Guti förklarar sig!


I matchen mot Alcorcon så sägs det varit ett bråk i halvtid mellan Guti och Pellegrini, något som Guti förnekar stark. Upprinnelsen till bråket ska ha varit att Pellegrini valde att plocka av Guti i halvtid och att laget låg under med 3-0 i halvtid. Eftersom Guti påstår att detta är fel så begärde han att få prata med pressen för att redan ut saker och ting!


Hur känner du dig efter allt som har hänt?
Jag mår bra. Såna här saker kan störa många människor och oftast vill ingen prata om det. Men både klubben, jag och Pellegrini är lugna eftersom vi vet vad som hände. Även Granero bekräftade att ingen olycka inträffade.



Hur är din relation med tränaren?
Jag har en fantastisk relation med Pellegrini. Han är en av de tränare jag fått bäst kontakt med. Han är 80% av anledningen till att jag fortfarande spelar fotboll. Det finns ingen spänning mellan oss. Han är en av de tränare som jag trivts bäst tillsammans med, och så är fortfarande fallet.

Tror du att du kommer få böter?
Nej det tror jag inte. De spelare, läkare, ledare och vittnen som var med vet vad som hände. Problemet ligger inte i böter utan hos den som spridit ryktet om att det vore nå problem.


Är du Skadad?
Nej, jag är i perfekt form för att spela.


Vad har du att säga om din gest mot läktaren och ditt agerande som kapten i tisdags?
Jag ber om ursäkt som spelare, Kapten och som person. Det var en viktig match och jag ville inget annat än att vinna. Jag vill be om ursäkt till den person som den riktades mot. Som kapten får man inte göra så!


Varför valde Pellegrini att ta ut dig i halvtid?
Eftersom han såg att jag var upprörd och eftersom jag redan hade en varning. Det var väntat. Det kunde ha slutat med tio man om jag varit kvar.


Pellegrini börjar ifrågasättas, men spelarna står vid hans sida eller? 
Absolut. Jag tycker det är orättvist att tala om huruvida han skulle stanna eller gå. Jag vill att han ska träna Real Madrid och att han mår bra. Vem som helst kan ha en dålig vecka och nu är det vår tur. Vi är lite oroliga för lördagens match, vi vill vinna, så att vi har gott förtroende i vårat spel till matchen mot Milan!


Inför: Real Madrid - Getafe

 VS


Idag så kommer Getafe på besök för att försöka ta tre poäng från ett Real Madrid med riktigt dåligt självförtroende. Mycket står på spel i denna match, Pellegrini kan få sparken efter bara några månader som tränare om vi inte tar en tre poängare i kväll. Om det är rätt att sparka Pelle är svårt att säga, blir det bättre om ett nytt ansikte ska komma in och börja om från noll igen? frågorna är många, svaren lär vi få vänta på!

Real Madrid
Efter en och en halv vecka av dåligt spel och bara en poäng på tre matcher så hoppas laget på att denna matchen kan bli vändningen. Matchen mot Alcorcon vill nog alla Madrid fans glömma och förhoppningsvis är den glömd när 11 spelare går ut på Santiago Bernabeu i kväll för att ta tre så viktiga poäng för att inte tappa mark till Barca i toppen. Vi kommer åter igen få klara oss utan världens bästa spelare Ronaldo, han är fortfarande inte skadefri från sin skada i foten. Även Guti är borta efter att visat väldigt dålig attityd i match mot Alcorcon, om det är därför han är borta är oklart men med är han inte i alla fall. Några glädje besked finns det i alla fall, Higuain, Van Nistelrooy och Lass är tillbaka efter att ha missar några matcher. Higuain kommer vara en viktig spelare i anfallet när det inte har funkat för Benzema. Real Madrid ligger i dags läget på en andra plats, tre poäng efter Barcelona. Dessutom så har man en dålig form just nu så låt dessa 11 pojkar ändra på det: Casillas i målet, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo, Lass, Alonso, Kaka, Van Der Vaart/Granero, Benzema/Raul och Higuain. Att spela Benzema med Higuain kan var ett bra drag, hittills har Benzema inte funkat alls med Raul. Däremot så funkade han bra med Van Nistelrooy så jag hoppas på att han får hoppa in i matchen. Försvars spelet mot Alcorcon var en mardröm låt oss hoppas att det är bättre i kväll. Eller det kan knappast bli värre i alla fall. Nu går vi för tre poäng!!

Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek
Defenders: Arbeloa, Pepe, Ramos, Martcelo, Albiol
Midfielders: Gago, Diarra, Kaka, Lass, Xabi, Van der Vaart, Granero
Forwards: Raul, Benzema, Van Nistelrooy, Higuain.



Getafe
Kommer från en 2-0 vinst mot Bilbao och har bra go i laget. Just nu ligger man på en åttonde plats i ligan med fyra vinster och fyra förluster. Det roliga är att klubben bildades den 1 september 1976 som "Peña Madridista Getafe" dvs. som en fanclub till Real Madrid. Man började spela fotboll och år 1983 bestämde man sig för att byta namn till Getafe Club de Fútbol. Det skulle inte ta alltför lång tid innan klubben skulle ta steget upp till högsta divisionen i spansk fotboll, till säsongen 2004/2005. Getafe kommer att göra allt för att åter igen ge Real Madrid en förlust trots att man en gång var en fanclub. Förra året så blev det en riktigt spännande match mellan dem båda då Higuain avgjorde på övertid med ett skott i krysset. låt oss få se nå liknande även denna gången. En gammal Real Madrid spelare som vi får se upp med är Roberto Soldado som har börjat säsongen mycket starkt och är en utpräglad målskytt! Andra Real Madrid spelare i Getafe är Parejo, Codina, Miguel Torres och Adrián, så det vore inte så konstigt om dem vill ta i lite extra för att visa upp sig för sin gamla klubb. Getafe har ett bra lag och man får även se upp för anfallaren Albin och mittfältaren Pedro Leon.

Truppen: Ustari, Codina, Cata Díaz, Mané, Belenguer, Mario, Rafa, Miguel Torres, Celestini, Gavilán, Parejo, Boateng, Pedro León, Casquero, Adrián, Soldado, Albín, Manu


Håll koll på: Soldado och Higuain
Tips: 3-1
Plats:
Santiago Bernabeu
Match Start: 18:00
Öl tips: Tuborg
TV: tv4 sport


Återställningen klar!

Ja!! äntligen så är återställningen klar så att man kan börja skriva igen. Lyckligtvis så försvann inte det jag skrivit under tiden de har jobbat med det. Real Madrid har i morgon match mot Getafe, det kommer en inför matchen i morgon på morgonen för dig som är intresserad av match förutsättningarna. Pellegrini sitter väldigt löst enligt källor och skulle det va så illa att vi förlorar eller tappar poäng i morgon så kan han få packa sina grejor och checka ut. Men som sagt mer om det i morgon. Nu ska vi fira att bloggen är fixad med en Tuborg! Trevlig kväll!!


Pellegrini efter förnedringen!!

Manuel Pellegrini gratulerar Alcorcon för sina prestation och bad om ursäkt till fansen för nederlaget.

"Vi hoppas att våra fans kan förlåta oss efter detta nederlag. Det finns ingen ursäkt för att förlora denna match. Jag försökte få spelarna att inte underskatta motståndet och att konsertera sig på matchen genom att hålla dem på hotellet i måndags. Just nu vet jag inte vad man ska säga till dem. "

"Alcorcon spelade mycket bra. De kämpade för varje boll. Jag tänker inte på att förlora jobb eller att avstå, bara på nästa match. Vi måste reagera och rannsaka oss själva. Jag tog av Guti, för jag visste att han var frustrerad. Jag har ingen förklaring på varför vårat spel tog ett steg bakåt istället för framåt i kväll!"




Alcorcon - Real Madrid C

Detta är nog det sämsta jag någonsin sätt från ett Real Madrid lag, 3-0 i halvtid mot ett lag som Real Madrid Castilla möter tillvardags. Jag vill aldrig se någon av backarna Drenthe, Metzelder eller Arbeloa spela i La liga igen. Det är ett så dåligt beteende dem har visat upp i första halvlek så Perez borde riva deras kontrakt. Dudek har blivit lämnad ensam säkert 7-8 gånger i första halvlek. Det kunde varit det dubbla i mål skörd för Alcorcon ifall inte Dudek varit i vägen några gånger. Försvars spel existerar inte hos Real Madrid. Pellegrini kan man inte som tränare få ut mer av spelarna i en cupmatch så ska man kanske tänka på att lämna in en avskeds ansökan. Inte en min har han gjort trots 3-0 mot ett lag som ska hålla samma klass som vårat C-lag. Jag vill se Tebar, Mosquera, Rico, mfl ifrån Castilla istället för spelare som M,Diarra, Van der Vaart, Granero, Guti och Drenthe den klass dem har visat i kväll är inte ens div 4 i Sverige, tråkigt men sant. Det Benzema har visat är så långt ifrån Real Madrid klass som man kan komma. Kan bli årets sämsta värvning om han inte skärper sig. Nu får vi hoppas på en bättring i andra halvlek.


