CL: Auxerre - Real Madrid 0-1


Se Di Marias mål här!! 

Real Madrid vann Tisdagens match mot Auxerre med 1-0 efter att inbytte Di Maria avgjort i den 80:e minuten. Real Madrid har nu sex poäng på två CL matcher och toppar gruppen. Milan lyckades bara få 1-1 mot Ajax. Matchen var rätt seg och man gjorde verkligen inte mål på sina chanser, med en Ronaldo och en Higuain i bättre form hade vi vunnit med mer. Men just nu är det som det är!! Vi får ha tålamod för målen måste börja ramla in nån gång. Det är starkt av Real Madrid att ta sina segrar trots att man inte övertygar i spelet.

Auxerre - Real Madrid 0-1

Målskytt: 
Angel Di Maria

Truppen inför: Auxerre - Real Madrid!


Auxerre nästa!

I morgon spelar Real Madrid sin andra match i CL för säsongen! Matchen spelas borta mot franska Auxerre. Nu får vi hoppas att anfallsspelat kommer igång så vi tar tre viktiga poäng! Mourinho har valt att ta med dessa spelare till matchen:

Startelva enligt Marca: Casillas, Marcelo, Ramos, Pepe, Arbeloa, Lass, Khedira, Alonso, Ronaldo, Higuain och Benzema.

Truppen:

Målvakter: 
Casillas, Adan, Dudek

Backar:
Ramos, Marcelo, Arbeloa, Pepe, Carvalho, Mateos

Mittfältare:
Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Juan Carlos, Di Maria, Ozil, Khedira

Forwards:
Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema


Skador: Kaka, Garay, Gago, Albiol, Canales


Matchstart: 20:45
Tv: Viasat Sport kl 20:30

Ps: I dag ska det göras mål och då väljer Mourinho att spela en 4-3-3 uppställning med alla anfallarna vi har i truppen på plan samtidigt!


Dagen efter tankar!!

Vi kanske spelade lika mot ett av ligans sämsta lag men en poäng är alltid en poäng! Serien är ung och ännu så har inget lag dragit ifrån så allt kan hända. Matchen mot Levante var fruktansvärt tråkig att kolla på och jag kan inte förstå hur alla i laget kan vara i dålig form samtidigt? Özil iskall, Higuain iskall, Ronaldo iskall, Alonso seg och Khedria tillför inte mycket i spelet, den ända som ville något i går var Di Maria men honom tog man av!! Varför ska man behöva spela med två defensiva spelare på mitten 90 min mot ett lag som inte kommer över halva plan?? Tycker det var väldigt fegt, men Mourinho vet nog vad han gör annars tar man inte trippeln i Inter! Higuain då?? Ja han finns ju där och så länge Ronaldo är i dåligform så kommer Higuain vara det. För er som lever på gamla meriter så kanske ni ska se vem det var som skapade väg för Higuain förra året? Jo Ronaldo! Men Higuain kommer att komma igång han är en av världens bästa avslutare så snart sitter bollarna. Säljas?? Nej där var jag dramatisk och arg! Men man blir arg på en spelare som inte rör sig en meter på 90 min och som man vet har sån potential som han har. Ronaldo försöker men fantasin är borta och frisparkarna som vi varit så bortskämda med är som bortblåsta, hade han 5 i muren i går? Nu i veckan är det Champions League igen och då hoppas jag det släpper i anfallsspelet för bakåt ser det fruktansvärt bra ut. Framåt så tar det tvärstopp vid straffområdes linjen. Igår hade vi 25 avslut men är det någon som kommer ihåg att vi hade ett farligt läge?? förutom i slutet då Higuain var fri! Real Madrid kommer att komma igång med Mourinho i spetsen och då blir vi livsfarliga!! För klassen finns där!


