Inför: Juventus - Real Madrid

Ikväll är det dags för semifinal på Ramón Sanchéz Pizjuán Stadion i Sevilla. Real Madrid ställs mot det Italienska topplaget Juventus som har gått som tåget i Peace Cup. Det kommer bli en riktig utmaning för Real Madrid som inte har presterat speciellt bra i sina två gruppspelsmatcher. Förra året hamnade man i samma grupp som Juventus i Champions League. Då fick Real stryk båda matcherna. Den sista matchen förlorade man just på spansk mark med 0-2 och Del piero gjorde båda målen. Men i kväll ska vi ta revansch och återigen vissa vilka som är bäst. Nu kanske vi inte ska lägga alltför stor vikt i denna matchen för det är trots allt bara en tränings turnering men visst vore det kul med en seger och gå till final.

Real Madrid
Real Madrid har laddat mycket för denna matchen. Imorse tränade man ett sista pass innan man reste till Sevilla, på schemat stod det taktik, för att komma så väl förberedda som möjligt. Van Nistelrooy, Van Der Vaart, Huntelaar, Diarra och Gary är inte uttagna i laget och följde inte med. Även dom fyra spelarna Casillas, Ramos, Albiol och Kaka som nyss kom tillbaka från semestern stannade kvar i Madrid. Pellegrini har alltså tagit ut samma 20 spelare som i matchen mot Liga Universitaria Quito.



Preminilär startelva: Dudek, Torres, Marcelo, Pepe, Metzelder, Robben, Lass, Sneijder, Ronaldo, Benzema, Raul.

Här nere ser du vilka 20 spelare Pellegrini har tagit ut till matchen:

Målvakter

      Dudek, Adan
Försvarare

      Salgado, Marcelo, Metzelder, Torres, Agus, Pepe
Mittfältare

      Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Granero
Forwards

      Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain, Benzema, Negredo


Juventus

Juventus behöver ingen större presentation, dom flesta känner till laget. Juve som de kallas är ett av de bästa lagen i Italiens någonsin. Man har vunnit hela 27 st Lo Scudetto och man har vunnit CL två gånger. Laget kommer från Turin som ligger i Norra Italien. I Peace Cup har man vunnit båda sina matcher, Första matchen vann man över Sevilla med 2-1 och andra vann man mot Seongnam med 3-0. Juventus har haft ett övertag på Real de senaste åren som de säkert har i bakhuvudet. Vi kommer även att se en bekant i Juventus tröjan, Fabio Cannavaro som lämnade Real Madrid nu i sommar, är med i truppen och kanske kommer att spela mot sin gamla klubb Real Madrid. Andra nya spelare att hålla ett öga på är brassen Diego från Wender Bremen och Filipe Melo från Udinese som också har värvats av Juventus denna sommar.

       


Krönika: Bayern Munchen har en skruv lös!

Som alla vet så jagar Real Madrid Bayerns yttermittfältare Franck Ribery, men det känns rätt avlägset efter det senaste uttalandena av Bayerns chef, Uli Hoeneß, där han säger att eftersom Real Madrid betalade 94 milj Euro för Cristiano Ronaldo, så kan dom betala det för Ribery också. Detta kan man bara skratta åt, Hur i helvete kan man vara så jävla dum i huvudet så man säger något så korkat... Hur kan man jämföra Ronaldo och Ribery. Visst Ribery är en fantastisk spelare men han har bra mycket kvar att bevisa innan han har samma stjärnstatus som Ronaldo. Ronaldo kan göra vad som helst med en fotboll, han gör massa mål och han säljer tröjor mer än någon annan spelare. Så, så länge han är kvar i Bayern så kommer han aldrig kunna bli den stjärnan som Uli Hoeneß, tror att han är. Bayern har till och med varit ute och sagt att dom inte kommer acceptera något bud som inte innehåller 3 siffror. Med det menar de att lägsta budet ska vara på 100 milj Euro. Detta kommer Real Madrid aldrig att acceptera. Det sägs att Real inte ens har lagt ett bud på 80 milj Euro som det ryktades om för någon dag sen. Kan man inte slänga in 5 milj Euro i affären med Alonso så tror jag inte man viker sig här heller. 100 milj Euro för en spelare som knappt gör 15 mål per säsong det är dyra mål det. Jag vill så klart se Ribery i Real Madrid, han är som sagt en fantastisk spelare som vill spela i Real Madrid och såna spelare vill man ha i klubben. Men inte till vilket pris som helst. Alla klubbar verkar tro att Real Madrid betalar vad som helst för en spelare. Perez är smartare än så det vill jag lova. Han vet precis vad han gör. Det är alla ni andra storklubbar som kanske borde tänka på att dra åt skruven om ni inte vill gå i konkurs, förr eller senare får Perez det han vill. Antingen billigare eller gratis då är det ni som förlorar på det. Ribery kommer spela i Real Madrid och Alonso kommer spela i Real Madrid det är bara en tidsfråga, och i Madrid har vi inte bråttom. Den som väntar på nått bra, väntar aldrig för länge!


Tillbaka i spel!

Benzema och Robben som ådrog sig små skador i förra matchen mot Liga de quito, är nu redo för Fredags match då man spelar Semifinal mot Juventus i Peace cup, Benzema tränade hela träningspasset i dag, Robben var med en stund för att senare köra lite tester i gymmet. Även Westly Sneijder är tillbaka efter en mindre skada men han körde i gymmet han också. Så han kommer förmodligen också att starta matchen. I mötet med Quito så fick Guti hoppa in och spela när inte Sneijder kunde medverka. Van Nistelrooy och Diarra är i slutskedet av sin Rehab träning och kan snart vara med och träna och spela igen.  



Officiellt: Heinze till Marseille.

I dag vart det klart att Gabriel Heinze lämnar Real Madrid för spel i Franska Marseille. Efter att både Arbeloa oh Arbeloa har kommit till Real så finns det inte plats för Heinze längre. 31 åringen har skrivit på ett kontrakt om sträcker sig över 3 säsonger och det får Real Madrid 1,5 miljoner för varje säsong han spelar i Marseille. Detta har varit på gång länge, Heinze har blandat bra spel men katastrof matcher i Real Madrid tröjan, men nu får vi i alla fall tacka honom för allt bra han har gjort för klubben. Lycka till i din nya klubb Gabriel Heinze!



Källa: MARCA


Alonso begär flytt till Real Madrid.

Nu har Xabi Alonso lämnat över en begäran till Liverpool om att få flytta till Real Madrid. Detta har hänt efter att Pellegrini har sagt att Alonso kommer att bli en nyckelspelare i klubben. I England har man en oskriven lag som säger att om en spelare har lämnat in en begäran om en flytt, så ska klubben av moraliska själ hjälpa spelaren att underlätta en flytt. Detta låter ju positivt. För då skulle han alltså vara klar för Real Madrid bara man kommer överens om en övergångssumma. Real Madrid fick ett ultimatum av Liverpool att dem hade 48 timmar på sig att slutföra affären med Alonso och det går ut i dag. Just nu så matchar inte buden varandra, Real Madrid erbjuder 25 milj Euro och Liverpool vill ha 30 milj Euro för Alonso. Pellegrini och Valdano har underdagen vädjat till Perez att han ska höja budet till 27 milj Euro, för att Alonso är en nyckelspelare som behövs i Real Madrid. Förmodligen kommer dem möttas i mitten och det blir en affär vid 27 milj Euro. Vi kommer snart få veta om Alonso blir Real spelare eller inte. Den som lever få se!



Källa


Officiellt: Arbeloa helt klar för Real Madrid!

Alvaro Arbeloa blir den åttonde spelaren att underteckna för Real Madrid denna sommar, Backen Arbeloa ska bara göra en läkarundersökning sedan är han helt klar för Real Madrid. Liverpool, Arbeloas gamla klubb har redan gått ut på sin hemsida och bekräftat att klubbarna har nått en överenskommelse. Priset Real Madrid får betala för Arbeloa är runt 3,5 Milj Pund. Arbeloa kommer skriva på ett kontrakt som sträcker sig över 5 säsonger .Detta är inte första gången Arbeloa spelar i Real Madrid, vid 17 års ålder skrev han ett ungdomskontrakt med Real Madrid och där blev han ganska snabbt kapten för Reals reservlag. Han imponerade mycket, men trots det fick han spela endast två matcher med A-laget. På grund av den mycket tuffa konkurrensen i klubben valde han att sommaren 2006 lämna Real för spel i RC Deportivo la Coruña som köpte honom för 1,3 miljoner €. Det blev bara ett halvår i den klubben, för i Januari 2007 valde Rafael Benítez att värva honom till Liverpool. Men nu är ha allså tillbaka i Real Madrid igen. Arbeloa är en mycket tuffback som kan spela på alla positioner i backlinjen. Välkommen tillbaka till Madrid Arbeloa!


Kommentarer från matchen!

Vinst i går med 4-2, och det var fanns några ljus punkter. Ronaldo fick göra sitt första mål för Real Madrid, liksom Granero och Negredo. Metzelder gjorde också mål och visar att han är att räkna med till säsongen. De tråkiga nyheterna är att Robben och Benzema fick kliva av pga. skada. Hur allvarligt det är är oklart, men dom kunde ju gå av självs så det borde inte vara så farligt. Nu väntar semifinal mot antagligen Juventus och då får man ett riktigt bra test. Juve har vunnit båda sina matcher utan problem. I dag ska laget träna kl 11 nu på förmiddagen. Med eller utan dom två spelarna vet jag inte. I går efter matchen var det presskonferens där tre spelare deltog här kommer lite ord om hur dom såg på sin prestation och matchen:


Cristiano Ronaldo:

"Jag är mycket glad att ha gjort mitt första mål för Real Madrid. Det är alltid viktigt att få det överstökat så man kan gå vidare. Tränaren gör mycket byten det får vi respekterar i hans arbete. Det är en viktigt seger, nu väntar Juventus som blir ett bra test inför Säsongen."


Esteban Granero:
"Vi bygger för framtiden, Vi vann det är det viktigaste just nu så att vi gick vidare. Det är alltid skönt att göra mål, framförallt på Santiago Bernabeu inför hemma hemmapubliken. Matchen mot Juventus kommer hjälpa oss till ännu bättre form, Det kommer bli trevligt!"


Alvaro Negredo:
"Jag är stolt med att göra mål i min debut på Bernabeu, Det finns inge bättre än att göra mål här, Jag har hela mitt liv i Madrid. Jag måste vänta, vara lugn, träna hårt och förhoppningsvis kan jag stanna här. Jag vill göra mitt allra bästa för att förtjäna en plats, men jag vet att det är svårt. Jag hade nummer '17" i dag eftersom jag är vidskeplig, Det kändes bättre än att bära 26. Att få göra mål mot Juventus vore fantastiskt, Juve är ett av dom bästa lagen i världen men jag hoppas att vi slår dom och går till final."



Fick göra sitt första mål!


Live Rapport: Real Madrid - Liga de Quito

Då var det dax igen för match och denna gången står lag från Ecuador, Liga de Quito för motståndet. Jag kommer ge er minut rapport från matchen så gått jag hinner med. Kanske inte blir lika mycket som förra gånge pga bristande intresse. Tänk på att det går fort i en fotbollsmatch och jag är ingen svenska fröken så jag reserverar för stavfel så slipper tråkiga kommentarer komma senare.

Startelva: Dudek, Salgado, Marcelo, Pepe, Metzelder, Gago, Guti, Ronaldo, Robben, Benzema, Higuain
 
Avspark: 22.30
Min 1.
Matchen är igång.
Min 2.
Robben tacklas bakifrån fult, frisparken slås av Guti.
Min 4. Robben tar skott men blockas, Går till hörna som blir ofarlig.
Min 6. Quito kommer på kanten spelar in i mitten, men Pepe är på rätt ställe och bryter.
Min 8. Benzema får bollen 2 meter utanför strafformrådet, Han skjuter ett bra skott som målvakten styr över. hörna.
Min 14. Marcelo gör en dribblings räd på 3 spelare, går in och skjuter strax över ribban. snyggt.
Min 17. Just nu är det pinsamt att se Real Madrid passningsspel. Ronaldo slår bort bollen, Guti passar fel, alla måste höja sig ett par nivåer.
Min 19. Quito spelare försöker filma till sig en staff, fick bara hörna.
Min 21. Benzema krigar till sig bollen vid hörnflagan, får frispark i momentet efter. Bra Benz!
Min 23. Benzema är så nära att få friläge, men en tå är emellan, blir hörna, På hörnan rivs Ronaldo ner, Kanske borde varit straff!?
Min 26. Higuain passar i ljupled till Robben som är fri, Men det är offside.
Min 28. Robben kommer fri på kanten, 3 mot 2 läge, spelar in till Higuain i mitten som slarvar bort chansen. Han hade Benzema på bortre kanten helt fri men passade inte.. dåligt av Higuain, Han har inte lyckats med något hittills, blir nog utbytt i halvlek!
Min 32. Real Madrid börjar skapa lite halv chanser, men det är ofta ett ben ivägen i slutskedet.
Min 35. Robben dribblar bort vänsterbacken och går in mot mål spelar snett bakåt men Higuain är i vägen igen.
Min 37. Ronaldo med frispark från 35 m går strax över mål.
Min 38. Quito skapar matchen bästa chans. Inlägg från kanten anfallaren möter direkt med foten och får bollen mot mål. Dudek slänger sig och gör en riktigt bra räddning. Hörna. Nick som Dudek räddar.
Min 41. Ronaldo springer med bollen på kanten ner mot hörnflaggan, spelar snett bak till Guti som försöker chipa in bollen..hmm konstigt beslut.
MIn 43. Marcelo missar bollen i brytningen och kapar spelaren, Gult kort.
Min 45. Halvleken är slut. Riktigt dålig halvlek av Real, Dudek får godkänt ingen annan. Higuain har inte gjort ett rätt. Ronaldo ser ut att vara värd 35 kr inte 1 Miljard. Nej nu är det dags att höja sig.
Halvtid

Skott på mål:
Real 1 - Quito 3
Byten: Robben gick ut i den 41 min, in kom nr 23 Granero,

Ett litet inlägg: Nu verkar Arbeloa vara helt klar för Real Madrid, Det är bara läkarundersökning och en underskrift ifrån att bli klart.