Andra Halvlek:
Byte: Guti UT - Gago In
3-0 Just nu.
4-0 nu... Katastrof försvarsspel. Man blir mörkrädd när man ser denna parodi på Real Madrid!!
Två cm från 5-0, öppet mål men han missade.. haha pinsamt!!!! Fortfarande 4-0!
Byte: Raul UT - Van Nistelrooy IN. Pellegrini avgå... Benzema har varit så dålig så han skulle inte platsa i Div 6 i sverige.
80 minuter spelare och det ser dåligt ut för Real Madrid, och med Benzema på topp så lär vi inte göra några mål, Benzema är det sämsta och den dåligaste fotbolls spelare jag någonsin sätt. Att vi köpte denna anfallare för 340 milj är ett skämt. Vi kommer få rea ut han när vi säljer honom... 20 milj ett rimligt pris..
Van Nistelrooy satte den i stolpen det närmsta Real varit mål i dag!!
Slut: 4-0


Analys:

Ja vad ska man säga? Kära nån hur jävla mycket kan man skämma ut sig. Åka till ett lag i Segunda div och förlora med 4-0. Det värsta är att vi inte gör ett enda mål framåt trots att vi startar med Raul och Benzema i anfallet som ska vara det bästa vi har. Jag lovar att bara Benzema kostar mer än vad hela Alcorcons organisation tillsammans inklusive reserver, tränare, matrialare och annan personal. Ändå lyckas inte denna stjärna till anfallare göra mål mot ett så mycket sämre lag, han lyckas inte ens skrapa fram ett läge som man kan kalla farligt på hela matchen. Benzema du var min favoritspelare, nu är du inte ens topp 100 längre. Backlinjen var kanske det sämsta jag någonsin sätt, vad gör dom?? Metzelder håller inte ens i Castilla just nu, så pinsamt dålig har jag aldrig sätt han. Han blir total förnedrad av Alcorcons b-anfallare. Arbeloa fick chansen från start och drar upp bollen snyggt i krysset, synd bara att det var i ditt egna mål din j*vla soppa. *arg!!! Drenthe verkade inte förstått Pellegrinis direktiv att han var back, de första 40 minuterarna var han inte på egen planhalva och Alcorcon tog vara på det och gjorde tre mål. Diarra är långsammare än en gammal tant i rullator när han får bollen. Den Diarra som han var innan skadan kommer vi nog aldrig mer att se, då han vann bollar spelade en snabb pass så var det löst. Nej nu vinner han var femte närkamp och använder minst fem tillslag innan han får iväg bollen. Lass kom tillbaka!! Van Nistelrooy kom in och skapade lite, det synds att han varit skada men han visar att han blir ett farligt anfallsvapen när han har lite bättre klass runt sig. Real Madrid ska vara glada med 4-0, det kunde blivit betydligt mer. Jag vet fortfarande inte vad jag ska säga för det bara kokar i mig. Att bli totalt utspelade mot detta lag är skamligt när man bär en Real Madrid tröja. Detta kan inte bli något annat än böter för spelarna. Så här kan man inte få bete sig i Real Madrid. Pellegrini vet jag inte vad dem ska göra med. Min åsikt är i alla fall att laget har blivit sämre sedan han tog över, det finns ingen fart eller kemi i laget alls. vad är er åsikt?? Real Madrid kan ju inte ens slå en passning till varandra utan att sjabbla med bollen, ser fruktansvärt dåligt ut. Perez och Valdano såg inte nöjda ut på läktaren. Kan nog bli en del förändringar i Real Madrid framöver om det inte sker en bättring!!!

Spelarbetyg:

Dudek: 2
Arbeloa: -5
Metzelder: -6
Albiol: 1
Drenthe: -1
Diarra: 1
VDV: 1
Granero: -2
Guti: -4
Benzema: -6
Raul: 1

Inhoppare:

Gago: 3
VNR: 3
Marcelo: 1

Inför: Alcorcon - Real Madrid

VS  
Real kommer att vila många av storstjärnorna inför matchen mot Alcorcon i morgon kväll. En överraskning kommer vi att se i truppen och det är Van Nistelrooy som varit borta pga skada i fem veckor. Dessutom kommer Dudek att vakta målet för Real Madrid, det blir hans första tävlings match denna säsongen. Benzema är tillbaka efter att ha missat matchen mot Sporting. Lagen har möts en gång tidigare och det var 1999 då slutade match 0-0. Men det får vi hoppas den inte gör i dag!


Truppen som Pellegrini tagit ut:

Målvakter: Dudek och Adam.
Försvarare: Christoph Metzelder, Arbeloa, Albiol, Marcelo Garay.
Mittfältare: Van der Vaart, Drenthe, Granero, Guti, Gago och M. Diarra.
Forwards: Raúl, Benzema, Van Nistelrooy.

Skador just nu: Higuain, Pepe, Ronaldo!

Vilar gör: Casillas, Sergio Ramos, Xabi Alonso och Kaka. Lass är i Frankrike pga personliga själ, inte tillbaka ännu.

 
Tips: 0-4


Startskott för Copa Del Rey!

Ja nu har det gått någon dag sedan 0-0 resultatet mot Sporting Gijon och man börjar glömma det för att ta tag i nästa match som är redan i morgon tisdag. Då spelar Real Madrid sin första match i Copa Del Rey mot Alcorcon ett lag som ligger 6:a i Segunda Division B2. Detta är ett lag som Real Madrid definitivt ska slå 7 dagar i veckan. Real Madrids b-lag Castilla spelar i samma liga som Alcorcon så skulle vi förlora en sådan match så vore det en jätte skräll. Efter en dålig vecka med sviktande form hos många av spelare så hoppas jag vi nu kan starta denna vecka på ett bra sätt genom att vinna.

Det verkar vara lite så där i truppen rent allmänt, på gårdagens träning kom både Benzema och Guti för sent till träningen. Både skyllde på tids förändringen men Guti kom två timmar för sent och Benzema bara några minuter. Båda kommer att får böter för förseelsen.

Vilka spelare som är skadade just nu är svårt att svara på men Ronaldo, Lass, Higuain, Garay, Benzema och Alonso var i gymmet och körde. Pellegrini vill inte utesluta någon från att delta i matchen mot Getafe, hur det är med deltagandet mot Alcorcon återstår att se.

Ännu har inte bloggen fixats men hoppas på denna veckan!!


Sporting Gijon - Real Madrid ett stort skämt!

Real lyckas inte vinna kvällens matchen mot Sporting, trots att man har spelare som är bättre på varje position och dessutom tjänar de 10 gånger så mycket som Sporting spelarna. Skämmes tame fan. Jag undrar om Real Madrid ens tränar i veckorna? Så fort en spelare kommer till Real Madrid så sjunker han minst 5 nivåer i sitt spel. Kaka kan vi lika gärna sälja igen han har inte gjort ett ända avgörande intryck för att han ska få stanna i laget. Inga mål, inga skott på mål, inte ens ett pass kan han slå. Alonso kan vi skicka tillbaka till Liverpools gå fotboll igen. I dag slog han bort 25 pass som gick i anfallsriktning och då över driver jag inte. Daniel Andersson i Malmö är bättre än dig framåt Alonso. Lyckligtvis vart han utbytt tillslut men då har han ingen själv insikt alls utan går och tar sig för benet, precis som han skulle blivit utbytt pga en skada.. hahah. Fatta att du var en korp lirare i dag Alonso. Drenthe hade man ju faktiskt lite hopp på efter matchen mot Milan, men inte! han kommer ut och är precis lika jävla dålig som jag alltid tycka att han är. Pellegrini har gjort sitt, han visar igen pondus alls. Inge hjärta har han heller. En gammal man som vill komma och tjäna pengar. In med Laudrup säger jag!! 

Matchen vill jag inte ens ta upp för det finns inget att nämna. 11 st Real Madrid spelare gick runt på planen och trodde att det skulle lösa sig. Men det gjorde det inte för det fanns ett bra mycket hungrigare Sporting på andra sidan som slet som djur för att få med sig poäng mot dessa storstjärnor som kallas sig Kungligheten Madrid, idag var ni bönder allihopa. En sak kan nämnas det var när Real Madrid gjorde ett helt korrekt mål, men då gick och lyssna nu den assisterande domaren in och viftar med sin flaga för hands när bollen tar solklart på bröstet på Kaka, målet döms bort och återigen har Spaniens domar stab skämt ut sig. Alltså skulle jag var ass domare så skulle jag skämmas ihjäl, har man inte talang nog att ens bli huvuddomare så kanske man inte ska lägga sig i såna avgörande beslut som att ta bort ett mål när man inte sätt situationen ordentligt, Nej hoppas du blir överkörd av en buss på vägen hem. 0-0 mot Sporting är inte ett guld resultat och ni tror att ni ska vinna liga titeln? haha Grattis Barcelona, Bönderna Madrid ger er titeln i år igen. Varsågoda och ta för er!!




Sporting Gijon - Real Madrid 0-0

Varningar:
Real Madrid: Ramos, Raul Drenthe, Diarra


Jag skulle inte skriva mer för ens Bloggen blivit återställd men jag kan inte denna händelse gå förbi utan att jag får ta ut lite aggression. Jag hoppas att återställningen blir av snart, så jag kan börja blogga igen. Förlåt för att jag inte kan skriva så mycket just nu pga att det kommer att försvinna när den återställs. Håll ut!!

Sportbladet!

Match analys: Real Madrid - Milan

Allt var fixat för en härligt höst kväll på Santiago Bernabeu mellan två av de största inom Champions League Cirkusen. Men det blev just det sista jag sa “cirkus“, eller vi kan kalla de Cirkus Casillas. För aldrig har jag sätt denna målvakt så dålig i en sån viktig match. Skott från 40 meter, rundad 5 meter utan för sitt straffområde, hänger tvätt på ett felaktigt bortdömt mål. Nej Casillas hade inte en av sin bästa kväll i karriären och då är man snäll. Matchen började annars väldig bra för Real Madrid som till skillnad ifrån ligan tog tag i spelet direkt och började att pressa Milan som inte fick låna bollen. Kaka var i sin bästa form och ville ha mycket boll och gärna utmanade sin motstånade. Bollövertaget gav i den 19:de min utdelning efter ett skott från Granero som Dida bara skulle stoppa och ta upp men på något konstigt sätt lyckades han fumla med bollen så att Raul fick tag i den och kunde rulla in 1-0, väldig turligt mål men heter man Raul så är man på rätt ställe när bollen dyker upp. Real fortsatte att trycka på och skapade några bra chanser att öka på. Man borde tex haft en straff när Zambrotta kapade en annars osynlig Benzema i straffområdet. Men några fler mål blev det inte i första halvlek utan 1-0 stod sig. I den andra så fortsatte Real att föra spelet och ingenting tydde på att Milan skulle komma in i match, när Pirjo i den 62:a minuten drar till en skott från 40 meter som Casillas står och sover på. 1-1 och Milan var inbjudna i matchen. I bara farten så slår Ambrosini en långboll som Pato tar en djupleds löpning på, Casillas gör en helt gamlen utrusning som resulterat i att Pato kan rulla in 2-1 till Milan i öppen bur. Återigen fel beslut av Casillas. Pellegrini byter in Drenthe och tar ut Granero. Några minuter senare så får Real frispark efter att Raul blivit fälld 1 meter från straffområdes linjen. Drenthe som knappt rört bollen tar den och skjuter i muren. Samme Drenthe skulle 10 min efter att han blivit inbytt bli målskytt för Real efter en smart hörnvariant från Raul, som slår bollen direkt till Drenthe som är placerad 4 meter utanför straffområdet och får dra ett hårt skott efter marken som letar sig in precis vid stolproten. 2-2 och nu gick Real för segern. Något som straffade sig rejält för med bara 2 min kvar av fulltid så tappar Marcelo markeringen på Pato, som får stå helt ren på bortre stolpen och med en smör pass av den gammal Real spelare Seedorf, kan slå in 3-2 till ett Milan. Sammanlagt har Milan 5 skott på mål och 4 går i mål, ett blir felaktigt bort dömt. Real Madrid försöket på slutet att kvittera men fick ingen chans direkt.

