenbenskusten och Nordkorea i gruppen.



Från en sak till en annan Real Madrid gjorde ett mycket bra jobb som värd för Champions League finalen! All heder till klubben!


Ny Gästbok!

Nu har jag skaffat en Gästbok där ni kan diskutera Real Madrid, få ut er ilska, eller bara snacka. Ni hittar den ovanför omröstningen som jag också ska försöka förnya snart. Mycket nöje!!


De Rossi ett namn för Real Madrid?

¨
Tung mittfältare på gång in!

Romas grovjobbare Daniele De Rossi kan vara på väg till Real Madrid. Real Madrid vill förstärka mittfältet och De Rossi skulle vara en riktig guldklimp om man lyckades få över honom ifrån Roma. Det är Romas dåliga ekonomi som gör att De Rossi är tillgänglig för en flytt. Han säger att han motvilligt skulle lämna Roma men att han kan skulle lämna om han tvingas för att rädda klubbens ekonomi. Han fortsatte och berättade att lämnar jag Roma så är det för spel i Real Madrid, säger han!

Men vilken spelare skulle inte säga det när man spelat i en klubb i många år! Jag tror att vi ser de Rossi eller Gerrard i Real Madrid nästa år.

De Rossi har ett riktigt tungt skott som kommer göra många mål i La Liga om han kommer!

Källa: Marca

Mourinho tar med sig Maicon?


Båda till Real Madrid?

Ikväll vann Real Madrids blivande tränare Jose Mourinho Champions League titeln med sitt Inter, jag vågar säga blivande tränare för nu är det så gått som klart. På måndag förväntas Pellegrini få kliva åt sidan för att göra plats åt Mourinho. Frågan är bara vilka spelare som Mourinho väljer att ta med sig ifrån Inter. Det ryktas väldigt mycket om att Maicon ska vara en av spelarna. Maicons agent Antonio Caliendo har uttalat sig och sagt att han är övertygad om att Mourinho kommer att träna Real Madrid och att Real Madrid har visat sitt intresse för Maicon. Men först så ska finalen spelas innan allt blir klart. Priset är högt och ska ligga på 40 Milj Euro men det är Maicon värd. Han är en av världens bästa ytterbackar. Tanken som Mourinho har är att Ramos ska ta klivet in i mitten tillsammans med Pepe och Maicon tar högerbacks platsen och Marcelo vänstern.

Man får passa på att tacka Pellegrini för en fin säsongen som Real Madrid tränare. Man hade hoppats på lite bättre resultat i de olika turneringarna men han har ändå gjort det ok.


Van Der Vaart till Man U?


Ryktas vara på väg bort!

Van Der Vaart har haft en mycket bra säsong i Real Madrid men trots det så lutar det åt att Van Der Vaart lämna Real Madrid nu i sommar om man ska tro de senaste rapporterna. Manchester United är väldigt intresserade av spelare och kan tänka sig att lägga 23 Milj Euro för spelaren. Van Der Vaart har dragits med skador under säsongen och inte kunnat göra sig själv rättvis men ändå så har han gjort 6 mål på 17 startade matcher. Nästa år kommer det bli ännu bättre konkurrens och då kan det bli svårt för Raffe att ta en plats. Men vi får se ännu är han en Real spelare.

Källa: Goal

Ribery ett avslutat kapitel!


Inget mys för Benzema och Ribery nästa år!

Det blir ingen Franck Ribery i Real Madrid nästa säsong. Han har i veckan skrivit nytt kontrakt med Bayern Munchen som sträcker sig fram till 2015. Tråkig för Real Madrid som hoppades på att kunna knyta till sig Fransmannen i sommar. Min tanke är varför i helvete gjorde man sig av med Robben förra året om det inte var klart att man hade en överens kommelse med Bayern om Ribery. Antingen så blåste Ribery Real Madrid eller så gjorde man århundrades sämsta försäljning. För man fick inte bra betalt för honom, rent utsagt ett reapris för en spelare som var bäst i Real Madrid säsongen 2008/09. Nej jag kan inte förstå mig på den försäljningen. Tråkigt nu får vi se vad Real Madrid väljer att köpa i stället för en vänsterytter måste vi ha. Di Maria, Young, Silva på kanten kanske?

Hade vi haft kvar Robben i år så hade vi varit i CL Final på Lördag det vill jag nästan lova. Men nu får vi vara åskådare på vår egen arena istället!

Källa: As


Barcelona försätter barnhandeln!



Hehe jag måste bara skratta lite åt Barcelona och Laporta som är den största hycklaren i fotbollsvärlden. Förra året gick han ut och sa att Real Madrid köper vinnare och Barcelona skapar dem. Detta är sån dubbelmoral så man blir mörkrädd. Först värvar man Zlatan för 50 Milj € + Etoó (Om man betalar det för Zlatan så lär Etoó ligga på en 70 Milj bara han). Vilket var rent utsakt bortkastade pengar. Sedan öppnar man plånboken ordentligt igen för att köpa en ny vinnare David Villa för 40 Milj € och om inte det vorre tillräkligt med dubbelmoral så kan vi där lägga till att man ska köpa Cesc Fabregas för ca 45 milj. Laporta köper inga spelare haha bullskit. Laporta du har alltid öppnat plånboken för att få spelarna men tillskillnad från Real Madrid så köper vi inte spelare som är 11 år gamla så kallad barnhandel.

Jag såg faktiskt en rätt intressant reklamfilm för några dagar sedan som handlade om blöjor, vet inte om det var Libero kanske men iallafall så är det ett gäng 3-5 åringar som kommer ut ur spelartunneln med en tröja som hade ett emblem som påminner väldigt mycket om Barcelonas klubbemblem. Min första tanke var - är det Barcelona som gjort en ny reklam film för att visa upp sina nyinköpta fyraåringar! Men det var det inte för i slutet av filmen så kom det ett blöjmärke upp men möjligt att Barca ligger bakom det?!. Men ni måste hålla med om att det är väldigt likt.

Barcelona sitter just nu på tre av världens bästa anfallare Villa, Messi och Zlatan men vem ska avsluta anfallen? Det kommer bli krig i detta anfall eller så kommer Villa bli lika dålig som Zlatan har blivit för det är inte lätt att anpassa sig till Barcas sekt fotboll - Där det är förbjudet att skjuta innan alla har rört bollen 10 gånger var.

