Gott Nytt År!!


Real Madrid har haft jul ledigt och nästa match spelas den 3/1 2010 tills dess så är det träning som gäller. Ronaldo träffade i veckan Marca och diskuterade sina första 6 månader i Real tröjan. Han sa att han var väldigt nöjd över att spela i världens bästa klubb och har världens bästa lagkamrater. "Alla är otroligt duktiga och jag är övertygad om att vi kan göra bra saker tillsammans" sa han. Ronaldo passade även på att hylla Pellegrini med att berätta hur kunnig han var och att han är nyckeln till att vi redan spelar så bra och vinner matcher. Ronaldo sa även att han saknade Kaka och hoppades på att han snart är tillbaka.

Real Madrid har gjort haft ett bra år framförallt på transfer sidan där vi kan lägga till Ronaldo, Kaka, Benzema, Alonso och Albiol bland dem stora spelarna. Spelmässigt så har det sätt bra ut också, bara 2 förluster på de 15 första matcherna i ligan och båda kom på borta plan mot Sevilla och Barcelona. Man har gjort mest mål i ligan, 40st. Higuain har visat att han är en anfallare av världsklass då han gjort 10 mål i ligan. Ronaldo kostade 1milj men han har visat varför också då han smällt in 6 mål på fyra matcher i Champions league.

Framtiden ser ljus ut för Real Madrid då vi har El Clasico på hemmaplan i April. Vi fick Lyon i CL en motståndare vi ska kunna slå och snart är det Januari och transfer fönstret öppnar igen. Pepes skada har lämnat ett stort tomrum i defensiven som måste fyllas. Om man ska göra det genom att köpa eller låta någon av våra ungatalanger få chansen är det delade meningar om.

Till sist vill jag bara önska alla en GOTT NYTT ÅR!!!!

PS: Akta fingrarna när ni tänder smällarna! Jag jobbar mycket framöver men jag ska försöka ge er läsning!




Pellegrini önskar Gott Nytt År!



Pellegrini pratade i veckan ut med Real Madrid.com och ville önska alla ett gott nytt år med ett framgångsrikt Real Madrid. 09 blev tillslut ett bra år för Pellegrini trots stor kritik efter att förlorat mot Alcorcon och därmed åkit ur Copa del rey. Real Madrid är det lag som gjort mest mål(40) i ligan och ligger bara 2 poäng efter Barca i toppen och då har Barca haft hemmaplan i El Clasico. I CL så har Pellegrini tagit laget till en åttondelsfinal utan problem och nu drömmer han om att få leda Real Madrid i en finalen på Bernabeu den 22 Maj. Själv tycker jag att Pellegrini har visat att han är rätt man för att leda Real Madrid trots att jag var väldigt kritisk i mitten av första delen av säsongen. Pellegrini hade en plan och den följde han, något som har gett bra resultat. Pellegrini önskar till sist Gott Nytt år till alla Real Madrid Fans!!

Raul lämnar i sommar?

Det har snackats om att våran president Florentino Perez vill göra sig av med legenden Raul till sommaren. Något som jag tycker låter mycket konstigt, låt han bli en i ledarstaben i stället. Det sägs också att Perez är berädd att betala de 70 milj som återstår på Rauls kontrakt för att få i väg honom från klubben. Varför skulle man bete sig så mot en spelare som varit klubben trogen i 16 säsonger. Nej jag tror Raul avslutar sin karriär i klubben för att sedan ta tag i något annat arbete inom klubben. Det har även ryktats om att Perez vill ha i väg Guti från klubben. Men som tidigare är källorna inte så säkra då det kommer ifrån Aftonbladet. Det som lever 2010 får se!!! 

God Jul på er!!



Jag tänkte bara önska alla mina läsare och alla Real Madrid fans en riktigt trevlig jul, med mycket julklappar och god mat. Själv farr jag i väg till växjö över julen! God Jul på er alla!!


Statistiken uppdaterad!


Ett bra köp så här långt!

Nu i halvtid av säsongen har jag passat på att uppdatera statistiken. Det man kunde läsa av är att Marcelo är den spelare som spelat flest minuterar av alla utespelare 1277 min. Flest av alla har så klart Casillas spelat eftersom han stått alla match fram till jul. Higuain som varit en riktig skyttekung på slutet och dragit ifrån i den interna skytteligan i ligan med sina 10 mål, två ligger Ronaldo på 7 st. Däremot så ligger Ronaldo etta i Champions League med 6 mål på 4 matcher, Higuain och Raul tvåa på 2 mål var. Ronaldo leder även skytteligan i hela CL förre Owen, Krasic och Dzeco som alla gjort 4 mål. Benzema och Marcelo har slagit flest målgivande passningar i ligan 5 var. Den mest effektiva spelaren i ligan är Van Nistelrooy som har spelat 11 min och gjort ett mål och en assist, dessutom hann han dra på sig ett gult kort. På tal om gula kort så är den fulaste spelaren i Real Madrid så här långt Lass som dragit på sig 8 gula och 1 rött kort om man räknar in CL, Ligan och Copa del rey. Två är Ramos med 5 gula och 1 rött. Casillas har hållit nollan 8 gånger på 15 liga matcher samtidigt som Dudek inte spelat en ända match i ligan, bara två i Copa del Rey då han höll tätt en gång. Real Madrid har gjort en klart godkänd säsong så här långt om ni är intresserade av mer stats så tryck på länken. Spelar Stats


Ivanovic till Real Madrid?


Ivanovic ersätter Pepe?

Real Madrid jobbar just nu hårt för att hitta en ersättare till Pepe och kanske har man hittat en ersättare i Branislav Ivanivic Chelsea serbiska försvarare. Men enligt rapporter så ska det tydligen vara svårt att övertala Florentino Perez att öppna plånboken igen. Perez tycker att truppen som vi har räcker och blir över. Kanske är det för att det är en försvarare det handlar om, känner man Perez rätt så vill han inte lägga några pengar på försvarsspelet utan bara offensiv kraft. Men Real Madrid kommer att värva en back det är jag säker på, det sägs att man även har folk som kollar på Maicon(Inter), Gonzalo Castro(Leverkusen), Evra(Man U) och Jonhatan(Cruzeiro).

C.Ronaldo tvåa och Casillas bäst!