Andra halvlek är igång!
Min 46.
Inga byten i halvtid
Min 47. Ful tackling på Pepe, Quito spelare fick gult kort.
Min 48. Straff Real Madrid, Ronaldo dribblar två spelare sen blir han kapad. Ronald tar den själv.....Mååååååååål Ronaldos första mål i Real Madrid tröjan på straff... skönt 1-0!
Min 51. Tempot har höjts ordentligt.
Min 53. Mååååååååååål 2-0 till Real Madrid. Ronaldo bakom detta mål också, Ronaldo tar skott från straffområdslinjen som målvakten inte kan håll, Granero är framme och slår in returen i öppet mål. Kul för Granero, första målet i Real tröjan för honom också. 
Min 56. Quito har flyttat upp spelet och skapar några halvchanser. Men Dudek är bra i mål.
Min 58. Marcelo gör en solo red, sedan spelar han bollen in i mitten till Benzema som tar skott, Målvaken limmar bollen. Benzema ser ut att blivit skadad. haltade ut. får se om han kommer tillbaka. Nu är han inne igen skönt.
Min 60. Benzema utbytt, Negredo kommer in. Såg inge bra ut han haltade igen.
Min 65. Metzelder går in med dobbarna först precis utanför straffområdet, Gult kort och farligt frisparksläge. Bollen går i muren. sedan till hörna.
Min 69. 2-1...Mål av Quito. Hörnan ser ut att vara ofarlig, men efter hög boll nickar Quito in bollen i mål. 
Min 70. Negredo får drömläge att dra till på volly men målvakten räddar eller får den rakt på sig, bollen går till hörna.
Min 71. Mååååååååååål 3-1 till Real Madrid på hörnan. Metzelder möter bollen med huvudet och styr in den i bortre burgaveln. Fan vad viktigt.
Min 73. Byte: Ronaldo utbytt - Raul inbytt, Lass in - Higuain ut
Min 77. Marcelo driver bollen vänsterkanten, pass till Granero som lägger upp den till Gago som skjuter på direkten. Farligt skott som målvakten tappar ut till hörna.
Min 80. Byte: Guti ut - Drenthe in
Min 84. Salgado springer med bollen på offensiv planhalva lämnar bollen till Raul, Salgado går i djupled, Raul  
lobbar bollen över backen till Salgado som drar till på volly från fem meter, målvakten gör en dunder räddning.
Min 86. Fan...Mål 3-2, hörna igen men nu för Quato som nickar bollen i mål. Försvars miss av nyss nämnde Salgado. Nu blir det spännanade.
Min 90. 3 min stopptid.
Min 90+2. Jaaaaaaaa Mål av Negredo! Real kontrar på kanten genom Drenthe som slår ett inlägg längs marken Negredo slänger sig fram och trycker in bollen i mål... så j'vla skönt nu är vi vidare till Semifinal.
Matchen är slut: 4-2 till Real Madrid

Målskyttar:
Ronaldo,
Min 48´Straff
Granero, Min 53´
Metzelder, Min 71´
Negredo, Min 92´

Det var allt för i dag. Nu kan man sova gott!

Alonso träffar Real Madrid!

Nu är det snabba puckar som gäller för Real Madrid om man ska ha Xabi Alonso i laget. Liverpool har gett Real två dygn, alltså 48 timmar att slutföra affären med Alonso. Annars kommer dom inte sälja honom. Enligt Marca så är Alonso i Madrid just nu och träffar Real Madrid för att snacka kontrakt. Det ska nog inte vara några större problem. Det som fortfarande är oklart är övergångssumman. Real vill bara betala 27 milj Euro, Men Liverpool begär 30 milj Euro. Det är andra sänkningen av priset på en vecka, Nyss kostade han 41 milj men nu är han ner på 30 milj Euro och det kommer nog Real Madrid höja sitt bud till.


Benitez har också sagt ok till affären, i det sista samtalet med spelaren sa han så här:


"Jag vill att du ska lösa situationen så snart som möjligt, på gott och ont. Helst skall överföringen göras inom 48 timmar. Jag behöver tid att hitta en ersättare."

Så nu kanske vi äntligen får slut på alla spekulationer hit och dit. Skulle vara riktigt skönt om det blev klart inom 48 timmar. As säger Christian Purslow, den verkställande direktören för Liverpool måste nästan accepera Reals bud på pga den dåliga ekonomi klubben har, Men den har man hört förr. En sakt till det är spanska tidningar som spritt ryktet, dem ska man inte alltid lita på. Men vi får hoppas de är sant! 




Källa: As,Marca

Inför: Real Madrid - Liga de Quito

Ikväll är det dags för andra och sista matchen i gruppspelet i Peace Cup, Förhoppningsvis får vi se ett mer taggat Real Madrid än vad vi såg senast mot Al-Ittihad. Kvällens match spelas mot det Liga de Quito, som i sin första match lyckades vinna med hela 3-1 mot Al-Ittihad, som Real Madrid bara fick 1-1 emot. Så det är inget dåligt motstånd Real Madrid kommer att ställa emot. Detta blir gruppfinalen, Real Madrid måste vinna för att gå vidare i Peace Cup. För Liga de Quito räcker det med oavgjort.


Liga de Quito

Ni som inte känner till Liga de Quito så ska jag ge er lite fakta om dem. Liga de Quito, eller Liga Deportiva Universitaria de Quito som är deras fullständiga klubbnamn, spelar i högsta divisionen i Ecuador. Deras hemmamatcherna spelas på Estadio de Liga Deportiva Universitaria i staden Quito, som för övrigt är Ecuadors huvudstad. Den bästa spelaren i Quito är Agustín Delgado som en gång i tiden spelat i Southampton. Dessutom har man några spelare som är med i Ecuadors landslag.


Real Madrid

Real Madrid kommer med nästan samma trupp som senast , Pepe tillkommer efter sin skada. Så här se truppen ut:
Målvaker

      Dudek, Adan
Försvarare

      Salgado, Marcelo, Metzelder, Torres, Agus, Pepe
Mittfältare

      Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Granero
Forwards

      Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain, Benzema, Negredo

Eftersom det är gruppfinal så hoppas jag och tror att Real Madrid kommer att ställa upp med bästa möjliga lag. Det bästa laget som jag ser det är Marcelo och Torres som ytterbackar, Pepe oh Metzelder i mitten. Sedan måste Robben och Ronaldo få chansen som yttermittfältare samtidigt någon gång. Efter succé inhoppet av Esteban Granero så måste han få chansen igen tillsammans med Lass. Jag tror att det är en perfekt balans på mittfältet om dom två skulle spela tillsammans. Två slitvargar som kan ta defensiven plus att Granero kan följa med i offensiven. Skottet han drog i ribban från 40 meter var bevis på att han är farlig framåt också. I anfallet måste Benzema spela, han har varit inblandat i allt framåt nästan hittills. Bredvid honom ska Higuain spela, Raul tar för mycket plats för Benzema i offensiven. Benzema hamnar för långt ner i banan när Raul spelar tycker ja. Men detta är minna idéer. Hur det ser ut i praktiken återstår att se. Förmodligen ungefär som det gjorde mot Al-Ittihad har det gått rykten om.

    


Barcelona svartsjuka igen!!

Barcelonas Souvenir chef Josep Anton Colomers tror inte på att Real Madrids affärsplan, att man kan kunna betala av spelare genom att sälja matchtröjor. Han säger att man tjänar ungefär 10 Euro per såld tröja och då skulle man behöva sälja 9,4 milj tröjor för att det ska gå ihop i Ronaldos fall.. Min första tanke är: Bara för att ni i Barcelona får rea ut era tröjor för 11,50 Euro så betyder inte det att Real också måste göra det. En matchtröja i Real Madrid shopen kostar 85,41 Euro och jag tror att mer än 10 Euro går rakt in i Real Madrids skattkista. Vart skulle annars pengarna ta vägen? Jag tro inte en matchtröja kostar mer än 10 kr att tillverka i kina. Då har vi ett svinn på ungefär 730 kr som försvinner vart?? Till Real Madrid skattkista så klart. Visst det ska betalas ut löner till dom som jobbar i butiken, men det är en droppe i havet. Detta är bara på "en" Matchtröja och dom säljer säkert tusentals över världen varje dag. Barcelona kan inte sluta att vara svartsjuka på Real Madrid det har dom varit i över 100 år, Det finns inget som Barcelona gör bättre än Real Madrid. Förutom att gnälla då!!!


Stjärnorna vi väntat på!

Igår spelade Real Madrid mot Al-Ittihad och det vill man helst glömma. 1-1 mot ett medelmottigt lag från Saudiarabien är inget man går runt och skryter med direkt. Men vad passar bättre som ljus i mörkret än att dom fyra spelarna Kaka, Ramos, Albiol och Casillas har kommit tillbaka från sin semester. Idag var dom med och tränade för första gången denna säsong. Man gjorde många olika tester på spelarna för att se att kroppen var i form för att börja hård träna. Efter det deltog alla i dagens träning, förutom Sergio Ramos som stannade kvar i gymmet med Van Nistelrooy och Diarra. Alla fyra spelarna kom tillbaka från sin semester i går(Söndag) så dom var på Santiago Bernabeu Stadion och såg matchen. Dom kan inte blivit jätte imponerade av vad dom fick se. Men trösten är ju den att vi har dessa fyra världsstjärnor som ska in i start elvan. Då tror i alla fall jag att vi kommer se ett mycket bättre Real Madrid. Tyvärr kommer vi inte se dom i Peace Cup. 7 aug i Toronto blir säsongsdebuten för alla fyra spelarna.



Liverapport: Real Madrid - Al-Ittihad

Real Madrid spelar sin första match i Peace Cup i kväll kl 22:30. Då kommer ni som inte har chans att se matchen kunna följa en LiveRapport Minut för minut här på Real Madrid Forever. Så tipsa polaren så han inte missar Real Madrids första match för säsongen på Santiago Bernabeu.

Startelvan: Dudek, Torres, Metzelder, Garay, Drenthe, Lass, Gago, Sneijder, Ronaldo, Raul, Benzema

Avspark kl 22:30

Min 1.
Matchen är igång.
Min 4. All- Ittihad skjuter ett bra skott som Dudek släpper retur på, men real spelare hinner först och rensar bort, farlig chans.
Min 8. Benzema och Ronaldo väggar sig igenom men kommer inte till skott. Sneijder skjuter men block.
Min 9. Benzema skjuter från kanten men i burgaveln.
Min 12. Hörna, målvakten boxar bort. ny hörna ofarlig.
Min 14. Ronaldo tar skott långt utifrån, går precis över ribban.
Min 16. Hörna slås av Sneijder ofarlig
Min 19. Al- Ittihad skapar en farlig chans men det är offside
Min 25. Inlägg av Sneijder som Raul skjuter volley på. mycket farligt! Bra räddning av målvakten
Min 26. Ronaldo dribblar i straffområdet och gör en lobb in framför mål, Raul är så när där och petar in bollen.
Min 27. Al- Ittihad skjuter ett skott från kortlinjen som Dudek går ner och gör en benparad på.
Min 31. Real tappar boll på mittplanen och Al- Ittihad kommer 3 mot 2 men Metzelder gör ett mycket bra back arbete.
Min 33. Hörna som Al- Ittihad så när nickar in. Nära kalldusch för Real Madrid.
Min 34. Lass får bollen halvvägs in på Al- Ittihad plan halva och avlossar ett skott som är ofarligt..
Min 36. Al- Ittihad slår hörna som går rakt igenom Real försvaret såg farligt ut men vart ofarligt
Min 37. Ronaldo kommer igenom men ramlar eller tacklas omkull, ingen straff trodds protester, borde varit straff!
Min 39. Al-Ittihad får bollen långt ner på Reals kant, dem driver in och spelar bollen snett bakåt där det kommer en spelare och skjuter men bollen hamnar på 60onde bänk raden.
Min 42. Ronaldo kommer på kanten dribblar och dribblar sedan skjuter han ett skott långt utanför.
Min 44. Ronaldo och Benzema väggar sig igenom, Benzema klackar till Ronaldo som Skjuter ett hårt skott efter marken som målvakten räddar och styr till hörna. Mycket nära 1-0! Hörna, bollen går över alla till Garay som tar i mot och skjuter på volley över mål.
Min 45. Första halvlek är över och Real har varit nära några gånger men det har Al-Ittihad också.
Slut på första halvlek 0-0

Skott på mål i första: 2-3

Byten i halvlek: Garay Ut - Agus In

Andra Halvlek är igång
Min 47. Hörna Real men ofarlig.
Min 49. Al-Ittihad skjuter. bollen gå över mål. inga problem för Dudek.
Min 52. Benzema tar skott från kanten, lätt för målvakten.
Min 53. Bild vissar att Guti, Robben och Higuain värmer upp.
Min 56. Måååååååål 1-0 Real Madrid, Benzema slår en genomskärare till Raul som tar emot bollen vid straffpunken, han vänder upp och skjuter bollen i mål. otroligt vackert.
Min 57. Real hörna som är ofarlig.
Min 60. Real trycker på för ännu ett mål Benzema väggar med Sneijder på kanten som skruvar ett skott över.
Min 63. Lass vissar styrka i defensiven, men blir frispark.
Min 64 Faaaan 1-1 Mål av Al-Ittihad, Nick på frisparken riktigt snyggt tyvärr, möter bollen på första stolpen och nickar bollen i krysset, otagbart för Dudek
Min 66. Byte Ronaldo Ut - Higuain In, Robben In -, Guti In -
Min 69. Al-Ittihad gör det snyggt på kanten, bryter in och skjuter ett hårt skott som Dudek styr över. Borta laget börja ta över lite, ser inte bra ut.
Min 73. Esteban Granero gör debut i Real Madrid. Kommer in i stället för Sneijder.
Min 76. Granero slår en bra pass till Higuain vid straffområdeslinjen, han skjuter men skottet blockas på returen så passar han bollen in i mitten där Guti kommer och skjuter på direkten men strax över.
Min 78. Granero har kommit in och gett mycket energi. Höll på bli en dröm debut för honom, han får bollen på mitten av plan driver 20 meter och drar till ett stenhårt skott i ribban, vilken dröm träff den var värd ett bättre öde. På returen skjuter Benzema på volley men utanför.
Min 80. Robben bryter in från kanten passar ner till Higuain som spelar tillbaka dröm läge för Robben men skjuter rakt på målvakten som styr bollen över.
Min 82. Nu händer det grejer Al-Ittihad får friläge från kanten, Dudek rusar ut så han skjuter utanför bortre stolpen. puh.. nära 1-2,
Min 86. Real trycker på men lyckas inte komma till dom avgörande lägena.. två hörnor i rad har man slagit bort.
Min 87. Al-Ittihad borde avgjort matchen snabbt väggspel vid straffområdeslinjen gör att en Al-Ittihad spelare blir fri, men han lyckas skjuta utanför. Närmre kan man inte komma. Han kommer ha mardrömmar om den chansen.
Min 90+3. Lång skott från Real men målvakten räddar.
Min 90+4 Robben skjuter sista skottet för dagen det rasslar till men bollen går i burgaveln.
Matchen är Slut. 1-1 slutresultat, Katastrof dåligt resultat av Real Madrid.