Varför inte Higuain fick komma in i spel är för mig en gåta? Vill inte Pellegrini vinna matchen eller, vad håller han på med. Känns som om att Pellegrini inte har jobbat tillräckligt med försvarsspel i Real. Återigen släpper vi in en hörna(bortdömt). Marcelo ska inte spela back, Benzema har spelat klart när Higuain är tillbaka. Real Madrid var det bättre laget och man gav bort denna segern till Milan, så förbaskat onödigt.

Casillas gör otroligt bra matcher så gått som jämt, tyvärr så gör han också en platt match då och då. Det var ett tag sen men det händer. Synd bara att det skulle komma i just denna matchen.

Gruppen är nu jämn Milan och Real Madrid ligger på 6 poäng, Zurich och Marseille ligger på 3.

Målskyttar:

1-0 Raul

1-1 Pirlo

1-2 Pato

2-2 Drenthe

2-3 Pato

Startelvan:
Casillas, Marcelo, Pepe, Albiol, Ramos, Alonso, Lass, Granero, Kaka, Benzema, Raul

Byten:
Granero UT - Drenthe IN


PS: Bloggen är inte återställd ännu, men jag hoppas det sker snart så jag kan börja skriva ordentligt igen.


Spelarbetyg: Real Madrid - Milan

Allt jag skriver nu kommer att försvinna pga en återställning av min blogg, Men jag lägger ut spelar betygen nu. Jag kommer att fylla på med mer när återställningen är klart!

Casillas: 1
Kan vara den sämsta insatsen jag sätt av Casillas i kväll, han rent ut sagt gav bort segern till Milan. Två dunder tavlor från en målvakt som ska kalla sig världens bäste. I kväll var du inte ens med på topp 100 listan. Gör en bra räddning på Patos skott men släpper samtidigt två av samme man. Casillas får inte stå och sova i såna här viktiga matcher.


Marcelo: 3
Offensivt gör han det jätte bra men som vanligt är det Marcelo som är den avgörande faktorn att vi tillslut förlorar matchen. Marcelo håller inte koll på Pato när det är 2 min kvar av matchen så att han kan avgöra den. Tråkigt att inte Pellegrini har mer förstånd än att sätta Marcelo som back varje match när det finns alternativ som Arbeloa. Jag vill inte se Marcelo som back igen, det är tjänstefel av tränaren.


Albiol: 5
Gör några små misstag som Pepe går in och löser men annars gör Albiol en bra match. Lite för långsam vid Patos 2-1 mål. Men då är Pato en väldigt snabb spelare. Hade inte blivit mål om Casillas stått kvar i mål, Albiol har kontroll på situationen, tror Pato hade kommit i ett dåligt läge när han väl fått kontroll på bollen. Onödig varning drog han på sig!


Pepe: 5
Precis som sin kollega är han bra i dag, två av målen får målvakten ta på sig. Gör lite misstag ibland som han kan rätta till. Pepe är ledaren i försvaret och blir ofta lämnad ensam tillsammans med Albiol tackvare för offensiva ytterbackar.


Ramos: 3
Började matchen riktigt bra. Tog bort Ronaldinho helt från match i de första 50 min, sen förlorade han allt mot samme spelare. Ok offensivt inte mer. Kan så mycket bättre.


Alonso: 5
Alonso slog bort ovanligt många pass i dag, men även han kan ha en fel riktad doja ibland. Försökte sig på några skott som inte var 100%. Jag trodde att Alonso var bättre på att skjuta än vad han hittills har visat. Annars gör Alonso en bra match med många fina pass och genomskärare.


Lass: 7
Slet som ett djur i dag, precis som vi vill se honom. Att han har varit skadad synes inte alls. Slog många fina pass, dribblade och hade något farligt skott. Lass var överallt och ville verkligen vinna i dag, synd att inte alla ville de.


Kaka: 6
Gamla Kaka var tillbaka mot sitt gamla lag, han sprang mer i denna matchen än vad han har gjort alla sina tidigare Real Madrid matcher tillsammans. Var nära att göra mål både en och två gånger men tyvärr fick han se sig besegrad av sitt gamla gäng tack vare Casillas. Kan Kaka hålla samma tempo och form ett tag framöver så kommer han att bli en nyckelspelare i Real nu när inte Ronaldo är med. Däremot måste han börja göra mål eller spela fram till mål.


Granero: 5, Ut Bytt 67´
Gör inte större väsen av sig, slår några hörnor som inte blir något. Sliter och kämpar men det är allt.


Benzema: 2
Tyvärr så har du bränt dina chanser i Real Madrid nu. När Higuain och Van Nistelrooy är tillbaka så är dem nr 1 och 2 för Pellegrini. Benzema ser tjock och slö ut, har han bara ätit på Mc Donalds sen han kom till Real Madrid. I början var han så mycket bättre än vad han är nu. Han är anfallare och har inte ett skott på mål på hela matchen. Han joggar runt som det vore någon slags uppvärmning hela match, man blir bara förbannad!! Till sin tröst så borde han fått straff när han kapades bakifrån av Zambrotta.


Raul: 6
Raul är i superform, det visade han i dag. Alltid på rätt plats när bollen dyker upp. Raul luktar sig till målchanser och är där och sätter bollen i mål. Nog för att det var en tavla av Dida men han är där och snor bollen framför händerna. Raul kommer bli viktig nu när Benzema sviker.


Inhoppare:


Drenthe:
7, Inbytt 67´
Så många gånger jag har skrikit på denna spelaren så går han in och gör ett så vackert mål när det som mest behövdes. Drenthe har börjat komma igång och är nu en bra spelare emot vad han visat tidigare. Sen får vi hoppas han skäller ut Marcelo för sitt dåliga arbete i defensiven. Eller kanske du själv borde varit där nere och hjälpt till Drenthe? Nu får vi hoppas det inte var engångsföreteelse att han var så bra. Han bjöd på klackar, dribblingar, mål och väggspel. Bra match av Drenthe!


Pellegrini: 2
Varför inga fler byten??


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/article5996182.ab


Inför: Real Madrid - Milan

   VS  

Det kommer bli en riktig tungvikts match på Santiago Bernabeu i kväll när Milan gästar Real Madrid. Milan är det lag som ligger tvåa i flest Champions League segrar genomtiderna(7st), bara Real Madrid har tagit hem fler segrar med sina 9. Så räkna med att det kommer bli en riktigt tuff match i kväll.


Real Madrid C.F
Har fått in seger känslan i laget igen efter helgens vinst mot Valladolid. Man har en bra chans att dra ifrån Milan i tabellen om man vinner i kväll, något som skulle vara viktigt inför returmötet på San Siro. Kaka kommer att ställas mot sitt gamla lag, något Zlatan även har erfarenhet av när Barca fick möta Inter. Tillskillnad från Zlatan så tror jag att Kaka kan hantera detta på ett bra sätt och ställa till det för Milan ordentligt. Jag hoppas att Real kan ta tag i spelet nu när man har hemma plan. Det brukar kunna vara lite kramp aktigt i början av matcherna för Real Madrid som gärna bjuder på lillfingret, mot lag som Milan kan det vara farligt för dem kommer att ta hela handen om det sker. Real har inte förlorat eller tappat poäng i CL ännu och vinner man så har man tre vinster och 6 poängs försprång på Milan.

Skador: Ronaldo, Van Nistelrooy, Metzelder och Gago.

Pellegrini har gjort det bra med Real Madrid så här lång och en vinst mot Milan skulle slå högt för honom. Det har varit svårt att veta hur han tänker inför matcherna, ena dagen spelar vi en 4-3-3 och nästa en 4-4-2. Till dagens match blir det nog en 4-4-2 med Casillas i mål, Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo i backlinjen, Lass och Alonso som innemittfältare och Kaka och Granero på kanterna. Benzema och Raul i anfallet. Jag tror att Pellegrini hade velat sätta in Higuain på topp men han har en lättare skada och kommer nog att bli inhoppare i matchen.


Truppen
Goalkeepers:
Casillas, Dudek.
Defenders: Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Drenthe, Albiol, Garay.
Midfielders: Diarra, Kaka, Lass, Xabi Alonso, Van Der Vaart, Granero.
Forwards: Raul, Benzema, Higuain.


AC Milan
Laget har inte fått någon bra start på säsongen, men efter helgens vinst mot topp konkurrenten Roma så kanske laget har kommit igång igen. Både Pato och Ronaldinho gjorde mål något som kan ha förbättrat deras något sargade självförtroende. Milan är alltid bra i Champions League och har en fin tradition. Nu återstår det att se om laget klarar sig utan Kaka som var lagets stora stjärna i många år. Till denna match är även Gattuso borta något som kommer att försämra deras defensiv lite. Nu får Ambrosini och Flameni ta hand om det defensiva spelet istället. Hur laget spelar vet nog bara en ifrågasatt tränare vid namn Leonardo, men jag kan tänka mig att han kommer att tänka defensivt mot Real Madrid. Efter att man spelade lika på hemma plan mot Zurich i förra omg. så tror jag inte man vill ha en förlust i denna matchen. Huntelaar kommer att spela mot sin gamla klubb om han nu platsar, som i Real så har han inte gjort något större väsen av sig i Milan. Även Seedorf är gammal Real Madrid spelare.

Truppen
Målvakter:
Dida, Donnarumma, Roma
Försvarare: Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Pasini, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta
Mittfältare: Abate, Ambrosini, Flamini, Pirlo, Seedorf
Anfallare: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Pato, Ronaldinho, Verdi.



Håll koll på: Kaka så klar, men även Ronaldinho.
Plats: Santiago Bernabéu, Madrid
Avspark: 20.45
TV: Viasat Fotboll (20.25)
Mitt tips: 2-0

 


Sista träningen innan match!

I går tränade man sista träningen innan den stora matchen mot Milan. Det var en rätt lugn träning för att inte dra på sig skador. Guti och Lass som det varit lite frågetecken för var med och tränade, däremot kommer inte Guti att vara med i truppen som tas ut till matchen. Som vanligt hade Pellegrini sitt lag snack med hela gruppen innan träningen drog igång med lite jogging och stretching, efter det körde man lite boll övningar. Alla spelarna såg ut att vara i bra form inför matchen.

De spelare som inte deltog var Cristiano Ronaldo, Van Nistelrooy, Gago och Metzelder som istället var i gymmet och körde Rehab träning.

Det var många reportrar på plats kanske dem är intresserade av hur Kakas form är just nu, De flesta kom från Italien inte så konstig efter som det är Milan vi möter och Kaka har representerat den klubben i många år.
Även Benzema har fått hård kritik i tidningen för sina dåliga prestationer, kanske dom är där för att se om det finns något att hacka på, Låt Benzema vara han kommer att vakna till liv snart.