Nej det ska bli intressant att se vad Real Madrids motdrag kommer att bli efter att Barca köpte Villa. Jag kan bara se två spelare Rooney eller Torres.


Raúl kan stanna!


The Legend!

Våran kapten och legend Raúl González Blanco kan bli kvar i Real Madrid säger han till spansk press. Raul har under säsongen kopplats samman med klubbar ifrån både England och USA. Men i och med att Mourinho förmodligen kommer att ta över Real Madrid som tränare så kanske han blir kvar en säsong till. Mourinho har ofta spelat med rutinerade spelare både i Chelsea och i Inter så Raul tror att det kan bli en hel del spel om han blir kvar. Han säger så här när det frågade honom om framtiden:

"Jag kommer inte bestämma något nu. Först ska jag komma tillbaka ifrån min skada och sedan ska jag åka på semester när jag kommit tillbaka ifrån den så kan jag börja fundera på min framtid."

Ja kul att han blir kvar men jag har precis köpt Raúls matchtröja för att jag trodde det skulle bli hans sista i Real Madrid. Men det är samtidigt konstigt att tänka sig Raul dra på sig en annan tröja än Reals. Det kommer bli tufft för honom att ta en plats men jat tycker han ska var kvar en säsong till och bli tränare sedan.
 

Silva snart klar för Real Madrid


En ny spanjor på väg in!

Det är utförsäljning av spelare i Valencia just nu, för några dagar sedan kunde man tråkigt men sant läsa att David Villa gått till Barcelona. Nu är också näste stjärna David Silva vara på väg bort ifrån klubben detta är däremot en bättre nyheter eftersom han är på väg till Real Madrid. Silva har varit ett hett byte för Real Madrid en längre tid och nu ser det ut att bli en affär tillslut. Valencia har stora skulder och måste få in pengar på något viss, försäljningen av Villa gav 400 Milj kr men det räcker inte så nu får man nog släppa Silva också. Mourinho är snart klar som tränare och hans välkoms present kan mycket väl bli David Silva som förväntas bli klar inom kort. Priset är inte klart men mellan 20-30 Milj Euro skulle jag kunna tänka mig. Håll tummarna nu för att Silva snart spelar för oss!

Källa: Marca


Pellegrini eller Mourinho??


Vem tränar Real Madrid nästa år??

Nu är det nära att Real Madrid får en ny tränare. I morgon Onsdag ska President Perez ha ett möte med ledningen där man ska bestämma om man ska behålla Pellegrini som tränare eller satsa på att få över Jose Mourinho till klubben. Enligt Spansk press så är det inte mycket som lutar åt att Pellegrini blir kvar då man också skriver att Perez och Mourinho har en muntlig överenskommelse som säger att han kommer ta över Real Madrid. Det ända som man väntar på är att Champions League finalen på Bernabeu ska spelas så man kan göra det offentligt. Först ska Mourinho försöka vinna CL titeln med Inter där han är tränare just nu. Matchen spelas den 22 Maj. Kontraktet som de båda ska ha kommit fram till ska ligga på fyra år och då ska Mourinho vinna minst tre titlar. Inters president Moratti sägs redan leta efter en ersättare till Mourinho och den det lutar mest åt är den gamla Inter spelaren Siniša Mihajlović som även varit assisterande tränare i Inter tidigare.
Men ingenting är klart för en bläcket är på pappret. Vi får iallafall vänta tills efter Lördagens match.

Källa: As, Goal, Marca


Adios Pellegrini, welcome Mourinho!!


En mindre glad Ronaldo lämnar planen!

Det blev aldrig något mirakel i Barcelona i kväll. Hemmalaget vann tillslut med 4-0 och titeln hamnade där. Men vad gjorde det när Real Madrid har en tränare som inte ens lyckas motivera spelarna att vinna en match mot Malaga som kunde inneburit Liga guld. Pellegrini kan nog nu åka till Bernabeu och packa sin väska nu för han är inte välkommen längre. Han misslyckades i Copa del Rey, Champions League och i ligan. Själv är han nöjd säger han, vilken korptränare! 1-1 mot Malaga är inget annat än pinsamt. Det jag undrar mest över är: var fan var Kaka? varför fanns han inte med på bänken? Har Pellegrini blivit helt dum i huvudet och inte tagit ut han till match eller är han skadad? Jag undrar hur speliden sätt ut som Pellegrini lagt upp är det att passa Ronaldo så ska han göra allt själv eller? Och vad gör Granero på planen varje match, vad ser Pellegrini hos honom? Är det så att han håller honom vaken om nätterna jag kan inte se någon annan anledning. Sen vill jag tacka gudarna för att Valladolid inte får spela i La Liga nästa år för ett så jävla dåligt lag hör inte hemma i den finaste av ligor i Spanien. Det var pinsamt att se hur de spelade emot Barca. Bra att Malaga tog en poäng och är kvar med facit i hand. Nu är det bara att gräva ner sig och komma fram om en vecka när det lugnat sig lite. Hata Barcelona mer än något annat. In med Mourinho han vet hur man coachar ett lag. Adios Pellegrini! Tack för en ok säsong Real Madrid (spelarna).


Inför: Malaga - Real Madrid


Gago inför matchen!