Pellegrini inför Peace cup!

Pellegrini ser fram emot debuten på Santiago Bernabeu, Han säger att han är entusiastiska över möjligheten att få styra Real Madrid på Bernabeu på söndag, men han säger att spelet är viktigare än resultatet. vi kommer att gå in och försöka vinna turneringen men samtidigt är det en vänskapsmatch så alla ska få chansen att spela. Vi jobbar fortfarande för att vi ska vara 100% till den kommande säsongen så vi kan inte börja spela men samma elva varje match innan alla har fått vissa upp sig. När dom frågar om startelvan mot Al-Ittihad så säger han att det kommer se lite annorlunda ut mot vad vi såg mot det Irländska laget. Om Ronaldo säger han att det inte är bestämt om han ska spela på kanten eller som anfallare, han kan spela på båda platserna men han trivs bäst på högerkanten. Vårat spel kommer också att skiljas mot förra matchen det kommer synas säger han.



Inför: Real Madrid - Al-Ittihad!

I kväll spelar Real Madrid sin första match i Peace Cup. Man gör det mot Al-Ittihad som är ett mycket bra från Saudiarabien. Real kommer att försöka vinna turningen så man kommer ställa det bästa laget på planen. Förutom Kaka, Casillas, Albiol och Ramos som inte är tillbaka ännu. Dem kommer tillbaka i dag(söndag). Al-Ittihad är en mycket rik klubb och som alltid med rika klubbar kan man köpa bra spelare.  Dem stora stjärnorna i laget är Saud Khariri, Mohammed Noor och Roberto Donadoni. Real Madrid har tagit ut 20 man som kommer att finnas tillgängliga i första matchen, här är de spelarna som fått förtroendet:

Målvaker
Dudek, Adan
Försvarare
Salgado, Marcelo, Metzelder, Torres, Garay, Agus
Mittfältare
Gago, Lass, Sneijder, Robben, Guti, Drenthe, Granero
Forwards
Cristiano Ronaldo, Raul, Higuain, Benzema, Negredo

Enligt vad jag har kunnat lista ut kommer mittbackar Garay och Metzelder spela från start, Pepe är skadad fortfarande så har är inte med. På kanterna har vi två unga talanger Marcelo och Torres. På miittfältet är det lite delade meningar om vem som ska spela som inne mitt, Gago eller Guti slås om en plats bredvid Lass. På kanterna är det nog Robben och Ronaldo som kommer att springa. I anfallet får Benzema nytt förtroende efter succen i Irland. Raul eller Higuain är den stora frågan? Higuain var mycket bättre förra matchen, Raul såg man inte alls. Så jag hoppas på Higuain. Det kan vara så att dom spelar med Guti, Lass och Gago på mitten och Benzema som ensam Anfallare. Ska bli kul att se om Granero som börjar på bänken får spela något i sin nya klubb. Granero och Lass på mitten hade varit fint att skåda.
Skadeläget i truppen är inte så illa, Van Nistelrooy och Diarra är borta sedan långt tillbaka, Pepe och Palanca har små skador så, gör att dom inte kan spela i dag.

Håll koll på: Ronaldo och Robben på Kanterna, dom brukar kunna göra det lila extra.
Tips: 3-1 till Real Madrid
Match Start: 22:30

                               

Ps: Live rapport kommer nu kunna följa här på sajten!

Officiellt: Parejo till Getafe!

Granero kom, och Parejo försvinner bort till Getafe. I dag vart det klart att Getafe köper/lånar Parejo från Real Madrid, prislappen är 3 milj Euro. Kostnaden kan bli 5 milj Euro om man väljer att köpa honom efter 2 år. Kontraktet är på 4 år men vill man behålla honom måste man köpa honom inom två år. Parejo tror att han har mer att ge i Real därför gör dem denna deal. Nu är han klar för Getafe så vi får önska honom lycka till och hoppas han en vacker dag kommer tillbaka bättre än någonsin.



Peace Cup rapport!

Peace Cup är i gång, turneringen kommer spelas matcher på fem olika arenor i fem olika städer, Madrid, Sevilla, Malaga , Jerez och Huelva är spel platserna. Real Madrid kommer spela sina matcher på Santiago Bernabeu Stadion. Turneringen började i går och två matcher spelades här kommer resultaten. Jag kommer uppdatera varje dag då matcherna spelats klart.

24/7

Grupp A
Estadio Olimpico de Sevilla

Sevilla - Juventus 1 - 2

Målskyttar:
Sevilla: Squillaci - 80 min´.
Juventus; Amauri 26 min´, Iaquinta 65 min´.


Grupp B
Estadio Chapin de Jerez

Liga De Quito - Al-Ittihad 3 - 1

Målskyttar:
Liga De Quito: Neicer Reasco 19 min´, Pual Ambrosi 41 min´, Graf 71 min´.
Al-Ittihad: Khariri: 73 min´.


I dag spelas det två matcher till mellan Malaga - Aston Villa och Besiktas - Lyon, rapport från dem matcherna kommer ni kunna läsa om när dem är färdig spelade. Real Madrid går in i Peace Cup i morgon kväll.

Uppdaterat!

25/7

Grupp C
Estadio La Rosaleda de Malaga


Malaga - Aston Villa 1 - 0

Målskyttar:
Malaga: Fernando - 79 min'


Grupp D
Estadio Colombino de Huelva

Lyon - Besiktas 1 - 1

Målskyttar:
Lyon: Kim Källström - 68 min´
Besiktas: Nobre - 86 min´


Arbeloa klar för Real Madrid?!

Enligt The Sun så är Arbeloa klar för Real Madrid. Arbeloa spelade i Real för några säsonger sedan men nu kan han vara på väg tillbaka. Man har tydligen kommit överens om en affär som skulle ge Liverpool 5,2 milj Euro för Arbeloa. Om detta stämmer är lite oklart. Men om det gör det så ska affären bli klar någon gång nästa vecka. Arbeloa är en mycket bra ytterback som Real länge har försökt att värva, nu kan han alltså vara klar som Real Madrid spelare om nägra dagar. Dessutom är han Spanjor precis var Real har letat efter.



Källa: The Sun


Ingen Kaka i Peace Cup!

Vi kommer inte få se Kaka i Peace Cup nu till helgen. Kaka är som bekant på semester, Efter presentationen den 30 juni så drog han på en 26 dagar lång semester till sitt hemland Brasilien och Karibien. Han återvänder nu på Söndag och kommer träna sitt första pass med Real Madrid på Måndag. Real spelar sin andra match på Tisdag och vinner man båda sina matcher går man till Semifinal och då var det många som trodde att Kaka skulle delta. Men det säger klubben att han inte kommer att göra, dom vill inte förhasta hans debut. Kaka kommer istället att debutera i Toronto den 7 Augusti. Tråkigt att han inte är med, hade varit roligt att se Ronaldo och Kaka leka lite tillsammans på plan. Hur det blir med Casillas, Ramos och Albiol har jag inte någon koll på. När jag vet så meddelar ja.


Men det är som dom säger: "Den som väntar på nå gott, väntar aldrig för länge!"



kaka har haft 26 dagar semester tillsammans med sin fru Caroline.


Arsenal intresserade av Huntelaar!

Sagan om Huntelaar verkar aldrig ta slut. Först var han så gott som klar för Stuttgart men nu har han så gott som tackat nej till dem. Han säger själv att han vill till Premier League och spela, Tottenham har visat sitt intresse tidigare. Men i dag rapporteras det att Arsenal är mycket intresserad av Huntelaar och kan tänka sig att betala 19 milj Euro för spelaren alltså 1 milj mer än Stuttgart. Huntelaar tränade första gången med laget i tisdag sedan dem kom tillbaka från Irland. Så han ligger efter i träningen. Sportchefen för Real Madrid Valdano säger att dem vill bli av med Huntelaar och det vet Huntelaar om. Arsenal har precis sålt Adebayor till City så man letar ny anfallare och det kan mycket väl bli Huntelaar. Även Milan är intresserad av holländaren eftersom att man inte får loss Luis Fabiano från Sevilla. När ska denna affär slutföras kan man fråga sig. För säljas ska han enligt Jorge Valdano.

 


Officiellt: Esteban Granero tillbaka i Real Madrid

I dag vart det klart att Esteban Granero kommer tillbaka till Real Madrid. Prislappen vart 4 milj Euro. Om Esteban Granero kommer får spela så mycket är Real oklart för om Alonso kommer så finns det knappast plats för Esteban. Men gör han en bra försäsong så har han ju chansen. Kan tänkas att man tog tillbaka honom för att känna hacka på honom. Man hade en köp Klausul på 4 milj som gällde fram till 30/7 och den tog man vara på. Esteban Granero har varit riktigt bra i Getafe som han kommer i från, men om det räcker för Real Madrid återstår att se. Välkommen tillbaka Esteban!


Heinze till Marseille?

Nu kan Gabriel Heinze var på väg bort Real Madrid han också. I går kom Real Madrid och Marseille fram till en överenskommelse. Nu är det bara det att man måste få Heinze att vilja lämna Real Madrid. Hans lön är också ett problem, i Frankrike är man inte lika väl betald som man är i Spanska ligan. Den som tjänar mest i hela Marseille är Lucho Gonzalez som tjänar 2 milj Euro per säsong. Heinze har nu 4,2 milj Euro per säsong i Real Madrid det är mer än dubbelt så mycket.. Även PSG har visat sitt intresse för Heinze men det lutar åt att han hamnar i Marseille. Silly season rullar vidare....


Liverpool har accepterat Reals bud!

Enligt Engelska och spanska tidningar så har Liverpool nu accepterat Real Madrid bud på Xabi Alonso. Real har länge jagat Alonso och man har inte velat betala mer än 27 milj Euro för spelaren, Men i går kväll kom man överens om ett nytt pris på 31 milj Euro och det ska Liverpool sagt ja till. Real har inte gått ut bekräftat affären ännu men man tror att är det sant att Liverpool har accepterat affären så kan den vara klart i dag eller i morgon. Vi får vänta och se vad som händer jag tror att Alonso kommer vara Real Madrid spelare innan veckan är slut.



Källa: The Times


Benzema redan mästare!

I helgen startar Peace Cup i Spanien och för Real Madrid del så spelar man första matchen på Söndag kväll. För Karim Benzema blir det inte första gången han spelar trodds att han är ny i Real. Han vann faktiskt turneringen 2007 då han spelare i Lyon. Man spelade final mot Bolton och vann med 1-0. Karim blev utsedd till bästa spelaren i turneringen efter att han varit lysande. Nu två år senare så är det dags igen för Benzema att kliva ut på planen i Peace Cup men denna gången i en Real Madrid tröja. Vi får hoppas att han kan ge oss en repris på det som hände för två år sen. Själv tror jag Real kommer vinna cupen. Gruppen ska man gå obesegrad ur annars är det konstigt. Man möter förvisso lag som är bra i deras hemland men mot Real ska dom inte ha någon chans. Kaka kommer göra sitt första framträdande i Real Madrid vilket kommer bli otroligt kul att skåda. Hala Madrid!



Huntelaar klar för Stuttgart!

Nu ska det vara klart, Klaas-Jan Huntelaar går till Stuttgart. Detta blev klart nu på onsdags kvällen. Det har inte kommit ut någon officiell skylt på Real Madrids hemsida ännu men enligt Marca sa han nu vara helt klar. Real Madrid får 18 milj euro för Huntelaar som fick en kort sektion i Real Madrid. Vi tackar "The Hunter" för sina insatser i klubben och önskar honom lycka till i Tyskland.


Uppdaterat: Nu har det kommit uppgifter som säger att det inte är klart ändå. För Tottenham har ökat sitt intresse och då kan Huntelaar gå ditt i stället. vi får se var som händer!


Nu drar jag till Stuttgart!

Dublin rapport: 9 dagars slit är över!

I dag var det sista gången Real Madrid tränade i Dublin innan man far hem till Madrid igen. Man började med lätt jogg sedan uppvärmning innan man gick på och tränade kortpassningar och noggrannhet i anfallsspelet, efter det fick man köra lite fotbolls volley boll som en liten kul grej. Pepe var inte med och tränade, han fick tydligen en smäll i huvudet under matchen mot Shamrock Rovers. Även Palanca var inne och körde återhämtning efter sin fotskada. Ruud och Diarra är i slutskedet av sin Rehab träning så dom kommer snart börja köra med laget igen. Nu har man kört hårt i 9 dagar och många spelarna säger att dom är nöjda med de nya tränings sättet Pellegrini fört in i Real Madrid. Nu gäller det att återhämta sig så man orkar spela Peace Cup nu till helgen. Real Madrid kommer spela två matcher i grupp spelet mot Al-Ittihad på Söndag 26/7 och Universidad Liga de Quito på Tisdag 28/7. Sedan blir det semi och final om man går vidare från gruppen. Real Madrid kommer gå in i turneringen med viljan att vinna den säger dom. Man ska komma i håg att i Peace cup kommer Kaka, Casillas, Ramos och Albiol att vara med i laget ska bli mycket intressant att följa dom. Just nu sitter spelarna på planet till Madrid för planet lyfte från Dublin kl. 16:00.


