Silly seasons sista timmar!



I kväll stänger transfer fönstret i Europa och med tanke på alla skador som Real Madrid har dragit på sig så kommer jag ha lite koll på om det är någon spelare som kan vara på väg till Real Madrid. Just nu har vi skador på Ronaldo, Kaka, Pepe, Benzema, Albiol, Garay, Lass, och Diarra så skulle det hända nå spännande så ska jag försöka uppdatera er. Dessuton har vi en väldigt stor trupp och förmodligen kommer man vilja sälja någon innan föstret stänger. Den senaste stora övergången i Europa just nu är att den gamle Real Madrid spelaren Robinho går till Milan vår motståndare i Champions League.


Transfer fönstret stänger kl 00:00 i natt!

20:15:
Enligt AS så är Royston Drenthe klar för nykomligen Hercules och kommer att inom kort pressenteras som ny spelare för klubben, om det är på lån eller om det är ett köp är oklart. Drenthe ska ha i eftermiddags sagt farväl till sina lagkamrater. Han var inte med och tränade i dag heller.

Enligt BCC är Hollendaren Rafael Van Der Vaart på väg till Tottenham för 11 Milj kr. Efter som tiden är knapp så uppfyller den summan kraven som Real Madrid har lagt. Men det finns även andra klubbar som är intresserade. Van Der Vaart ska tydligen inte vara så nöjd med Mourinhos beslut att inte spela honom i matchen mot Mallorca och det kan jag förstå eftersom han varit i grym form på slutet. Hur det går i denna affären återkommer jag med.

Diarra är första val att sälja men den kan bli komplicerat eftersom man fått så dåliga bud och pga att han är så skade drabbad hela tiden. 

20:24: Officiellt: Drenthe affären med Hercules ska tydligen vara ett lån över en säsong. Lycka till Drenthe!

21:40: En trevlig nyhet för oss svenskar som inte handlar om Real Madrid är att Markus Rosenberg är klar för lån till Racing Santander. Zlatan försvann och Rosenberg anländer.

22:14: Real Madrid ska enligt Goal dragit sig ur affären med Tottenham angående Van Der Vaart.

22:50: Van Der Vaarts framtid är osäker det finns olika fakta om han vara eller icke vara klar för Tottenham. Det börjar likna Gagos övergång till City i Januari fönstret. Det brittiska fönstret stängde 18:00 lokal tid.


Mallorca - Real Madrid 0-0


Dålig start för Mourinho!

Premiären är avklarad och man kunde ha varit gladare än vad man är just nu. Real Madrid lyckades inte få in någon boll mot Mallorca och matchen slutade 0-0. Det var en riktigt tråkig match som inte hade något att jubla över. Real Madrid spelarna stod stilla och ville inte vara med och spela boll för fem öre. Den ända Real Madrid spelaren som får godkänt är Lass som slet hela matchen igenom, tyvärr drog han på sig en mindre skada och kommer vara borta ett tag. Ronaldo försökte men vill lite för mycket i bland och tar skott från lägen som ingen målvakt i världen skulle släppa in en boll ifrån. Även Ronaldo drog på sig en skada och kommer vara borta ca 3 veckor. Hans medverkan i CL matchen mot Ajax är hotad. Nej jag tycker att Real Madrid och Mourinho spelade alldeles för defensivt. Det går inte att savespela i La Liga för åker man på sådana här poäng tapp på grund av att man inte vågar satsa framåt och göra mål så kommer man inte ha en chans att vinna La liga. Man måste spela snabb och offensiv fotboll för mål gör nästa alla lag i La liga, det spelar ingen roll vilka man möter. Men men mycket nerver för många nya unga spelare så det kan ju varit det som spökat för som tex Di Maria som varit så bra på försäsongen var totalt iskall igår och då menar jag iskall. Canales känns inte som ett alternativ före Özil där tycker jag Mourinho var för feg. Nu är det bara att bita i det sura äpplet och se framemot Osasuna matchen på hemmaplan.


  

Truppen mot Mallorca!


Ligadebut för många spelare och Mourinho!

Seriepremiären är nära nu och Jose Mourinho har tagit ut en trupp på 20 man som ska se till att vinna mot Mallorca i kväll. Matchen startar kl 21:00 och sänds på Canal Plus.

Här är truppen:

Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan

Försvarare:
Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Mateos

Mittfältare:
Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Di Maria, Van der Vaart, Ozil

Anfallare:
Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain

Startelvan: Casillas, Arbeloa, Carvalho, Ramos, Marcelo, Lass, Alonso, Canales, Di Maria, Ronaldo, Higuain!


Skadeläget!!



Real Madrid har haft en väldig otur med skador nu på försäsongen, framför allt på försvarsspelare. Den senaste spelaren att anmäla sig till skadelistan är Fernando Gago som gick sönder i matchen mot Peñarol efter mindre än 10 minuters spel i andra halvlek i Tisdags. Enligt rapport så  är det en knäskada på vänster knä, vilket gör att han kan bli borta 4-5 veckor.

Här är alla spelare som är skadade:

Pepe: Snart tillbaka

Kaka: 4 Månader

Gago: 4-5 Veckor

Garay: 4 Veckor

Albiol: Osäker 

Lottning till Champions League klar!


Får vi se en ny Champions League titel i år??

Nu är lottningen till Champions League avgjord och Real Madrid hamnade i Grupp G tillsammans med Milan, Ajax och Auxerre. Lite tråkigt grupp då man återigen får Milan i samma grupp. Hade hoppats på Köpenhamn så man kunde ha åkt och kollat men dem fick Barcelona i sin grupp istället. Det är en rätt tuff grupp men Milan och Real Madrid är favoriter. Kanske får vi möta Zlatan i Milan om han går ditt. Real Madrid kommer att börja borta mot Milan tror jag. Här är alla grupper:

Grupp A
Inter
Werder Bremen (Markus Rosenberg)
Tottenham
Twente (Emir Bajrami)

Grupp B
Lyon (Kim Källström)
Benfica
Schalke
Hapoel Tel-Aviv

Grupp C
Manchester United
Valencia
Glasgow Rangers
Bursaspor

Grupp D
Barcelona (Zlatan Ibrahimovic)
Panathinaikos (Mattias Bjärsmyr)
FC Köpenhamn (Mikael Antonsson, Johan Wiland, Peter Larsson, Oscar Wendt)
Rubin Kazan

Grupp E
Bayern München
Roma
Basel (Behrang Safari)
Cluj

Grupp F
Chelesa
Marseille
Spartak Moskva
Zilina

Grupp G
Milan
Real Madrid
Ajax (Rasmus Lindgren)
Axuerre

Grupp H
Arsenal
Sjachtar Donetsk
Braga
Partizan


Santiago Bernabeu Trofé!!