Real Madrids sista matchen för säsongen spelas i morgon söndag mot Malaga på bortaplan. Matchen kan bli betydelselös om Barcelona samtidigt vinner hemma mot Valladolid något som är högst troligt. Real Madrid får hoppas på att högre makter hjälper laget att vinna liga guldet för det kan man inte göra på egen kraft. Både Malaga och Valladolid har en plats i La Liga att spela om så det skulle väl vara det som gör det lite spännande men Barcelona på hemmaplan har varit outstanding så tyvärr så tror jag det inte blir någon titel för vårt kära Real Madrid i år. Men en vinst i sista matchen kan man iallafall kräva då vi gjort en riktig bra säsong, så att avsluta men en förlust finns inte. En positiv sak i Real Madrids trupp som presenterades i dag var att Pepe åker med till matchen och kanske spelar, skadan han ådrog sig mot Valencia i höstas är så gått som läkt nu. Om han får starta är osäkert men eftersom Arbeloa är avstängd så varför inte chansa då jag tycker en matchotränade Pepe är 100 gånger bättre än en tränad Garay, dessutom behöver han matchträning inför VM i sommar. Ramos kommer förmodligen att flyttas ut på kanten mot Malaga. Eller kanske får Metzelder göra en sista match innan han återvänder till Tyskland igen. Vi får väl se hur Pellegrini väljer att ställa upp laget. Ronaldo är i anfallet det vet vi iallafall annars blir jag förvånad. Frågan är vem han spelar med Benzema eller Higuain? Benzema såg väldigt spelsugen ut senast och Higuain har inte varit speciellt involverad i spelet på senare tid trots att han gjort nåt mål. Nej nu är det bara att hålla tummarna på att Valladolid tar poäng av Barca och Real Madrid gör sitt jobb så kanske vi får fira ordentligt i morgon. Real Madrid vinner med 5-2 och Barcelona spelar 2-2 mot Valladolid.


Truppen:
Målvakter: Casillas & Dudek.
Försvarare: Marcelo, Albiol, Garay, Sergio Ramos, Arbeloa & Metzelder.
Mittfältare: Kaká, Guti, M. Diarra, Lass, Gago, Granero, Xabi Alonso & Drenthe.
Anfallare: Higuaín, C. Ronaldo & Benzema.

Avstängda: Arbeloa.
Skadade: Rafael Van der Vaart, Raúl, Pepe

Alla spelarna kommer åka med till matchen sedan får vi se hur Pellegrini väljer att göra!

Arena: La Rosaleda
Tid: 19:00 16/5-10
TV:  Canal Plus 2 ( Tv4 Barca väljer att sända Barcelona som alltid)
Tips: 1-5
Domare: Undiano Mallenco

BWIN 15-16 Maj bästa trippeln 1 X 2 i Spanien:
Valencia - Tenerife 1 odds: 2,10
Atl Madrid - Getafe 2  odds: 1,65
Malaga - Real Madrid 2 odds: 1,25

Total odds: 4,33

Stream: www.myp2p.eu/, http://live-stream.se/, http://www.livefootballstream.net/football.html,

Källa: Bwin.com, Real Madrid.com

Elva Real spelare till VM


Håller formen i sig till VM?

Senast vid midnatt i går kväll skulle samtliga förbundskaptener lämna in en 30 mannatrupp till VM i Sydafrika. Det blev nog en riktigt tråkig överraskning för två av Real Madrids spelare då de såg att dem inte blivit uttagna till VM i sommar. De två jag pratar om är Benzema och Gago, de fick inte en plats i Frankrikes eller Argentinas 30 mannatrupp. Maradona som är Argentinas förbundskapten måste ha blundat och pekat när han tog ut truppen. Gago, Zanetti och Cambiasso är några spelare som jag undrar varför han inte tagit med? Benzema då varför får inte han följa med? I stället tar förbundskapten Raymond Domenech ut Henry som är 32 år och på väg ner, Jimmy Briand som gjort tre landskamper och 25 mål på 137 matcher för sitt klubblag och André-Pierre Gignac som spelar i Toulouse som inte är någon speciellt bra klubb. Men vi får väl se hur det går för de båda lagen. I Spanien däremot hade vi många spelare ifrån Real Madrid. Här kommer alla spelare som fick en plats i VM i sommar:


REAL MADRIDS SPELARE UTTAGNA TILL WORLD CUP 2010:

Spain: Casillas, Albiol, Arbeloa, Sergio Ramos, Xabi Alonso
Portugal: Cristiano Ronaldo, Pepe
Brazil: Kaka
Netherlands: Van der Vaart
France: Lass
Argentina: Higuain

Källa: RealMadrid.com

Marcelo 22 år!


Marcelo är en talang!

I dag firar vår Brasilianske vänsterback Marcelo 22 års dag. Han känns äldre eftersom han varit med i klubben väldigt länge men som sagt så är han bara ynka 22 år. Han har växt i sin roll med åren och ger vi honom några år till så kanske han tillslut kan jämföras med den gamle legenden Roberto Carlos som gjorde 11 säsonger för Real Madrid. Marcelo kom till Real Madrid i Januari 2007 och har sedan dess fått utstå både kritik och lovord ifrån sina egna fans. Men i dag så är det nog mycket tårta och firande för Marcelo och hans lagkamrater. Tillslut Grattis Marcelo hoppas du blir gammal i Real Madrid.

Källa: Realmadrid.com

Mourinho väntar på kontrakt!


Reals nästa tränare en vinnare!

Pellegrini sitter väldigt löst just nu och kan nog börja leta efter ett nytt jobb, för om det är sant som dem skriver i Spansk media så är Real presidenten Florentino Perez och Jose Mourinho i fullgång med förhandlingar om att bli Real Madrids tränare nästa år. Mourinho är inte nöjd med livet i Italien och relationen med Inter presidenten är dålig. Perez nr ett som tränare har länge varit Mourinho men om han ska komma så kräver han att få bestämma vilka spelare som ska handlas in. Två spelare som Mourinho vill ha är Carlos Teves i Man C och Inter backen Maicon. Han vill även ha en direkt kontakt med Perez vilket gör att Jorge Valdano (General Manager) och Miguel Pardeza (Sportchef) kommer att få mindre makt. Han här även sagt att han vill ha ett fullständigt kontrakt på bordet inom en vecka om det ska bli någon övergång till Real Madrid.

Jag tycker det låter riktigt bra. Mourinho är den bästa tränaren i Europa det har han bevisat många gånger. Han kommer att få in en spelide i Real Madrid något man inte ser i dag. Just nu känns det mer som att Pellegrinis tanke är en enmans show av Ronaldo. Han har inte lyckats med att få till försvarsarbetet överhuvudtaget och att han låter Granero spela är en coach miss i högre grad. Inge illa om Granero men han är inte helt mogen och har inte den kvalitén som krävs för Real Madrid ännu men förhoppningsvis är han där snart. Mourinho kommer skita i vad publiken tycker, han kommer att göra allt för att vinna matcher och inte sätta upp ett spel för att bjuda publiken på show. Publiken får lära sig att det är viktigaste är att vinna matcher om man vill vinna titlar.