Kaka om mötet med Milan!


Kaka träffade media och talade om den kommande match mot Milan. Som alla vet så är Milan den klubb Kaka spelat för innan han skrev på för Real Madrid. I kväll så möts dem båda i CL. Så har säger Kaka inför mötet:


Ibrahimovic spelade mot Inter och hans prestationer sjönk lite. Kommer samma hända dig?
Det blir första gången jag spelar mot en tidigare klubb jag har representerat. Det kommer att bli en ny erfarenhet, men jag är en professionell fotbollsspelare och nu spelar jag för Real Madrid. Låt oss se vad som händer i kväll. Jag kommer göra mitt allra bästa.


Vilken av Ronaldinho färdigheter skulle du vilja ha?
Ronaldinho är en bra spelare med bollen vid sina fötter eftersom han kan placera den vart han vill. Jag skulle älska att ha den förmågan.


Tror du att det vore bäst att vinna Milan? Vad tror du att du kommer att känna om du gör mål mot dem?
Jag tror att det skulle vara bra att dra ifrån i tabellen, att vinna skulle vara positivt för oss. Jag ska göra allt för att göra mål i morgon, men jag har djup respekt för Milan.


Drömmer du om en Real Madrid-Milan final?
Jag vill hellre att det inte blir så. Jag möter hellre ett annat motstånd!


Vem förlorar mest på dessa skador, Real Madrid utan Ronaldo eller Milano utan Gatusso?
Båda spelarna är viktiga för båda lagen. Gatusso är en ikon i Milano och Cristiano alltid gör en skillnad. Real Madrid har en stark trupp och vi står inte och faller på en spelare.


Vad tycker du om Ronaldinhos nivå under de senaste tre åren?
Jag vet inte vad som hänt honom eller varför han tappade sin prestationsnivå så mycket. Han har inte kunnat göra en skillnad i Milan som han brukade göra i Barca eller med Brasilien. Jag tror att han måste hitta motivation för att vara en av de bästa spelarna i världen.

Ny start efter plundring!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min blogg, allt jag byggt upp i en långtid har raderats av någon avundsjuk pajas. Vem det är vet jag inte men jag har mina misstankar. Nu är jag i alla fall tillbaka och trots att allt nästan är raderat så får vi börja bygga från nuet. Det är så tråkigt att inte folk kan låta saker vara utan måste förstöra...över 100 inlägg är borta vilket är jätte tråkigt. Jag som skriver är Stefan den ända på denna bloggen och förblir så för alltid. Nu är det bara att bygga upp den igen! så häng med!!

Spelartrupp Real Madrid - Milan

Målvakter; Dudek och Casillas.

Försvarare; Arbeloa, Pepe, Ramos, Garay, Raúl Albiol, Marcelo och Drenthe.

Mittfältare; Diarra, Kaká, Lass, VdV, Granero och Xabi Alonso.

Forwards; Raúl, Benzema och Higuaín.

Skador; Van Nistelrooy, Gago, Metzelder och C.Ronaldo. Higuaín är småskadad likaså Lass.

Trolig startelva;

---------------Casillas----------------

Ramos  Pepe  Albiol   Marcelo 
-----------Xabi      Lass-----------
-----Granero                   Kaká-----
--------Raúl            Benzema------

Karim Benzema ligger inte längre i topp hos Manuel Pellegrini och hans tränarstab. Efter ha sett allmänt seg ut och inte lyckats med sina avslut har Pellegrini tagit sig en funderare och kommit fram till att 3 mål på 7 matcher inte är vad dom har förväntat sig av supertalangen. Både Raúl och Higuaín ligger före Benzema. Dock ser det ut som att Benzema får chansen från start mot Milan nu på onsdag pga Higuaín har drabbats av en känning. Trist eftersom jag tycker han har förtjänat en plats mot Milan. Benzema har nu en chans att imponera på oss alla Real Madrid fans. Hade hellre sett Higuaín men det ser inte så ut. Hoppas att Benzema tänder till. Han har sett slö och rostig ut. Han har en del att lära sig av Gonzalo Higuaín. Matchen spelas imorgon kväll (onsdag).

Hala Madrid
//Danne

Milstolpe 100!



Iker Casillas kommer att göra sin 100:de match i europeisk sammanhang nu på onsdagen när man spelar CL match mot AC Milan

Iker Casillas:

"Det får mig att inse hur viktigt Champions League och Real Madrid, är för mig!"

Att nå denna milstolpe är tack vare ett mycket hårt arbete och Real Madrid. Spelar du i Real Madrid kan du nå de stora målen, och därför kan jag bara uttrycka min tacksamhet till Madrid just nu."

"Med sju European Cups titlar som Milan har, så kommer det att bli en ära att spela min 100:de Europeiska match mot dem."


SEASON CHAMPIONS LEAGUE SUPER CUP MATCHES IN EUROPE
2009/10 2 0 2
2008/09 7 0 7
2007/08 8 0 8
2006/07 7 0 7
2005/06 7 0 7
2004/05 10 0 10
2003/04 9 0 9
2002/03 15 1 16
2001/02 9 0 9
2000/01 11 1 12
1999/00 12 0 12
TOTAL 97 2 99

Intervju med Raul Albiol


Raul Albiol är en av de nya ansikten i Real Madrid denna säsong. Den Spanska försvararen har spelat ifrån start i alla matcher hittills i ligan, en ära han endast delar med Iker Casillas. Albiol har en dröm som alla fotbolls spelare stora som små och det är att vinna Champions League. I en intervju med honom berättar han om laget och drömmen!



Laget har bara förlorat en match hittills den här säsongen och har dessutom vinnit med stora siffror, men det har ändå riktats hård kritik mot er. Förstår du detta?

Vi vet att vi måste bli bättre i vissa saker, framför allt på att försvara oss mot fasta situationer och tempot i vårat spel måste bli bättre. Vi spelar ibland mycket bra och ibland inte. Vårt mål är att spela brahela tiden, men det är inte lätt. Det finns många nya spelare i laget. Vi har ett stort ansvar och kraven är höga. Vi har svårt att spela som folk vill att vi ska, men vi är nöjda med det arbete vi har gjort hittills. Laget har gjort ett bra resultat hittills. Jag är säker på att vi så småningom kommer att spela ännu bättre. Vi vill att fans ska bli nöjda och stödja oss. 


Förvånar det dig inte att det finns så mycket kritik mot ett lag som för närvarande bara är en poäng efter Barcelona och leder över Sevilla?

Vi har alltid varit medveten om vad folk kräver av Real Madrid, i synnerhet efter att ha gjort så bra värvningar, till exempel de som klubben gjorde denna sommar. Folk vill att vi ska spela bra fotboll. Det är vad vi också vill göra men alltid funkar det inte. Vi måste förbättra lite i taget. Laget har gjort bra resultat utan att vara 100% i form, då förstår du att det kommer bli bra när vi når den optimala formen.


Laget har chans att rycka i CL gruppen nu på Onsdag va säger du om de??

Det är en viktig match. Milan är för närvarande svaga i ligan, men de har en tradition att alltid spela sin bästa fotboll i Champions League. De är mycket erfarna i CL och de har bra spelare. Milan kommer att bli en svår motståndare. Vår arena kommer att vara fullsatt och vi vill visa hur bra vi är just nu.


Milan är för närvarande inte i stor form och de går igenom en stor förändring. Hur tror ni att spelet kommer att se ut?

De är ganska oroliga, men dom vill säkert prestera bra mot oss. Vi bör tänka bara på oss själva. Milan är ett riktigt bra lag och vi kan inte underskatta dem. Vi måste koncentrera oss på spelet till 100%. Vi vill dominera från början och sätta press på dem. Vi måste utnyttja det faktum att de förlorade mot Zurich i Italien.


Du måste ha märkt att varje lag som möter Real Madrid försöker göra sitt livs match?...

Jag visste redan om det, men jag är medveten om det ännu mer nu när jag är en del av laget. Varje lag och spelare vill besegra Real Madrid. Det borde motivera oss. Vi har inte tid att slappna av. Jag tror att vi kräver en hel del av oss själva både kollektivt och individuellt. Vi måste fortsätta att göra det och försöka förbättra oss för att nå våra mål denna säsong.


Du är den enda spelaren förutom Casillas som har spelat i varje match. Är ni två Pellegrini's favoriter?

No way (skrattar)! Jag är mycket nöjd med starten jag haft på säsong och välkomnande jag fått. Jag har alltid känt mig hemma och jag är tacksam för det. Tränaren har tron på mig och han har gjorde det lite lättare för mig att anpassa mig i laget. Jag försöker göra mitt bästa på planen hela tiden.


Varje Madridista drömmar om att spela Champions League-finalen på Bernabeu ... Har du tänkt på hur det skulle kännas att vinna den?

Det har jag så klart, men jag vet att det är fortfarande långt borta. Du måste arbeta mycket hårt för att nå så långt. Vi måste bevisa att vi är bäst i varje match och på varje position. Vi får ta det långsamt, eftersom alla våra motståndare kommer att vara svåra nötter att knäcka. Vi har ett bra lag och vi ska göra vårt bästa för att vara i final med våra fans.


Guti tillbaka!

På dagen träning deltog Guti fullt ut, Lass däremot är ett frågetecken till Onsdagens Champions League match mot Milan. Lass klagade över smärtor i knäet och kanske måste stå över. M.Diarra får göra sig beredd på att spela om inte Lass kan. Spelare som inte kommer att delta är Metzelder, Ronaldo, Van Nistelrooy och Gago. 19 spelare var med och tränade utomhus i dag och nu har man en dag på sig att fixa det sista i taktiken innan det är dags för match. Real Madrid är ute efter sin tredje raka vinst i CL men denna gången blir det tuffare motstånd.


Uppdaterat: Guti kommer inte vara med i matchen mot Milan, Han har en stuckad (vänster) fotled. Lass kommer att vara med från start kom besked i dag!



Intervju med Van Nistelrooy


Ruud van Nistelrooy har varit skadad i tre veckor, det var i matchen mot Xerez som han sträckte sig i låret. Anfallaren berättade att han kommer att träna med resten av laget denna vecka och att han snart kommer att nå optimal form igen. I en intervju säger han så här:



Hur mår du?
Jag mår bra nu. Tre veckor har gått sedan jag blev skadad och jag har börjat jogga igen. Jag kommer att träna med resten av laget denna vecka och jag kommer att vara tillgänglig för spel när tränaren behöver mig. Vi får se när min tid kommer.