En mycket värdig två i Fifa Player of the year

I kväll avgjordes FIFA Player of the year award och Cristiano Ronaldo kom tvåa. Etta blev Barcelonas Lionel Messi. Ronaldos som ha varit riktigt bra sedan han bytte klubb til Real Madrid fick alltså se sig besegrad tyvärr. Ronaldo leder skytteligan i Champions League och han har ett målsnitt på 1.00 i liga spelat.Cristiano Ronaldo blev den tredje spelare att vara bland de tre bästa spelarna i världen tre år i rad, Ronaldo och Ronaldinho är de andra två. Kaka var också nominerad bland de fem sista spelarna och han kom på en fjärde plats bakom Xavi också ifrån Barcelona.

Ronaldo blev även vinnare av Fifa Puskas award årets bästa/snyggaste mål. Det blev hans emot Porto i Champions League kvartsfinalen förra året. Han slog bland annat spelare som Fernando Torres, Mikeal Essien, Grafite. och Iniesta

Iker Casillas blev vald till  årets bästa målvakt. Dessutom blev han utvald till årets lag tillsammans med Ronaldo.

Spelar Betyg: Real Madrid - Real Zaragoza 6-0


En riktigt stark insats av hela laget!

Det blev stor seger för Real Madrid mot Zaragoza i kväll och många av spelarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Någon som visat grym form på slutet är Higuain som bjöd på två mål, det andra var en riktig läckerbit som ni måste se!! Även Van Der Vaart var riktigt bra i matchen. Har kommer allas spelar betyg:

Casillas: 6
Får nog bara ett skott på sig i dag och det är från 35 meter, men såg stabil ut efter förra veckas mindre lyckade insatts.

Arbeloa: 7
Gör sitt jobb på kanten bra, men har inte så mycket jobb i defensiven. Offensivt följer han med bra.

Albiol: 7
Har gått in och tagit över efter Pepe genom att styra och ställa i försvaret. Han ser hur säker ut som helst just nu. Vinner allt i luften.

Garay: 6
Stabil insats utan misstag. Hoppas han håller mot bättre motstånd också. Jag tror på Garay. Gör ett mycket fint assist till Ronaldos mål.

Ramos: 7
Kung på sin kant i kväll och gjorde även assist till VDV:s andra mål. Ramos är en mycket bra spelare just nu.

Diarra: 3
Slog bort boll efter boll och såg inte ut att vara i match form. Var mycket bättre innan skadan än vad han visar just nu.

Lass: 7
Vinner bollar, bryter passningar och sliter hela tiden. Lass är en kung i defensiven. Varnad tyvärr men med hans spelstil så kommer gula kort. Mycket bra match av Lass

Marcelo: 7
Gör en mycket bra match. Hans teknik är bländande ibland men måste träna avslut. Gör ett fint assist till VDV:s första mål. Kanske borde gjort något mål själv i kväll också.

Van Der Vaart: 9
Två mål, ett assist, klackar och fina pass. Van der vaart var kung i kväll och har visat att han förtjänar en plats i startelvan. Kanon Van der Vaart!

Ronaldo: 8
Låg bakom mycket i kväll och dessutom gör han ett mål där han leker med hela Zaragozas försvar. Visade även bra lagspel då han i friläge försökte hitta Raul istället för att avsluta själv. Ronaldo är ljuvlig att se på hade lekstuga med Diogo på kanten många gånger.

Higuain: 10
Vilken spelare Higuain har blivit, två mål i förra matchen och två i kväll visar på att han är Världsklass. På sättet han gör andra målet ger honom en solklar 10 i kväll. Higuain har varit Reals bästa spelare under 2009! Tack för underhållningen!


Avbyttare:

Benzema: 6
Dagen efter hans 22 år dag fick komma in och ett mål, viktigt för honom. Har även ett bra skott. En försenad föddelsedags present!

Raul: 5
Gör ingen större inverkan på matchen

Granero: Spela för lite


Analys: Real Madrid - Real Zaragoza 6-0


VDV och Higuain bakom storseger!!

Real Madrid kom till start med två defensiva spelare Lass och Diarra men det märktes inte i spelet. Istället så satte Real full fart framåt och redan efter två min så slog våran skyttekung Higuain till med 1-0. Real Madrid ägde spelet totalt och Zaragoza fick knappt låna bollen i första halvlek. Real skapade några halv chanser fram till den 26 min då Van Der Vaart kunde göra det förlösande 2-0 efter att Marcelo stilla stående lobbat bollen över hela Zaragozas försvar till en perfekt löpande VDV som med en bredsida bara kunde rulla in bollen. Från den stunden tog Real Madrid över matchen totalt och bara 2 minuter så gör samme Van Der Vaart 3-0 efter att Ramos slagit ett fint inlägg som backen missade och VDV kunde stöta bollen i mål. I den 29:e min så lyckades till slut Zaragoza komma över halvaplan och få i väg ett bra skott som Casillas fick rädda. Men det var tillfälligt för sedan var det dags för kvällens lirare Higuain att kliva fram igen då han på ett magiskt sätt fintar bort backen och drar till på volley i krysset. Underbart mål av Higuain hans tionde för säsongen. Ronaldo var mycket bra och haft 3-4 bra frisparkar, en gick precis utanför krysset. Mycket bra halvlek av Real Madrid.

Andra halvlek började som den första slutade att Real Madrid ägde bollen så gott som hela tiden och redan efter fyra minuter så spräckte Ronaldo äntligen sin noll då han fick ett perfekt inlägg på foten av Garay och dribblade bort 7 spelare innan han slog bollen i öppet mål, 5-0 mycket vackert! Nu var det kört för Zaragoza om det inte var det innan, Real Madrid skapade halvlägen hela tiden och det såg mer ut som ett handbolls anfallsspel än fotboll. Ramos, Marcelo och Ronaldo skapade varsin chans som så när resulterade i mål. I den 62:a min så kom Benzema och Raul in istället för Higuain och Marcelo. Benzema var inte sen att tacka för chansen då han efter 9 min fick en fin djupleds boll av Van Der Vaart och kunde placera in slutresultatet 6-0 via stolpen. Ja, vad ska man säga det var bara ett lag på planen i dag. Ronaldo och många andra kunde ha gjort minst ett mål till med alla chanser man skapade. Higuain och Van Der Vaart visar grym form in för jul ledigheten, Kaka får jobba för att ta platsen av VDV när han är tillbaka. Detta var en riktigt fin julklapp av Real Madrid!