Levante - Real Madrid 0-0

Skandal skandal skandal!!!!! Higuain vad gör du i Real Madrid? varför sålde vi dig inte i somras?? 0-0 mot Levante är inget annat än pinsamt. Man skäms över att ha laget på armen när det inte finns mer hjärta än så i laget! Spelare som Ronaldo, Higuain, Alonso kommer in i matchen med en sån dålig inställning så man undrar vad det gör på planen! Fy fan säger ja! Var finns fantasin? det är så jävla fantasilöst på plan så man håller på att somna! Mourinho ska du döda Real Madrids glädje fotboll eller?? Nej skärpning, nu har jag lagt 2 timmar på er då får man fan bjuda till lite mer!

Jag förstår inte hur man kan prestera så dåligt med så mycket klass! Och varför måste man spela med två defensiva spelar på mittfältet i 94 min när man inte gjort något mål mot seriens förmodligen sämsta lag! Nej det är så fegt och viljelöst av Mourinho!! Helvete!!

Inför: Levante - Real Madrid


Vem får starta???

Real Madrid har inte övertygat denna säsongen, framför allt inte i anfalls spelet. Ronaldo och Higuain har inte levererat som man ska och senast kom Benzema in och gjorde mål. Frågan är om Mourinho vågar bänka Higuain? Jag skulle vilja se Benzema och Ronaldo tillsammans i kväll. I backlinjen har det sätt väldigt stabilt ut och det är inget vi varit bortskämda med de senaste åren. Pepe och Carvalho har varit ett bra par och hittills har man bara släppt ett mål i baken! I kväll är Pepe inte med pga att han fick rött kort mot Espanyol och där med är avstängd. I stället kommer Ramos spela i mitten det är jag rätt säker på men det ska inte betyda något negativt. Annars är laget komplett och jag önskar er mycket nöje!! Om ni inte har Canal Plus HD får ni höra av er och njuta av matchen hos mig;P Går också att streama matchen!

Truppen:
Målvaker:
Casillas, Adan, Dudek

Backar:
Ramos, Marcelo, Arbeloa, Carvalho, Mateos

Mittfältare:
Granero, Lass, Diarra, Xabi Alonso, Pedro Leon, Di Maria, Ozil, Juan Carlos, Khedira

Forwards:
Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema

Startelva enligt Marca:
Casillas, Marcelo, Ramos, Carvalho, Arbeloa, Khedria, Alonso, Özil, Di Maria, Ronaldo, Higuain


Matchstart: Kl 20:00
TV: Canal Plus Fotboll/HD/Stream
Tips: 0-4
Domare: Mr. Delgado Ferreiro

Real Madrid - Espanyol 3-0


Benzema punkterade matchen!


Real Madrid vann matchen i går kväll mot Espanyol med 3-0 man spelare inte bra men vinst är vinst! Här är målskyttarna!

Real Madrid–Espanyol 3–0 (1–0)

1–0 Cristiano Ronaldo (28 str), 2–0 Gonzalo Higuain (79), 3–0 Karim Benzema (87).

Rött: Pepe


Laliga: Real Sociedad - Real Madrid 1-2


Se Di Marias vackra mål i krysset!!

Real Madrid möte under Lördags kvällen Real Sociedad på borta plan. En spelare i Real Mardid hyllades lite extra i matchen och det var våran mittfältare Xabi Alonso som en gång i tiden kommer ifrån Sociedad!

Matchen startade i ett lågt tempo och det var Sociedad som tog tag i match pinnen, Real Madrid såg inte bra ut alls. Real Madrid försökte bygga upp ett spel men kom aldrig in i boxen istället försökte man med misslyckade långskott hela tiden. Sociedad däremot hade bra speed kunde ha gjort både två och tre mål med lite mer skärpa i avsluten men tackvare Carvalho och Pepe i backlinjen så stod det 0-0 i halvtid.