En sista uppvisning innan man flyger hem igen!


Negredo till Spurs?

Alvaro Negredo kan hamna i Tottenham i alla fall om man ska tro vad som sägs i Spanien. Tottenham har visat sitt intresse och förbereder ett bud på 19,5 milj euro vilket jag tro Real Madrid kommer acceptera. Negredo har sagt att han gillar Premier League och skulle kunna spela där om tillfälle dyker upp. I Tottenham har man redan döpt sin förmodligen nya spelare, "Vilddjuret" är nya smeknamnet på Negredo. Jag själv skulle gärna se Negredo vara kvar i Real Madrid.



Källa: Marca

Månadens Profil: Gonzalo Higuain, Reals framtid?


Gonzalo "El Pipita" Higuaín  har anpassat sig riktigt bra i Real Madrid dom senaste åren och växt till en riktig superstjärna i mångas ögon. Higuaín köptes till Real Madrid från argentinska River Plate vintern 2007, då han skrev på ett kontrakt som sträcker sig till 1 juni 2013. Han kostade Real Madrid 13 miljoner euro. Hans position I Real är anfallare och han bär nummer 20 på ryggen. Higuaín debuterade för Argentinas landslag i februari 2008 i en vänskapsmatch mot Guatemala. Higuaín har under säsongen 08-09 blivit en av Reals mest tongivande spelare. Han gjorde under senaste säsongen 24 mål och ett 10-tal målgivande passningar. Higuaín debuterade för Madridlaget i Januari 2007 hemma mot Real Zaragoza. Higuain kan bli en av dom stora i Real Madrid om hans utveckligs kurva fortsätter som den gjort hittills. Hans bästa egenskaper är att han är väldigt snabb och dessutom besitter han ett riktigt hårt skott. Tekniken kan han jobbar mer med trodds att han har en hyfsad bollkontroll. Higuain är lite lik Raul i hjärtat för Real båda sliter nå extremt varje match och det har betalat sig med många mål.. Nästa säsong kommer han får slås om en plats med Karim Benzema vilket jag tror bara kommer göra honom ännu bättre. Higuain är bara 21 år gammal men trodds sin ålder och orutin vart han framröstad av fansen till Real Madrids MOST VALUED PLAYER den gångna säsongen. Han vann valet med 34,68% av rösterna, tvåan Casillas hade runt 24%. Gonzalo Higuain kommer bli en stor Real Madrid spelare lite på det!


Snart en lösning?

Alberto Aquilani kan vara lösningen för att Xabi Alonso ska gå till Real Madrid. För enligt Italienska tidningar så har Liverpool folk på plats i Rom för att diskutera om en flytt av Alberto Aquilani till Liverpool. Men dom håller det väldigt diskret för när man frågar spelaren själv så vet han inget. Ifall Alberto Aquilani går till Liverpool så kan Benitez mycket väl släppa Alonso för jag tror inte dom har råd att ha båda spelarna på grund av den dålig ekonomi Liverpool har. Benitez säger att Alonso kommer vara Liverpool spelare även nästa vecka, så det lär dröja innan vi vet svaret. Jag tror han säger så här för att det ska låta som han inte vill sälja honom. Det tror även andra inblandade personer.



Källa: As


Dublin rapport: Van Nistelrooy tränade avslut!

Så var det ny dag och nya träningar. För Real Madrid är det ingen vila just nu, i dag körde man hård träning blandat med snabbhet med bollen, trodds att många var tröttna och slitna. Om vi tar lite om matchen i går som var så där bra, man skapade mycket men kom inte in till dom riktigt farliga chanserna. Det var Benzema och Van Der Vaart som stod för det offensiva i andra halvleken. Higuain och Ronaldo i den första. Men hemma laget spelade mycket defensivt och kontrade. Många tycker säkert att Real ska köra över ett sånt här motstånd men sanningen är att Shamrock Rovers är i fullt serie spel och är ett av Irland bästa lag genom tiderna. Plus att Real har tränat väldigt hårt en längre tid, kanske dom var lite sega i bena! Skulle tro det eftersom på träningen i dag var några spelare var tvungna att köra vid sidan av pga lite små krämpor. Higuain, Sneijder var några av dessa. Dagens ljussken var i alla fall Ruud Van Nistelrooy som anslöt sig till träningen när det var dags för bollövningar. Han gick in och gjort några avslut vilken är kul att se att han klarar av efter skadan. På rätt väg i alla fall. I kväll är det stängd träning då ska det putsas på detaljerna till Peace Cup som är nästa mål. Den turneringen spelas nu till helgen.




Pepe gjorde en bra första halvlek i går!

Real jagar Argentinare!

Real Madrid ska vara på jakt efter Vélez Sársfield 21 åring Nicolás Otamendi. Han är en unge försvarare som håller på att blomma ut till något stort. Diego Maradona har redan testat honom i landslaget ett par gånger. Nu är han alltså aktuell för Real Madrid. Jorge Valdes ska ha diskuterat en övergång med Fernando Raffaini presidenten i Vélez Sársfield och det ska se lovande ut. Prislappen ska vara rund 15 milj euro ungefär, Kul att Real kollar lite på unga talanger inte bara på värld stjärnor. Detta kan bli en storback i framtiden om vi har tur.



Huntelaar klar?

Enligt ryken ska nu Klaas-Jan Huntelaar kommit fram till en överenskommelse med Stuttgart om att gå ditt. Stuttgart har jagat holländaren länge, men nu ser det alltså ut som att det blir klart. Det snackades lite om att Huntelaar vill till England och spela men om allt stämmer så blir det Tyskland i alla fall. Detta är inte officiellt ännu men lär inte dröja länge. jag återkommer när det är klart.



Packat väskan?

Officiellt: Garcia följer Saviola till Benfica!

Det blir inge mer spel i Real Madrid tröjan för Javi Garcia i morse lämnade han Irland för att åka till Portugal och snacka kontrakt med Benfica. Javi Har inte haft det lätt i Real Madrid, konkurrensen har varit alldeles för hård för att han skulle kunna ta en ordinarie plats. Det har mest handlat om nått inhopp då och då. Real Madrid och Benfica kom överens i går (söndag) om att Javi går till Benfica för 7 milj Euro. Kontraktet ska sträcka sig över 5 år och nu blir han lagkamrat med förre Real spelaren Javier Saviola som också lämnade Real för Benfica under sommaren.




Tack för din tid i Real Madrid
och lycka till!

Pinsam kommentar!

Enligt Zlatans agent Mino Raiola så är Zlatan bättre än Ronaldo, Kaka och Benzema tillsammans detta är pinsamt att höra. Zlatan har spelat i den sämsta ligan bland dom 4 största och inte haft något motstånd alls. Hur kan man då gå ut och säga såna saker. Zlatan har hur mycket som helst att bevisa innan han kan säga att han är bättre än någon av dom. Han måste lyckas i landslaget i dom stora matcherna, Han måste lyckas i Champions League och han måste fram för allt göra mål i Spanska ligan. Tycker synd om Zlatan när agenten går ut också säger saker han inte kan leva upp till. Snacka om att sätta press på honom. Så Zlatan lyckas du inte göra 45 mål i La Liga är du en PAJAS enligt din agent. För det är väl ungefär vad dom tre spelarna kommer göra tillsammans. Ronaldo är så mycket bättre än Zlatan så det är inte ens något att diskutera och den dagen du är bättre en Kaka med boll i fart kan vi snacka. Benzema levererade direkt i Real Madrid se om du gör de Zlatan. Jag älskar Zlatan som fotbolls spelare därför blir jag arg när Mino Raiola säger nå sånt.


Matchrapport: Shamrock Rovers - Real Madrid

Här kommer en match rapport från första halvlek i matchen Shamrock Rovers och Real Madrid.
Start elvan. Dudek, Torres, Pepe, Metzelder, Marcelo, Gago, Lass, Guti, Higuain, Ronaldo, Raul.
kommer mer Efter matchen nu drar andra igång. Det står 0-0 men Real äger matchen och är bara en tidsfråga innan 
första målet kommer.


Min
2. Higuain kommer in från kanten och försöker lyfta bollen över målvakten men får den över mål.
5. Marcelo bryter in från vänster kanten och skjuter ett bra skott som målvakten styr ut till hörna.
7. Higuain skjuter igen, blir hörna men ofarlig.
9. Higuain är het i början denna gången skjuter han ett skott som målvakten har problem med men lyckas fånga bollen efter lite möda.
10. Ronaldo skjuter sitt första skott för Real Madrid, Strax utanför vänstra stolpen nära att bli målskytt.
12. Shamrock Rovers är framme och skjuter ett farligt skott som stryker stolpen. Nära en kalldusch.
20. Frispark i bra läge, Ronaldo kliver fram. Han ser koncentrerad ut och skjuter skruvat skott strax utan för bortre stolpen.
24. Guti drar i väg ett lång skruvat skott som drar sig strax utanför krysset.
25. Shamrock Rovers får hörnan men Pepe visar att han bestämmer i luften.
30. Raul visar sig för första gången, Nick från 5 meter i händerna på målvakten.
34. Frispark från 16 meter Ronaldo kliver fram med drar det i muren. Shamrock Rovers ställde upp en 8 mana mur hehe.
37. Guti slår frispark, Inlägg som Metzelder är framme och nickar men utanför.
40. Ronaldo fintar upp backen på läktaren och serverar Raul till friläge men han tar för lång tid på sig så en back hinner in och täcka skottet, blir hörna som är ofarlig.
44. Nu börjar det bli hårda tag på plan Gago Higuain och Raul ger några riktiga tryckare.
45. 1 min över tid men händer inge.

Andra halvlek började och vi såg ett helt nytt Real Madrid lag på planen. Startuppställningen i andra: Dudek, Salgado, Garay, Heinze, Drenthe, Lass ut 62, Parejo, Van Der Vaart, Sneijder, Negredo, Benzema

Min
53.
Van Der Vaart skjuter ett skott som går precis över ribban.
56. Benzema presenterar sig ordentligt när han tar i mot bollen vänder upp och skjuter ett stenhårt skott i stolpen som studsar längs mållinjen och ut på andra sidan.
58. Sneijder slår en inåt skruvad frispark som Negredo är nära att nicka in.
61. Negredo skjuter och målvakten limmar bollen.
62. Lass utbytt.
64. Shamrock Rovers har en riktigt farlig nick efter en höra som rensas på mållinjen. Kunde bli en riktig kalldusch.
67. Shamrock Rovers slår en snabb frispark som går långt in på Reals plan halv. löp duell mellan Garay och en Shamrock Rovers spelare som vinner och skjuter ett lobbskott som går över mål mycket nära denna gången.
72. Van Der Vaart visar klass och gör en mycket bra cykelspark som så när överlistar målvakten.
74. Salgado filmar i straffområdet och får guld kort.
76. Fel pass av Real spelare hem till egen back som friställer en Shamrock Rovers spelare men Dudek kommer ut och lycka störa honom ut mot kanten. Mycket bra av Dudek.
82. Benzema är mycket pigg. han dribblar bland 8 spelare och får i väg ett dåligt skott.
84. Benzema och Negredo samarbetar och Negredo avslutat på volley men över.
86. Benzema utmanar på kanten och får i väg ett bra skott utanför bortre stolpen. Nu närmar det sig.
87. MÅÅÅÅÅÅÅÅÅL Benzema tar i mot en lång boll, vänder upp och fintar ner målvakten och lägger in boll i hörnet underbart mål...... Tack Benzema!
89. Spel på kanten Parejo spelar in bollen till Benzema som skjuter det rasslar men på fel sida av stolpen.
92. Van Der Vaart skjuter utanför straffområdet så nära att den går i krysset målvakten var chanslös om den gått på mål.
Slut......... 0-1 till Real Madrid som ägde matchen från börjat till slut.

Sammanfattning: Real spelade bra men hemma laget gick sällan upp med mycket folk så det var små ytor att spela på för Real Madrid när man kom in i straffområdet.

Matchen tre bästa spelare:
1: Karim Benzema, ville ha mycket boll såg farlig ut i straffområdet och gjorde 1 mål, Kunde blivit fler med lite tur.

2: Van Der Vaart, länge sen man såg holländaren ta för sig så mycket. 3-4 vassa skott som var värda ett bättre öde. Dessutom en cykelspark som var ruggigt fin att se.

3: Ronaldo, Många fina finter och bjud på show....


Dublin rapport: Match start kl 21:00!

Då är äntligen dagen här då nya Real Madrid ska spela sin första tränings match. Shamrock Rovers står för motståndet, ett Irländskt lag från Dublin. I kväll kommer vi för första gången få se Cristiano Ronaldo och Karim Benzema i den vit Real Madrid tröjan. Matchen startar kl 21,00 och det ska förhoppningsvis bli Real Madrid vinst. Pellegrini kommer förmodligen göra många byten så att alla ska få en chans att vissa upp sig för den nya tränaren. Det sa bli intressant att se vad Pellegrini ställer ut på planen som första elva. För man ska komma i håg att Kaka, Ramos, Albiol och Casillas inte är med. Jag tror och har hört lite rykten om att backlinjen ska se ut som följer, Torres på kanten, Pepe och Heinze i mitten och Marcelo på andra kanten. Garay och Metzelder kommer nog komma in i mitten efter ett tag. På mittfältet är det lite svårare att lista ut vilka som får chansen men det sägs att Gago och Lass kommer spela i mitten och Ronaldo på högerkanten och Robben på andra om han är fri från skadan han drog på sig i går. Annars kan Higuain eller Drenthe testas där. På topp är det Benzema och Raul som spelar, Higuain får sitta på bänken trodds arr han vann den interna skytteligan förra året. Säga var man vill men jag tycker Higuain ska in i stället för Raul. Kan även bli så att Higuain inte är med alls för han har precis som Torres, Sneijder och Robben lättare skador. Sen får vi inte glömma bänken där vi har Van Der Vaart, Negredo, Garay, Metzelder, Guti med fler som alla kommer att få lite speltid kan jag tänka mig. I kväll kl åtta drar det som sagt igång och jag kommer att rapportera lite smått från matchen om det blir mål med mer.