Realelvan:
Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Diarra, Lass, Marcelo(Raul 63´), Van Der Vaart(Granero 73´), Ronaldo, Higuain(Benzema 63´) 

Målskyttar:
1-0 Higuain 3´
2-0 Van Der Vaart 26´
3-0 Van Der Vaart 29´
4-0 Higuain 34´
5-0 Ronaldo 49´
6-0 Benzema 71´

Real Gula:
Lass 20´
Ramos 80´


Inför: Real Madrid - Real Zaragoza


Ramos, Lass och VDV har visat bra form på slutet!

I morgon spelar Real Madrid sin sista matchen innan julbordet väntar, och det är Real Zaragoza som kommer att stå för motståndet. Det är en mycket viktig match för att inte hamna för långt efter Barcelona. Men det ska inte vara några större problem för Real om man kollar på tabellen, Zaragoza ligger under sträcket med bara 12 poäng och Real ligger för närvarande på en andra plats. Real Madrids skadelista växer mer och mer senaste tillskottet är Pepe om förra veckan skadade knäet så att han blir borta i sex månader, lägg där till att Guti, Kaka, Albiol(halv skadad men med) och Van Nistelrooy är skadade. Metzelder är tillbaka och kan vara ett alternativ om inte Albiol kan spela. Annars är laget komplett och skyttekungen Higuain är i grym form. Jag hoppas att Real Madrid kan spela ut och bjuda publiken på Bernabeu på en tidig Julklapp.

Startelvan: Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa, Diarra, Lass, Van Der Vaart, Marcelo, Ronaldo, Higuain.

Truppen:
Målvaker:
Casillas, Dudek
Försvarare: Ramos, Garay, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Metzelder
Mittfältare: Lass, Gago, Granero, Diarra, Van der Vaart, Drenthe
Anfallare: Raul, Higuain, Cristiano Ronaldo, Benzema


Plats: Santiago Bernabeu
Tid: 22:00
TV: Tv4 Sport
Tips: 3-1

Lyon i åttondelen!



I dag kl 12:00 avgjordes lottningen av åttondelsfinalerna i Champions league, Real Madrid fick Lyon. Jag tycker nog själv att vi ska vara rätt nöjda över lottningen det kunde blivit Inter tex. Om man tänker att Real Madrid i somras köpte Lyons bästa spelare Benzema och att Juninho slutat så ska Real Madrid vinna matcherna. Sedan kommer förhoppningsvis Kaka vara tillbaka också. Åttondelsfinalerna inleds den 16-17 februari. Returen spelas den 23-24 februari.

Finalen spelas på Real Madrids hemmaplan, Santiago Bernabéu den 22 maj och då vill jag se just Real på ena sidan av planen.

Övriga matcher:

Milan - Man U
Porto - Arsenal
CSKA Moskva - Sevilla
Fiorentina - Bayern Munchen
Inter - Chelsea
Bordeaux - Olympiakos
Stuttgart - Barcelona


Ribery klar till sommaren?



Bayern Munchen står inför ett svårt beslut, att låta Ribery gå nästa sommar. Kan man inte så honom att skriva på ett nytt kontrakt måste man sälja honom för att inte förlora för mycket pengar. Tyska tidningen Bild skriv i dag att om inte man omedelbart får Ribery att skriva på nytt kontrakt så kommer Hoeness Bayerns president att sälja honom till Real Madrid för 60 milj €. Hade Bayern varit smarta och sålt honom redan förra sommaren så kunde man fått 20 milj till. Riberys kontrakt går ut 2011 och säljs han inte nästa sommar så kan han lämna Bayern gratis Sommaren efter och det skulle vara ekonomisk katastrof för Bayern.  

Krönika: Trött på fansen!!

Jag blir så förbannad när jag hör om fans som inte kan bete sig som människor, I senaste matchen Real Madrid mot Valencia, så fick våran målvakt Iker Casillas under hela matchen utstå med att bli förolämpad över att hans flickvän Eva Gonzalez lämnat honom. Valencia fansen tyckte till och med att det var så roligt att det gjort inordning stora lakan med text på. Hur kan man sjunka så lågt? En spelare som förlorat det man älskar mest på jorden ska inte behöva bli häcklad för det, är vi inte människor allihopa? En annan sak som hände denna veckan var att en hockeyspelare i Örebro hockey helt plötsligt ramlade ihop och blev liggande medvetslös under en match mellan Bofors och Örebro och undertiden domaren räddade grabbens liv så står det Bofors fans och skriker "Låt han dö" "Låt han då" "Bär ut liket" jag spyr nästan när man tänker på dessa varelser för människa kan man väl ändå inte vara när man beter sig på detta sätt. Det är så jävla låg nivå! Nog talat om hockey, tråkigt är det. Tillbaka till fotbollen igen där man kan hör var och varannan dag om fans som ropar rasistiska ord till våra mörka spelare, ska man behöva höra nervärderade ord från läktaren bara för att man är mörkhyad? Nej verkligen inte. Något måste göras på arenorna och det är snabbt. Bråk, Våld, Påhopp, och Vandalisering är något som hör till vardagsfotbollen just nu, ska det vara så? Casillas är en av de bästa målvakterna i världen och dessutom spanjor. Han är landslagsmålvakt i det lag Valencia fansen kommer att hålla på i VM nu i sommar. Hur kan man då stå och häckla honom?? Patetiskt och sjukt. Man kan säga att Casillas gjorde två rätt dåliga ingripanden i matchen mot Valencia men har man precis blivit dumpad och blir påmind om det av 20,000 motståndare så är även Casillas mänsklig i målet. Se länken nedan för så kanske ni håller med mig. Jag är så trött på allt skit som händer på Arenorna runt om i världen. En liten del fans förstör oftast för så många. Dags att de trevliga och skötsamma fansen att säga ifrån tycker ja..



Casillas blir hånad

Julens klipp!

I stundade jul så släpper Real Madrid en jullåt och det kan vara den roligaste musik video jag sätt haha.. Kolla hur Ramos går inför det till 110% och Raul verkar måttligt road haha. Hur som helst tycker jag det är en super ide. Tyvärr förstår man inte så mycket av texten eftersom den är på spanska och dessutom är inte Ronaldo eller kaka med. men se den själva och njut:


Silly season rykten!