Du har haft otur. Du skadades när du gjorde mål mot Xerez ...?
Jag tyckte synd om mig själv i två eller tre dagar. Jag blev mycket besviken, men jag fick veta att jag snart skulle vara tillbaka vilket jag fick kraft av att börja om igen. Jag har en positiv mentalitet. Jag är trött på att vara skadad jag vill aldrig mer behöva jobba med en läkare igen när jag nu väl har kommit tillbaka.


Vad har varit det svåraste för dig de senaste nio månaderna?
Jag var tvungen att arbeta många timmar om dagen. Jag kunde inte göra någonting annat. Jag var tvungen att lyfta vikter, träna på cykel, simma i poolen. Jag var tvungen att jobba hårt för att hålla formen. Nio månader är en väldigt lång tid ...


Vad sa och hur hjälpte dina lagkamrater dig under denna tiden?
Det bästa var att jag tränade vid Valdebebas. Jag ville inte lämna truppen. De såg mig varje dag. De såg mig med kryckor. De kom ofta fram till mig och frågar mig hur jag kände. Jag kände att jag blev bättre när kamraterna bryde sig om mig. Det var väldigt uppskattat!


Tror du att du kan nå optimal form igen?
Mitt knä är bra. Jag har en annan skada nu. Innan jag blev skadad igen sa Pellegrini åt mig att träna hårt och att anpassa mig till resten av laget. Mitt mål är att spela. Tränaren sa att jag måste vara i optimal form innan jag spelar och jag kommer jag att vara. När jag kommer dit, vet han att han kommer att få en extra anfallare i laget.

Tror du att Barcelona och Real Madrid kommer att vara de enda två lag som kommer att kämpa för ligan i år?
Jag tycker att Sevilla är mycket stark just nu både i La Liga och Champions League. Jag tror att de kan åstadkomma något trots deras nederlag mot Deportivo. De vann med 2-1 mot oss. Vi måste tänka på oss själva och vinna så många matcher som vi kan. Det borde räcka.

Har du pratat med Florentino Perez?
Jag träffade honom samma dag som matchen mot Espanyol, utanför hotellet. Första gången jag såg honom var i Barcelona. Han kom till mig när jag blev skadad mot Xerez. Vi pratade och han uppmuntrade mig. Det har varit väldigt viktigt för mig.

Vad tycker du om Benzema?
Han har allt att bli en stor anfallare: touch, teknik med båda fötterna och hastighet. Jag tror att han är en lysande framtid. Han har blivit lite i skymundan av tecknadet av Cristiano och Kaka, men jag insisterar, han blir en av de största.


Fyra Real spelare nominerade till Ballon d'Or!

France Football har namngett 30 finalister i den prestigefyllda Ballon d'Or priset. Eller Europas bästa fotbollsspelare som man också kan säga. Förra årets vinnare Cristiano Ronaldo nominerad i år igen, även 2007 vinnare Kaka finns med tillsammans med Iker Casillas, Karim Benzema.

Cristiano Ronaldo har en chans att ta hem Ballon d'Or i år igen, men han har konkurrens från 29 andra spelare, bland annat som sagt ifrån lagkamraterna Casillas, Kaka och Benzema från Real Madrid. Vinnaren kommer att meddelas i december.

Fem spelare har vunnit Ballon d'Or som Real Madrid spelare. Alfredo di Stefano vann 1957 och 1959,
Raymond Kopa 1958, Luis Figo 2000, Ronaldo under 2002 och Fabio Cannavaro 2006.

La Ligas har flest kandidater med 13 st, följt av Premier League med 10, Serie A (4), Bundesliga (2)
och Ligue 1 (1).



Analys: Real Madrid - Valladolid

Igår gick startskottet på ett nytt segertåg för Real Madrid. Efter 4-2 vinsten i går så ligger nu Real Madrid bara ett poäng efter Barcelona i toppen. Real Madrid som saknade både spelfördelaren Guti och Ronaldo pga skada gjorde en godkänd match. Där till ska man påpeka att Kaka satt på bänken så gott som hela matchen. Matchen startade med att Real hade mycket boll men Valladolid hade sina kontringar som var lite små farliga. Sen har vi en spelare som inte Valladolid har och det är Raul, de första 20 min var han överallt och lyckades själv ta upp Real Madrid till både en 1-0 ledning och en 2-0 ledning. Efter det så var det chanser åt båda hållen. Real Madrid har fruktansvärt svårt att få något tempo i sitt spel tycker jag i alla fall. När man väl började ta över matchen lite så drog Lass på sig en frispark några meter utanför straffområdet som Valladolid tog vara på ett snyggt sätt, kryss ribba in i målet otagbart för Casillas och det var match igen. Bara några minuter senare så var Valladolid nära att kvittera men Ramos gör en mycket fin brytning på ett friläge. Innan paus så visade Marcelo att han är ett bättre kort på en yttermittfälts plats istället för back, igenom att bryta in från kanten och dundra in 3-1. Så långt var allt bra. I andra halvlek kom man ut och började spela en bra fotboll men mitt i allt så tappar Pepe markeringen i mitten och Valladolid fick ett friläge som dem tog vara på, 3-2 var ett faktum. Efter det gick matchen in i en dvala, det var inte för en när Higuain och Kaka kom in den 72:a min som Real Madrid började spela lite bättre fotboll igen. Innan matchen var slut så hittade Alonso en djupledsboll till Higuain som från ingen vinkel alls chip lobbade in bollen på ett vackert sätt. Sedan var det bara att spela av matchen för Real Madrid som vann med 4-2.

Marcelo gör det bra offensivt men är inte på plats när spelet vänder, Albiol får gå ut på hans plats flera gånger vilket för att Pepe blir själv i mitten inte bra alls.

Benzema får nu ta att vissa något i anfallet om han ska ha en plats (arg*), Higuain är ett mycket hetare alternativ just nu.

Raul visar att han håller än, två mål och nytt rekord, vilken legend.



Målskyttar:
14´ Raul 1-0
18´ Raul 2-0
45´ Marcelo 3-1
79´ Higuain 4-2

Real Madrid Truppen/Byten: 

Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Xabi Alonso, Lassana Diarra, Granero, Van der Vaart (Kaka, 71’); Raúl(Drenthe, 81’), Benzema(Higuaín, 71’)

Varningar:
Real Madrid: Pepe, Ramos, Xabi Alonso
Valladolid: César Arzo

Spelar statistiken är uppdaterad och den hittar ni här: Spelar Statistik

Spelarbetyg Real - Valladolid


True legend..

Casillas;
6.5
Gör en bra match säker som vanligt. 1-2 reduceringen var fantastisk inte Ikers fel. och 2-3 reduceringen kom på ett friläge tack vare vårat inte så starka försvarsspel.

Sergio Ramos; 6,5
Gör en bra match likaså.. fyller på bra med sina löpningar. Dock slarvig i inspelsfaserna och inläggen blir oftast misslyckade.

Pepe; 5
Pepe som alltid är stensäker i mittförsvaret höll inte ikväll. Såg inte helt hundra ut.

Raúl Albiol; 5.5
Gör en medioker match som sin mittbacks kollega. Dock räddar han oss från 3-4 när våran egna produkt som såldes inför säsongen, Alberto Bueno rundar Casillas och avslutar. Albiol räddar bollen på mållinjen.

Marcelo; 7
Marcelo som fick kritik för sin senaste match mot Sevilla visade att han kan bättre. Smäller in 3-1 precis innan paus med HÖGERN!!. Får några gånger problem men Diego Costa men han är bra offensivt och klart godkänd defensivt. Det jag undrar är om Marcelo skulle vara bättre som vänstermittfältare. För han är riktigt bra offensivt och defensiven är inte bra mot storlagen. Ut med Drenthe in med Gael Clichy. Där har vi en bra vänsterback som klarar av både defensiven och offensiven galant.

Xabi; 6.5
Slår dom där enkla men så viktiga passningarna vilket ikväll resulterade i en assist till Higuaíns 4-2 mål. Gör en solid match. Dock vill jag se flera skott. Har hört att han har ett fint tillslag.

Lass; 6
Våran nya Makélélé var inte sig själv ikväll.. Jobbade på som alltid men slarvade och var inte den lilla duracell kanin som vi är vana att se korsa halva plan med turbofart. Han kan bättre.

Granero; 7.5
El Pirate gör en riktigt bra match. Har mycket boll, fina inspel. Fin passning till Raúls vackra 1-0 mål. har ett fantastiskt skott ett av lagets bästa dock har vi inte fått sett så många pga han fått spela på kanten. Grym lirare denna Granero. Saknar De La Red.. Fantastiskt centralmittfältare från dom egna leden som hade en plats i spanska landslagtruppen. Hoppas han blir bra och kommer tillbaks inom kort.

VdV; 6
Har viljan vilket han visar ett par gånger men blir låst ute på sin kant. Spelar 70 minuter vilket är viktigt för hans självförtroende. Gör en godkänd insats. Kanske har en chans att få spela med A-laget. Dock blir det nog till början mot enklare motstånd som Valladolid. Valladolid blev tuffare än vad de flesta hade trott. Men jag vet hur dom var mot oss förra säsongen så jag hade räknat med iallafall ett insläppt mål.

Raúl; 8.5
Tystar kritiken som alltid. Blev än en gång legendarisk med sina 711 matcher för Real Madrid vilket är ett nytt rekord. Gör en riktigt bra första halvlek nätar två gånger i matchen. Första kom från inspel av Esteban Granero från kanten och Raúl styr in den elegant med en klackliknande vrickning. Tvåan från pass från Marcelo klipper vår kapten in bollen stenhårt med höger(!) i bortre burgavel. Lågt placerat skott med kraft. Raúl är viktigare än Karim Benzema denna säsong. Raúl är den som håller truppen ihop och hjälper de nya spelarna. 32 år gammal media får det ibland att låta som att han är 36 år. Tänk hur mycket kritik Raúl får ibland medans Henke Larsson som är 38 år spelar i  landslaget och aldrig kritiseras. Raúl förtjänar bättre. Raúl Madrid är numera ett faktum.

Benzema; 3
Vad hände med Benzema.. Supertalangen som slog igenom 2005. Allt gick spikrakt uppåt för fransmannen med rötter från Algeriet precis som en viss Zinedine Zidane. Sedan började han göra mindre mål i ligan ungefär 15 mål per säsong och Franska landslaget vet vi alla har problem så där har det gott sådär. 27 matcher och 8 mål för ''Les Bleus''. Jag kräver att vi använder oss av Gonzalo ''El Pipita'' Higuaín från start.. Higuaín rör sig mer. Skapar chanser hela tiden och såg ni hans mål igår?!  Jag tror att vi sätter för stor press på unga talanger ute i Europa. När Klaas-Jan Huntelaar slog igenom i Holland var han grym men han tappade sitt spel blev orörlig och överskattad. Likaså serben Mateja Kezman. Öste in mål i holländska ligan. 122 matcher för Psv Eindhoven och 105 mål. Detta fick Chelsea att värva honom. Vad hände med Kezman?? Spelar numera i Paris Saint-Germain där han inte ens platsar. Benzema har misslyckats fatalt i sin nya omgivning så här långt. Jag hoppas vi använder han som inhoppare ett tag. Så kan han komma in med sin snabbhet i slutminuterna och näta några gånger. Kom ihåg att storstjärnan Thierry Henry behövde en säsong innan han lyckades i Barcelona. Det tar tid ibland.