Real Madrid spelar just nu match mot Peñarol. Det är Reals hemma debut denna säsongen.

Startelvan: Casillas, Lass, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, Canales, Ronaldo, Özil och Higuain

En mycket bra elva!


Händelser i matchen:

Min 4: Alonso drar till från långt håll i stolpen.
Min 6: Higuain gör 1-0 men blir avblåst för offside.
Min 13: Canalas testar långskott efter marken.
Min 19: Penarol frispark precis utanför straffområdet, men muren gör ett bra jobb.
Min 36: händer inte så mycket lagen byter boll med varandra hela tiden..
Min 45: Slut på halvleken.

En dålig halvlek av Real Madrid som inte skapar något alls trots bra spelare på plan. Händer inget man rullar bara boll men kommer ingen vart. Blir bättre i andra tror jag.

Min 46: Andra halvlek startar och Real Madrid gör många byten. Lass, Öxil, Khedira, Higuain ut och Leon, Benzema, Gaga och Arbeloa kommer in.
Min 48: Fin boll till Benzema som får över bollen till Ronaldo som har öppet mål men målvakten hinner över och räddar. Ska vara mål.
Min: 50: Ronaldo möter en hörna ifrån Leon på huvudet men målvakten reflex räddar på mållinjen. På returen missar han mål.
Min 53: Gago går ut igen, förmodligen pga skada och Di Maria kommer in.
Min 55: Ronaldo testar skott som går över mål, stenhårt.
Min 67: Mål för Penarol men offside!
Min 68: Goooooal!! Real Madrid!! 1-0 Di Maria efter att han vänt ut och in på backen 3-4 gånger.... världsklass!!
Min 90: Goooooal på straff av Van Der Vaart!!! 2-0 till Real Madrid!

Slut: Real Madrid vinner igen!!


Real Madrid - C.A. Peñarol


Ronaldo tillbaka i truppen!

Matcherna haglar tät nu en vecka innan Real Madrid spelar sin första ligamatch. I morgon Tisdag spelas den klassiska Bernabeu Trofé på Santiago Bernabeu. Det blir Real Madrids första hemma match för säsongen och Mourinho har tagit ut det bästa vi har just nu. 23 spelare finns i truppen och här är dem som är kallade för att vinna årets andra Trofé:

Truppen:

Målvakter: Casillas, Dudek, Adán.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Drenthe y Mateos.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro León, Van der Vaart, Di María, Özil y Juanfran.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín.

Skador: Pepe, Albiol, Garay, Diarra, Kaka.

Matchen startar kl 22:15 och går att livestreama på www.Myp2p.eu

Ifrån matchen Hércules - Real Madrid!!

Real Madrid är i fullgång att spela mot en av nykomlingarna i LaLiga och ligger under efter första halvlek med 1-0. Jag vet inte om man ska skratta eller gråta, detta är så pinsamt så det inte är sant. Real Madrid har ett starkt lag på plan och ska inte ligga under med 1-0 i paus. Målet var i och för sig en målvakts tavla av Adan som för dagen vaktar kassen. Real Madrid ställer upp med följande lag:

Startelvan:
Adan, Lass, Arbeloa, Juanan, Marcelo, Khedira, Gago, Canales, Di Maria, Özil och Higuain. 

Man spelar inte bra fotboll och det är märkbart hur lite Higuain skapar när han inte har någon som serverar honom med öppna mål, typ Ronaldo!! Jag har bara sätt halva första halvlek men det såg inte bra ut. Man skäms ju om vi torskar mot Herkules, när Barca leker med Sevilla. Nu får det hända saker i andra vilket jag inte tvivlar på att det gör. Men vi har fortfarande en väldigt svag backlinje så det är inte omöjligt att Hercules gör fler mål vilket skull vara jobbigt.

Real Madrid gör några byten i paus, bland annat kommer Dudek in i målet. Granero och Pedro Leon kommer in. Özil spelar vidare, Carvalho kommer in i backlinjen. Benzema och Drenthe kommer in. Det är säkert fler byten men livestreamen visar inte dom.

Min 55: Äntligen släpper det för Benzema som gör sitt första mål för säsongen!!! Härligt Benzema!! Drar till på halv volley!
Min 66: Özil har spelat klart och Juanfran kommer in.
Min 75: Mål av Di Maria som kommer fri och rundar målvakten.
Min 80: Min kung Benzema avgör match men sitt andra mål! stenhårt skott efterbacken i ena hörnet..

Real Madrid vann tillslut med 3-1!!

Hércules - Real Madrid!


Kanske spelar ifrån start?

Imorgon söndag är det dags för match igen. Den här gången står nykomlingen Hercules för motståndet men det är fortfarande en träningsmatch. Real Madrid har tagit ut vårat nyförvärv Özil till matchen och det ska bli intressant att se vad han kan tillföra på plan, om han får spela. Real Madrid reser till matchen med 21 spelare men Mourinho väljer att vila några av storstjärnorna som tex Ronaldo, Casillas, Ramos och Alonso. Vi kommer ha ett väldigt svagt försvar på planen men förhoppningsvis kan vi klara av det iallafall. Förmodligen kommer Mourinho att testa Lass som ytterback. Här är hela truppen:

Truppen:

Målvakter:
Dudek och Adán.

Försvarare: 
Carvalho, Marcelo, Arbeloa, Drenthe, Mateos & Juanan

Mittfältare: 
Özil, Khedira, Lass, Granero, Canales, Gago, Pedro León, Van der Vaart, Di María & Juanfran

Anfallare:
Benzema, Higuaín & Joselu

Matchen startar: kl 22:00 svensk tid!
Tv: Stream


Startelvan: Adan, Lass, Carvalho, Arbeloa, Marcelo, Khedira, Gago, Özil, Leon, Canales, Higuain.

Lite om de senaste!!


Ny Real spelare!

Lite om det senaste tänkte jag ta upp här. Real Madrid börjar få ont om mittbackar i laget. Först skadade sig Pepe, sedan var det Garays tur att ha oturen med sig och tillsist nu är Albiol skadad också. Han har råkat ut för en vrickning i foten och kommer vara borta i 3-4 veckor. Just nu står Real Madrid bara med Carvalho som riktig mittback. Förmodligen kommer Ramos få ta klivet in så länge Pepe är borta, vilket han också gjorde mot Standard i Tisdags.