Real Madrid står just nu med endast två mittbackar och Ramos som bach-up. Metzelder är skadad och verkar inte ingå i Pellegrinis framtidsplaner. Pepe kommer vara borta i sex månader så han kan vi nu räkna bort men vem ska ersätta Pepe? Enligt Valdano så är han oersättlig och det kan jag nog hålla med om. Men vi måste helt klart förstärka med någon, några backar i Januari. Det är mycket rykten om vem det ska vara enligt Marca så håller Real Madrid koll på dessa spelarna:

Juan Manuel Vargas - Fiorentina
Är en bra vänsterback som även kan spela som yttermittfältare. Han är stark som en oxe, Snabb och ger aldrig upp. Dessutom har han en riktigt bra vänsterfot som han gjort många mål med. Han är född 1983 så han har framtiden för sig. Priset är förmodligen väldigt högt eftersom han gjort en riktigt bra säsong i år.

Benoit Tremoulinas - Bordeaux
Han är född 1985 och är ordinarie i Bordeaux försvarslinje. Hans position är vänsterback och har varit riktigt bra denna säsongen. Real Madrid sägs hålla ett öga på honom. Han har spelat i Bordeaux sedan 2006.

Nicolas Otamendi - Vélez Sarsfield
Är en mycket bra mittback ifrån Argentina. Har testats i landslaget och gjorde det bra. Är mycket intressant för Real Madrid nu i Januari.

Neven Subotić - Dortmund
Han är född 1988 och vart vald till den bästa ynglingen i ligan. Hans position är mittback.

Diego Lugano - Fenerbache
Är ifrån Uruguay och spelar som mittback. Är mycket bra på huvudet. Landslags spelare.

Simon Kjær - Palermo
Är en Dansk talang som är född 1989. Han är mittback och har spelat 36 matcher för Palermo sedan han kom 2008. Real Madrid var intresserade av honom redan 2007.

Joleon Lescott - Manchester City
Är en fullänad back som skulle vara nyttig för Real men jag tror att priset är för högt på honom. Real är intresserade iallafall.

Kolo Toure - Man C
Är en Världsback som Lescott och skulle vara en tillgång i Real Madrid.

Emir Spahić - Montpellier
Är en rutinerad mittback som är 29 år. Skulle vara ett billigt alternativ. Är en bra passningsspelar.

Paulo Ferreira - Chelsea
Har inte spelat så mycket för Chelsea och kan vara ett alternativ i Real Madrid. Gammal och rutinerad men är han tillräckligt bra?

Rod Fanni - Rennes
Är en bra högerback som skulle kunna göra att vi flyttar in Ramos i mitten i stället.

Ricardo Carvalho - Chelsea
Börjar bli med åren men håller ännu. Är stabil och mycket bra i luften. Börjar tappa lite snabbhet men det löser han oftast med bra positionsspel.

Roberto Carlos - Fenerbache
Säg vilja hjälpa Real i back krisen. Har sagt till Marca att han vill spela för Real Madrid.

Pepe borta i sex månader!



Real Madrid fick ett tungt besked i dag när Pepe undersöktes av läkarna. Korsbandet i höger knä är av och nu kan han missa resten av säsongen, kanske är det så illa att han till och med missar VM. Det var i den 44:e minuten i matchen mot Valencia olyckan var framme. Pepe gick upp i en nickduell med Villa och landar fel med knäet och fick bäras ut på bår. På Real Madrids hemsida står det att han ska opereras inom kort och att han förmodligen kommer vara borta i sex månader. I sånnafall är han inte tillbaka för en i Juni nästa år. Mycket tråkigt för Pepe som varit riktigt bra denna säsongen. Nu står vi med Garay, Albiol och Ramos som kan spela mittbackar. Metzelder är för tillfället skadad. Ett litet advents ljus i mörkret är att Januari snart är här och tranferförstret öppnar igen. Perez får nog återigen öppna plånboken om vi ska klara denna säsongen.

Källa: Real Madrid

Analys: Valencia - Real Madrid 2-3


Återigen Kung efter sina två mål mot Valencia!

Matchen startade i ett bra tempo och många tuffa situationer. Valencia tog tag i spelet och skapade några frilägen som var offside tackvare bra försvarsspel av Real Madrid. Alonso drog på sig ett tidigt gult kort som kunde ha skapat problem resten av matchen. Första farliga skottet kom efter 9 min då Pablo H vände upp med bollen och tog skott men bollen smet utanför stolpen. Real Madrid hade stora problem med passningsspelet och fick jaga mycket boll. Samtidigt så tycker jag att Real spelade bra försvars spel, man ställde offside när man skulle och tog djupet när det behövdes. Första 20:e minuterarna så skapade Real inget men i 23:e min så fick man en frispark som Alonso lyfte in i straffområdet, Pepe gick in i en duell med målvakten och får fram bollen till Benzema som slår bollen i mål men innan det så hade domare blåst frispark för Cesar i målet. Helt fel tycker ja!!! Borde varit 1-0 till Real Madrid. Pepe går in med huvudet schyst och Cesar är för sen in i duellen. Efter det så fick Mata i Valencia och Benzema varsitt skottläge men missade. Redan nu 29 min vill man strypa kommentatorn (Pärlskog??) så dumma kommentarer hela tiden så man spyr nästan!! Första halvleks fulaste tackling bjöd i alla fall backen i Valencia Mathieu på då han kom i full fart och tacklade Benzema med rakt ben bakifrån… Borde varit 3 röda kort på Mathieu där. I den 39:e min så fick Real sin nästa chans i då Higuain fick en fin passning in i Straffområdet och på klassiskt Higuain viss skottfintade han bort backen men sedan blev tyvärr avslutet dåligt och utanför. I min 44 så hände allt på en gång i första halvlek först var Higuain nära igen då han väggpassade med Banzema och kom till skott men målvakten fick handen på bollen och styrde den precis utanför stolpen. På den efterföljande hörnan så kom Ramos högst och nickar bollen i stolpen, på returen var Higuain bara cm ifrån att göra mål men kommer fel till bollen. På rensningen av Valencia så går Pepe upp i en nickduell och landar olyckligt så han vrider knäet och tvingas lämna planen. Garay kommer in i stället något som var bra så här i efterhand. Inte skadan men Garays existens på planen. Real Madrid tog över mer och mer i slutet av första halvlek annars och skapade lite annars hade det varit en riktigt tråkig halvlek. Det var mycket avblåsningar och en skada på Pepe som inte var bra. Benzema och Higuain var farliga framåt. I försvaret såg det bra ut David Villa hade ingen tid alls.