Drenthe; 4.5
Gör väl ingen dålig match. Kommer in i slutminuterna och är enligt mig riktigt osynlig. Dags att lämna oss. Håller inte hög nivå.

Kaká: 6.5
Piggt inhopp. Spelar bra och smart. Fint samarbete med Higuaín.

Higuaín; 8
Superinhopparen Gonzalo Higuaín. Spelar de sista 20 minuterna. varje boll till Higuaín blir farliga. sätter 4-2 extremt elegant. Vilken lobb över Valladolid målvakten. Avslutet höll yppersta världsklass. Dags att låta han starta. Betydligt snabbare mera samspelt med laget än vad Benzema är.

Hala Madrid
//Danne

Nytt rekord för Raul!

Raul blev i kväll historisk med sina 711 tävlings matcher med Real Madrid, han gick förbi Manolo Sanchis 710 matcher. Raul fick innan matchen en hyllning från publiken, dessutom fick han ta emot pris ifrån Jorge Valdano och Real Madrids president Florentino Perez. Med sina två mål i kväll mot Valladoilid så gick han upp på 3 mål denna säsongen. Raul vissar att han håller än. Nu väntar match i CL för Raul redan på Onsdag. Raul är och förblir en legend i Real Madrid.


Intervju med Esteban Granero



Nu på morgonen fick Real Madrid.com en snabb intervju med våran lovande talang Esteban Granero inför matchen mot Valladolid. Granero har haft en bra start på sin comeback i Real Madrid tröjan, hittills har han gjort ett mål och en ass. Han ser fram emot mötet med Valladolid och hoppas på att få starta matchen.

Är en seger mot Valladolid väldigt viktig?

"Att vinna är alltid ett måste om vi vill uppnå våra mål. Vårt mål är att vinna varje match och Valladolid är nästa."


Valladolid har släppt in nio mål på sina två senaste besök på Bernabeu?

Tidigare resultat betyder ingenting. Detta är en ny match och vi vet inte vad vi kommer att möta för motstånd. Vi måste vara fokuserade, så att vi inte blir tagna på sängen. Alla lag kan vara farliga om de har en bra dag, Valladolid spelar en bra fotboll och har några bra spelare. Vi kan inte vara alltför säkera.


Kan detta Real Madrid lag var tillräkligt jämna och bra för att vinna La Liga?

Ja, självklart. För att vara konsekvent behöver vi en bra grund, tydliga idéer, en komplett trupp och top spelare i varje position. Vi har allt detta, därför kan vi gå långt i La Liga.


Finns det egentligen bara två lag i spela för att vinna La Liga?

Nej, vi kan lätt förlora om vi börjar underskatta lagen. Varje motståndare är ett hot, särskilt på vägen. Både Barva och vi kommer att möta på lag som kommer att ställa till de för oss. Vi måste ta en match i taget.


Vad betyder det att spela på Santiago Bernabeu för en spelare som vuxit upp i ungdoms-akademin?
Det är den största känslan som finns. Jag är säker på att ungdomar i andra lag har drömmen om att få skriva på för Real Madrid så dom någon gång i framtiden också får kliva ut på Bernabeu. Vi i Real Madrid spelar i det lag vi alltid drömde om att spela i när vi var små.



Inför: Real Madrid - Valladolid

Nu drar La liga igång igen efter två veckors speluppehåll. Denna gången står Valladolid för motståndet, något som förhoppningsvis inte ska bli någon större utmaning för Real Madrid. Men vi får väl se vad Ronaldos frånvaro kan innebära. Förra matchen mot Sevilla så saknades han otroligt mycket.

Real Madrid
Laget går nu in i ett tufft spel schema, man har 8 matcher på 4 veckor vilket blir 2 matcher i veckan. Kul för fansen men tufft för spelarna. Matchen mot Valladolid blir en nystart på en lång seger svit får vi hoppas. Laget är rätt skade drabbat med Guti, Gago, Metzelder, Van Nistelrooy och Ronaldo på skadelistan, men något posetivt är att Lass och Arbeloa är tillbaka från skador. Pellegrini kommer förmodligen att ställa upp med följande lag: Casillas i mål, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa/Drenthe/ Marcelo hoppas på Arbeloa. På mittfältet kommer Lass och Alonso spela i mitten och Kaka och Granero/Van Der Vaart på kanterna kan jag tänka mig. I anfallet får vi nog se Raul och Benzema, Higuain har precis kommit tillbaka från landslaget så han kan nog få börja på bänken trots att han gjorde det bra med Argentina. Pellegrini kan välja en 4-3-3 uppställning också det visar sig. En joker är att vi ser Marcelo på en kant på mittfältet där han är bättre än på en ytterback plats.

Truppen:
Goalkeepers: Casillas, Dudek
Defenders: Ramos, Pepe, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Garay, Drenthe
Midfielders: Diarra, Lass, Granero, Kaka, Van der Vaart, Xabi Alonso
Forwards: Raul, Higuain, Benzema


Valladolid
Ska jag vara ärlig så har jag inte så bra koll på Valladolid men jag vet att man har vunnit en match och tagit fem poäng hittills. Real Madrids unga talang Alberto Bueno spelar där så håll koll på honom. Man har inga direkta stor stjärnor men som lag kan man ställa till det om man har en bra dag. I dag ligger man på en 16:ode plats men vill uppåt.

Truppen: Jacobo, Fabricio, Pedro López, Nivaldo, Baraja, César Arzo, Luis Prieto, Yuri, Borja, Haris Mendunjanin, Pelé, Álvaro Rubio, Nauzet, Asier, Marquitos, Bueno, Héctor Font, Manucho, Costa.


Håll koll på: Kaka, Benzema
Tips: 4-0
Match Start: 20:00 Tv4 sport
Öl Tips: Spendrups 5,0, Salta pinnar


 


Det är tuffa tider för en del, framför allt för Real Madrid!!

Efter lördagens match kommer Pellegrinis män bara ha tre dagar på sig att förbereda sin Champions League-match mot Milan på onsdag (20:45). Innan veckan är över, kommer Madridistas resa till Gijon för att möta Sporting i La Liga (24/10/09, 20:00).

Real Madrids första matchen i Copa del Rey kommer att äga rum den 27 oktober på Santo Domingo Stadium mot Alcorcon. Följande helg är det möte mot Getafe på Bernabeu. Den 3 november kommer laget reser till Italien för att spela returmöte mot Milan. Denna matchen kommer att följas av ligan derby mot Atletico Madrid på Vicente Calderón. Andra matchen mot Alcorcon i Copa kommer att äga rum på Bernabeu den 10 november.

Så det är ingen vila för våra spelare den kommande tiden, det är bara hoppas att laget klarar sig ifrån skador och avstängningar. Just nu behövs alla spelare och dem måste vara i bra form.


I don't lose hope of returning


Ruben De La Red har inte gett upp hoppet om att få spela fotboll för Real Madrid igen, Trots att han inte spelat en match sedan början av förra året pga av sitt hjärtproblem så ger han inte upp drömmen om att spela igen. Det var i en  Copa del Rey match förra året mot Real Union som De La Red plötsligt föll ihop på planen och fick föras till sjukhus, där man kunde konstatera att det var hjärtat det var fel på. Men vad som är felet vet man alltså inte än i dag och det är därför De La Red inte vågar att spela. Vilket är klokt! Men han har inte gett upp, när vi gjort tillräckligt med tester och både jag och läkaren tycker att det är ok så ska jag försöka spela fotboll igen. Men det är inte säkert att jag någonsin får det oket tyvärr. Tiden får bestämma! Jag har inte gett upp min dröm som sagt säger: De La Red!

Ifrån Intervjun med Onda Deportiva:

De la Red:

"Det är inte lätt att acceptera det faktum att du inte kan spela när man inte vet vad som är fel med dig. Du kan inte slåss mot något när du inte vet vad det är. Vi måste först komma på vad det är och därefter fatta nödvändiga beslut. "

"Jag skulle vara i betydligt sämre skick om jag inte hantera det gillar jag alltså fotboll. Jag måste hålla ett positivt synsätt och inte älta det för mycket."

"Jag går på varje match. Jag är fortfarande en i laget. Jag är skadad, men inte utesluten ur gruppen. Jag är bara en spelare som inte är tillgänglig. Jag känner mig som en del av laget och är glad att kunna stödja mina lagkamrater. "



Tillbaka i Madrid igen!!

 
Då var det vardag igen för Real Madrid spelarna, efter två veckors landslags uppehåll så är nästan alla spelare tillbaka i Madrid för att förbereda sig för match mot Valladolid på Lördag. sex av spelarna kom tillbaka i går torsdag, i dag fredag ska Kaka och Higuain vara tillbaka. Det har gått bra för våra landslags män, Benzema gjorde två mål som ni vet, Pepe höll nollan bakåt två matcher, Higuain gjorde sitt första landslags mål. tyvärr fick vi också ett tråkigt besked i och med att Ronaldo vart långtidsskadad. Men vi får klara oss utan honom ett par matcher. I dag kommer laget träna ca 24 timmar innan matchen i morgon alltså vid 7-8 i kväll. 

På gårdagens träning deltog hela truppen när Manuel Pellegrini hade sitt förberedande utbildning snack, varefter Cristiano Ronaldo, Guti, Gago, Van Nistelrooy, Metzelder och Garay tog sig till gymmet. Casillas, Albiol, Alonso, Pepe och Benzema, som spelade i gårdagens internationella matcher, inriktad sig på återuppbyggnad. Resten, inklusive Sergio Ramos som bara spelade 13 min arbetade med styrketräning och övningar för snabbheten. 

I morgon Lördag är det match igen kl 20:00 mot Valladolid på Santiago Bernabeu!




Casillas 70:e vinst!