I andra halvlek så tog Real Madrid tag i spelet mycket mer och man skapade mycket mer chanser men fortfarande med dålig kvalité. Ronaldo skjuter och skjuter utan resultat. Istället var det Di Maria som i den 51:a min gjorde 1-0 till Real Madrid, efter fint spel på kanten tar han sig in i banan och placerar bollen i bortre krysset. Men det dröjde bara 14 min så var Sociedad tillbaka i matchen, på en frispark försöker Carvalho ställa offside men misslyckas och istället blir det öppet mål för Tamudo att göra 1-1. Madrid lagets första mål i baken för säsongen. Efter det så flyttar man fram spelet lite och försökte skapa chanser. Ronaldo har några skott och tillslut får han sitt efterlängtade frisparksläge och då levererade han direkt, ett hårt skott som ändrar rikting på Pepe och bollen går i en båge över målvakten och in i bortre hörn. 1-2 till Real Madrid och målet gjorde att Mourinho direkt agerade på bänken och tog ut en för dagen osynlig Özil och tog in Lass i stället. Matchen gick sedan in i en lite segare period och i den 79 går målskytten Di Maria av och Granero får speltid. I min 82 Ramos slarvar ut vi hörnflagan och en Sociedad spelare slår ett inlägg som är på väg in i över Casillas men där visar han också att han är av världsklass! Bra gjort av Casillas som efter det fick jobba en del eftersom Sociedad letade en kvittering. Men Real Madrid tog även vara på det och började kontra som när Higuain och Ronaldo jobbade till sig ett friläge men en sista fint av Higuain gjorde att målvakten hann ut med en fot. Nära att match avgjordes där, lika nära var det i nästa kontring då Ronaldo och Marcelo sånär får in bollen i mål men den går längs mållinjen och ut. I 90:e min så kliver en dålig ut för att göra plats för Benzema. Just Benzema har ett farligt skott på stopptid men målvakten räddar vilket också blir matchens sista chans. Real Madrid tar tre otroligt viktiga poäng i en svår bortamatch. Tack Di Maria och Ronaldo!!

Lite tankar om spelarna:
Det var ingen i Real Madrid som spelade på topp i dag. Özil var va du i matchen? Ajax formen fanns inte kvar. Ronaldo gjorde mål med lite tur, får se om han får det eller om Pepe blir målskytt men annars var du kass i dag. Higuain sumpar friläge efter friläge våga skjut nån gång. Pepe var riktigt bra i dag och Carvalho också trots att han gör fel vi 1-1 målet. Khedira ska vi inte glömma vilket jobb han gör i det tysta han kommer bli en viktig kugge i Real Madrid framöver, dessutom är han en grymt säker passningsspelare. Di Maria är lite vek men han försöker iallafall hela tiden och i dag fick han resultat genom 1-0 målet som var vackert! Alonso gör en bra match men jag själv tycker att han tar lite för god tid på sig i bland något som är farligt. Vinst är vinst men det var inte snyggt!

Målskyttar:
0-1 Di Maria 51´
1-1 Tamudo 62´
1-2 Ronaldo 74´

Gula Real:
Pepe 26´
Ramos 50´

Inför: Real Sociedad - Real Madrid


Kommer första målet mot Socidad?

Real Sociedad och Real Madrid kommer på Lördag kväll kl 22:00 att göra upp om tre poäng!! Real Madrids tränare Jose Mourinho har valt att välja dessa spelar till den trupp man tar med sig till bortamatchen:

Truppen: Casillas, Dudek, Adan - Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Mateos - Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Özil - Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Möjlig startelva (4-2-3-1): Casillas - Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo - Khedira, Alonso - Di Maria, Özil, Ronaldo - Higuain.

Matchstart: 22:00
TV: Canal Plus sport!!

CL: Real Madrid - Ajax 2-0


Se Reals andra mål här!!

Nu är det igång, tävlingen som betyder mest av allt, tävlingen som Real Madrid vunnit nio gånger och i år kommer att göra allt för att ta sin tionde titel i! Real Madrid kom ut i kväll helt laddat inför ett fullsatt Bernabeu och med Ajax som motståndare. Ett Real Madrid med problem med målskyttet tog tag i taktpinnen direkt och skapade massor med chanser i första halvlek men man lyckades trots det bara att få in bollen en gång över mållinjen och då var det självmål, trots att Higuain ville ta på sig målet. På en hörna i den 31:a min var Higuain framme och stött bollen in i målet, tror man! men på reprisen ser man att den tar på ett Ajax fot och in mål, men ändå lika viktigt att vi fick hål på Ajax tidigt i matchen. Higuain var aktiv i början och hade även ett skruvat skott i ribban som var värt ett bättre öde. Efter det så var det bara ett lag på planen och i andra halvlek så ökar man på till 2-0, denna gången var det iallafall Higuain som var framme och gjorde målet efter ett smörpass av Özil. Özil som var kung i kväll. Matchen slutade 2-0 och tre poäng till Real. Men segersiffrorna borde varit mycket större om Ronaldo varit i lite form, för han brände allt i dag till och med öppet mål. Lite oroväckande är det att Ronaldo inte kan få in bollen. Men det kommer får vi hoppas.