              
 

Real kollar på ny brasse!

Real Madrid ska vara intresserade av den unga brasse talangen Douglas Costa. Men man har inte lagt något bud ännu. Man väntar och ser hur det går i förhandlingarna för Man U som bjuder tio milj och Villareal som bjuder sju milj Euro för Costa. För enligt Douglas klubb så är han värd 25 milj Euro och det är för mycket för Real Madrid. Men kan dom andra två få ner priset kan mycket väl Real Madrid gå in i förhandlingarna dom med. Costa är en mycket bra offensiv mittfältare med bra teknik. Han är även en riktigt bra frisparkskytt plus att han är väldigt ung, född 1990 så det är en framtids spelare. Om det händer nå mer i affären så återkommer ja.




Källa: Marca

Ronaldo VS Zlatan!

Det går rykten om att Zlatan ska vara på väg till ärke- rivalen Barcelona. Ska vi få sen ytligare en fajt mellan dom två stora Zlatan och Ronaldo senast det begav på riktigt var i ett omklädningsrum i en reklam film se och njut.

Vem är bäst?? Vem har bäst teknik? Döm själva!



Esteban Granero på väg tillbaka?

Real Madrid talangen Esteban Granero kan vara på väg tillbaka till Real. Eftersom Affären med Alonso tar tid och man vet inte om det blir av så kan man nu köpa tillbaka Esteban Granero för 4 milj Euro från Getafe. Real lånade ut Esteban Granero till Getafe, men sen gick han ditt permanent men med en köp klausul som gör att man kan köpa tillbaka honom för 4 milj innan den 31 Juli -09. Om man tar chansen och köper tillbaka honom är inte klart men ett kontrakt är redan fram diskuterat. Esteban har utvecklats mycket i Getafe och har anpassat sig fint till det snabba spel som är i La liga.



Källa; Marca


Dublin rapport: Benzema leker fotboll!

Real fortsätter att köra hårt på Irland. I går var det en spelare som utmärkte sig lite extra genom att vissa en bra mål form. Den vi snackar om är Karim Benzema, Han gjorde några riktiga strutar och dessutom dribblade han bort backen fint några gånger. Det var under anfalls övningarna 3 mot 3 och 4 mot 4 som Benzema passade på att vissa upp sig. Pellegrini var mycket nöjd över det han såg. Karim har en otrolig snabbhet och han är lätt på foten vilket gör att han lätt kan ta sig förbi försvararen. Annars såg träningen bra ut, Ronaldo såg bra ut i luften och alla kämpade på. För det blir tufft om platserna i årets Real Madrid. Higuain och Heinze var inte med dom körde i gymmet i stället efter att dom dragit på sig lättare skador. I dag är sista tränings dagen innan match vi får väl se hur hårt dom kör och vilka som vill vissa att dom ska spela på Måndag.




Inter lägger sig i?

Enligt rykten ska nu Inter lagt sig i Alonso affären. Inters president Moratti säger att han är intresserad av att lägga ett bud på 37 milj som Liverpool begär. Real har länge jagat Alonso men priset att varit för högt så man har inte kommit överens. Nu kan man missa chansen att kunna värva spelaren om man inte agerar snabbt. Inter ska som dom flesta har hört sälja Zlatan och då kommer man få mycket pengar som man kan tänka sig att lägga på Alonso. Hur detta slutar blir väldig intressant.



Pengar måste in, Spelare måste ut!

Real har spenderat nästan 200 milj Euro på spelar köp men nu måste några bort få nya pengar kommer in. Enligt Florentino Perez räknar han med att få in 100 milj Euro på dom 6 spelare som man kan tänka sig att sälja. Robben ska vara värd 25 kanske mer, Huntelaar 20 milj, Diarra 20 milj, Negredo 17 milj, Van der Vaart 15 milj och Heinze 10 milj Euro, Detta är det ungeföra värdena på spelarna som ska bringa in 100 milj i kistan. Eftersom det nu finns mer än 30 spelare och du kan bara registrera 25 så är det inte konstig att vi måste sälja mer än 5 så att nya spelare kan införskaffas. Då tänker jag framför allt på Xabi Alonso som ryktas vara på väg. Sedan har vi några andra spelare som kan försvinna som tex Drenthe, Javi Garcia och Van Nistelrooy men dessa spelare kommer inte dra in nå större summor.


Här tror jag dessa spelare kommer spela nästa år:

Gabriel Heinze - Olympia Marseille / PSG

Javi Garcia - Benfica

Alvaro Negredo - Arsenal / Sevilla, lån

Klaas-Jan Huntelaar - Stuttgart / Tottenham

Rafael Van Der Vaart - Chelsea

Mahmadou Diarra - Juventus


På Måndag avgörs Huntelaars öde!!

Huntelaars framtid är en stor jobbig gåta. Han var nästan klar för Stuttgart men ändå inte. I dag kommer det rapporter om att Huntelaar ska under helgen kolla över dom alternativ som kommit från Stuttgart, Arsenal och Tottenham. Real och Stuttgart är redan överens om en övergångs summa på 18 milj euro men det är Huntelaar som gör att det drar ut på tid. Han vill helst till England och spela fotboll så därför vill han vänta och se vad han får för erbjudande därifrån. På måndag ska alltså Huntelaar bestämma sig, efter vad Jorge Valdano och Hunter kom fram till i dag. Perez meddelar att han vill ha det klart snabbt så truppen blir mindre, så att nya spelare kan köpas in. Vi får vänta ett tag till men sån är Silly Season.



Dublin rapport: Första uppställningen!

På gårdagens träning så spelade laget match för första gången och det var också första gången Pellegrini ställde upp en startelva som kan vara ungefär det vi ställer på plan senare när ligan startar. På topp var det Raul som låg lite släpande bakom vårat nya tillskott från Frankrike Benzema. Det man kan tycka är lite konstigt är att inte Higuain fick chansen bredvid Benzema. På kanterna såg det ut som dom flesta skulle ställa upp det med Ronaldo på höger kanten och Robben på den andra. I mitten spelade Lass han är säker i sin roll som defensivmitt men när Kaka kommer tillbaka ifrån semester så kliver han troligen in där och petar bort den som spelare där i går. Sneijder var inte med han tränade själv. Däremot spelade Pepe och Marcelo i backlinjen det kan dom mycket väl göra när säsongen drar igång, Pepe är ju självskriven är avstängningen är slut. Marcelo får nog kämpa till sig en plats. Metzelder spelade bredvid Pepe och antagligen kommer han spela mittback tills Pepe är tillbaka. På måndag är det första riktiga träningsmatchen ska bli kul att se var Pellegrini ställer på plan då?


Mitt tips är: 14-0 till Real Madrid.


Gammal är äldst... Rutin räcker långt!

Bayern trötta på Real!

Enligt As har Bayern tröttnat på att Real Madrid försöker värva Franck Ribery. Fortsätter Real sina offensiv kommer dom att anmäla Real till Fifa. Bayern har sagt flera gånger att dom inte tänker sälja Ribery trodds att han vill spela i Madrid laget. Senast i dag var det en intervju med Ribery där dom frågade vilket lag som han ville spela i nästa säsong och han fick bita sig i tungan för att inte säga Real Madrid. Istället sa han att jag vill inte spruta mer bensin på elden så jag kan inte svara då den frågan, jag är ledsen, sa han. Jag tycker det är konstigt att dom inte släpper en spelar som vill till en annan klubb. Varför vill man ha kvar en sån spelare? Dålig klubbkänsla i Bayern. I Real Madrid vill vi ha spelare som brinner för klubben. Kolla på Robinho han tvekade över det och vi släppt honom direkt. Punkt slut.



Jag vill till Real fatta!!!

Ronaldo talar ut!

Ronaldo gjorde sin första presskonferens efter hans presentation och han var hoppföll.

"Vi måste tänka på att vinna, eftersom Real Madrid är van att vinna saker och det här året måste vi fortsätta med det efter alla spelar köp, vi har allt för att vinna. Vi måste visa människorna att vi vill något. Det var inte lätt att lämna Man U för jag hade många vänner där eftersom jag kom ditt som 18 åring. Jag gick från Man U med 24 troféer men jag var klar där och ville ha nya utmaningar för jag gillar utmaningar".
 
Han säger också att:

"Jag är en spelare här som vill vinna titlar och han har inte lagt ner någon energi på att bli förknippad som en Galactico, han skrattar. Mitt första intryck av klubben var mycket bra alla som säger att det är en dålig miljö Real Madrid har fel. Raul, Guti, Salgado, Heinze ... alla välkomnade mig mycket bra, jag är mycket glad att vara här. Jag försäker anpassa mig i gruppen och alla hjälps åt för att det ska vara en bra känsla inom laget."

Ronaldo var något överraskad över takten i träningen:

"Jag har nog aldrig varit med om i Man U att vi tränat så hårt som vi gör just nu. Men han tro att det är något positivt som kommer att vissa sig under säsongen"

Om att spela i Man C?

"Jag säger bara, ALDRID skulle jag spela där. det räcker så."

Tillsist frågan om Xabi Alonso?

"Alonso är en mycket bra spelare men jag är inte rätt man att uttala mig om såna frågor, Det är klubben som ska ta det beslutet. Han ville också på peka att han själv inte kan vinna några titlar det är laget som gör, vi är 20-25 spelare som måste fokusera på våran uppgift. Med lite tur och skicklighet kommer vi vinna ligan och CL."


Lägesrapport i Dublin!

Real är som bekant i Dublin just nu på tränings läger. Pellegrini har verkligen lagt ribban högt och kör sten hårt med grabbarna. I Tisdags var det hårda tag då körde man i 4 timmar med fysiskt träning, koordination och teknik. Men trodds det var man på plan i onsdags igen kl 08.00-09.00 på morgonen när frukosten var avklarad. Så någon sov morgon är det inte tal om för våra stjärnor. Efter det var det lite vila till kl 11.30 då det var dags för nytt pass. Då var det mycket fans, Mestadels barn som var på plats och ville se Ronaldo & Co. Ruud och Diarra kör på med sin Rehab träning och dagen ägnade dom mycket tid till att lyfta skrot. Även Palanca har skadat sig i ett ligament i vänster fot och är med dom grabbarna och kör. I dag laget däremot lite vila efter en tung vecka, Man ska träna i kväll men tills dess får man slappa vid poolen om man känner för det. För pool lär det finnas på det lyxhotell man bor på. Ronaldo kommer hålla presskonferens vid kl 13.15 så vi får väl avvakta och se vad han säger.


The Carton House Hotel där Real Madrid bor på under sin vistelse på Irland. 


träningen börjar med lite uppvärmining så vi sliper fler skador.

Källa: Real Madrid


The Club Hunter!

Historien om Klaas-Jan Huntelaar verkar aldrig ta slut. Han var nästan så gott som klar för Stuttgart tidigare i veckan men nu säger han själv att han kanske inte vill spela i Bundesliga. Istället vänds nu blickarna mot England och Premier League. Tottenham har vissat sitt intresse för Huntelaar och nu kan han mycket väl hamna där istället. The Hunter säger att Premier League är en bra liga som han kan tänka sig att lira i. Var han än hamnar så lär vi snart veta för Huntelaar säger också att han vill ha det klart innan veckan är slut.



Källa: AS

Talangen Bueno bort!

Real Madrid har nu sålt talangen Alberto Bueno till Real Valladolid. Efter en överenskommelse mellan klubbarna så vart det klart att Real Valladolid fick köpa honom för 3 milj Euro men det finns vissa detaljer i kontraktet som gör att Real Madrid kan köpa tillbaka honom inom 2 år. Gör man inte det så har Real Valladolid rätt att göra vad man vill med honom. Kontraktet är på 5 år. Min tanke är både bra och dålig. Varför göra sig av med dom talanger som vi tar fram någon gång blommar dom väl ut. Kolla på Mata i Valencia han är hur bra som helst just nu och han gav vi nästan bort. Samtidigt är det bra att han får spela matcher och utvecklas på så sätt men då måste det ju ske på 2 år annars har man gjort bort sig igen. Ett ex är Negredo han utvecklades till en mycket bra spelare när vi lät han gå till Almeria. Nu är han tillbaka och förhoppningsvis tar han en plats i truppen i år.


Lycka till Bueno i din nya klubb. Hoppas du lyckas så vi ser dig i Real en vacker dag.


Alonso klar i slutet av veckan!

Nu verkar det klart till 99% att Alonso går till Real Madrid för nu har han börjat säga farväl till kompisarna i Liverpool. Slut priset lär ligga på 35 milj Euro. Skönt att se att Benitez äntligen gick med på erbjudandet. Det satt hårt inne men tillslut verkar det som om han har insätt att han måste släppa sin mittfälts stjärna. Så nästa år kommer vi antagligen att får se Alonso i den vita tröjan vilket blir spännande. Kan han lösa upp en Engelsk kött mur till försvar så ska han väl kunna slå lite smörpassningar i Spanien också. Välkommen Alonso säger ja lite tyst för det är ju inte officiellt ännu.

*Uppdaterat: Nu ska tydligen Man C lagt sig i affären och säger att dom också vill ha Alonso, hoppas det inte finns någon sanning i detta. För City med sin Olje Shjek kan nog slänga fram ett bra kontrakt och en hög övergångs summa. Men jag tror inte Alonso vill spela i City lämnar han Liverpool är det nog för Real Madrid!


Nu är de nära!

Källa: Marca


Real förhandlar med Ribery igen!