Världens bästa målvakt Casillas fortsätter att stärka sin position som just världens bästa, i Onsdags när han spelade med Spanska landslaget gick han upp på 70 vinster i landslaget vilket är lika många som rekord hållaren Andoni Zubizarreta skillnaden är bara den att Casillas har spelat 27 matcher färre än vad Andoni Zubizarreta har gjort, 99 matcher står Casillas på och Andoni Zubizarreta på 126. Nästa milstolpe för Casillas är att nå 100 gränsen med spelade landskamper vilket med största sannolikhet kommer äga rum den 14 november i den Spanska FA hundraårsjubileum matchen. Vinner han denna match så kommer han vara den vinstrikaste målvakten igenom tiderna i Spanska landslaget.



Källa: Real Madrid

Europa klart, snart också resten av världen!

Då var VM-kvalet slut för denna gången, tyvärr kommer vi inte få en sommar där vi får sitta och heja på vårat kära Svenska landslag i tv sofferna. Men högklassig fotboll kommer vi bjudas på iallafall för nu är alla ettor i varje grupp klara. Ett playoff väntar för tvåorna. Vi kommer att se många Real Madrid spelare springa runt i Syd Afrika vilket gör att man självklart kommer att sitta där hela sommaren och kolla på alla matcher iallafall trots att nu inte Sverige gick vidare. Chansen att vi skulle gå vidare var lika liten som de flest spelbolagens odds på att Portugal skulle vinna alltså 1.00 pengarna. Men hur gick det för våra Real Madrid spelare i den sista kval omgången då?? här har ni svaret:

Portugal - Malta 4-0
I Ronaldos frånvaro så fanns det bara en Real spelare på plan och det var Pepe, han hade en rätt lung afton. Malta hade så gott som inget anfalls spel alls. Däremot lyckades han dra på sig ett gult kort i den 84:e min. I samma minut var han nära att nicka in ett mål men målvakten gjorde en kanonräddning! Annars var han lung och säker.

Danmark till VM
Portugal till Playoff

Bosnien och Hercegovina - Spanien 2-5
Ikväll var Casillas tillbaka i målet han fick släppa två mål men med ett redan VM klart lag framför och 5-0 på tavlan så slappnade man nog av lite för båda målen kom på stopptid. Casillas gör aldrig en dålig match varken i landslaget eller i Real Madrid. Albiol och Alonso spelare hela match och gjorde det mycket bra, Ramos kom in i den 77:e min.

Spanien till VM
Bosnien och Hercegovina till Playoff

Frankrike - Österrike 3-1
Äntligen fick Benzema spela från start och som tack gjorde han 1-0 redan efter 18 minuter. Benzema har visat bra form under VM- kval uppehållet, två mål på två matcher ett bra facit med tanke på att han bara spelat ungefär en match om man kollar på de minutrar han har spelat. Lass var avstängd denna match och har återvänt till Madrid. Nu är det bara hoppas att Benzema kan vissa att han kan i Real Madrid också. Både Lass och Benzema får nu spela playoff för att ta sig till VM.

Serbien till VM
Frankrike till Playoff

Brasilien - Venezuela 0-0
Spelas nu i natt efter första halvlek var det 0-0. Kakas Brasilien är klara för VM. Matchen slut!

Brasilien till VM
Paraguay till VM
Chile till VM
Argentina till VM

Uruguay till Playoff

Uruguay - Argentina 0-1
Är i gång just nu och det står 0-0, Argentina klarar sig med lika men förlorar man så kan man få kvala till VM. Vinner Uruguay så går man till VM så matchen är hög intressant. Higuain är med på plan och bildar anfall med Messi. Matchen är öppen och grymt ful, domaren vissar kortet nästan hela tiden. Inget lag vill vika ner sig, det är en riktig rysare!. Higuain blev utbytt i den 80:e min, Blev inget mål för "El Pipita" i natt. 1-0 Argentina Higuains ersättare Bolatti, Uruguays mardröms minut rött kort och mål. Matchen slut!

Det står mellan Uruguay, Ecuador och Argentina om en Playoff plats och den sista VM biljetten!

Copa del rey

Den spanska cupen, Copa Dl Rey har lottats. Real Madrid får inleda med att spela ett derby mot division tre-klubben Alcocorn, medan regerande mästarna Barcelona tar sig an lilleputtlaget Cultural Leonesa. Lottningen resulterade i övrigt i fyra möten mellan lag från högstaligan: Xerez-Osasuna, Valladolid-Mallorca, Zaragoza-Malaga och Getafe-Espanyol.

Skade rapport: Real Madrid

Det är många skador i truppen just nu, inte nog med att Ronaldo är skadad även Guti, Arbeloa och Metzelder är skadade här kommer lite info om skadeläget just nu.

Ronaldo:
Skadad i foten, har spelat matcher men det funkade inte. Kommer vara borta 3-4 veckor.

Guti:
Skadad vrist, han missade dagens träning pga en vrikad vrist. hur länge han blir borta är oklart.

Metzelder:
Skadad i foten, han har vrikat högra foten undersöktes i dag, hur länge han blir borta är oklart.

Gago:
Skadad i låret, blev skadad den 1:a okt och är på gång tillbaka, 1 vecka kvar.

Arbeloa:
Har varit skadad, kan vara tillbaka.

Alonso talar ut!



Xabi Alonso är för närvarande med det spanska landslaget, men han har haft tid att kommentera Real Madrid och Cristiano Ronaldos skada i en intervju med Marca.

"Vi i Real Madrid vet hur man ta avstånd från kritik. Vi visste att kritiken skulle vara positivt när vi vann matcher och att de skulle vara annorlunda om vi inte tog tre poäng. Vi måste vara självkritiska och förbättra vad vi gör fel i stället för att lyssna på andra.

"Pellegrini har banat väg för detta lag och vi har bra förutsättningar. Vi vill givetvis spela ett vackert spel, men vi måste ta saker och ting långsamt. Jag hoppas att vi kan göra en bra presentation mot Valladolid, men man kan inte tro att det kommer vara så lätt varje gång. Vi har precis börjat och jag är säker på att det kommer att bli många överraskningar i under liga spelet. "

"Cristiano Ronaldo spelar på en mycket hög nivå och levererar lösningar i anfallet till laget varje gång. Hans skada, liksom alla andras, är inge bra för laget."


Clichy ett alternativ?

Real Madrid är inte nöjda med de vänster backar man har i truppen i dagsläget. Både Drenthe och Marcelo har vissat att man inte håller tillräkigt hög klass för att spela i Reals backlinje så nu vänder man blickarna mot England och Arsenal där Clichy spelar, Real ska vara väldigt intresserade av att värva Clichy till klubben och priset ska ligga på 17 mij Euro. Det ryktas om att Carlos ska komma tillbaka men det är en korttids lösning att värva Clichy skulle göra att vi har en mycket bra back i många år.

Det sägs också att Perez nästa stora transfer ska vara Cesc Febregas, enligt media så ligger han högst upp på önskelistan och vad vi har sätt hittills så har Perez lyckas få hit det som ligger högst på hans lista. Jag är inte förvånad om vi ser Cesc i den vita tröjan nästa år.



Skade rapport: Ronaldo

Det ser inte bra ut med Ronaldo just nu, om det är så illa som läkarna säger så kommer han vara borta 3-4 veckor efter att fotskadan gjort sig påmind igen. Det var i match mot Marseille som Ronaldo fick en full takling över foten och först såg det inte så allvarligt ut men så här en två veckor senare så börjar man inse faktum att Ronaldo är skadad. Han är nu tillbaka i Madrid för behandling och kommer inte att delta i VM kval match mot Malta. Vi kommer nog inte att se Ronaldo i någon match i helgen heller tyvärr.

Ronaldo själv säger det att han kommer att jobba hårt för att ta sig tillbaka så fort som möjligt. Det är tråkigt att man ska bli skadad nu när man var i så gott form som jag kände mig i. Men jag är säker på att Real Madrids sjukvårdare snart har mig på plan igen. Men det är viktigt att jag är helt friskt så jag inte drabbas av framtida menn. Säger Ronaldo!


Kval sammanfattning!


Ronaldo kan tacka Danskarna!


Som alla vet var det VM kval kväll i går och för vissa var det kväll då allt gick åt helvete, tex som för oss i Sverige. Men Sveriges nederlag glade en annan nation i väst Portugal som har två Real Madrid spelare i truppen, Ronaldo och Pepe som nu bara har en lätt match mot Malta innan man är klara för ett play off. Varken Ronaldo eller Pepe gjorde något mål. Ronaldo klev av i den 27:e min men Pepe var en viktig del i segern mot Ungern med 3-0. Nu sitter Portugal i förrar sättet inför Onsdagens match. Ronaldo fick bära kaptens bindeln något han ska vara stolt över i den åldern. Det tråkiga var att Ronaldo fick bryta matchen efter att den gamla skadan i foten gjorde sig påmind. Ronaldo kommer att missa matchen mot Malta också han har lämnat truppen.

Benzema och Lass spelade hemma match mot Färöarna och hade inga problem med att köra över motståndet med hela 5-0. Lass spelade hela match och lyckades bli varnad i den 90:e minuten. Benzema kom in i den 73:e minuten och avslutade målskyttet med två minuter kvar till slutresultatet 5-0. Kul för Benzema som har haft det tungt i sin inledning i Real Madrid plus att han inte fått spela så mycket i landslaget. Nu får vi hoppas han börjar göra mål i Real Madrid också. Frankrike är nu på säker mark och kommer att spela playoff till VM.

Higuain fick äntligen chansen i det Argentinska landslaget och det vart succe direkt, vinst med 2-1 och Higuain gjorde 1-0 men segern satt hårt inne. I den 90:e min så kvitterade Peru till 1-1 och på övertid fick Argentina in vinst målet vilket gör att klarade sig undan fiasko. Vinner man på Onsdag är man klara för VM.

I Spanien passade man på att testa några nya spelare och det gjorde att både Casillas och Alonso satt på bänken. Sergio Ramos spelade hela match. Spanien vann med 2-1.

Van Der Vaart kom in i Hollands träningslandskamp mot Austrailien i den 64:e min men lyckades inte göra något större väsen av sig. Matchen slutade 0-0.

Kakas Brasilien spelar i kväll kl 22:00, det går att livestreama matchen.




Garay firar födelsedag!


Exequiel Garay fyller 23 idag. Försvarare berättade för Realmadrid.com att han är mycket glad för att kunna ha sin första födelsedag som Madridista.

Grattis på födelsedagen!

Tack så mycket. Jag är väldigt glad eftersom jag alltid blir exalterad av födelsedagar och den här är lite mer speciell. Jag fyller 23 idag och jag närmar mig ålden för att bli en man. Tiden flyger förbi och vi måste vara nöjda med vad som händer varje dag i våra liv. Jag försöker njuta av varje ögonblick i livet med de människor som är med mig och jag tackar Gud för alla goda saker i mitt liv.


Vad är det bästa med denna födelsedag?