Källa: Marca, Goal


Benzema: Jag har ett femårs kontrakt!


Karim Benzema

Benzema hoppades på en bättre första säsong i Real Madrid än vad han har haft, men skador och en tränare som inte gett honom chansen har gjort att han inte har spelat så mycket. De gånger han har fått spela så har det varit några få minuterar i slutet av matcherna. Benzema har bara startat 13 ligamatcher av 37 möjliga. Senaste matchen han startade en match var mot Espanyol den 6/2 2010. Sedan dess har det spelats 16 matcher utan att han fått chansen ifrån start. (Bra jobbat Pellegrini..NOT). Men Benzema är säker på att han är kvar i klubben nästa år.

"Jag har ett femårs kontrakt. Nästa säsong kommer det gå mycket bättre."

Benzema har i ligan gjort 8 mål i år på 13 starter. I Champions League gjorde han ett mål på tre matcher. En inte allt för dålig statistik om man frågar mig. Det är inte lätt att hoppa in i matcher och ha pressen på sig att göra mål när laget leder och man försvarar ledningen. Jag tror Benzema kan bli hur bra som helst bara han får spela. Förra matchen tycker jag han såg riktigt bra ut, bra pass, bra teknik och lurig. Dessutom gjorde han mål.

Källa: Marca


Higuain kan få lämna i sommar!


Higuain firar med gamla lagkamraten Sneijder!

Det kan bli storstädning i Real i sommar många spelare ryktas på väg bort och många på väg in. Den senaste spelaren som har hintat om att lämna Real Madrid i sommar är Gonzalo Higuain. Spelaren som de senaste åren öst in mål i Real tröjan har börjat förbereda sig för en eventuell flytt om så skulle bli fallet. Chelsea har visat sitt intresse och man har just nu två gamla anfallare så en ung Higuain är väldigt lockande. Själv trivs han väldigt bra i Madrid och han säger själv att han är stolt över att spela i klubben.

"Jag går alltid ut och ger mitt allt i varje match, ibland går det bra och ibland mindre bra men jag är alltid lika stolt att få ta på mig Real Madrids tröja. Att få höra publikens applåder är det bästa som finns."

Higuain har själv avgjort många matcher och han är älskad av publiken på Bernabeu. Han bli bara bättre och bättre för varje säsong som går så en flytt från klubben skulle inte gynna Real tror jag. Men det kan tyvärr bli så att Higuain kommer att ingå som betalning för en annan spelare t.ex. Ribery. Real Madrid försökte att erbjuda Higuain en förlängning på sitt kontrakt tidigare i år men man kom aldrig överens och förhandlingarna lades på is. Men innan vi vet vad som händer med Higuain så ska han spela VM för Argentina och lyckas han bra där så vet man aldrig vad som händer.


Källa: Goal

Raul till England och Guti till Turkiet?


På väg att lämna Real Madrid!

Raul har länge varit Real Madrids stora ikon och lagkapten men nu kan tiden vara över. Raul kommer förmodligen att lämna Real Madrid efter denna säsongen och ny klubbadress kan bli Tottenham i England. Tidigare har det ryktas om att USA skulle bli Rauls nya arbetsplats men om han väljer Tottenham istället så får han spela Champions League fotboll en sista gång. En annan legend som också förmodligen kommer att lämna klubben efter denna säsongen är Guti, han ska enligt Spansk media till Galatasaray i sommar. Kaptenen och vicekaptenen lämnar Real Madrid men vilka två ska ta över? Ramos och Casillas kommer det förmodligen att bli med tanke på att de just nu är tredje och fjärde kapten i laget. Raul kommer lämna ett stort tomrum efter sig. Raul har varit i klubben i 16 år och har med tiden haft svårt att ta en plats i anfallet så att han flyttar och testar på nå nytt innan han slutar är inte så konstigt. Men när han väl lägger skorna på hyllan så vill jag se Raul som hjälptränare i klubben.

Raul har många rekord i Real tröjan och en statistik som är enorm totalt har han spelat 723 matcher för Real Madrid och gjort 324 mål.

Källa: Wiki, Marca


Analys: Real Madrid


Real Madrid vann årets sista hemmamatch med 5-1 mot Bilbao men vad gjorde det när Sevilla kommer ut med en sko på i första halvlek emot Barcelona.

Real Madrid gjorde det man skulle men det såg inte så bra ut spel mässigt i första halvlek. Det började däremot bra då Higuain i den 19:e min drog iväg ett hårt skott som Amorebieta fick på handen - resultatet rött kort och straff. Ronaldo tog straffen och slog in 1-0. Men trots en man mer så var det Bilbao genom Yeste som chockade Bernabeu då han ensamt fick traska igenom sex man och rulla in 1-1, pinsamt försvarsarbete av Gago och Albiol. Resultatet stod sig fram till halvtid.

Andra halvlek började och Pellegrini valde att byta in Kaka istället för Gago. Real hade mycket boll och skapade många farliga chanser men tyvärr ville inte bollen in. I den 66:e min kom vändningen då Pellegrini slängde in Benzema i anfallet. Först serverar han Higuain till två frilägen som Higuain missar, men strax efter på en hörna så är Benzema uppe och nickar hårt på mål en nick som målvaken inte kan hålla och på returen så kan Higuain äntligen göra 2-1 till Real på nick. I den 79:e så bjöd mittbacken Ramos på ett riktigt solo som han avslutade med en volley i nättaket 3-1 mycket vackert . Benzema som var riktigt bra när han äntligen fick chansen att komma in när laget jagade en seger och inte bara försvarade en fick i den 82:a min en bra pass av Kaka i boxen och kunde avsluta i mål 4-1, Benzema hade även ett jätteläge tidigare som målvakten gjorde en jätteräddning på. Real Madrid fortsatte att bjuda publiken på vackert spel i säsongens sista hemmamatch. Marcelo som var riktigt het i dag fick avsluta målskyttet efter att Bilbao backen slagit en fel pass och Marcelo kunde slå in bollen i öppen kasse. 5-1 var underhållande men tyvärr vaknade inte Sevilla till för en i andra halvlek och då kom man inte närmre än till 3-2 så Barcelona vann. Real Madrid har gjort en riktigt bra säsong men tyvärr tror jag inte att Valladolid tar poäng mot Barca på bortaplan så det svider men grattis Barcelona. Tillslut så vill jag tacka Guti för en underbar karriär i Real Madrid förmodligen var det hans sista hemmamatch för klubben då han ryktas vara på väg till Galatasaray.