Mesut Özil heter vårt nyaste ansikte i laget och kommer i från Wender Bremen i Tyska ligan. Han är 22 år och återigen har vi fått en ung och talangfull spelare till klubben. I dag kl 14:00 presenterades han på Bernabeu som ny Real Madrid spelare. Han var nöjd med ha kommit till klubben och sa så här: "Jag längtar tills jag kommer börjar spela. Det är en ära och ett nöje att få spela bredvid stjärnor som Cristiano Ronaldo och Kaká."
Det jag säger är att vi fans längtar också efter att får se dig spela. Jag tror han kan göra underverk i Real Madrid tröjan. En stor favorit som nu kanske förstår, framför allt efter U21 EM. 

Enligt Real Madrids ledning så kommer Real Madrid inte att värva någon mer spelare nu, det Mourinho har får han nöja sig med och det gör han nog. Men man ska aldrig säga aldrig för om det tycker upp ett bra erbjudande på en back så slår man nog till. Transfer fönstret är öppet till sista Augusti.

Standard Leige - Real Madrid 1-1

I går spelar Real Madrid mot Standard Leige och matchen slutade 1-1 efter att Real Madrid tagit ledningen med 1-0 genom Rafael Van Der Vaart på frispark. Real Madrid skapade mycket chanser men man var väldigt dålig i avsluten. Tillslut straffade det sig och den gamle Real Madrid spelaren Daniel Opera kunde nicka in 1-1. Jag förstod inte riktigt vad Mourinho ställe upp med för lag. Om man kolla de på de som var på plan såg det ut som en 4-6-0 uppställning med Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo i backlinjen. Lass, Khedira, Gago, Van Der Vaart som offensiv mittfältare och Di Maria och Ronaldo på kanterna. Så ingen anfallare var på plan om man inte räknar Ronaldo som anfallare men han var mer på kanten. Lika resultatet var Real Madrids första poäng tapp på försäsongen nu väntar Hercules på hemmaplan då vill jag se målkalas. För det har varit lite dåligt med det än så länge. Här kan ni se höjdpunkter i matchen:


Officiellt: Mesut Özil till Real Madrid!!


En framtida starplayer!!

Så där ja äntligen är Mesut Özil klar för Real Madrid. Det händer alltid något när man är i väg på hockey, i Fredags var det Carvalho som blev klar i dag är det Özil. Han kommer att spela i Real Madrid i fem år framöver om allt går som det ska. Kostnaden blev tillslut 15 milj Euro, pengar jag tycker är väl investerade. Om jag får säga själv tycker jag att detta är Real Madrids bästa värvning denna säsongen.

Välkommen till Real Madrid Özil!

Till nån som frågade om hemma matcher: Det kommer några snart. Bernabeu trofe tex

Standard Leige - Real Madrid


Real mot ny vinst!!

I morgon spelar Real Madrid sin fjärde träningsmatch för säsongen, även denna matchen är på borta plan. Real Madrid reser till Belgen för att möta det Belgiska storlaget Standard Leige. Mourinho har tagit ut en trupp på 22 man som reser med till matchen här är den:

Truppen:
Målvakter:
Casillas, Dudek.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Drenthe, Juanan.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Gago, Pedro Leon, Van der Vaart, Di Maria, Juanfran.
Anfallare: Benzema, Cristiano Ronaldo, Higuain

Match start: 19:00 svensk tid!
TV: Stream

Källa: RealMadrid.com

Reals bud på Özil nobbat!


Özil!!

Real Madrid har bara 190 Milj kr att spendera på en anfallare och just nu hittar man inte någon som är tillräkligt bra för dom pengarna. Istället jobbar man nu hårt med att få den tyske mittfältaren Mesut Özil att komma till Real Madrid. Men frågan är om han kommer att komma i år eller nästa år? Real Madrid har erbjudit Wender Bremen ett hemligt bud, men jag gissar på att det är runt 8-11 Milj Euro. Men Bremen har tackat nej till detta erbjudande då man vill ha 16 Milj Euro för spelaren. Real Madrid vill inte ge mer eftersom man anser att priset är för högt då Özil förmodligen kommer att spela en säsong till i Bremen innan han lämnar för Real Madrid. Özils kontrakt med Bremen går ut nästa år och då kan han lämna klubben gratis detta är också en anledning till att Real Madrid tycker att priset är för högt. Men Real Madrid ska diskutera vidare med Bremen och försöka hitta en lösning så detta är nog inte det sista vi hör om historien om Özil!

Uppdaterat: Som sagt det är inte över ännu. Real Madrid har lagt ett nytt bud på 14 Milj Euro för Özil något som ska var mer i de trakter som Bremen vill ha för spelare. Real och Bremen jobbar förfullt för att få övergången klar eftersom Bremen spelar CL-kval på Onsdag och tänker använda Özil om det inte är något klart. Om han spelar för Bremen i CL kan ha inte spela med Real Madrid sen. Så förmodligen ser vi Özil i Real Madrid de närmsta dagarna om vi har tur.

Källa: AS

Garay och Marcelo skadade!!


Otur i backlinjen!!

Real Madrid har otur med sina mittbackar i år. Först skadade sig Pepe och blir borta ett tag, i går var det Garays tur att skada sig. Han kom fel in i en duell och slog knäskålen ur led vilket kan leda till att han blir borta i 8-12 veckor. Men innan man kan säga säkert så ska man röntga hans knä. Även Marcelo skadade sig lite lätt igår då han fick ett blåmärke på låret men det ska inte vara några större problem.

Källa: Real Madrid, Marca!

Se Casillas glänsa i matchen mot Bayern!

Real Madrid vann sin första trofe i går då man vann över Bayern Munchen med 4-2 efter straffar. Se hela dramat här. Casillas var kung i går, vilka räddningar han gör.


Matchen är igång!!

Snart är det avspark för Real Madrids tuffaste träningsmatch denna säsong. Real Madrid kommer inte spela med reklam på tröjorna eftersom man inte tillåter det. Vi ser två nyförvärv på plan i Khedira och Carvalho. Båda lagen ställer upp med två riktigt bra laguppställningar. Här är Real Madrids:

Startelvan Real Madrid:
Casillas, Ramos, Garay, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, Leon, Canales, Ronaldo, Higuain.

Bayern Munchen:
Butt, Jullichi, Van Buyten, Badstuber, Contento, Van Bommel, Sosa, Müller, Pranjic, Ribéry, Klose.