Hmm andra halvlek skulle komma.. Men inte på min tv tydligen för det var någon som bara spelade in första halvlek… Helvetes jävla inkompetenta!! …… Tjejer, teknik och sport hör inte ihop… Det var ju för fan andra halvlek som var intressant! Jag gör så här istället här får ni höjdpunkterna för andra halvlek i bild form istället:



Higuain gör två mycket fina mål och Garay gör sitt första för säsongen något som kommer stärka hans självförtroende. Real Madrid tar tre viktiga poäng borta på Mestalla. Eftersom jag inte har andra halvlek så kan jag inte ge några spelar betyg, tråkigt.

Målskyttar:
0-1 Higuain 53´
1-1 Villa 59´
1-2 Higuain 65´
2-2 Joaquin 79´
2-3 Garay 83´


Madrid Elvan:
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Van Der Vaart, Benzema, Higuain.

Madrid Byten:
45´ Garay In - Pepe Ut
74´ Raul In - Van Der Vaart Ut
85´ Granero In -Benzema Ut

Gula Real:
7´ Alonso
62´ Ramos

PS: Jag får slänga in en hunka nästa match!! 2-3 bra tipat!!

Real Madrid höjde helgen!!

Oj vilken helg det varit stressat som fan för att få ihop allt som det ska. Satt på jobbet i går och kollade text-tv och var hur nervös som helst med det löste sig tillslut efter att våra MÅLKUNG Higuain tryckt in två baljor och Garay ett. Så himla skönt efter ett tuff dag. Jag har inte sätt matchen ännu men ska kolla på den nu i natt så det kommer en analys i morgon som ni kan läsa om ni vill, ska försöka hinna med att skriva spelar betygen också. I dag har jag varit borta på match hela dagen, tyvärr blev det torsk men man gjorde en bra match ändå. Fan vilken styrka vi visade i går eller håller ni inte med? 3-2 på borta plan mot serie trean? fyran?, med både Kaka och Ronaldo borta. Gött som Real Madrid fan!! Nu ska jag försöka övertyga min flickvän på avstånd (Magsjuka) att jag ska få kolla matchen. Så jag kan dela med mig av min syn på matchen.. I´ll be back som Arnold sa!!:)


Inför: Valencia - Real Madrid


Dags att kliva fram nu!!

I morgon är det stormatch på gång i Laliga då Real Madrid reser till Mestalla för att möta ett starkt Valencia. Real Madrid kommer få klara sig utan sina två största stjärnor Ronaldo och Kaka. Ronaldo drog på sig två gula kort förra matchen och är avstäng, Kaka har problem med ljumsken och kommer vara borta länge. Real Madrid kommer att får visa att man kan spela fotboll utan sina stjärnor, något man inte gjorde så bra i Copa del rey om ni minns?. Nu är det upp till bevis för Real Madrid. Andra spelar som inte heller är med på grund av skador är Guti, Van Nistelrooy och Metzelder. Valencia är i bra form och vann förra helgen mot Bilbao med 2-1 på borta plan. David Villa som är Valencias stora målskytt har visat en mycket bra form och har gjort mål i nästan varje match. I morgon får vi förlita oss på ett bra försvarsspel och sedan får vi hoppas att Higuain kan trycka in en boll framåt. Matchen börjar kl 22:00 så missa inte det, tyvärr kommer jag göra det tyvärr.. Men får spela in och kolla senare!!

Real Truppen:
Målvakter: Casillas, Dudek
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay, Marcos Alonso
Mittfältare: Gago, Diarra, Lass, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero
Forwards: Raul, Benzema, Higuain


Startelvan: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Van Der Vaart, Higuain, Benzema

Tips: 2-3

Higuain 22 år!

Higuain som är Real Madrids bästa anfallare denna säsongen fyller i dag 22 år. Förra året gjorde han 22 mål för Real Madrid blir det 23 i år? När han fyller 23 nästa år. Higuain firade med en stor tårta som det stod 22 år på och han har säkert fått något fint av sina lagkamarater och sin familj. Jag vill säga grattis Higuain på den stora dagen från Real Madrid forever!

Analys CL: Marseille - Real Madrid 1-3


Ronaldo bjöd på den snyggaste frispark hittills i Real tröjan!

Real Madrid vann kvällens match mot Marseille med 3-1 efter två mål av Ronaldo och ett av backen Albiol. Därmed är man nu klara för åttondelsfinalen i Champions League tillsammans med Milan från samma grupp. Marseille får inrikta sig på Europa Cupen.

Första halvlek kunde inte börja bättre för Real Madrid efter fem minuter få fick man frispark i drömläge för Ronaldo och som så många gånger förr så drar han upp bollen i krysset mycket vackert. Men glädjen varade inte så länge eftersom Marseille kvitterade redan i den 11:e minuten efter att Ramos förlorat en löpduell på kanten mot Taiwo som senare kunde slå ett inlägg på borte stolpen där en hemma spelare kunde nicka mot mål, men Albiol är där och täcker bollen från att gå in i mål, Albiol rensar undan bollen i panik men inte bättre än rakt på Lucho som med en volley kan göra 1-1. Just nu var Marseille på gång i matchen och minuten senare så nickar Pepe och Niang ihop och under tiden Pepe är av banan för omplåstring så gör Marseille ett mål till men det blir bortdömt pga offside. I den 24: min så kom Reals stora chans då man fick hela fyra chanser att göra mål först Ronaldo som nickar hörnan i stolpen, Higuain får öppet mål på returen men målvakten lyckas på nå konstigt sätt rädda, på denna returen så är Pepe framme och skjuter men det blockas av 2 spelare och målvakten och sista chansen får Ramos som skjuter på en försvarare och över målet, jätte läge för Real Madrid som borde gjort 2-1 där. Efter det fick vi vänta till stopptid på första halvlek innan det hände något av värde. Marcelo dribblade sig igenom hela Marseilles backlinje men i skottögonblicket så slits han i armen i straffområdet och skottet går utanför, kanske lite straff varning där?? Sista chansen fick Ronaldo på en frispark men målvakten boxade undan bollen.