Real Madrid vägrar ge upp Franck Ribery. Man säger att man har en plats ledig för Ribery och att man ska göra att för att försöka få över spelaren. Men nu är det ju bara den "lilla" detaljen att Bayern vägrar att förhandla med Real Madrid. Man måste fatta att Ribery vill till Real Madrid och inse att dom måste släppa honom. Jag har hört någonstans att man erbjudit Robben och Sneijder plus 20 milj Euro för Ribery det är ett ruggigt bra erbjudande att man inte tackade ja till den dealen är konstigt. Själv tycker jag det skulle vara en dålig affär av Real Madrid. Men detta var ett gammalt bud vad dom erbjuder denna gången vet jag inte. För Real har skickat folk i Munchen för att återigen förhandla hur det går återstår att se. Ribery dras med en knäskada som oroar affären lite för det är inte första gången Ribery är skadad i just knät. Det verkar inte som om det blir bättre heller eftersom han slår upp det hela tiden, så just nu kör Ribery Rehab tills det är helt bra och hur länge det dröjer vet man aldrig.



Källa: Marca


Svartsjuk röd jävel!

Jag vet inte vad Man U fått sitt namn i från, röd jävel? Det är antagligen supportrarna som har kommit på eller så är det vad alla tänker om Ferguson när han kommer med whisky ansikte till träningen efter en hård ute kväll. Vilket fall som helst så har gubben återigen visat sin svartsjuka över Real Madrid. Denna gången kritiserar han Real Madrid för dom dyra spelarköp dom gjort denna sommar. Han säger att Real Madrid drar upp spelar kostnaderna till enorma priser. Ronaldo såld av Ferguson! hm! Eller var det kanske du som gjorde det Ferguson?? vem vet! Han säger också att det var priset som gjorde att Benzema inte gick till Man U.. (Där kan jag bara skratta.) Benzema har själv gått ut och sagt att han ville spela i Real Madrid och valde bort bland andra Man U. Så Ferguson kom inte med något jävla skit snack det är du själv som skrämmer bort spelarna från Man U. Benzema valde bort dig Ferguson ta ett nederlag som en man någon gång, snälla! Istället går han och köper Micheal Owen och försöker få det att låta som om det är världens kap. Owen har varit skadad dom senaste 300 säsongerna varför skulle inte detta ske även denna säsong? Ferguson ni lär ha minst en miljard på banken att köpa spelare för så sluta gråta och gör någon nytta med pengarna, köp en bra spelare istället för att klaga på priserna för pengar har ni ju, Eftersom du själv är inblandad i den dyraste övergången någonsin. Då skulle i alla fall inte jag vara så stor i käften tänk på de Sir Alex. Hala Madrid!


Alonso pris värd igen!

Nu känns det nästa som om att Xabi Alonso är klar för Real. I alla fall om man ska tro vad som sägs i media. För nu har klubbarna kommit fram till ett pris som ska ligga på 32 milj Pund alltså 37 milj Euro. Detta ska vara ett pris som Real kan tänka sig betala för Spanjoren. Även Liverpools tränare Benitez tror att Alonso spelar i Real Madrid nästa år. Det sägs också att Alonso inte kommer följa med på Liverpools sommar Tour till Malaysia för att antagligen förhandla med Real Madrid. Känns som vi har hör det här för med en viss Huntelaar som stanna hemma för att förhandla. Så jag hoppas det är sant. vi lär väl snart få veta.




Snart på flyget till Madrid?

Källa: Marca

Milj missen!

I avtalet som våran gamla president Calderon gjorde när han köpte Huntelaar till klubben ingick det en deal som gör att Real Madrid måste betala 7 milj Euro till Ajax vid en försäljning av Huntelaar. Som läget är nu, så ser det ju ut som Huntelaar drar till Stuttgart för 20 milj Euro då kommer Real Madrid att bara få ut 13 milj Euro resten hamnar i Ajax skattkista. Så någon lyckad affär blir det inte att sälja Huntelaar men vi har ju för många spelare och några måste bort då får man ta en dålig affär i bland.


Du blev inte guldgossen vi hoppdes på snarare tvärt om en
dyr affär bara...

Källa: Marca


Real till Dublin och Huntelaar till Tyskland!

Enligt Marca så ligger Huntelaar väldigt illa till i Real Madrid just nu. Han beslutade att inte ens följa med till Dublin med resten av laget på grund av att han ligger i kontrakts förhandlingar med Stuttgart just nu. Real Madrid har accepterat Stuttgarts bud på runt 20 milj Euro så det är bara den delen att få Huntelaar själv att vilja röra på sig kvar. Jag själv tror att det blir klart under natten. Så Huntelaar har nog inte har många timmar kvar som Real spelare om man nu sa tro vad som sägs. Tack för din tid i Real Madrid och lycka till i Tyskland




Resten av laget är nu i Maynooth, Irland, en stad strax väster om Dublin. Spelarna fick ett väldigt fint mottagande när dom klev ur planet i nu i kväll då det var massor av fans på plats som ville se sina stjärnor. Real fans finns över hela världen så är det bara, kärleken är stor..



Källa: Real Madrid


Real Madrid erbjuder 55 Milj Euro för Ribery!

Real Madrid erbjuder nu 55 milj Euro för Franck Ribery men det verkar inte vara tillräckligt för Bayern som står fast vid sina 80 milj Euro. Saken är den att om det vill sig riktigt illa för Bayern så kan Real Madrid köpa Ribery år 2010 för bara hälften av dom pengarna alltså 27 milj Euro och går då miste om minst ca 30 milj Euro. Detta beror på en regel (artikel 17 i FIFA: s reglemente) som Fifa och FIFPro har inom fotbollen för att man ska kunna ha en fri rörlighet på marknaden och inte kunna hålla fast en spelare som vill lämna en klubb efter en viss tid. Ribery har varit i Bayern i 2 år nu och efter 3 år har han rätt att gå till vilken klubb han vill och Bayern skulle då endast få ersättning med ett belopp som baseras på de återstående värdet på Ribery kontrakt - i detta fall en årslön. Men enligt Karl-Heinz Rummenigge ordförande i Bayern så har man kommit överens om att i vissa fall delvis utesluta artikel 17 i FIFA: s reglemente. Det ska man ha gjort i Riberys kontrakt och han menar att Ribery inte kan bryta sitt kontrakt efter 3 år. Det är under utredning just nu och det lär fortsätta ett tag vad som händer år inte klart. Ribry är välkommen till Real Madrid så hoppas det löser sig.




Nästa mål Dublin!

Hittills idag har det varit lite nyhets torka, Det ända som händer just nu är att Real Madrid är på väg till Dublin på Irland där dom kommer att ha träningsläger från den 14 till 22 Juli. Även en match är inbokad den 20 juli mot Shamrock Rovers kl 20:00. Detta är en liten uppladdning till den stora Peace Cup som Real Madrid ska vara med i och även anordnar. Den börjar den 26 Juli. Casillas, Ramos, Albiol och kaka kommer inte att deltag på träningslägret för dom är på semester fortfarande efter Confederations Cup . Men räkna med att det kommer vara mycket folk på plats den 20:de då Ronaldo och Benzema gör sin första match i klubben. Det sägs också i ryktes väg att Real Madrid ska göra sig av med 5 spelare inom dom två närmsta veckorna. Drenthe, Heinze, Van Der Vaart , Van Nistelrooy och Huntelaar ska tydligen ligga illa till men man vet ju aldrig. En Van Nistelrooy i topp form är det inte många anfallare som petar. Vi har tydligen också utsett en ny tredje målvakt bakom Dudek och Casillas det är ynglingen Felipe Ramos från Castilla. Men efter skadan han ådrog sig i Lördags så kommer Tomás Mejías från Real Madrid C få följa med till Dublin kul för honom tycker ja. Ta chansen!  Måndag i dag som dom flesta vet och nu har vi en helt ny vecka med många nya rykten att ta del av så häng med på Real Madrid Forever och få redan på senaste nytt snabbt.


Reals bud 24 milj!

Nu har Real Madrid minskat sitt bud på Xabi Alonso till 24 milj Euro. Real hade gett Liverpool ett skriftligt erbjudande på 27 milj Euro men det var tidsbestämt tills i Onsdags. Liverpool gav inget svar på det budet så nu sänker Real sitt bud till 24 milj. Detta gör ingen skillnad i affären förutom att Real kan få Alonso billigare än tidigare. Eftersom Alonso inte vill spela i Liverpool och det börjar Liverpool förstå nu så antagligen kommer dom få sälja honom för 24 milj istället för 27 milj Euro. Om jag fattat det rätt. Det har till och med gått så långt att Liverpool har börjat leta en ersättare och det kan bli spelaren som Real nyss kollade på alltså D'Agostino som kan hamnar på Anfield. Detta är silly season vad som händer visar sig.



Källa: Marca


Ruud och Diarra åker till Dublin!

På måndag reser Real Madrid till Dublin för träningsläger och match mot Shamrock Rovers FC. Från början var det tänkt att Van Nistelrooy och Diarra inte skulle med till Irland men nu har Pellerini ändrat sig. Båda spelarna kommer att följa med och köra sin återhämtnings träning där istället för att vara hemma. Fysiska konditions övningar individuellt kommer dom köra under de kommande två eller tre veckor efter eget program. Sedan kombinera man egen återhämtning och träning med resten av laget om ca femton eller tjugo dagar. Detta är medicinen för att få dom två ska komma tillbaka till världsklass formen dom hade innan dom vart skadade.


Månadens Profil: Raul den största någonsin!


Raul Gonzalez Blanco är den största spelaren som lirat i Real Madrid. Han har spelat för Real Madrids A-lag sedan 1994, och blev kapten 2003 när Fernando Hierro slutade i klubben. Han har spelat för det spanska landslaget. Han
representerade Spanien i VM 1998, EM 2000, VM 2002, EM 2004 och VM 2006. Med Real Madrid har han vunnit Champions League tre gånger och är Champions League bästa målskytt med 64 mål.

Raul är också La Ligas 7:e bästa målskytt, med sina 205 mål på 482 matcher. Alla dessa mål gjordes i Real Madrids tröja, Raul är den bäste målgöraren i Real Madrids historia med sina 311 mål. Det tidigare rekordet hölls av den legendariske spelaren Alfredo Di Stéfano. Här nedan kommer några snygga mål som han gjort i Real Madrid tröjan så luta er tillbaka och njut:




Sneijder sitter säkert!

Efter ett uttalande som tränare Pellegrini gjorde efter den tredje träningen så kan Wesley Sneijder sitta lite säkrare i truppen. Real är ute efter förstärkning på innemittfältet men eftersom det inte går så lätt och man kanske bara får tag i en spelare så kan mycket väl Sneijder bli kvar i Real Madrid. Värre är det nog för kollegorna Van Der Vaart, Royston Drenthe och Van Nistelrooy som alla ryktas flytta från Real. Robben stannar om inte Ribery kommer. Pellegrini berömmer Sneijder och säger att han är en mycket bra spelare och även en bra lagspelare viket i viktigt just nu. Det sägs att alla nederländska spelarna ska flytta men detta gäller alltså inte Sneijder säger Pellegrini. Detta låter mycket bra tycker ja, får Sneijder vara skadefri så vet alla att han är en riktigt bra spelare som behövs i Real Madrid. Bra sagt Pellegrini!



Källa: AS


Drömelvan vecka 5!

Jag vill självklart att Real Madrid ska ha det bästa laget i världen både på papret och på planen därför kommer jag varje vecka att gå ut med den 11:a som jag tror och vill ska står på planen när ligan drar igång i höst igen:

Denna veckan känns det mer som att Ribery kommer till Real tillslut därför tar han plats på kanten istället för Robben. Dessutom har jag sakt länge att Benzema kommer spela i Real Madrid och vem hade rätt!!


Uppställning: 4-4-2

Målvakt:
Casillas

Vänsterback
Arbeloa 
Mittback: Pepe 
Mittback:
 Raul Albiol
Högerback: Sergio Ramos

Defensiv
: Lassana Diarra  
Högermittfält: Xabi Alonso
Vänstermittfält: Cristiano Ronaldo
Offensiv: Kaka

Forward: Karim Benzema
Forward:
Raul

Träningen igång igen!

Nu har Real Madrid dragit igång med den gemensamma träningen med laget. Med undantag för kaka, Casillas, Sergio Ramos, Albiol och Parejo som ansluter senare. Så många blickar var på C. Ronaldo och Benzema som hade stora förväntningar på sig. Det såg ut som att dom nya spelarna kom in i gruppen bra och alla verkade ha kul. 29 st deltog på träningen varav 6 unga spelare från Castilla (Målvkterna Adam och Felipe Ramos, plus Tébar, Palanca, Agus, Ruben). Den franska spelaren Lass Diarra tog hand om Benzema och Pepe och Heinze hjälpte Ronaldo in i gruppen. Det första passet var inte så tungt pass men i dag körde dom hårdare med boll. Ungefär 100 journalister hade kommit för att följa första passet för säsongen.

Snart drar även tränings matcherna igång där första stoppet är Dublin på måndag där det kommer att vara kvar tills  22 Juli. Där kommer man spela match mot Shamrock Rovers FC på Tallaght Stadium. Sedan följer programet så här:

Från 24 juli till augusti 2 kommer att delta i Peace-cup man kommer att spela den 26:e mot Al-Ittihad och mot Liga de Quito den 28:e. Sedan är det semifinaler den andra Augusti.

Sedan kommer man att korsa Atlanten för en turné i Kanada och USA. 7:de spelar man mot Toronto FC och mot DC United den 9:de i Washington.

15: e Auguist match mot Real Sociedad i en match till hundraårsminnet av klubben.

Man kommer också möta Borussia Dortmund i Dortmund 19 Augusti. också i samband med  hundraårsminnet av Borussia Dortmund.

25 Auguist möter man Milan en match jag hade tänkt att dra iväg och kolla på.



Källa: Real Madrid, Marca

Alonso på gång igen!

Ryktena om Xabi Alonso tar fart igen. Denna gången så sägs det att Alonso själv har bett Benitez om en flytt till Real Madrid. Det var efter att Rafa Benitez gick ut och sa att Alonso har visat dåligt engagemang för Liverpool som Alonso ville bli förflyttat. Jorge Valdano säger att förhandligarna är i gång och att man gärna ser Alonso i Real. Emilio Butragueño säger också att vi har en dörr öppen men vi måste ha tålamod i förhandlingarna så att priset kanske sjunker lite. Men samtidigt är det viktigt att agera fort pga att även Mascherano fått sig en hyvel av Benitez. Barcelona jagar Mascherano och jag tror inte dom säljer båda. Vi lär nog snart veta vad som händer i affären. Som sagt ena dagen är han nära andra inte sån är silly season.