Händer det nå viktigt får ni veta det:

Min 3: Leon slår ett perfekt inlägg till Higuain som fri inne i straffområdet nickar över. nära 1-0 direkt!
Min 7: Straff för Bayern, men Casillas visar varför han är bäst i världen genom att göra en dubbel räddning.. vilken kung han är...ojoj.. först en nere i hörnet sen hinner han upp på en volley innan försvaret rensar undan. Ramos orsakade straffen.
Min 13: Mourinho antecknar, något viktigt?? hehe
Min 14: Ramos ger bort en farlig frispark tre meter utanför straffområdet men Ribery slår den i muren, men får i väg ett skott på returen som Casillas räddar.
Min 19: Ronaldo leker lite på mitten vilket tillslut leder till ett skott av Higuain som nästan går in i mål.
Min 23: Marcelo testar långskott som går 1 dm utanför stolpen.. mycket farligt.
Min 27: Pressad halvvolley av en Bayern spelare som Casillas gör en bra räddning på, mycket Bayern just nu.. Real Madrid kommer ingen vart...
Min 35: Ronaldo tar sig fram på kanten och får iväg ett skott som det blir retur, bollen går ut till Marcelo som lägger ett fint inlägg mellan målvakt och backlinje där Higuain dyker upp men missar bollen, som alltid mot storlag komigen nu bryt förbannelsen.!!
Min 41: Casillas visar storform då han räddar friläge mot Ribery, Carvalho kom lite fel där.
Min 43: Ronaldo slår en idiot pass som gör att Klose får friläge men Casillas är där igen...Kung i kväll! Garay verkar ha skadat sig i denna situvation. Albiol kommer in istället!
Första halvlek slut!!

Halvtids tankar:
Ingen bra halvlek av Real Madrid som inte skapar speciellt mycket. Casillas har räddat laget vi flera tillfällen framför allt vid straffen och vid Riberys friläge. Real Madrid anfaller med för lite folk, det är Ronaldo och Higuain som anfaller ensama varje gång. Higuain ser dessutom väldigt seg ut i dag. In med Benzema istället. Canales vet jag inte om han är med, tror inte han har rört bollen en ända gång. Nyförvärven Carvalho och khedira får godkänt eftersom de är försvarsspelare och vi inte släppt in något mål men de ska nog tacka Casillas för det kanske. Nej en ordentlig upprykning vill jag se nu....

Andra Halvlek Startar:
Min 52:
Händer inte mycket i matchen..
Min 54: Khedira nära att få friläge men han var lite seg.
Min 58: Real Madrid gör fyra byten: Benzema, Lass, Van Der Vaart och Di Maria In - Canales, Leon, Ramos, Higuain Ut. Real Madrid ändrar till en mer 4-3-3 istället för 4-2-3-1.
Min 61: Fint anfall av Real Madrid där det borde blivit 1-0 men Van Der Vaart missar öppet mål efter att Di Maria skjutit ifrån kanten och det blivit retur.
Min 67: Bra skott av Bayern men utanför.
Min 78: Benzema är stark på kanten och får in ett inlägg till Ronaldo som nickar på målvakten och över.
Min 79: Mål av Bayern men offside, lite senare hårt skott av Bayern som Casillas styr undan.
Min 83: Gult kort till Carvalho!!
Min 85: Drenthe in - Marcelo ut, håll i er nu. Kan bli jobbiga 5min med Drenthe på plan.
Min 86: Ronaldo frispark men drog den i muren.
Matchen slut!! men det blir straffar!!!

Straffläggning:
Real Madrid straff 1: Ronaldo mål!

Bayern straff 2: Baustuber mål!

Real Madrid straff 3: Van Der Vaart mål!

Bayern straff 4: Haltintop Miss!

Real Madrid straff 5: Alonso mål!

Bayern straff 6: Mål!

Real Madrid: straff 7: Benzema mål!

Bayern straff 8: Miss

Real Madrid vinner med 4-2 efter tre straffräddningar av Casillas!!!!! Kungen i Munchen!!

Bayern Munchen - Real Madrid!


Fler såna bilder i kväll!

Ikväll är det stormatch på gång när Real Madrid reser till München för att mötta Champions League tvåan Bayern München. Real Madrid har med sig fullt lag trots att några spelade landskamp i Onsdags som Higuain och Di Maria t.ex. den sist nämnda gjorde dessutom mål för Argentina som vann med 1-0. I kväll kanske vi får se Khedira för första gången i Real Madrid tröjan om Mourinho väljer att spela med honom. Även Ricardo Carvalho finns med i truppen och det ska bli kul att se vad han går för, kan han peta bort Albiol från mittbacks platsen?

Jag skulle ha åkt ner och kollat men så blev det tyvärr inte. Jag tror det kan bli en riktigt bra match och en värde mättare för Real Madrid inför säsongen. Hoppas Mourinho ställer upp med ett starkt lag här är iallafall truppen:



Målvakter: Casillas, Adan.
Försvarare: Carvalho, Sergio Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay.
Mittfältare: Khedira, Lass, Granero, Xabi Alonso, Canales, Pedro Leon, Van der Vaart, Juanfran, Alex Fernández.
Anfallare: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain, Di Maria, Morata.

Skador: Kaka, Pepe.

Matchen är för att hedra den gamle stor backen Franz Beckenbauer!

Matchstart: 21:00 på Allianz Arena

Real Madrid letar en anfallare!


Fabiano kan bli vår nästa anfallare!?!

Real Madrid fick sin back tillslut i och med Carvalhos ankomst. Frågan är om Mourinho är nöjd där eller vill han ha en back till? Enligt Spanska AS så vill Real Madrid göra ett sista försök att värva Milans Thiago Silva. De skriver nu att klubben höjt sitt tidigare bud på Thiago Silva, och erbjuder nu närmare 225 miljoner kronor för mittbacken. Men vi får väl se eftersom Milan sagt att man inte kommer att sälja Silva.

I anfallet känns det väldigt tunt i dags läget, Higuain och en osäker Benzema är vad vi har eftersom Mourinho inte vill ha Ronaldo som en ren anfallare. I går kunde man läsa lite här och där att Anderlech unge anfallare Romelu Lukaku var i Real Madrids sikte men som jag förstod så skulle det inte bli något där. Istället så har man siktat in sig på dessa anfallarna:

Mario Gomez, Bayern München

Luis Fabiano, Sevilla

Fernando Llorente, Athletic Bilbao

Nicklas Bendtner, Arsenal

Hugo Almeida, Werder Bremen

Men enligt Marca så har Mourinho bara 190 milj kr att spendera på en anfallare. Perez vill hålla sig inom den budget man lagt upp för säsongen. Men jag tycker att några av dem är riktigt bra anfallare, framför allt Luis Fabiano och Llorente. Mario Gomez var riktigt bra innan han gick till Bayern Munchen och kan säkert komma tillbaka till toppen. Vi får se vem det blir!