Andra halvlek började bra från båda lagen, första läget fick Van Der Vaart som fick komma ostörd i mitten och skjuta ett bra skott som målvakten styrde åt sidan, Marcelo fick öppet mål på returen men lyckas skjuta 100 meter över. Just nu var det mycket Real Madrid, Marsielle hade några farliga kontringar men inget att nämna. I den 57:e min fick återigen Marcelo frigata på kanten och skött ett skott som målisen kunde styra över målet, på hörnan efter (som slogs av Van Der Vaart) lyckades bollen tillslut hamna hos Albiol som drog till på direkten och bollen letade sig in vid stolproten. Albiols första mål i Real Madrid tröjan, kul för han!! I den 65:e min kom Marseilles stora chans att komma tillbaka in i matchen då Casillas rusar ut på en helt onödig boll och kapar Niang i straffområdet, domaren blåser och pekar på straffpunkten. Lucho som redan gjort ett mål ställer upp sig för att ta straffen. Men han skjuter den stenhårt i ribban och där var matchen förlorad för Marsielle skulle man kunna säga. Efter det så tog Real Madrid över matchen mer och mer och i den 80:e min så slår Lass en lång djupledsboll till Ronaldo som i en konstig situvation med målvakten och backen får bollen serverad och bara kan slå den i öppet mål från straffområdslinjen. 3-1 till Real Madrid. Resten av matchen leker Real fotboll. Marcelo bjöd på några fina finter, Ronaldo och Benzema som blev inbytt i den 63 min körde lite klapp-klapp lir som sedan Benzema total missade. Real vinner rättvist med 3-1 och är det bättre laget rakt igenom. Däremot skulle jag kunna tänka mig Tiawo, Marseilles vänsterback i Real Madrid efter Januari. Stark, snabb och spelskicklig!

Målskyttar:
0-1 Ronaldo 5´
1-1 Lucho 11´
1-2 Albiol 58´
1-3 Ronaldo 80´


Ps: Jag reserverar för stavfel och sånt har inte haft något program tillgängligt!! sorry.

Kaka borta till 2010!



Real Madrid-Stjärnan Kaka står inför en lång period av återhämtningsträning. Det var i matchen mot Barca som han skadade ljumsken.

Enligt AS så kommer Kaka vara ur spel minst en månad, vilket innebär att han kommer vara tillbaka någon gång i Januari 2010. Han kommer att missa CL matchen mot Marseille och den viktiga borta matchen mot Valencia nästa helg. Även Ronaldo kommer att missa matchen mot Valencia. Men är med mot Marseille.

Real Madrid kommer inte att låta Kaka spela innan han är helt återställd från sin skada. En källa nära klubben berättade för AS att " Kaka är en viktig spelare och vi vill inte riskera att han slår upp skadan igen, så får han läka i fred så är han förhoppningsvis tillbaka i börja av nästa år"

Det låter vettigt att låta honom vila. Förhoppningsvis går det fortare än beräknat!!

Källa: AS, Goal

Inför CL: Marseille - Real Madrid

 VS

I morgon spelas den sista och avgörande matchen i Champions League för Real Madrid del och det är Marseille som står för motståndet. Marseille som har hemmaplan står inför en tuff uppgift att vinna med minst tre mål mot Real Madrid för att kunna gå vidare i gruppen. Real Madrid är redan på plats i Frankrike, laget tog flyget ifrån Barajas flygplats kl 10:30 i morse och landade i Marseille vid kl 12:10. Allt för att kunna förbereda sig så bra som möjligt. Marseille har spelat mycket bra på slutet, man har tex vunnit mot Zurich med 6-1, spelat lika 1-1 mot Milan och i helgen vann man mot Nice med 3-1 på bortaplan. Real Madrid som många vet tog också en lätt seger i helgen mot Almeria med 4-2, men det såg lite darrigt i mitten av andra halvlek. Ronaldo kommer vara med hans utvisning gäller bara i Laliga, Lass är tillbaka efter att varit avstängd i helgen. Däremot så kommer inte Kaka finnas med pga sin skada i ljumsken. Det tråkiga är att han förmodligen inte kommer vara tillbaka för en i Januari. Andra skador för tillfället finns på Guti, Van Nistelrooy och Metzelder. Matchen kommer att bli väldigt spännande och skulle Marseille få in ett tidigt mål så kan allt hända så ingen underskattning får ske. Jag tror att Real Madrid tar det med 2-1. Laget kommer träna i kväll kl 19. Matchen startar i morgon kväll kl 20:45 och går på Viasat motor. Några spelare som Real måste hålla koll på är Niang, Lucho Gonzalez och Ronaldo får så klart hålla koll på Diawara.


UPPDATERAT!!
Preliminär startelva:
Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Van Der Vaart, Ronaldo, Marcelo, Benzema.

Real Madrids trupp:
Målvakter: Casillas, Dudek, Adan
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay
Mittfältare: Gago, Diarra, Lass, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero
Forwards: Raul, Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain



Tabellen:
GROUP C GP W D L GF GA Points
Real Madrid 5 3 1 1 12 6 10
Milan 5 2 2 1 7 6 8
O. Marseille 5 2 1 2 9 7 7
FC Zurich 5 1 0 4 4 13 3



Fyra Real spelare nominerade till årets lag!

Uefa har tagit ut de nominerade spelarna till årets lag. Real Madrid har fyra spelare med, något som jag själv tycker är lite konstigt. Spelare som Sergio Ramos, Pepe, Higuain, och Lass är några som har varit riktigt bra och i stället så ser vi spelare som Barcas målvakt Valdes, Pique - Barca, Tjigrinski - Barca(vad i helvete?), Vermaelen - Arsenal, Stankovic - Inter och Markus Berg. Det måste finnas bättre spelare än dessa även om dem inte spelar i Real Madrid. Alla spelare som är nominerade hittar ni här nere. Ta ut era egna lag i en kommentar, det vore intressant att se vilken som är eran drömelva??


Målvakter: Edwin van der Sar - Man U, Iker Casillas - Real M, Víctor Valdés - Barcelona, Júlio César - Inter och Manuel Neuer - Schalke. 

Högerbackar
: Javier Zanetti - Inter , Darijo Srna - Sjachtar Donetsk, Daniel Alves - Barcelona, Maicon- Inter och Philipp Lahm - Bayern München

Mittbackar
: John Terry - Chelsea, Carles Puyol - Barcelona, Rio Ferdinand - Man U, Thomas Vermaelen - Arsenal, Gerard Piqué - Barcelona, Dimitrij Tjigrinski - Sjachtar Donetsk/Barcelona, Nemanja Vidic - Man U, Giorgio Chiellini - Juventus, Per Mertesacker - Werder Bremen.