Källa: Marca


D'Agostino på gång!

Nu är ännu en spelare på gång till Real Madrid. Denna gången är det Gaetano D'Agostino från Udinese som är på gång in. D'Agostino är en riktigt bra passnings spelare och en bra spelfördelare. Detta rykte kan mycket väl snart bli verklighet om det går som planerat. Klubbarna är i gång med förhandlingarna och pris lappen ska vara på 25 milj Euro för italienaren så det är bara D'Agostino själv som måste skriva på. Även Juventus har tidigare visat sitt intresse av D'Agostino, men förhandlingarna med Udinese hade avbrutits på grund av oenighet om priset på spelaren. Det lär inte dröja innan vi vet svaret så häng med här så håller jag er uppdaterade.

Uppdaterat: Nu fick affären en helomvändning, Real Madrid kommer inte att betala dom 25 miljoner Euro som Udinese vill ha, så det ser ut som att det går som för Juventus att det inte blir någon affär. Real hade möte med Udinese där dom förklaradade att 25 milj är ett pris som dom inte kommer att betala för D'Agostino. Om det var de sista i denna affär visar sig.



Källa: Marca


Real Madrid börjar hemma!

Nu är spel schemat klart för säsong 09/10 och Real Madrid börjar på Santiago Bernabeu den 30/08/2009 mot Deportivo De La Coruna. Snart får vi se Ronaldo och grabbarna springa ut på gräset och vinna titlar. Något att se framimot är El Clasico i November 29:onde och i April den 11:e . Här nedan är spelschemat för första delen av serien sedan börjar det om med omgång: 20 (31/01/2010) mot Deportivo igen:

Real Madrid - Deportivo De La Coruna
Espanyol - Real Madrid
Real Madrid - Xerez
Villareal - Real Madrid
Real Madrid - Tenerifa
Sevilla - Real Madrid
Real Madrid - Valladolid
Sporting - Real Madrid
Real Madrid - Getafe

Atletico Madrid - Real Madrid
Real Madrid - Racing
Barcelona - Real Madrid (El Clasico)
Real Madrid - Almeria
Valencia - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Osasuna - Real Madrid
Real Madrid - Mallorca
Athletic Bilbao - Real Madrid
Real Madrid - Malaga


Fullsatt varje match?


Krönika: Laporta blundar för sanningen!


Jag säger bara Barcelona, ursäkta svordomen men detta kommer handla lite om Barcelona. Återigen går Barcelonas president ut och skämmer ut sig i media. Denna gången säger han att Barca inte köper vinnare vi skapar dom och tvärt om för Real Madrid. hm! Ok... Vad var det Barcelona gjorde innan förra säsongen och den innan de? hm just ja, man slutade så dåligt i ligan så något var man ju tvungen att göra. Man köpte Dani Alves (hittills dyraste ytterbacken). Thierry Henry, Yaya Toure, Eric Abidal, Hleb och Gabi Milito, 6 spelare som är mycket bra spelare. Sen kan man ju ifrågasätta Laporta varför ska man går ut och värvar spelare som inte platsar i Startelvan? Ska man värva spelare gör man det väl för att förbättra laget som Real Madrid gör? Vad jag vet så har alla fem spelat mycket i Barcelona men enlig Laporta är det bara spelare födda i Barca som spelar hem 3 titlar till klubben. Real Madrid har gjort precis det Barcelona gjorde när dom var på väg ner i ligan. Men Laporta är en enögd president som inte tål att se att Real Madrid lyckats med det han inte gjort någonsin, Att värva en riktig superstar. All heder åt Messi, Xavi, Iniesta och Puyol som är mycket bra spelare men jag lovar att det är inte Laporta som gjort att dom så bra. Alla fyra skulle varit världsstjärnor även om dom spelat i en annan klubb. Så Laporta sluta ta åt dig äran för dina spelare det är inte du som är nere på plan och utvecklar dom. Jag hade inte sagt nå om Josep Guardiola sagt att han skapat vinnare pga att han har tränat Barcelona B. Har man pengar så ska man väl använda dom. Laporta du måste gråta varje gång du går till banken det ända du ser är ett Euro tecken men Perez smilande! I ett desperat försök att dämpa ångern så köper du David Villa som verkligen kan identifiera sig med Barcelona. Bra försök pajas. Att klanka ner på Real Madrid när du använder samma affärs ide själv. Pinsamt Laporta! Att säga att man har 10 egen fostrade spelare på plan i CL finalen.. jo tjena.. En egen fostrad spelare är en spelare man fostrat dom viktigaste åren 14-20 då man måste bestämma sig om man ska satsa på fotboll. Ska vi se hur många det är:


Pique: spelade 4 år i Manchester U mellan dom åren.

Samuel Eto ó: Spelat många andra klubbar, Som ungdom i Real Madrid.

Thierry Henry: Spelat större delen av karriären i Arsenal.

Seydou Keita: Spelat i Barca ett år. Från ung talang till Barca stjärna...NOT!

Yaya Touré: Även här en stor barca talang eller inte! 1 säsong.


Jag antar att Abidal och Daniel Alves hade spelat som yttebackar om dom varit tillgängliga. Sedan har man en flock med spelare som bara spelat några säsonger. Så Laporta var bara tyst så slipper du skämma ut dig.


Ps: Du säger att du skapar stjärnor inte köper dom?? hahaha Ronaldo, Rivaldo och Ronaldinho fostrade i Barca skolan? skulle inte tro så. Barca köpte sina tre titlar på två säsonger. Se om Real kan vara bäst där med och göra det på en säsong?


Huntelaar till Tyskland??

Han kom, han sågs, han försvann. Det är förstås Klaas-Jan Huntelaar jag pratar om. Enligt Marca så har Real Madrid tillslut accepterat Stuttgarts bud på 20 milj Euro. Huntelaar skulle nog inte fått spela så mycket i Real eftersom att Karim Benzema precis har skrivit på för klubben. Huntelaar gjorde 8 mål för Real Madrid på dom matcher han spelare. Det är inte officiellt ännu, Huntelaar ska bestämma sig om han vill gå till Stuttgart. Även Man U har visat sitt intresse för Huntelaar. Jag hoppas han går till Stuttgart där skulle han göra många mål och få framförallt spela vilket är viktigt för honom. Man U har många bra anfallare som Real och risken finns att han hamnar på bänken igen om han går ditt. Lycka till "The Hunter" om du nu lämnar oss!



Källa: Marca


Officiellt: Benzema Presenterad!


I kväll presenterades det fjärde nyförvärvet för säsongen på Santiago Bernabeu stadion, Det var Karim Benzema som stog för showen då 35,000 fans hade kommit för att se sin nya Stjärna. Perez började som alltid med ett tal innan Fransmannen fick beträda Scenen men till skillnad från dom andra gångerna så kom han ut i en tröja utan nummer. Det är nämligen inte bestämt ännu. Han själv vill ha 10 som han har haft i Lyon men det lutar åt att han tar över nr 19 Hunterlaars tröja om han försvinner till Stuttgart eller Man U. Sedan var det dags för Benzemas tal till fansen:

"Jag är mycket glad över att spela i den bästa klubben i världen. Jag är mycket glad över att spela i klubben där mina idoler Zidane och Ronaldo har spelat. Tack president Florentino Perez. Uno, dos, tres, Hala Madrid!."

Jag hälsar Karim Benzema välkommen till Real Madrid och önskar han all lycka!
Här nedan är ett filmklipp från presentationen:





Källa: Marca, Real Madrid

Fifa 10 Snart här!

Vissa är grymt intresserade av fotboll och kan inte släppa det även om man spelar tv spel tex. Ps3, Xbox, Wii eller andra konsoler. I dag är det bara 41 dagar kvar tills nya Fifa 10 kommer ut på marknaden. Vilket gör iallafall mig jävligt glad. Jag har Fifa 09 och spelar det så gott som varje dag, Man är ju så klart alltid Real Madrid. 1600 Online matcher spelare jag på 3 månader när jag precis fått spelet så ni kan tänka er att man är fast i det. Fifa är det roligaste spelet som finns och med den nya tekniken så känns det som om man är på plats när man spelar det, Ruggigt fin grafik. Snart kommer som sagt 10an och men sitter här och räknar ner. 41 dagar....snart bara 40.....


Här kan man kolla på en trailer på det nya Fifa 10:

http://fifa.easports.com/enSE/home.action

Pellegrini talar ut!

Orden som kommit ur Pellegrinis mun denna sommaren har inte varit många. Men nu har han i alla fall uttalat sig om sin gamla klubb och framförallt hans favorit spelare där. Pellegrini kom denna säsongen från Villareal som han tränade under en säsong men han hann i alla fall börja tycka om en viss spelare, Santi Cazorla. Han säger att Cazorla är en spelare som uppfyller hans krav vilket är att ha en bra teknik, Snabbhet, Balands och rörlighet. Så Pellegrini skulle bli mycket nöjd om hans gamla spelare kom över till Real Madrid. Det var redan på gång förra året att Cazorla skulle gå till Real Madrid men med tanke på att president Fernando Roig, vägrat att förhandla med Ramon Calderon så vart det ingen affär då. Men nu är Gudfadern Perez tillbaka och relationen är mycket bättre dom emellan så kanske Pellegrini får se sin favorit i den vita tröjan.


Trollkarlen Ronaldo!

Man kan inte få nog av våran nya Stjäna Cristiano Ronaldos teknik så därför lägger jag ut ett klipp med många av hans godbitar från hans karriär. Det är bara att se och njuta. Själv var jag i går och träna ploj träning med Böna, Nille, Henke, Dermer och Naj, tekniken var ju inte riktigt som Ronaldos inte frisparkarna heller eller vad säger du "Pastejen"? men vad gör det när man kan ha kul iallafall. Så grabbar se och lär för här finns det god teknik så det räcker och blir över till oss alla.  Let´s Go C.Ronaldo!


Fabregas, Alonso eller De Rossi?

Vem kommer spela på Real Madrids mittfält den kommande säsongen?? Först var det Alonso som var given, men efter att Liverpool satt ett otroligt högt pris på honom så bakade Real och började sätta blickarna mot Romas mittfälts stjärna Daniel De Rossi. Man bjud runt 30 milj Euro för spelaren men Romas ledning vill gärna behålla sin spelare och även där fick men ett nej. Det senaste är att Real vill värva Cesc Fabregas från Arsenal. Det skulle svida både för Barca och dessutom skulle man få en världsklass mittfältare. Men Fabregas kommer nog att kosta runt 50 milj Euro om man ska få loss honom från "Gunners". Just nu jobbar man med ett förslag till Arsenal, Jag tror inte det är några 50 milj Euro som man kommer att erbjuda, men kanske man lägger in en spelare som ett byte i affären och på så sätt få ner summan. Men man ska inte glömma att man fortfarande jobbar på en lösning på både Alonso och De Rossi, Men det blir återstår att se. lösningen på gåtan har bara Perez.


Vem är näste man till rakning?

Källa: Marca


Plan B!

Eftersom affären med Alonso verkar bli för dyr så har nu Real Madrid gått in på plan B. Det är att försöka värva Romas mittfälts pjäs Daniel De Rossi Som har utvecklats till en riktig stjärna dom senaste åren. De Rossi är en defensiv mittfältare men lika bra är han i anfalls spelet. Perez har redan på börjat förhandla med Roma, Men han säger också att det inte får kosta med än 30 milj Euro. Så vi får se om Roma går med på en affär. Själv skulle jag vilja sätt Alberto Aquilani i Real Madrid tröjan han kommer bli en ruggit stor stjärna.


En ny maräng?


Källa: Marca

Alonso klar inom 2 veckor?

Nu har Real Madrid gett Liverpool en deadline på två veckor att sätta ett pris på Xabi Alonso. Real vill inte betala det idiot pris Liverpool satte på Alonso på 565 milj kr så nu ger dom en sista chans att sänka priset, om inte blir det ingen affär. Tråkigt för Alonso som jag tror vill spela i Real men dom Engelska klubbarna har en förmåga att bara tänka på sig själva och inte spelaren ifråga. Hur kan man vilja ha en spelare i lagen som inte vill spela för klubben?! Nu är det som sakt upp till Liverpool att börja agera om det ska bli någon affär. Jag tror själv att Liverpool gör detta för att dom vet att Real har pengar och vill pressa ut pengarna. Men jag anser att Real gör rätt som inte betalar för då kommer alla klubbar att höja budet så fort Real bjuder på en spelare. Sen skyller man på Real att dom betalar så mycket för spelare, inte konstigt när det finns idioter i Premier League som höjer priserna till Idioti summor.


Finn tio fel!

Real Madrid har i dag en trupp på 35 spelare och det är alldeles för många. I vanliga fall brukar vi ha en trupp på ungefär 25 st så några måste bort. Men vilka kan det bli? Saviola har redan lämnat så nu är det 9 kvar då. Egna talanger vill man så klart ha kvar så det måste bli stjärnor som vi köpt tidigare. Dessa spelare tror jag ligger illa till för en försäljning:

Gabriel Heinze
Michel Salgado
Mahamadou Diarra
Rafael van der Vaart
Javi Garcia
Royston Drenthe
Ruud van Nistelrooy
Klaas-Jan Hunterlaar
Wesley Sneijder
Arjen Robben
Negredo

Sedan tror jag inte att Real kommer att sälja alla spelare vissa kan man nog tänka sig att låna ut till andra klubbar. Dom här tror ja kan utvecklas i andra klubbar:

Javi Garcia
Palanca
Ezequiel Garay
Daniel Parejo
Tebár
Alberto Bueno
Klaas-Jan Hunterlaar
Negredo


80 milj Euro!