Källa: Marca, AS

Officiellt: Ricardo Carvalho klar för Real Madrid!


Nu i Real Madrid!

Frågan om vem som bli vår näste back fick man rätt snabbt svar på det blev Ricardo Carvalho som jag spekulerade i. I kväll kom Real Madrid och Chelsea överens om att Carvalho kommer att spela i Real Madrid, övergångs summan ska ligga på 8 Milj Euro något som är överkomligt tycker ja. Kontraktet ska ligga på två år men det kan bli tre om det går bra. Jag tycker att Real Madrid har gjort en bra affär Carvalho är en mycket rutinerad spelare som kommer att sköta sig bra. Hoppas det inte går för fort för honom bara. I Spanien är det en lite annan spelstil än vad det är i England. Mer teknik än tufft spel. Men han är ju Portugis så han borde känna till spelstilen rätt bra. Carvalho är rätt gammal med sina 32 år så kanske avslutar han karriären i Real Madrid. I och med att Carvalho kom så kanske vi får räkna bort Maicon nu?

Tillsist vill jag välkomna Ricardo Carvalho till Real Madrid där han får sin gamle guldtränare Mourinho igen!!


Vem blir den nya backen? Pepe skadad!!


Mourinho har lite att fundera på!

Karusellen kring Maicon verkar aldrig sluta. Men det senaste är att Maicon inte kommer att gå till Real Madrid eftersom att klubbarna är för långt ifrån varandra när det gäller övergångssumman. Perez vill inte betala de 30 Milj Euro som Inter begär för Maicon. Det är för mycket pengar för en spelare i den åldern, säger Perez. Inter presidenten Moratti är också fast besluten om att inte släppa Maicon. Är Real Madrid intresserade av spelaren skulle man försökt hårdare, säger han. Själv tycker jag det är rätt av Perez att inte låta sig luras av Inter som vill pressa Real Madrid på pengar. Men samtidigt tror jag inte att det är de sista vi hör om den här affären.

Pepe som precis kommit tillbaka ifrån en knäskada har återigen skadat sig och förväntas vara borta i tre veckor enligt Real Madrids hemsida. Tråkigt för Pepe som sätt stabil ut i de två matcherna han spelat. Dessutom skulle vi behövt honom mot Bayern på Fredag. Nu är det upp till Garay och Albiol att visa fram fötterna.

Real Madrid måste ha en back till det är vi klara med, men vem ska man satsa på nu om inte Maicon kommer? Chelsea backen Ashley Cole såg måttligt intresserad ut i matchen mot Manchester United i helgen och frågan är om han inte kommer att lämna klubben snart, ny klubb adress Real Madrid kanske? Men vi skulle egentligen behöva en höger eller mittback och inte en vänsterback som Cole är, för Marcelo har sätt riktigt bra ut på sin position de två matcherna jag sätt honom nu på försäsongen. En annan Chelsea back som intresserar Real Madrid är Ricardo Carvalho, han kan mycket väl hamna i klubben om man inte hittar någon annan.

När vi ändå talar transfer marknad så kan jag passa på att informera att Real Madrid har spenderat enorma pengar där de senaste 10 åren. Enligt Marca som gjort en undersökning så ligger summan på 1022 miljoner Euro på 10 år. Här är alla spelare man köpt:



00/01: Totalt 122 miljoner euro (Figo 60, Flavio 25, Makele 14, Munitis 12, César 7, Solari 4)

01/02 : Totalt 72 miljoner euro (Zidane 72)

02/03: Totalt 45 miljoner euro (Ronaldo 45)

03/04: Totalt 35 miljoner euro (Beckham 35)

04/05: Totalt 59,5 miljoner euro: (Samuel 24, Woodgate 20, Owen 12, Gravesen 3,5)

05/06: Totalt 96 miljoner euro (Ramos 27, Robinho 25, Baptista 20, Cicinho 8, Diogo 6, Cassano 5,5, Pablo Garcia 4,5)

06/07: Totalt 105 miljoner euro: Cannavaro 7, Emerson 16, Diarra 26, van Nistelrooy 15, Marcelo 9, Gago 20, Higuaín 12.

07/08 Totalt 117 miljoner euro (Robben 36, pepe 30, Drenthe 14, Sneijder 25, Heinze 12)

08/09: Totalt 64 miljoner euro (van der Vaart 15, Lass 19, Garay 10, Huntelaar 20)

09/10: Totalt 254 miljoner euro (Ronaldo 96, Kaka 64, Benzemaa 35, Xabi 30, Albiol 15, Negredo 5, Granero 5, Arbeloa 4)

10/11: Totalt 53,5 miljoner euro (Di María 25, Canales 5.5, Pedro León 10, Khedira 13)


Källa: Real Madrid, Fotbolls kanalen, Marca!

Se målen här!!



Real Madrid vann med 3-2 efter två mål av Higuain och ett av Pedro Leon tydligen, såg ut som om det var Alonso som gjorde det i natt. men Pedro Leon gjorde sitt första mål i Real tröjan inget annat. Drenthes karatespark är det de sista vi ser av pajasen?? Hur länge ska han få förtronde i klubben?? Vi vann i allafall nu blir det svårare motstånd då Bayern Munchen väntar på Fredag!

Liverapport LA Galaxy - Real Madrid!!

Matchen är i gång och i borta laget ser vi stjärnan Donovan med ifrån start men Real Madrid väljer att sätta Ronaldo på bänken. I Real Madrid ser vi väldigt många byten till skillnad från matchen mot America. Tyvärr så startar inte khedira. Real Madrid ställer upp med en 4-2-3-1 uppställning!

Här är startelvan:

I mål: Dudek

Backlinjen: Ramos, Garay, Albiol, Drenthe.

Mittfält: Van Der Vaart, Lass, Diarra, Di Maria, Granero.

Anfall: Benzema nr 9!

Överaskande elva där han väljer att bänka Ronaldo ifrån start. Att Drenthe och Diarra får starta är en gåta.