Mina tankar:
Vad gör Granero på planen och Kaka på bänken? Vad har Granero och Pellegrini för hemligheter som ingen annan vet om? Albiol ser riktigt darrig ut i backlinjen vad har hänt med backen som var så bra i Valencia. Ramos däremot är kung som alltid. Ronaldo fortsätter att göra mål, nu har Ronaldo och Higuain gjort 53 mål tillsammans i ligan. Benzema såg stekhet ut när han för en gång skull höll sig i boxen framför mål. Jag vill ha kvar honom i Real Madrid grabben är ung och i ett nytt land klart det tar ett tag att anpassa sig. Arbeloa kan vi ge bort gratis så dålig är han. En sak jag undrar är varför väljer Pellegrini att slänga in M,Diarra i slutet istället för Lass? Är det inte Lass som vi borde satsa på? Nej jag tror att Pellegrini gjort sin sista match nästa helg och att Mourinho tar över och ger oss många framgångsrika säsonger.
Guti hyllades av publiken efter matchen han är en stor legend i Real Madrid.

Målskyttar:
1-0 Ronaldo 21´ (p)
1-1 Yeste 40´
2-1 Higuain 72´
3-1 Ramos 79´
4-1 Benzema 82´
5-1 Marcelo 89´

Gula Kort Real Madrid:
Gago, Guti och Arbeloa

Byten Real:
Gago Ut - Kaka In
Granero Ut - Benzema In
Higuain Ut - M,Diarra In

Startelvan: Casillas, Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo, Gago, Alonso, Granero, Guti, Ronaldo och Higuain.

Inför: Real Madrid - Athletic Bilbao


Ska han frälsa oss igen??

I morgon Lördag så kommer förmodligen ligan att avgöras då näst sista omgången spelas. Real Madrid tar emot Bilbao på hemmaplan samtidigt som Barcelona åker till Sevilla för en mycket svår borta match. Vi får verkligen be till gudarna för att Sevilla gör sitt livs match och tar poäng av Barca. Samtidigt som Real Madrid vinner hemma. Real visar just nu mycket god form och med Ronaldo i spetsen så ska det inte bli några problem. I dag tog Pellegrini ut truppen till matchen och två spelare är tillbaka ifrån skador och avstängningar och det är Lass och Marcelo. Det ska bli skönt att se Ramos i mitten i försvarslinjen igen. Mot Mallorca senast var det väldigt darrigt när Garay och Albiol skulle sköta mitten. På mittfältet vill jag se en kaka som tar för sig, nu har han två matcher på sig att visa att han duger till annars har han gjort en riktig katastrof säsong för en spelare i hans kaliber. I anfallet får väl Higuain och Ronaldo fortsätta trots att Higuain varit iskall den senaste tiden, förutom målet senast. Jag tror att Real Madrid tar chansen och vinner med 3-0 hemma på Bernabeu.

Truppen:
Målvaker: Casillas, Dudek
Försvarare: Arbeloa, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay, Metzelder
Mittfältare: Gago, Diarra, Kaka, Lass, Guti, Drenthe, Xabi Alonso, Granero
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 21:00
Tv: Canal Plus 1
Tips: 3-0

Självklart så väljer Tv4sport att visa barca på sin kanal. Men sån tur är så har man båda så.

BWIN 8 Maj bästa trippeln 1 X 2 i Spanien:
Sevilla - Barcelona 1 odds: 5,75
Deportiva - Mallorca 2 odds: 1,95
Sporting - Atl Madrid 2 odds: 5,00

Total odds: 56,06

Inget dåligt odds för en trippel men svår spelad. Som vanligt är det jag som tar ut trippeln och ingen annan. Ligger plus 219 kr hittills.

Transfer rykten den senaste tiden


Återförenas i sommar?

Tänkte ta upp lite om den senaste tidens transfer rykten som sprids över världen som en pest. Det är många spelare som ska till Real Madrid enligt tidningar i Spanien, Italien och England. Vissa saker kommer säkert gå i uppfyllelse men inte allt för då kommer vi sitta tex med 7 anfallare nästa år. Ska vi börja med Målvaker där har vi ju redan en av världens bästa i Casillas så där behöver vi inte förstärka. I backlinjen så finns det stora svagheter som måste ordnas till, framför allt måste vi hitta en back istället för Arbeloa för han håller inte måttet dessutom så skulle jag gärna se Ramos i mitten tillsammans med Pepe nästa år och då behöver vi en högerback också. Några back alternativ som Real har kollat på är:

Backar:


Maicon - Inter
En stor och snabb högerback som har bra teknik. Gillar att följa med i anfallen. Maicon är ett het byte för Real Madrid. Han är ifrån Brasilien och brasilianare har vi haft många i klubben och de brukar lyckas.

David Luiz - Benfica
En mycket bra back som har kommit starkt denna säsong. Många storklubbar är intresserade bland annat Real Madrid. Han är bara 23 år så han har en lång och framgångsrik karriär framför sig. Han kan även spela vänsterback.

Nemanja Vidic - Manchester United
En världsklass back som är stor och stark. Läser spelet mycket bra och har varit en av det bästa backarna i världen en längre tid nu. Mer behöver man inte säga.

Juan Manuel Vargas - Fiorentina
En mycket bra vänsterback som har ett farligt skott. Kan även spela längre upp på kanten.

Ashley Cole - Chelsea

Snabb och stabil vänsterback.


På mitten gjorde Perez ett riktigt bra köp förra året då han lyckades få över Xabi Alonso ifrån Liverpool. I år vill jag se ännu en viktig värvning och inte bara köpa för köpandets skull. Vi är lite tunna på mitten just nu då vi nästan bara har inne mittfältare i truppen. Några kommer enligt rykten kanske också att lämna klubben som tex, Lass, Drenthe, Diarra och Guti. Här kommer några möjliga köp:

Mittfältare:

Daniel De Rossi - Roma

En defensiv mittfältare som är riktigt bra. Stark och ett otroligt hårt skott. Skulle vara mycket bättre än både Gago och Lass som vi har nu. Men är otroligt dyr då han är Romas bästa spelare.