Vänsterbackar
: Ashley Cole - Chelsea, Marcel Schäfer - Wolfsburg, Aly Cissokho - Porto/Lyon, Patrice Evra - Man U och Eric Abidal - Barcelona.

Högermittfältare
: Cristiano Ronaldo Man U/Real Madrid, Miloš Krasić - CSKA Moskva, Marek Hamšík - Napoli, Jesús Navas - Sevilla och Dejan Stanković - Inter.

Innermittfältare
: Xavi - Barcelona, Xabi Alonso - Liverpool/Real Madrid, Yaya Touré - Barcelona, Sergej Semak - Kazan, Frank Lampard - Chelsea.

Offensiv innermittfältare
: Steven Gerrard - Liverpool, Kaká - Milan/Real Madrid, Diego - Werder Bremen/Juventus, Zvjezdan Misimović - Wolfsburg, Yoann Gourcuff - Bordeaux.

Vänstermittfältare
: Mesut Özil - Werder Bremen, Franck Ribéry - Bayern München, Andrej Arsjavin - Zenit/Arsenal, Andrés Iniesta - Barcelona och Ryan Giggs - Man U.

Anfallare
: Fernando Torres - Liverpool, Lionel Messi - Barcelona, Zlatan Ibrahimović Inter/Barcelona, Samuel Eto'o - Barcelona/Inter, Grafite - Wolfsburg, Edin Džeko - Wolfsburg, Diego Forlán - Atlético Madrid, David Villa - Valencia, Wayne Rooney - Man U, Marcus Berg - Groningen/Hamburg


Mitt lag:
Casillas, Maicon, Chiellini, Terry, Evra, Ronaldo, Xavi, Kaka, Ribery, Messi, Villa.

Dagens Fråga:
Hur ser erat lag ut?

Se målen igen

Se målen igen, det blev en del i går kväll. Några är riktigt snygga så passa på. Se Ronaldos klantiga eftersläng också.


Spelar Betyg: Real Madrid - Almeria 4-2


Inledde målskyttet!!

Real Madrid tog tillslut en seger mot Almeria med 4-2 efter mycket om och med. Men det man minns mest är fan det klantiga beslut av Ronaldo som drar på sig rött kort i 88:e min. Jag sa redan när han gjorde mål att " för helvete behåll tröjan på din galning!!". Men Real Madrid visade styra genom att vända 1-2 till 4-2 så vist fanns det riktigt bra spelare på plan. här kommer spelarbetygen:

Casillas: 3
Gör en mycket bra räddning på Uche´s skott men ut över det så får han två skott på sig och två går in, så i kväll var inte Casillas världsklass. Såg laddad ut men har gjort bättre matcher!

Arbeloa: 5
Gör några bra saker men också några mindre bra saker så jag tror vi behöver en ny vänsterback i Januari.

Pepe: 6
Såg stabil ut hela matchen, i första halvlek så hade han inte så mycket att jobba med men i andra så gör han det bra.

Albiol: 7
Jag tycker han gör en mycket bra match. Såg ut att trivas bättre på plan i dag och han såg ut att ta för sig mer i dag. Albiol börjar komma igång i Real Madrid tröjan.

Ramos: 6
Gör en bra match både defensivt och offensivt. Gör ett mål på nick som var riktigt snyggt, Annars väldigt stabil!

Alonso: 6
Såg bra ut i dag, drog inte på sig något onödigt gult kort trots defensiv spel. Blev utbytt i slutet mycket bra beslut av Pellegrini, så han inte missar näta match.

Granero: 6
Såg spel sugen ut och hade ett mycket bra läge i första halvlek som han måste sätta i mål. Annars så gör han en helt ok match.

Marcelo: 4
Tar för många fel beslut i matcherna, men försöker att vara kreativ. Finns mer att ta av hos Marcelo.

Van Der Vaart: 7
Gör en mycket bra första halvlek där han så när både gör mål och assist men blir inget av de. VDV visar att han vill vara med i startelvan och kanske borde vara det. Hans snurrfint var av världsklass.

Ronaldo: 4
Om man kollar över hela matchen så borde han kanske gjort 3-4 mål men det slutade på ett, som var väldigt viktigt efter alla missar. Ronaldo är inte i form för 5:öre, Först missar han ett friläge, sen missar han tre lägen till och sist men inte minst en straff. Han gör ett mål men tar av sig tröjan efter det, något som blir förödande inför nästa match då han lite senare gör en eftersläng som åter igen ger honom gultkort och därmed rött kort... Dålig disciplin av Ronaldo!!

Higuain: 7
Hade många lägen i kväll men gör mål när det som mest behövs, alltså 2-2 målet. Gör en mycket fin assist till Ronaldo som gör 4-2. Higuain gör en bra match i kväll precis när vi behöver det.

Avbytare:

Benzema: 6
Gör mål på Ronaldos straffmiss, Plus för det! Men annars så gör han faktiskt inte så mycket!! Men väldigt viktigt mål för Benzema som inte gjort mål på länge!!

Diarra: 5
Ingen större inverka på matchen!

Drenthe: Ingen betyg
Spelade för kort tid!


Två frågor:
Var det straff? Barca fanet Kåmark tyckte inte de!!

Vad tycker ni iom spelar betygen?

Lottningen till VM


I sommar blir de fiender igen!

Våra två största stjärnor Ronaldo och Kaka kommer att stå öga mot öga när VM i Sydafrika drar igång nästa sommar. I går var det VM lottning i Kapstaden och till grupp G så lottades Brasilien och Portugal tillsammans med Elfenbenskusten och Nordkorea. Förhoppningsvis så går båda spelarna vidare från gruppen men jag tror att Elfenbenskusten vill blanda sig i den striden så det kommer bli lite av en dödens grupp.

Spanien med Casillas, Alonso, Albiol, Ramos och Arbeloa fick en på förhand rätt lätt grupp med Honduras, Chile och Schweiz. Förmodligen kommer Spanien bli grupp etta sen är det nog Chile som tar andra platsen.