Matchrapport Min för min:
Min 3:
slarv som resulterade i ett bra skott rakt framifrån men Dudek visade skills.
Min 10: Galaxy får hörna som Real nickar undan.
Min 11: Bra skott av Galaxy som Dudek lämnar retur på men kan sedan plocka upp bollen.
Min 13: Frispark för Galaxy som drar den precis över målet, mycket Usa just nu.
Min: 18: Van Der vaart slår en djupleds boll in i straffområdet där Di Maria får i väg ett skott som ger Real en hörna.
Min: 25: Di Maria visar skade tecken efter en duell. Knäproblem tror ja?!
Min 28: Snabba anfall av Real Madrid men man kommer aldig till avslut, man är lite dåligt med folk med i anfallen varje gång. Benzema får trolla på egen hand.
Min 33: Långskott av Di Maria där LA målvakten får sträcka på sig ordentligt för att styra bollen till hörna.
Min 38: Donovan får bollen precis utanför straffomårdet och försöker skruva in bollen i bortre hörnet men bollen går strax utanför.
Min 40: Goal av Dunivant!!! 1-0 till LA Galaxy. LA slår en fin hörna där man först får bollen i stolpen på nick och efter det blir det en tilltraslad situvation i straffområdet där bollen tillslut letar sig in i mål.
Min 45: Goal av Donovan!! 2-0 till LA Galaxy! Idiot Drenthe spelar som en jävla 10 åring i straffområdet då han kommer med dobbarna i huvudhöjd på en LA spelare vilket ger straff för La Galaxy en straff som Donovan säkert sätter i mål. Sälj vårdslösa Drenthe, han hör inte hemma på en fotbollsplan!!
Halvtid 2-0 till LA Galaxy

Tankar i halvtid:
Vi känns väldigt tunna framåt då vi bara anfaller med typ två spelare varje gång Benzema och Di Maria. Spelare som Granero, Diarra och Drenthe erbjuder så fruktansvärt dålig kvalite så man börjar undra vad det gör i klubben. Di Maria har varit rätt ok ändå. Van Der Vaart har varit helt osynlig. Målen är två skitmål! En spelare som underpresterar är Sergio Ramos, man undrar om han bara druckit sangria under semestern. Men samtidigt är de hans första match. Vi kommer nog få se många byten i halvtid för det ser så jävla dåligt ut på plan, Ramos är given och kanske Lass som gör det bra men annars är jag tveksam till att någon av dessa spelarna kommer att finnas på plan den 29:e Aug när ligan startar.. En rättvis ledning för LA Galaxy!!

Byten i halvtid: Casillas, Higuain, Ronaldo, Arbeloa, Canales, Leon, Marcelo, Pepe, Alonso, Gago In - Benzema, Di Maria, Drenthe, Lass, Diarra, Albiol, Dudek, Ramos, Van Der Vaart, Granero Ut

Andra Halvlek:
Min 46: Matchen startar igen!
Min 48: Canales fixar frispark 35 meter ifrån målet. Ronaldo ställer upp och drar den 20 meter över.
Min 51: Ronaldo fri men vinkas offside.
Min 52: Goal av Higuain!! 2-1 nu kommer vi. Ronaldo kommer på kanten och slår ett inlägg efter backen perfekt till Higuain som bara kan möta bollen med foten in i mål!!
Min 53: Ronaldo har lekstuga och lägger sedan bollen till Higuain som är fri ifrån kanten men chipen över målvakten går utanför.
Min 57: Ny chans för Ronaldo på frispark, denna gången går bollen en halvmeter utanför krysset.
Min 59: perfekt pass av Alonso till Higuain som gör mål men blåses av för offside, helt fel!!
Min 61: Ronaldo och Marcelo väggar sig till ett friläge där Ronaldo missar och får hörna.
Min 62: Goal av Higuain!! 2-2!! På hörnan nickar Pepe en hård nick som målvaken räddar, bollen går ut men kommer tillbaka in i straffområdet till Higuain igen som stilla stående drar till med en yttersida i bortre krysset.. Real Madrid leker nu!
Min 69: Ronaldo och Higuain kommer två mot noll men Higuain passar bakom Ronaldo och det blir inget mål. Riktigt dåligt av Higuain som blivit serverad två gånger av Ronaldo. Dags att vara skärpt och bjuda igen!
Min 70: Goal av Alonso! 3-2 till Real Madrid!! Higuain får friläge och skjuter på målvakten, det blir en lång retur som Alonso dyker upp på och med ett perfekt skott går bollen in i det tomma målet.
Min 74: Ronaldo frispark i muren till en hörna.
Min 77: Marcelo slog en långboll till Higuain som kommer halvfri men skjuter utanför.
Min 83: Leon kommer bra på kanten och hittar in till Ronaldo med ett inlägg, Ronaldo som är fri blir lite störd i skott läget och missar mål men borde nog varit 4-2 där.
Min 89: Leon lämnar och Castilla spelaren Morata kommer in!
Min 92: Skott av Ronaldo i burgaveln mycket nära.
Min 93: Canales ut - Nån Castilla spelare in
Matchen är slut och Real Madrid vinner återigen med 3-2. Kunde blivit betydligt mer med lite tur. Higuain visar klass med två mål.

Det var som natt och dag att se Real Madrid i andra halvlek, de spelade mycket bättre fotboll med högre tempo. Galaxy fick knappt låna bollen.

L.A. Galaxy - Real Madrid!


Ingen Beckham i natt tyvärr!!

Inatt smäller det igen, Real Madrid kommer att spela sin andra tränings match för säsongen då man möter L.A. Galaxy. Mourinhos första match mot Club America blev vinst med 3-2 trots många byten i matchen. Hur Mourinho väljer att ställa upp laget i natt blir intressant. Tillskillnad från förra matchen så har nu Mourinho hela truppen att välja spelare ifrån. Spelare som Casillas, Ramos, Alonso, Khedira, Albiol och Van Der Vaart är tillbaka i truppen efter ha vilat i Onsdags. Det ska bli intressant och se om nyförvärvet Khedira får starta matchen och om Mourinho ställer upp med så starkt lag som möjligt för att testa lite. Men vi kommer nog att få se många byten denna matchen också. Benzema var bra första matchen hoppas han kan göra ett mål mot Galaxy. Di Maria har mycket att bevisa så det är två spelare att hålla ögonen på, och så klar Khedira.

L.A. Galaxy är mest känt för att det köpte stor stjärnan David Beckham ifrån just Real Madrid. Tyvärr kommer inte Beckham vara med pga en skada. Men en spelare som Landon Donovan kommer förmodligen att finnas på plan.


Preliminär Startelva: Dudek - Juanfran, Pepe, Garay, Marcelo - Gago, Lass, P. León, C. Ronaldo, Canales - Benzema

Matchen börjar 7:e Aug kl 19:30 USA tid. Svensk tid börjar match 8:e Aug kl 04:30.

Livestream på www.myp2p.eu

Truppen
Målvakter:
Casillas, Dudek, Adan

Försvarare:
 
Ramos, Albiol, Arbeloa, Pepe, Marcelo, Garay, Nacho, Tebar

Mittfälare: 
Khedira, Xabi Alonso, Van der Vaart, Lass, Gago, Diarra, Drenthe, Granero, Canales, Di Maria, Pedro Leon, Alex Fernandez, Juanfran

Forwards:
Cristiano Ronaldo, Higuain, Benzema, Morata


Domare: Mr. Arkadiusz Prus (USA)

Kaka tvingas till operation!


