Dags att gå vidare!


Missar nästa match mot Almeria!

Nu är det dags att glömma El Clasico och gå vidare, Real Madrid gör en mycket bra match så det är inget att hänga upp sig på vi tar dem hemma på Bernabeu den 11 april istället. Laget hade vilodag i går måndag för att i dag gå på planen på Valdebebas för att köra ett pass igen. Pellegrini har gott om tid att förbereda matchen den kommande helgen mot Almeria, eftersom vi inte har någon CL eller Copa match i veckan.

Real Madrid har ligamatcher och en Champions League match i december. Först kommer laget möta Almeria nu på Lördag kl 20:00, sedan är det dags för CL den 8:e dec. Och innan året är slut så kan man ta sig an Valencia och Zaragoza också.

Gago och Higuain är uttagna för landslags spel med Argentina den 22 Dec. En match som kommer att spelar i Barcelona.

Pellegrini sitter nog rätt säkert efter den fina match han gjorde på Nou Camp, det blev förlust men han vågade utmana Barca och gjorde det långa stunder på ett sätt som faktiskt borde inneburit vinst för Real Madrid. Men vi hade inte marginalerna på våran sida. Får han jobba vidare med det han har påbörjat så kommer det bli bra i slutändan. Han har ett bra tänk som jag tror kan vara bra för Real Madrid. Dessutom så har han ställt sig upp och är med i spelet mer nu, något jag gillar hos en tränare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0