Di Maria gjorde en mycket bra match efter en blyg start. Higuain visar att han kan göra mål i CL också, nu hoppas jag att han kan det mot Milan också. Özil kan vara årets värvning i Europa han kommer bli hur viktig som helst!! Khedira och Alonso skötte sig bra på mitten och städade fint. Marcelo visar att han utvecklats till en ny nivå och blir bra som vänsterback i år. Canales och Leon fick göra CL debut roligt för dem!


Målskyttar:

1-0 Självmål 31´
2-0 Higuain 73`

Gula Real:
Alonso 28´

Inför CL: Real Madrid - Ajax


Champions League är igång!!

Efter seger i Lördags i ligan mot Osasuna är det nu dags för Champions league gruppspel och motståndet står Hollenska Ajax för. Real Madrid som alla vet har inte haft någon vidare lycka i CL de senaste 5-6 åren. Men i år hoppas man med många nya unga talanger och ny tränare kunna komma längre än åttondelen som varit ett spöke de senaste åren. I Gruppen finns förutom Ajax, Zlatans lag Milan och franska laget Auxerre. I dag gick Mourinho ut med truppen inför morgon dagens match på Santiago Bernabeu och det var inga överaskningar direkt. Kaka, Garay, Albiol och Gago är inte med pga skador. Real Madrid har haft väldigt svårt med målskyttet trots att man skapat massor med målchanser så vill inte bollen in. Ronaldo och Higuain måste börja sätta sina lägen för annars kan det bli en tajt match i morgon för Ajax är inget dåligt lag. Bakåt tycker jag vi sätt stabila ut men vi har samtidigt inte ställts på några större prov. Får se i morgon om Carvalho och Pepe kan stänga igen mot ett Ajax bra anfallare även om jag tror att vi slipper Luis Suárez som är Ajax stora stjärna. Jag hoppas att Özil kan fortsätta spela lika bra som han gjorde sist för då blir det en rolig match. Här kommer trupperna!

Trupperna:

Real Madrid

Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan

Försvarare:
Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Mateos

Mittfältare:

Khedira, Lass, Diarra, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Özil

Forwards:

Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain


Ajax

Målvakter:
Stekelenburg, Jeroen Verhoeven
Försvarare: Van der Wiel, Alderweireld, Ooijer, Daley Blind, Oleguer, Anita
Mittfältare: Eyong Enoh, Christian Eriksen, Siem de Jong, Emanuelson, Rasmus Lindgren, Teemu Tainio, Demy de Zeeuw
Forwards: Sulejmani, El Hamdaoui, Marvin Zeegelaar, Florian Jozefzoon


Matchstart: 20:45
Tv: Viasat Sport!
Tips: 3-0

Real Madrid - Osasuna 1-0


Se Målet här!! 

Går dagens kväll började bra men den blev bättre. För redan vid kvart i åtta på kvällen så stod det klar att Barcelona skulle tappa tre poäng mot nykomlingen Hercules med Royston Drenthe i laget. Vid kl 22 så stod det även klart att Real Madrid tagit sin första tre poängare för säsongen efter att ha vunnit hemma debuten mot Osasuna med 1-0. Målskytt och matchvinnare blev mycket oväntat back nyförvärvet Ricardo Carvalho som i den 47:e min kunde slå in bollen i ett öppet mål efter att Ronaldo krigat fram bollen till honom. Men seger siffrorna borde blivit mycket större för Real Madrid, men dålig skärpa gjorde att man brände läge efter läge, plus ska även målvakten Ricardo i Osasuna ha efter att ha gjort några riktigt svettiga räddningar. Men ett mål räcker för vinst när man inte släpper in nåt. Backlinjen i Real Madrid såg riktigt bra ut. Pepe, Carvalho kan bli hur bra som helst i mittlåset. Framåt är jag mer orolig! Higuain är under allkritik just nu och brände friläge efter friläge. Var är kylan han hade förra året? Ronaldo såg inte heller kall ut i de avgörande lägena men förhoppningsvis så kommer de snart. Bäst i laget var Mesut Özil som jag tror kan bli en stor succé denna säsongen. Nu är det bara att träna avslut för Real Madrid så kanske man slipper bli utbuade nästa match. För det var en riktigt tråkig match återigen. Hala Madrid!