Kan bli borta länge!

Kakas skadeproblem fortsätter, nu är det knät som spökar för brassen. Enligt Real Madrid har Kaka lämnat träningslägret i USA för att resa till Belgien där han ska opereras. En operation som kan göra att Kaka missar två månader av säsongen, kan bli längre. Kaka har inte varit lyckad sedan han kom till klubben och frågan är om vi återigen ska få se en säsong full av skador på Kaka. Vi får hoppas på det bästa för en spelare som Kaka har man inte råd att ha skadad en hel säsong om man vill vinna guld och Champions League. Skadan kan vara en menisk skada men det ska Dr. Marc Martens, en specialist som bland annat spelaren själv har frågat efter ta reda på när det anlänt till Belgien.

Håll tummarna!!

Uppdaterat: Kaka har nu opererats och det var en lyckad operation men efterspelet är inte lika positivt eftersom Kaka befaras bli borta i 3-4 månader. Det är 1-2 månader mer än vad man först trodde. Riktigt tråkiga nyheter för Kaka och Real Madrid.


Startelvan och minut för minut!!

Matchen är i fullgång och Real Madrid ställer upp med en 4-5-1 uppställning med följande lag.

Målvakt:
Dudek

Backar:
Marcelo 12, Pepe 3, Garay 19, Juanfran 30  

Mittfält:
Lass 10, Gago 5
Ronaldo 7, Canales 16, Leon 21

Anfallare:
Benzema 9!


Match fakta:

Min 31: Benzema nickar en hörna i ribban! Strax efter missar han bollen med huvudet i ett friläge.
Min 33: Goal!!! Klapp klapp mellan Ronaldo, Benzema och Canales som får göra sitt första mål i Real Madrid tröjan!
Min 45: Nick av Ronaldo som målvakten tar, inlägg av Leon!

Halvtid!
Real spelar bra och flyttar boll snabbt. Man har haft några skott men måste komma in mer i boxen. Ronaldo har varit ovanligt slarvig i passningarna. Benzema ser het ut och Canales fick göra sitt första mål i öppen kasse!

Byten halvtid: Drenthe, Higuain, Di Maria, Granero, Diarra in - Leon, Benzema, Marcelo, Canales, Gago ut

Min 46: America testar skott som Dudek/Adan har kontroll på!
Min 50: Adan gör en fin utrusning och slänger sig och petar bort bollen när anfallaren försöker runda honom.
Min 51: Frispark av America som är påväg in i bortre burgavel efter att gått förbi alla spelare, men vi klara oss denna gången.
Min 53: Goal!! America kvitterar efter en djupledsboll som anfallaren tåar in! Igen bra start av Real i andra halvlek!
Min 60: Goal!! 2-1 till America. Riktigt dåligt av Real Madrid just nu. Att sätta in Drenthe och Diarra på plan kan bara sluta på ett sätt.
Min 63: Goal!!! 2-2 Real Madrid kvitterar snabbt efter en perfekt passning av Ronaldo till Higuain som är klinisk i avsluten.
Min 69: Lass går ut och Tebar kommer in!
Min 70: Pass av Ronaldo in i mitten till Higuain som skjuter ifrån straffområdslinjen men dåligt ett skott som målvakten räddar.
Min 73: Mycket bra räddning av Adan på ett hårt volleyskott!
Min 80: Higuain gör mål men döms som offside, mycket tveksamt!!
Min 80: GOAL!!!! 2-3 till Real. Frispark strax utanför straffområdet och Ronaldo gör det han är bäst i världen på!
Min 85: Ronaldo ut - Morata in, Nacho ut -  Alex in? Kanske!
Slut!!

Real Madrid vinner säsongens första match med 3-2 efter mål av Canales, Higuain och Ronaldo!


Mourinho vill förstärka anfallet!


Två spelare till sen är jag nöjd, eller!

Real Madrid letar som bekant efter en back, men Jose Mourinho vill också förstärka anfallet med en forward. Raul har ju lämnat klubben och just nu står man bara med två renodlade anfallare i Higuain och Benzema. Ronaldo spelade i och för sig anfallare förra säsongen men Mourinho vill ha honom i en friare roll än som en ren anfallare. Benzema har inte så många matcher i kroppen ifrån förra året och vi vet inte var han står just nu. Tänk er ett scenario där Higuain eller någon annan av anfallarna går sönder en långtid då står vi där med två anfallare något som skulle kunna bli förödande i en guldstrid.

– Utöver en ny försvarare vill jag också ha ytterligare en forward i laget. En ny anfallare skulle vara väldigt välkommet, säger portugisen enligt spanska AS

Vilka alternativ finns då? En spelare som Real har visat intresse för är Man Citys Carlos Tevez, enligt engelsk press så är Tevez inge sugen på att spela i City efter fiaskot i VM med Argentina. Frågan är också om man ska värva en start spelare eller en som kan tänka sig att sitta på bänken. Tevez är ju helt klart en startspelare. En annan spelare som är grymt bra är Edin Dzeko i från Wolfsburg. Stor, stark och bra i luften. Perfekt att kasta in i slutet när det är dags att börja lyfta in bollar i straffområdet om man ligger under. Men Dzeko vill nog inte sitta på bänken i Real Madrid tyvärr. En som jag gärna skulle vilja se i Real Madrid tröjan är Santos 18 åriga talang Neymar, han kommer bli hur bra som helst. Eller varför inte satsa på en egen produkt? Alipio som är utlånad till Benfica spås bli en ny Ronaldo.

Vi får se nu är det säng dags så man orkar upp till Matchen!! 05:00 börjar den för er som inte viste de!

Källa: AS m.fl.!


Första provet: Club America


Första matchen i natt!

I Natt eller i morgon bitti kl 05:00 spelar Real Madrid sin första match för säsongen. Matchen kommer att spelas på Candlestick Park, i San Francisco. Motståndet står Mexikanska Club America för. Jag har noll koll på Mexikanska lag ska jag vara ärlig och säga. Men det ska bli intressant att se Hur Mourinho väljer att formulera laget i morgon. Alla spelare är nu tillbaka ifrån semestern, Ramos och Alonso var de sista in så Mourinho kan ställa upp med vilka han vill förutom Kaka som verkar vara skadad. Men jag tror att Mourinho kommer att låta så många som möjligt att få känna på matchtempo.