Franck Ribery - Bayern Munchen
Snabb som vinden på vänsterkanten. Real ville ha honom redan förra året men med en prislapp på 80 milj Euro så blev det ingen affär. I år blir han billigare.

David Silva - Valencia
Ung spelare som är snabb, teknisk och har ett bra skott. Han är även spanjor något som fansen gillar när man värvar. Chansen att Silva spelare i Real Madrid nästa år är stor.

Francesc Fàbregas - Arsenal
Är ett het byte hos både Barcelona och Real Madrid som vill köpa spelaren. Arsenal är inte så villiga att släppa spelaren. Han är en tvåvägs spelare med mycket bra passningsspel. Även han är spanjor.

Ashley Young - Aston Villa
En snabb ytter som varit mycket bra i år. Real är mycket intresserade och skulle det gå i kras med Ribery så kan jag tänka mig att Real lägger in en stöt på Young. Man har redan kunnat läsa att Real kollar möjligheterna om att köpa spelaren.

Frank Lampard - Chelsea
Det sägs att om Mourinho tar över Real Madrid som tränare så vill han att Lampard ska komma till klubben. Tyvärr är han inte så ung längre men fortfarande en klass spelare.

Angel Di Maria - Benfica
En ung och teknisk spelare som är intresserad av att komma till Real Madrid. Han spelar som vänsterytter något som saknas i Real.

Steven Gerrard - Liverpool
Liverpool är inte bra just nu och missar CL nästa år ska han lämna någon gång så är det nu. Real har erbjudit ett bud på 34 Milj Euro.

Dani Parejo - Getafe
Kommer tillbaka efter lån och man kan tänka sig att satsa på spelaren.

Douglas Costa - Shakhtar Donetsk
En ung talang som är 19 år. Han är teknisk och kallas den nye Ronaldinho.


Ja det var några mittfältare det. I anfallet så har vi två som levererar varje match i Higuain och Ronaldo men utöver det så är det dåligt. Raul byter nog tyvärr klubb efter denna säsongen och Benzema har inte lyckats anpassa sig till det snabba spelet ännu. Det sägs att Benzema kanske ska bli utlånad till nästa säsong då står vi där med bara två anfallare vilket är för lite. Så här kommer några alternativ på nya målsprutor:

Anfallare:

Fernando Torres - Liverpool
Torres i toppform är världens bästa anfallare så jag behöver inte skriva så mycket mer. Men han kommer inte bli billig.

Wayne Rooney - Manchester United
En kraftfull anfallare som har en vinnarskalle utöver det vanliga. En striker som gör mål både på huvudet och fötterna trots att han är liten. En av världens bästa spelare denna säsongen. Väldigt dyr.

Edin Dzeko - Wolfburg
En målfarlig anfallare som öser in mål i Bundesliga. Många klubbar vill ha honom då han spelar i en mindre klubb. Real är mycket intresserade då han har en lysande framtid framför sig.

Alexander Pato - Milan
Ung och snabb anfallare som kommer utvecklas mycket mer, då ses han ändå redan som en världsklass anfallare.

Neymar - Santos
18 åring som är en stortalang men har redan visat högklass i den Brasilianska ligan. Kallas den nye Pele.

Sergio Kun Aguero - Atletico Madrid
En snabb spelare som visat högklass i grannklubben. För bra för att spela i atletico och vill prova att spela i en större klubb som Real Madrid tex.

Carlos Tevez - Manchester City

Stark och snabb anfallare som gjort det mycket bra i City i år. En mycket bra striker.


Källor: Fotbollstransfers, Goal, Marca, footballtransferleague.co.uk


Analys: Mallorca - Real Madrid 1-4


Se Ronaldos hattrik!

Oj vad viktigt med seger igår och det är bara en spelare vi kan tacka för det och det är Ronaldo. Utan honom kunde kvällen slutat i katastrof men tackvare hans hattrik så kunde Real Madrid tillslut vinna med 4-1. Men det såg inte bra ut framförallt inte i backlinjen där var och varannan boll gick igenom. Hade det inte varit för Casillas målvaktsspel i första halvlek så kunde Mallorca gjort 2-3 mål till och då hade det blivit tung. Men istället så är vi återigen bara en poäng efter Barca i toppen och i helgen kan ligan avgöras. Matchen annars var rätt seg med lågt tempo det var i andra halvlek som Real Madrid la i en extra växel och då hängde inte Mallorca med. Higuain som var helt osynlig fick tillslut sätta stopp på sin måltorka då han snyggt lobbade in 4-1 målet som också blev slutresultatet. tre poäng till Real Madrid och ca 200 kr till mig efter min fina trippel. =)

Spelar analys: Granero var inte bra i kväll, jag vet inte vad han gjorde på plan överhuvudtaget. Ronaldo var kung som alltid, vilket konst mål han gör då han lobbar bollen. Perez får nog ta sig en funderare på om vi ska behålla Kaka för han tillför absolut ingenting på plan. Albiol och Garay var kassa i första halvlek men spelare upp sig lite i andra. Mycket för att Mallorca inte orkade anfalla. Gago jobbade hårt och blir bättre och bättre för varje match. Higuain ser inte ut att vara i form trots målet. Casillas gör en mycket bra match och räddar laget vid flera tillfällen.

Målskyttar:
1-0
Aduriz 16´
1-1 Ronaldo 26´
1-2 Ronaldo 57´
1-3 Ronaldo 72´
1-4 Higuain 82´

Inför: Mallorca - Real Madrid


Kaka och Ronaldo!