80 milj Euro, det är vad man får betala om man vill ha Franck Ribery till sin klubb. Enligt Bayern Munchen så släpper dom inte spelaren för under det. Real Madrid har försökt att värva Ribery länge, men nu kan det vara för dyrt pga att man redan spenderat 2,2 miljarder på spelare. 9 dagar han Bayern gett Real att fixa pengarna på bordet annars blir det ingen affär säger dom. Även om transfer fönstret är öppet till 31 augusti så vill Bayern ha det klart innan 16 Juli för att kunna börja jobba med det laget man har. Att Real skulle betalar den summan är inte så troligt säger Valdano. Men man vet aldrig med Perez, Han har ju sakt att 2 spelare till ska in i truppen så han kanske får ner priset och en affär blir av, den som lever får se.



Källa: Marca  

Magisk presentation!


Det var en oförglömlig kväll på Bernabeu då Cristiano Ronaldo Presenterades inför 80.000 skrikande fans. Det var bland det mäktigaste jag sätt på en arena. Efter att Perez hade hållit sitt välkomsttal så var det dags att be huvudpersonen Ronaldo komma ut i rampljuset. Till vrålet av 80.000 fans kom han ut i tröja nr 9 och som han gjorde det med en pondus och en självsäkerhet utöver det vanliga så tog han över Bernabeu stadion. När han gått över hela planen och fått en magisk hyllning var det dags för Ronaldos tal. Då kunde han inte hålla emot tårarna längre. Han var så rörd och tårögd så han knappt kunde tala. Men när han väl fick ut det han ville säga så sa han så här:





"Jag är mycket glad att vara här. Jag har uppfyllt min pojkdröm, som var att spela i Madrid. Jag hade inte räknar med att arenan skulle var fylld bara för mig, det är imponerande, Tack, fortsatte han, och jag räknar till tre tillsammans för att säga" Hala Madrid "


Efter det fick Ronaldo visa upp sina talanger med boll inför publiken i Real tröjan för första gången. Det gick väl så där men det kommer att ta sig till då säsongen börjar det vill jag lova.




Cole till Real??

Är Ashley Cole en ny Real spelare? Enligt The Sun så är Real Madrid intresserad av Coles tjänster och efter att Cole avvisat det senaste kontrakts erbjudandet från Chelsea så ser Real en ljusning i att kunna knytta tillsäg Cole som skulle passa bra på en ytterbacks plats i Real Madrid. Men detta är bara om affären med Arbeloa skulle gå åt helvete. För först ock främst så vill man ha en spansk spelare till klubben och då är Arbeloa förstavalet. Detta är bara ett rykte men sådana kan bli sanna, återstår att se.



Källa: Marca


Ikväll skrivs historia!

Då kom kvällen alla har väntat på, alltså presentationen av den hittills dyraste spelaren i historien Cristiano Ronaldo som Real Madrid köpte för över en miljard svenska kronor. Ronaldo kommer visas upp i sin nya tröja på Bernabeu stadion för antagligen fullsatta (80.000) läktare. Det blir ett historiskt ögonblick. Äntligen ska Ronaldo få spela för den klubb han alltid har drömt om att få spela i. Kl 21,00 i kväll drar föreställningen igång så missa inte när Världens bästa klubb visar upp världens bästa spelare. På Realmadrid.com kan man följa presentationen via webb tv.



CR9, Nya Ronaldo?

I morgon är det dags igen för ännu en presentation på Bernabeu stadion. Denna gången är det Cristiano Ronaldo som är i rampljuset och räkna med att det kommer vara mycket folk på plats. Kaka hade 50,000 när han presenterades kan Ronaldo slå det?? Det har spekulerats mycket i vad Ronaldo ska välja för nr. 7an är sen gammalt upptagen av legenden Raul som inte ska lämna i från sig den så klart. Men i stället verkar det nu som om att det kan bli nr 9 som han kommer att ha på ryggen. Den som lever får se vilken tid framkommer inte någonstans men på eftermiddagen har jag får för mig. Jag återkommer i frågan.


Caliendo tror på Maicon

Enligt Maicons Agent Antonio Caliendo så tror han att Maicon kommer spela i Real Madrid nästa säsong. Just nu lägger dom ner sitt krut på Alonso och Ribery men efter det kommer dom att försöka få Maicon till Real säger han till Corriere dello Sport. Maicon är en riktigt bra back från Brasilien som skulle passa in perfekt i Real Madrid som letar en ny ytteback. Med tanke på att Real nu verkar gett upp Xabi Alonso kan nu Maicon vara näste man in i truppen. Real jagar även Arbeloa från Liverpool som också är back. Vem som är Perez val återstår att se. Arbeloa är defenetivt ett billigare alternativ om man nu ska spara pengar för ett bud på Ribery.


Real ger upp Alonso!

Enligt spansk media så ska Liverpool ha 565 milj kr för Xabi Alonso vilket är alldeles för mycket pengar tycker Real Madrid som nu verkar ge upp spanjoren. Real har ett tak på 395 milj men det vill inte Liverpool acceptera i nuläget. Real ska tydligen spara pengar för att kunna värva Ribery så därför kan man inte höja budet denna gång. Vilket i säg är bra om vi nu får Ribery. Men jag hade gärna sätt Alonxo i den vita tröjan. Om det var det sista i denna affär återstår att se.




Källa: sport

Hunterlaar till Milan?

Nu kommer det nya uppgifter om var Hunterlaar kan ta vägen. Efter att Benzema vart klar för Real Madrid så ser inte framtiden ljus ut för den holländska anfallaren Klaas-Jan Hunterlaar i Real,  Nu sägs det att han ska vara på väg till Milan. Florentino Perez och Vice President i Milan, Adriano Galliani, Har sammanträdet för att behandla en eventuell försäljning av Klaas-Jan Huntelaar. Enligt rapporter kan affären vara klar inom kort, kanske på måndag. Hunterlaar gjorde åtta mål i Real Madrid tröjan vilket är bra på de matcher han spelade. Själv är Hunterlaar en liten favorit så det är synd att han lämnar. Så vi får väl säga lycka till om du hamnar i Italien.



Källa: Marca, Corriere dello Sport


Krönika: Real tröja med mer smak!

För ett tag sen köpte jag en till Real Madrid tröja som precis har kommit, jag har redan två vita en svart. Man kan inte sluta tycka om Real tröjorna, man vill bara ha fler och fler. Jag satt länge och funderade på vad ska jag ha för någon hemma/borta eller reservställ, tillslut valde jag en bort tröja alltså en svart. Sedan var det ju det svåraste valet vem ska man ha på ryggen. Vist hade Kaka eller något nyförvärv fått klart med nummer så hade det ju inte varit så svår. För då hade jag tagit en Kaka nr 8. Men nu vart valet på en annan dribbelkung alltså Arjen Robben. Han var så otroligt bra med bollen i fart under förra säsongen så man kunde inte låta bli att gilla honom lite extra. Så nu står jag här full av förväntan på min nya tröja. Blir du kvar Robben? Jag hoppas verkligen det. Perez har ju gått ut och sagt att Ribery inte kommer denna säsong så plz Robben stanna i Real Madrid. Jag hann inte mer än få min Robben tröja så fick jag ett erbjudande på en till tröja som inte gick att tacka nej till, det var en 09/10 Match tröja vit Med Ronaldos namn på ryggen och hans nummer (när han valt det) för bara 308 kr sjukt billigt. Nästan så att man inte tror att det är sant men det var det. Skulle jag köpa samma tröja i Real Madrid shopen skulle jag få betala 85 Euro vilket är runt 900 kr plus frakt. Så här går man nu runt och svävar på moln och väntar på att nästa tröja ska dyka ner i postlådan. Nu är det dags att städa, Nora dagarna i kväll bäst att ha lite fint hemma då. Hala Madrid!

Real Madrid Away Shirt 2009/10 - Dark marine/Argentina - Blue - Kids


Nergredo är nyckeln??

Real Madrid vill som tidigare rapporterats ha Liverpoolstjärnan Xabi Alonso till klubben men Liverpool har avvisat bud efter bud från Real. Men nu verkar det som om att Real har kommit med något som Benitez är intresserad av. Det är en affär där Real produkten Negredo är inblanda i ett bud, vad budet är pengar mässigt har inte framkommit. Men enligt Marca så ska agenterna redan börjat förhandla med respektive klubb. Men detta är bara ett rykte vi får väl se om det är sant. Negredo tycker jag själv att vi ska behålla för han har gjort det riktigt bra när han varit utlånad till Almeria 32 mål på 70 matcher inte illa.


Ribery avgör Robbens öde!

Det känns lite som om att det är Franck Ribery som avgör om Robben blir kvar i Real Madrid. Många klubbar är och sliter i Robben men så länge Real inte får loss Ribery från Bayern så vill nog klubben behålla Robben. Robben själv säger att han vill stanna i Madrid och slås om en plats. Håller han sig frisk och spelar som han gjorde förra året så har han en mycket stor chans att spela från start så länge inte Ribery kommer. Det är just de Bayern vägrar att släppa Ribery trodds att han gått ut och sagt att han vill till Real Madrid. Det är Real eller ingenstans säger han i en intervju. Ribery är en världsspelare och är mycket välkommen till Real Madrid.



Raul Albiols presentation filmklipp

Här är Raul Albiols presentation på film även han har hyfsat med publik se man kul för han som är mittback. Han ser overhört lycklig ut, kul att se du är redan en hjälte Albiol!


Raul Albiol visades upp!

Igår var det dags den andra presentationen utav nya Real Madrid spelare. Det var Raul Albiol tur att vara i rampljuset och bli presenterad på Bernabue. kl 21,00 i går kväll kom han ut i den nya Real Madrid matchstället med nr 18 på ryggen, Ruben De La Reds gamla nr. (De La Red som jag skrev i går har problem med hjärtat och kan inte spela denna säsongen. ) Det var många fans på plats inga 50,000 som Kaka hade men många kom för att se sin nya Madridista. Albiol var tagen av stunden och i hans tal sa han så här:

 "Jag är mycket glad att vara här. Jag vill tacka klubben för de insatser som gjordes och skulle vilja säga att jag kommer att göra allt jag kan för att återställa förtroendet som har släppts ut i mig. Tack för allt. Hala Madrid ! sa Albiol



Drömelvan Vecka 4!

Jag vill självklart att Real Madrid ska ha det bästa laget i världen både på papret och på planen därför kommer jag varje vecka att gå ut med den 11:a som jag tror och vill ska står på planen när ligan drar igång i höst igen:

Denna veckan känns det mer som att Ribery kommer till Real tillslut därför tar han plats på kanten istället för Robben. Dessutom har jag sakt länge att Benzema kommer spela i Real Madrid och vem hade rätt!!


Uppställning: 4-4-2

Målvakt:
Casillas

Vänsterback
Marcelo 
Mittback: Pepe 
Mittback:
 Raul Albiol
Högerback: Sergio Ramos

Defensiv
: Lassana Diarra  
Högermittfält: Franck Ribery
Vänstermittfält: Cristiano Ronaldo
Offensiv: Kaka

Forward: Karim Benzema
Forward:
Gonzalo Higuain

De La Reds karriär över??

De La Reds hjärtproblem verkar ställt till det totalt för honom. Han kommer inte spela fotboll nästa säsong heller det skriver Real Madrid på sin hemsida. Klubben har gett homon all hjälp man kan tänka sig för att få tillbaka honom på planen igen men nu kan karriären vara över.

De La Red har alltid varit mycket populär i Real, pga att han har utvecklats mycket och är egen talang. Han har alltid varit exemplarisk i sitt beteende i klubben därför är det extra tråkigt att det ska hända just honom.

Lycka till i framtiden De La Red kämpa på!


Källa: Real Madrid, Marca


Det kommer mer!!

Benzema, Ronaldo, Kaka och Albiol är klara men som det ser ut så verkar det komma mer. Sedan tidigare jagar Real Madrid Xabi Alonso och Arbeloa och nu har det kommit fram att Real även är ute efter Valencias 23-åring David Silva. David Silva är spansk landslagsman och en framtids spelare precis vad Real Madrid letar efter. Real har inte lagt nå bud ännu men ett bud på 20-25 milj Euro väntas att komma. Det kan bli svårt att få loss Silva trodds Valencias dåliga ekonomi, för Silva anses som Valencias framtid i klubben. Perez ligger inte på latsidan det är en sak som är sant om detta rykte är sant återstår att se..



Källa: Marca


Officiellt: Benzema klar

Då var det klart att Karim Benzema går till Real Madrid för en summa på 35 milj Euro. Den Franska strikern vart den anfallare som Real Madrid valde. Karim kommer skriva på ett 6 års kontrakt med Real. Inom några dagar ska läkarundersökningen göras, går den bra så har vi en ny presentation på Bernabue att se framemot.
Vi hälsar Karim Benzema välkommen till Real Madrid

Karim Benzema är född i Lyon, Frankrike den 19 december 1987 till en arbetarklass familj ursprungligen från norra Algeriet. De första dagarna av sitt liv som fotbollsspelare började vid en ålder av 9 med Olympique Lyonnais, en klubb han spelat för tills i dag då han skrivit på för Real Madrid. Det blev 69 mål på 149 matcher för Lyon. Fler blir det i Real Madrid



Källa: Real Madrid


Presentation av Raul Albiol!

Real Madrid C.F. vill meddela att Raul Albiol kommer att presenteras officiellt på onsdag 2 juli kl 21:00. Presentationen kommer att äga rum på Santiago Bernabeu Stadium. klubbmedlemmar och media kommer att närvara. En presskonferens kommer att hållas i pressrummet efter presentationen. Så i stället för i dag är det i morgon Raul Albiol visas upp i Real tröjan.



Källa: Real Madrid

EXTRA: Benzema mycket nära en övergång!

Enligt spansk media så är snart Karim Benzema klar för Real Madrid. Lyon har accepterat ett bud från Real på 35 milj Euro och nu ska det bara vara Benzemas egna kontrakt och läkarundersökning som ska vara kvar. Perez lovad att han skulle ha en spelare klar om två dagar sa han i går(30/6) och nu ser han ut att hålla sitt ord. Benzema är en riktigt bra anfallare som är ung, och en bra målskytt. Är Benzema våran nya anfalla i Real Madrid? Det lär vi få svar på idag eller i morgon. Men Real Madrid har inte bekräftat något ännu däremot har Benzemas agent gått ut och bekräftat att båda parterna är överens. Vilket låter mycket positivt.


Källa: As, marca


RSS 2.0