Matchen startar kl 05:00 torsdag morgon. Jag vet inte om någon kanal sänder matchen trots att vissa fans har skrivit att matcherna ska kunna ses på Canal plus. Men jag är tveksam till det. Står inget i tablån iallafall. Men som tur är så går det ju att streama matchen.


Min favorit är www.myp2p.eu


Ronaldo tar över legendariska 7:an!


Kan Benzema leva upp till nr 9:e?

Raul och Guti har lämnat Real Madrid och de två lämna det två väldigt attraktiva nummer efter sig. 7 och 14! Vilka är inte bättre arvtagare än Ronaldo och Alonso som båda kommer att få samma nr som de hade i sin gamla klubb. Ronaldo tar 7an och Alonso tar nr 14 på ryggen. Förhoppningsvis gör detta att vi får en ny legend i klubben, jag vill se Ronaldo med 7an i Real Madrid i många år framöver. Ronaldos gamla nr 9 kommer Karim Benzema ta över. Benzema hade nr 9 i Lyon då han öste in mål och det är hans favorit nr. Så vi får hoppas att han gör många mål i striker tröjan. Ronaldo har ju värmt upp den så nu är det bara att scora Benzema.

Leon, Di Maria, Khedira och Canales ska också ha nr men det är inte klart ännu. Det ryktas om att Di Maria tar över Benzemas nr 11. Någon spelare kommer att lämna och jag gissar på Diarra så 6 án kanske går till Khedira. Sedan tycker jag inte att Lass är en nr 10 spelare utan det nr ska Canales ta i stället. Andra lediga nr är 13, 22(Gamla Alonso), 16, 17, 21, 25.

Men vi får se hur det blir!!


Maicon klar på Fredag??


Maicon snart i Real!

Real Madrid jobbar just nu aktivt för att kontraktera en back innan säsongs starten. Å det verkar bli i Italien man hämtar honom för de två som ligger närmst en övergång till Madrid laget just nu är Inters högerback Maicon eller Milan mittback Thiago. Maicon har länge varit nära en övergång till Real Madrid det har man kunnat läsa överallt för att dagen efter stanna kvar i Inter, men nu verkar det som om man iallafall ska vara överens med Maicon gällande hans kontrakt som ska ligga på 5,5 Milj Euro om året. Sedan är det bara det att klubbarna ska komma överens om en övergångssumma. Real Madrid erbjuder 24 Milj Euro samtidigt som Inter vill ha 28 Milj. Men enligt spansk media så ska man snart ha en lösning där också.

Det har varit en långdragen historia med Maicon, men jag tror att vi se honom i Real Madrid inom några dagar. Hans agent är i Madrid och lämnar inte landet för en allt är klart vilket skulle ta 2-3 dagar på står han.

Stackars Ramos han vet inte om han ska träna på att bli bättre som höger eller mittback!!

Källa: Marca, As, Goal

Real Madrid redo för match


Vilken värme, tänker Mourinho!!=)

Real Madrid är som bekant i USA på försäsongs uppladdning och det är bara en dag kvar tills man spelar sin första tränings match för säsongen. Det kommer bli riktigt intressant att se vilka som Jose Mourinho väljer att spela med. Real Madrid spelarna som varit på sen semester börjar komma tillbaka så nu har han 26 spelare att välja mellan.

Cristiano Ronaldo, Pepe, Diarra, Lass, Pedro Leon, Granero, Dudek, Adan, Benzema, Gago, Marcelo, Garay, Drenthe, Higuain, Di Maria, Morata, Tebar, Juanfran, Alex, Nacho, Kaka, Alvaro Arbeloa, Raúl Albiol, Rafael van der Vaart, Sami Khedira och Sergio Canales.

Några är fortfarande på semester men lär snart ramla in och ansluta till truppen. Det senaste ifrån träningarna är att Kaka inte varit med på gräs, istället har han jobbar i gymmet. Jose Mourinho har jobbat hårt med spelarna, något som Marcelo kan intyga och det ska bli kul och se om det redan syns någon skillnad på hur laget uppträder på planen med Mourinho som tränare. Förhoppningsvis får vi se en stark elva med några av nyförvärven på plan.

Intervju med Karim Benzema


Benzema hoppas på en bra säsong!

Real Madrid är just nu i Usa och kör försäsongsträning. Laget ska dessutom spela två matcher, matcher som är lite extra viktiga för framförallt en person och det är Karim Benzema. Efter en mindre bra första säsong för Real Madrid vill nu Benzema visa tränare, fans och alla andra att han ska ha en plats i startelvan. I en intervju med RealMadrid.com berättar han om framtiden och målen för säsongen:

Vad kan vi förvänta oss av dig denna säsong?

Jag har spelat för det här laget i ett år nu och min spanska är mycket bättre, vilket gör att jag känner mig mer integrerade. Jag tror att det kommer att bli mitt år i Real Madrid.

Vad kan du bidra med till laget?

Mål. Jag hoppas kunna göra mål, en hel del mål för laget denna säsong. Jag kommer att arbeta hårt så att människor ska ha förtroende för mig. Det kommer att bli ett bra år för mig hoppas jag.

Vad har laget för målsättningar den här säsongen?

Vi har en ny tränare som är väldigt entusiastiska över detta projekt, han kommer hjälper laget en hel del. Ett lag som detta måste alltid sträva efter att vinna alla titlar i alla turneringar man ställer upp i och vi kommer att kämpa för att göra just det.

Vad anser du om Mourinho och kommer ni två överens?

Mourinho är en stor tränare. Han har en mycket stark personlighet och han är bra på att tala till spelarna det är något som ingjuter förtroende. Han är en vinnare och han förväntar sig det bästa från var och en av oss.

Vad har han sagt till dig denna säsong?

Han har bett mig att spelar fotboll som jag kan och att jag ska göra många mål, och det är vad jag kommer att göra. Han har ett stort förtroende för oss alla, vilket är mycket viktigt för spelarna.

Vad tycker du om de nya värvningarna i år?

De är bra spelare och rätt spelare för Madrid. Vi måste arbeta hårt för att vara förberedd för en ny säsongen. Det är en grupp med många stjärnor som måste jobba tillsammans.

Hur har försäsongen varit hittills?

Mycket bra. Vi är mycket avslappnad här. Vi arbetar hårt. Det är inget som stör vår uppladdningen och träningen är bra.

Är det något du vill säga till Madridistas?

Bara att de har förtroende för oss som de alltid har. Vi kommer att göra allt vi kan för att vinna titlar denna säsong. För min egen del kommer de att se den bästa versionen av Benzema.

Källa: Real Madrid


RSS 2.0