För oss som älskar fotboll så bjuds vi på en extra match med Real Madrid denna veckan. I morgon Onsdag spelare Real Madrid borta match mot Mallorca. I dag tog Pellegrini ut truppen till match och den ända överraskningen ifrån förra match vara att Drenthe är tillbaka. Tyvärr är det kanske inte någon större förstärkning men Pellegrini har iallafall lite mer offensiv kraft att slänga in om så skulle behövas. Mallorca är ett riktigt bra lag på hemmaplan så det kommer inte bli någon lätt match för Real Madrid. Real som hade stora problem med Osasuna senaste på hemmaplan måste höja sig ordentligt för att ta tre livsviktiga poäng på bortaplan. Laget kommer nog se ut som det gjorde senast förutom att Pellegrini måste formatera om backlinjen efter att Marcelo dragit på sig gult kort senaste och är nu avstängd i morgon. Kanske att Ramos kliver ut på kanten och Garay och Albiol tar hand om mitten. I anfallet så har Higuain varit i riktigt dålig form den senaste tiden och jag tycker kanske att det är dags för Benzema att få chansen där framme och funkar inte det så släng in Higuain. Just nu finns det ingen konkurrans i anfallet. Ja det kommer bli en spännande match var så säkra, nu återstår det tre matcher inkl den i morgon så det är bara att ge allt och vinna alla så har iallafall Real Madrid gjort det dem kan för att vinna guldet sen är det upp till Barcelonas motståndare att hjälpa till. Jag tror att Real vinner med 4-2.



Truppen:

Målvaker: Casillas och Dudek
Försvarare: Arbeloa, Sergio Ramos, Albiol, Garay och Metzelder.
Mittfältare: Guti, M. Diarra, Granero, Gago, Kaká, Xabi Alonso, Drenthe och Juanfran.
Anfallare: Ronaldo, Benzema och Higuain

Skador/avstända: Lass, Pepe, Raul, Marcelo och Van der Vaart.


Plats: Ono Estadi
Tid: 22:00
TV: Tv4 Sport 21:55
Tips: 2-4
 
BWIN 5 Maj bästa trippeln 1 X 2 i Spanien:
Mallorca - Real Madrid 2 odds: 1,50  
Racing Santander - Sevilla 2 odds: 2,15
Ath Bilbao - Malaga X odds: 3,40

Total odds: 10,97

PS: Tipset är vad jag tycker!

Analys: Real Madrid - Osasuna 3-2


I kväll bjöds vi på en riktig rysare då Real Madrid tillslut kunde vinna med 3-2 efter att Ronaldo klivit fram som den stora hjälten.


Matchen började inte så bra för Real Madrid för redan efter sju minuter misslyckades Albiol med en hemåt pass till Casillas, något som Aranda i Osasuna tog vara på och rundade en utrusande Casillas och kunde enkelt placera in 1-0 till bortalaget. Real Madrid flyttade upp spelet och försökte passa sig igenom Osasunas försvar men oftast kom en felpassning tillslut. Närmst mål var Ronaldo med en farlig nick precis utanför stolpen, även Higuain hade ett farligt läge men som vanligt de senaste matcherna så vill inte bollen in i mål för skyttekungen. Vi fick vänta till den 23:e minuten innan kvitteringen kom och jo vad vackert det var. Ronaldo tröttnade på alla felpass och tog saken i egna händer genom ett snyggt solo som han avslutade med ett hårt skott vid Ricardos ena stolpe. Men Real Madrid fortsatte att slarva och Osasuna tog över mer och mer något som gav utdelning i den 41:a min då det blev en tilltrasslad situation i straffområdet och tillslut fick Vadocz dra till på volly från fyra meter något som var otagbart för Casillas. 2-1 till Osasuna men Real ville inte gå till halvtids vila med att ligga under för i den 43:e min så krigar sig Marcelo in mellan de båda mittbackarna på ett inlägg och nickar in 2-2 något som stod sig till halvtid.

Andra halvlek startade med mycket bollinnehav för Real Madrid som jagade ledningen. Man skapade flera lägen som borde varit mål men en storspelade Osasuna målvakt höll kvar laget i matchen. Osasuna fick ställa in sig på att kontra något man gjorde riktigt bra då man flera gånger tog sig igenom Reals backlinje det farligaste läget var när två Osasuna spelare kom ensamma mot Casillas men lyckades på något konstigt sätt slarva bort läget de lär drömma mardrömmar om de. Klockan gick och Real Madrid fick inte in bollen trots att man skapade massor vi fick vänta ända till den 89:e minuten innan hjälten för kvällen klev fram och räddade gulddrömmarna. Higuain fick en djupledsboll på kanten som han precis hinner upp innan kortlinjen och på en touch slår han ett perfekt inlägg på bortre stolpen där CRISTIANO RONALDO dyker upp och nickar in bollen i mål ifrån en halvmeters håll. 3-2 till Real Madrid och två mål av Ronaldo som kunde ha gjort hattrick på stoptid men stolpen var i vägen den gången. Mycket viktig seger för Real Madrid som nu återigen bara är en poäng efter Barcelona.

Mina tankar:
Ronaldo var hur bra som helst, när han spelar som i dag är han världens bästa. kaka hade några lägen men det vill sig inte riktigt, att han blir utbytt när Real jagar ledningen kan jag inte förstå kanske han var trött. Granero gör en okey match men slarvar för mycket och sumpar ena läget efter det andra. Guti måste gjort sitt sämsta inhopp i Real tröjan någonsin, jag gillar Guti men i kväll var han helt under isen och han slog knappt en ända pass till rätt adress. Arbeloa behöver jag nog inte ta upp han var lika äckligt dålig som alltid. Higuain är förlåten för sitt fina inlägg men annars är han väldigt osynlig något som man tycker Pellegrini måste se, tyvärr så finns det väl inte så mycket att slänga in. Pellegrini då...hmm jag är inte helt nöjd med hur han sköter Real Madrid, Varför får inte Lass spela när han är skadefri fjolårets bästa spelare han är säkert bättre än vad Arbeloa är på högerbackspositionen iallafall. Juanfran varför har inte den killen fått spela mer? han var ju hur bra som helst. Varför får Granero spela? In med Benzema och spela Ronaldo och Kaka på varsin kant dom är ju ändå där så gott som hela tiden. Tillsist Benzema du är förhelvete anfallare in i straffområdet så kanske du skapar nå någon gång. Men men vi vann tyvärr satt hårt inne något som jag inte tycker det ska göra hemma mot Osasuna när vi jagar ett liga guld.