Våra Argentinska vänner Gago och Higuain fick Nigeria, Sydkorea och Grekland i sin grupp. Detta är en grupp som stor mellan Nigeria och Argentina skulle jag tro. Grekland ska man aldrig underskatta efter EM vinsten för några år sen.

Frankrike med Lass och Benzema, tog sig vidare till VM på ett fullt sätt efter att Barca fuskaren Henry tagit med handen i den avgörande matchen mot Irland. Man fick i alla fall hemma nationen Sydafrika i sin grupp tillsammans med Mexiko och Uruguay. Frankrike är väl favoriter men med deras spel på slutet så kan allt hända i denna gruppen!!


Övriga grupper:

Grupp C: England, USA, Algeriet, Slovenien

Grupp D: Tyskland, Australien, Serbien, Ghana

Grupp F: Italien, Nya Zeeland, Paraguay, Slovakien

Inför: Real Madrid - Almeria

På Lördag kommer Real Madrid möta Almeria hemma på Bernabeu. Jag hoppas laget är revansch suget efter den snöpliga förlust som blev förra helgen mot Barca. Ronaldo är tillbaka och förhoppningsvis i bättre form till denna matchen. Nu har han bränt två raka frilägen något som man inte är van att se honom göra, i denna matchen önskar jag honom all lycka så han så snart som möjligt blir i mål form igen. Det negativa är då att Kaka inte finns med istället, förmodligen vill dem inte ta några risker inför CL matchen nu i veckan. Andra spelare som är skadade är Guti, Van Nistelrooy och Metzelder. Almeria då? de kommer med en riktigt dålig form och har en 4-1 förlust senast på hemma plan och matchen innan det förlorade man med 3-1 på borta plan. Men av tradition så höjer sig alltid borta lagen på Bernabeu så det är ingen underskattning av laget, Almeria är ett ok lag. Just nu ligger man på en 13:e plats i Ligan och Real Madrid på en andra plats. I morgon hoppas jag Real Madrid spelar en bra fotboll och vinner med 4-1.

Uppdaterat!
Preliminär startelva: Casillas, Ramos, Pepe, Garay, Arbeloa, Granero, Alonso, Van Der Vaart, Marcelo, Ronaldo, Higuain.


Truppen:
Målvakter:
Casillas, Dudek
Försvarare: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay
Mittfältare: Diarra, Gago, Drenthe, Xabi Alonso, Granero, Van der Vaart
Forwards: Raul, Benzema, Cristiano Ronaldo, Higuain

Skaderapport!

Skadeläget såg ut att vara riktigt bra till det att Kaka i veckan blev skadeförklarats i ljumsken. Det är oklart om han kan spela i helgens match mot Almeria. det finns även en risk att han missar matchen mot Marseille nästa vecka. Ronaldo är tillbaka då går våran andra stor stjärna sönder, mycket tråkigt. Det hade varit kul att se dem mot Almeria där de två får mer yta att leka på, än senast mot Barcelona. Van Nistelrooy är fortfarande inte tillbaka efter sin lår skada, Guti och Metzelder är inte heller redo för spel ännu, dessa två kör återhämtning för sina skador. Ronaldo har fått ett special program som han kör för sin fot inte ska bli skadad igen! Annars var det skyfall när laget tränade i dag något som fotbolls stjärnor hatar kan jag tänka mig!! =)




Nytt sortiment i Mars!!

 

Nu kan du snart skydda det käraste du har med ett par Real Madrid kalsonger eller trosor. Real Madrid har tagit fram ett helt eget sortiment med underkläder som kommer att lanseras i Mars. Det kommer finnas i både till tjejer och killar. Företaget som Real Madrid skrivit avtal med är från Valencia. Andledningen till att förtaget valde Real Madrid är att man ansågs klubben var den mest populära klubb i världen och på så sätt skulle det vara gynnsamt. Underkläderna kommer att finnas i en vit eller en svart modell med klubbens märke på. Det kommer även finnas sport modell för den som vill. Man kommer att kunna köpa underkläderna i Real Madrids egna shop eller så går det bra att beställ dem på nätet. Så håll ögonen öppna när dem dyker upp, och beställ ett par!!


C.Ronaldo tvåa i Ballon d'or!


Värdens finaste utmärkelse ballon d'or har i dag delats ut och vinnaren blev inte så oväntat Lionel Messi ifrån Barcelona. Tvåa blev fjol årets vinnare våran egen Real Madrid spelare Cristiano Ronaldo. Trea kom bollgeniet Xavi. Näste Real Madrid spelare på listan var Kaka på en 6:e plats. Kaka vann detta pris 2007 men i år fick han nöja sig med en 6:e plats som sagt. Vinnaren röstas fram av fotbollsjournalister i hela Europa. Sveriges röst innehas av fotbollsmagasinet Offside.

Tidigare vinnare:
2008 Cristiano Ronaldo
2007 Kaka
2006 Fabio Cannavaro
2005 Ronaldinho
2004 Shevchenko
2003 Pavel Nedved
2002 Ronaldo
2001 Michael Owen
2000 Luis Figo


Dags att gå vidare!


Missar nästa match mot Almeria!

Nu är det dags att glömma El Clasico och gå vidare, Real Madrid gör en mycket bra match så det är inget att hänga upp sig på vi tar dem hemma på Bernabeu den 11 april istället. Laget hade vilodag i går måndag för att i dag gå på planen på Valdebebas för att köra ett pass igen. Pellegrini har gott om tid att förbereda matchen den kommande helgen mot Almeria, eftersom vi inte har någon CL eller Copa match i veckan.

Real Madrid har ligamatcher och en Champions League match i december. Först kommer laget möta Almeria nu på Lördag kl 20:00, sedan är det dags för CL den 8:e dec. Och innan året är slut så kan man ta sig an Valencia och Zaragoza också.

Gago och Higuain är uttagna för landslags spel med Argentina den 22 Dec. En match som kommer att spelar i Barcelona.

Pellegrini sitter nog rätt säkert efter den fina match han gjorde på Nou Camp, det blev förlust men han vågade utmana Barca och gjorde det långa stunder på ett sätt som faktiskt borde inneburit vinst för Real Madrid. Men vi hade inte marginalerna på våran sida. Får han jobba vidare med det han har påbörjat så kommer det bli bra i slutändan. Han har ett bra tänk som jag tror kan vara bra för Real Madrid. Dessutom så har han ställt sig upp och är med i spelet mer nu, något jag gillar hos en tränare!


RSS 2.0