Målskytt:
1-0
Ricardo Carvalho 47´

Real Gula:
Marcelo
Ronaldo

Inför: Real Madrid - Osasuna


Redo för vinst!

I morgon Lördag spelar Real Madrid sin första hemmamatch för säsongen. Detta gör man mot Osasuna som i första omgången bara fick 0-0 mot Almeriaa på hemmaplan. Men som alla vet så lyckades inte Real Madrid heller vinna sin första match som var mot Mallorca. Nu är det upp till bevis för Mourinho och hans grabbar, för ett till poängtapp finns inte på kartan. Ett stort glädje besked är att Ronaldo är med i truppen efter att varit skadad. I dag berättade Mourinho för pressen vilka spelare som är med i truppen och här är dem:

Startelvan:
1. Iker Casillas
2. Ricardo Carvalho
3. Pepe
4. Sergio Ramos
7. Cristiano Ronaldo
9. Karim Benzema
12. Marcelo
14. Xabi Alonso
20. Gonzalo Higuain
24. Sami Khedira
26. Mesut Özil


Truppen:

Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan

Försvarare: 
Carvalho, Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Arbeloa, Mateos

Mittfältare:
Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Ozil

Anfallare: 
Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain


Matchstart: Kl 20:00

TV: Canaplus Sport 19:55 börjar sändingen!!

Källa: Real Madrid.com

Tungt just nu!!


Under tiden bjuder jag på lite mål ifrån förra säsongen!

Hej hej på er.. Jag har inte skrivit så mycket på slutet och det är pga av att det inte händer så mycket just nu. De flesta Real Madrid spelarna är på samling med sina landslag för att spela EM-Kval. De som är kvar tränar som vanligt. Några är skadade som tex Benzema han är på landslags samling där han från och till rapporteras skadad. Lite underligt är det. Pepe är med i laget igen och tränar och kan snart vara tillgänglig för spel. Det är positivt då får vi en stark backlinje med Ramos, Carvalho, Pepe och Marcelo.

Ett rykte säger att Real Madrid förbereder ett Januari bud på Tottenhams vänsterback Gareth Bale. Hur det blir med den saken är inte så nödvändigt att spekulera i just nu. Kanske kan Van Der Vaart affären hjälpa till. Van Der Vaart sa nyligen att han alltid kommer att ha Real Madrid i sitt hjärta, då säger ja att han kommer alltid finnas i vårt. För hans kämparglöd har satt sina spår.

jaa ni vet inte riktigt vad jag ska bjuda på för det händer inte så mycket av intresse.. Transfer fönstret är stängt och det är landslags uppehåll så håll till godo!!

Officiellt: Van Der Vaart till Tottenham!


Klar för Tottenham!

I dag blev det klart att Rafael Van Der Vaart går till Tottenham. Det var stora frågetecken om hans övergång under gårdagen men nu är det bekräftat på båda hemsidorna. Övergången kostade Tottenham ca 11 milj och hans kontrakt ska ligga på 4 år.

Det är bara att önska Raffa lycka till i England och tacka för en underbar tid i Real Madrid tröjan. Han har alltid gett allt varje gång han fått vara på planen sånna spelare ska hyllas. Själv tycker jag det är synd att man gör sig av med Van Der Vaart han såg riktigt bra ut på försäsongen så det är konstigt att han inte fick chansen. Tack Rafael!

Källa: Real Madrid.com

RSS 2.0