Målskyttar:
0-1
Aranda 7´
1-1 Ronaldo 23´
1-2 Vadócz 41´
2-2 Marcelo 43´
3-2 Ronaldo 89´

Gula Kort Real Madrid:
Marcelo (avstängd nästa match)


Byten:
Granero ut - Guti in
Kaka ut - Benzema in
Gago ut - Juanfran in

Inför: Real Madrid - Osasuna


Dags för ny show av Ronaldo!

Ny spännande match står på tapeten då Real Madrid tar sig an Osasuna hemma på Bernabeu. Real måste vinna varje match som man spelar för att komma ifatt Barcelona i toppen just nu skiljer en poäng och det återstår bara fyra matcher i ligan. Real Madrid som i förra helgen vann knappt mot Zaragoza kommer till denna matchen utan sin kapten som blir borta hela säsongen något som även Van Der Vaart även kommer att vara. Däremot så kommer vi äntligen att få se Kaka tillbaka i startelvan igen efter många veckors frånvaro. Kaka som fick göra ett inhopp i slutet av matchen mot Zaragoza avgjorde med sitt 2-1 mål, kanske kan han komma igång ordentligt nu. han såg väldigt pigg ut och en annan jag hoppas på ifrån start är Benzema han har inte fått något chans direkt men det kommer nog inte att ske. Pellegrini kommer nog köra en 4-3-3 uppställning med Ronaldo och Higuain längst fram och kaka släppande anfallare där han är som bäst. På mitten ser vi nog Guti, Gago och Alonso. Backlinjen är som den brukar Med Marcelo, Ramos, Albiol och Arbeloa. Det kommer vara kul att se Real Madrid att spela igen. På Kreta var man rätt dragen så man hängde inte med så mycket förutom målen. =)

Bortalaget är inte i någon jättebra form och man kommer ifrån en 0-0 match på hemmaplan. Just nu ligger man på en 12 plats i ligan och man har 7 poäng ner till strecket. Så man är så gått som klara för spel i Laliga nästa år. Nu hoppas jag att Osasuna inte förstör våran väg till guldet och att Villareal vinner mot Barcelona i Kväll. Det kommer bli svårt för Barca då Villareal är ett mycket bra lag. Real Madrid vinner med 4-1 hemma.

Truppen:
Målvaker: Casillas och Dudek
Försvarare: Arbeloa, Albiol, Ramos, Marcelo, Metzelder och Garay.
Mittfältare: Gago, Diarra, Guti, Kaká, Granero, Xabi Alonso och Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Higuaín och Benzema.

Skadade spelare: Pepe, Lass, Drenthe, Raul, Van Der Vaart.


Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 19:00
Tv: TV4 Sport
Domare: Mateu Lahoz
Tips: 4-1

Daniel De Rossi till Real?


De Rossi en man för Reals mittfält?

Det verkar som att det kan bli storstädning i Real Madrid även efter denna säsongen. Det sägs att DiarraX2 ska till Manchester United, Benzema har inte lyckats denna säsongen och kan vara på väg till Milan eller Man U han också. Metzelder är redan klar för Sckalke 04 och om Arbeloa får vara kvar är det ett under. Drenthe sägs också vara på väg bort men vart kan man bara spekulera i. Raul och Guti säger att dem ska flytta efter säsongen även om Guti nu senaste rapporterat om en förlängning till 2012. Vi kommer att behöva förstärka truppen med spelare och i dag rapporterar Marca att Daniel De Rossi är en av de spelarna som kommer att gå till Real Madrid. De Rossi spelar just nu i Roma och är deras viktigaste spelare skulle han komma till Real Madrid skulle det vara en mycket bra värvning. Tänk er Alonso och De Rossi på innemittfältet tillsammans kan nog bli bra det. Roma däremot kan nog vara ovilliga att släppa sin storstjärna men allt har ett pris, 50 Milj Euro sägs prislappen ligga på. Gratis är gott inte i detta fallet.

Källa: Marca

 


Back from Kreta!


Ronaldo och Kaka i bra form just nu.

Efter mycket sol och bad så drar jag nu igång bloggen igen, jag har haft en underbar semester något som jag behövde men det varar ju tyvärr inte förevigt så nu sitter man i kalla Sverige igen. Jag såg Real Madrid spel mot Zaragoza när jag var på Kreta och jag vill bara tacka Kaka för ett underbart inhopp i matchen som håller drömmen vid liv. Dessutom får man säga att det var tur att Raul fick göra ett sista mål innan han blev skadad, men lika tråkigt är det att han blev skadad då det ser ut att blivit hans sista match Real Madrid tröjan. Raul är en sannlegend som alltid kommer finnas i våra minnen.

Det hände mycket när man var borta en stor positiv sak måste ni hålla med om var att Barcelona åkte på stryk mot Inter. Förstå vad förnedrande det hade varit om Barcelona spelat CL final på Santiago Bernabeu när det var upplagt att Real Madrid skulle varit där, Tack Inter!

Sedan har jag fattat det som att det kan bli några stora transfers i sommar då både Barca och Real Madrid har tänkt att värva en varsin stor anfallare och Rooney verkar vara Real Madrids första alternativ. Vi får väl se jag hade gärna sätt David Villa i klubben men som det ser ut nu så är han på väg till Barcelona istället, inte bra.

Har även gått rykten om att båda Diarra killarna är på väg till Man U i sommar och på ingång kan Kun Aguero vara om inte Rooney kommer. Dessutom så är det klart att Realbacken Metzelder kommer lämna klubben för spel i Schalke 04 nästa säsong.

Skadeläget i laget: Raul och Van Der Vaart borta hela säsongen. Pepe kan vara på väg tillbaka till Söndagens match men oklart ännu. Drenthe tränar igen. Diarra, Lass och Guti tränade inomhus istället för med resten av laget.

Jag ska även gå och beställa tid för min Real Madrid tattoo som kommer bli grymt snygg. På underarmen kommer den sitta.

I morgon är det match igen mot Osasuna och jag tror vi kommer gå om Barcelona kanske inte i morgon men innan serien är färdigspelad så ligger vi i topp och guldet blir Reals.

Tillsist sorry att det varit uppehåll på bloggen men det är slut nu ska försöka ge er lite smått och gott om vad som händer i klubben i våra hjärtan.


RSS 2.0