Det bästa med den här är att jag kan vara med min familj och att jag spelar för Real Madrid, den största klubben i världen. Det här är en dröm och jag kommer aldrig glömma denna födelsedag eftersom det är det första klubb ja ville spela i som barn. 


Hur ska du fira?

Med mina föräldrar, mina två små bröder och med två vänner.


Vad önskar du dig?

Att vinna så många titlar som möjligt med Real Madrid, Vi måste jobba hårt i varje tävlig om vi ska kunna nå det och om jag ska få min önskan att slå in.


Till sist grattis Garay från oss på Real Madrid Forever, ha en bra dag!

Nicolás Otamendi åter på tapeten!

Nu ryktas det om att Nicolás Otamendi ska vara på väg till Real Madrid igen. Som jag skrev i vintras så är Real Madrid väldigt intresserade av den 21- årige mittbacken nu kan han vara på gång igen, förhoppningsvis blir det en transfer denna gången och inte bara ett rykte. Nicolás Otamendi spelar till vardags i den argentinska storklubben Vélez Sársfield och har även provat på landslagsspel. Priset för Otamendi ska ligga på 6 milj Euro.

Min tanke är att in med Otamendi i mitten med Pepe och ut med Albiol på kanten istället för Marcelo, för Marcelo håller Kalle Anka klass.




Drenthe Sjuk!

Royston Drenthe missade dagens träning på grund av sjukdom, Hur länge han blir borta är oklart men ett par dagar till kan jag tänka mig.

Casillas, Ramos, Xabi Alonso, Albiol, Cristiano Ronaldo, Pepe, Lass, Benzema, Dudek, Higuaín, Kaka, Diarra och Van Der Vaart är alla med sina landslag denna vecka, vilket gör att det bara fins åtta spelare till hands vid Valdebebas för Pellegrini.

Spelarna intog fotbollsplanen kl 10:30. Pellegrini pratade med dem i flera minuter innan Jose Cabello tog över och tog en jogging runda runt planen och efter det var det lite övningar som gris med en i mitten. Träningen avslutades med en 4-on-4 praxis spel.

Van Nistelrooy, Arbeola och Guti stannade i gymmet, Royston Drenthe var sjuk med gastroenterit i går och även fungerat inomhus. Fernando Gago körde också återhämtnings träning för hans skada. I frånvaron av alla spelare så var Felipe Ramos och Luis Hernandez från Castilla med.


Raul, en stor ledare!


R.Carlos vill tillbaka!

I allt snacka om att Marcelo inte platsar som back i Real Madrid kommer kanske ett glädje besked, den gamle Real spelaren Roberto Carlos är sugen på att komma tillbaka till Real Madrid igen efter 3 år i Turkiska Fenerbace. I December går Carlos kontrakt ut och han har redan visat sitt intresse för att göra en comeback i den vita tröjan. Carlos var en av de bästa ytterbackarna i världen när han spelare i Real Madrid och gjorde 71 mål på 584 matcher vilket är grymt bra för en back. Ingen har väl glömt Carlos otroligt hårda skott och hans otagbara frisparkar. Carlos håller än och är mycket välkommen tillbaka dessutom blir han gratis!



Intervju med lagkaptenen Raul!

Det viktiga är att vi håller våra drömmar om att vinna titlar levande i alla lägen av säsongen!


Raul berättade för CNN att han är mycket nöjd med lagets utmärkta resultat, men han tillade att det kommer att spela bättre när laget fått mer tid på sig.

"Vi har haft en mycket positiv start. Många nya spelare har tillkommit till laget och de nya projekt som vi bygger på. Vi har en ny tränare med nya idéer, så jag tror inte man kan begära mer av oss i detta skede .

"Vi kan fortfarande göra mycket mer. Vi kan förbättra vårat spel, men det finns inget bättre än att få bra resultat i början av säsongen. Vi kommer att spela bätte med tiden. Vi behöver bara lära känna varandra bättre och spela tillsammans mer .

"Vi måste hålla våra tro på att vinna titlar levande ända in i mars, april och maj."

"I Champions League finns den svåraste konkurrensfaktorn. Det har vi de bästa klubbarna på kontinenten och alla stor klubbar är med denna gången. Det har traditionellt varit vår tävling eftersom vi har vunnit fler European Cups än något annat lag. Vi vill återskapa det."

"Fotbollen har olika sidor. Vi har haft några dåliga år både i ligan och framförallt i Europa spelet. Vi har inte varit med i kampen om titeln. Detta projekt har väckt hopp och spänning tillbaka till fansen. Det är en stor trupp, både på ett tekniskt och individnivå. Vi vill återerövra vår prestige. Vi ska göra vårt bästa, särskilt eftersom Finalen äger rum på Bernabeu. "


Fifa 10: Säsongen är igång!

Då var äntligen Fifa 10 ute och så här en vecka efter kan man ha sina funderingar på vad som är bra eller inte. Själv tycker jag det är ett grymt spel efter att gett det lite tid. Första kvällen var jag så arg så spelet flög ut igenom fönstret från högsta vångingen, så tur är så höll det och efter några timmar till med spelet så kan man nu njuta av ett spel på hög nivå förutom alla dessa buggar som finns i spelet. Äntligen får man spela med ett Real Madrid som håller lite klass, Ronaldo, Kaka och Benzema är grymt bra men ändå undeskattade, framförallt Ronaldo som knappt kan springa ifrån den sämsta backen i spelet. Sedan kan man bli grymt arg på alla dessa missar som sker när en spelare vända upp från 6 meter och får skjuta mot mål, IRL så missar inte en spelare mål med 3 meter varje gång. Då ska det nämnas att jag är bra på Fifa och vet hur man skjuter och placerar in bollen i mål. Jag har säkert över 2000 online matcher i bagaget, plus de tusen och åter tusen matcher jag spelat med polare. Så man kan bli tokig när man vinner skotten med 20-2 i en match, men torskar matchen med 1-0. Men allt kan hända i fotboll eller hur är det man säger. Sen kan jag bli grymt arg när man kollar på Barcelonas lag och se en spelare som Puyol som ligger på 88 som standard det är pinsamt, hyfsat överskattad spelare. Samtidigt ser man Ronaldo och Kaka på 89-90. Sedan kan vi ta upp Zlatan det finns ingen spelare som kan trycka undan honom i en närkamp plus att han är snabb som ett spjut och två huvud längre än de flesta spelarn vilket gör att han vinner varje luft duell. Något jag inte sätt på riktigt. Men åter till Real Madrid som är det finaste laget att vara eftersom jag är Madrid Fan. Tyvärr vart det ju torsk i helgen mot Sevilla och det kommer förmodligen att göra att alla spelare blir dåliga något som är fel, att spela 2-1 mot Sevilla är bra. För som alla såg så kunde det varit mycket mer något som Barcelona kommer att på känna på för de har inte någon Casillas i mål. Men jag tycker att nya Live Season 2.0 är grymt kul och gör spelet mer verklighets troget. Något som är bra! Sen är det bra att man kan träna frisparkar på arenan och att få trixa med Ronaldo och Kaka är grymt kul men en spelare som jag tycker är bäst är Guti, han är en riktigt bra avslutare och har gjort de flesta målen online tillsammans med Benzema. Nu har det inte gått så bra online. Som Real Madrid spelare får man alltid möta Barcelona vilket är årets Bugglag som får allt med sig (förra året var det Man U), returer hamnar alltid hos Barca spelare som kan slå in den i tomt mål spelar ingen roll om det är 5 vita och en polkagris bollen hamnar alltid hos Polkagrisen Messi, Zlatan eller Hendry. Vid brytning så gå en slump boll alltid tillbaka till Barca spelare, man vinner alla närkamper, mm orkar inte dra allt. Fifa är ett grymt spel men det har sina brister här är dem:

  1. Målvakerna står på halvdistans, vilket gör att det är för lätt att lobba in bollen!
  2. När en spelare tar emot en boll så tar det för långtid att göra något med den!
  3. Vid brytning så går alltid bollen tillbaka till motståndaren!
  4. Skott från klara lägen går oftast utanför mål! 
  5. I Karriär läget finns det mycket som behöver göras, många buggar finns att jobba med!


 PS: För dig som har Fifa 10 och ett PS3 så är du välkommen att adda mig för en match:  igge_mellberg är mitt ID.

 


Tid att läka såren!

Nu är det dags för landslags uppehåll igen och Real Madrid får gott om tid på sig att lista ut vad som gick fel mot Sevilla i Söndag kväll. Dom flesta spelarna kommer att lämna Madrid för att i dom sista matcherna försöka ta sig till VM. Några som ligger lite illa till är Benzema och Diarra, deras Frankrike kan missa VM, liksom Pepes och Ronaldos Portugal. Man vill ju se Ronaldo i VM men inte på Sveriges bekostnad. Nästa match som Real Madrid spelar är den 18 okt mot Valladolid hemma på Bernabeu. Pellegrini kan nu i 12 dagar luska ut vad som gick fel och jag hoppas han hittar en lösning på backproblemen! Marcelo kan inte spela back! Nu är det Bara att önska alla Real spelare lycka till i sina landslag!!

Marcelo , C.Ronaldo och Kaká firar vinst

Spelarbetyg: Sevilla - Real Madrid

Första förlusten och det blir inte svårt att sätta betyg på vissa spelare i dag det kan jag lova.


Casillas: 10
Den som säger nå annat än att Casillas är den bästa målvakten i världen kan gå och gömma sig för då vet man inte vad man talar om. I går räddade han Real Madrid från förnedring med två monsterräddningar. Casillas kan inte lastas för något av målen och jag lider med honom att han ska behöva ha en sån dålig försvarsspelare som Marcelo framför sig. Det finns bara en Casillas!

Ramos: 6
Ramos gör en stabil insatts, han är mycket bra på huvudet och får ofta gå in i mitten för att hjälpa sin kollega Albiol som inte håller på huvudet i försvarslinjen. Är med uppe i anfallet och gör det mycket bra. Kan gå av plan med huvudet högt.

Albiol: 3
Kommer fel för ofta och är lite för lätt i närkamperna, Känns lite vilsen när man sitter och kollar bara på honom. Kan bättre och måste tuffa till sig lite! Fabiano vann ofta duellerna mot honom.

Pepe: 7
Får i bland ta hand om hela backlinjen helt själv, skulle vi inte ha Pepe där bak så vågar jag inte änns tänka på hur illa det skulle se ut. Tillskillnad från Albiol så går Pepe in i 110% i varje närkamp. Han styr och ställer på rätt sätt!

Marcelo: 1
Ok framåt men bakåt är han helt världlös. Han står och väntar på bollen vi 1-0 så att Navas som är 101 lång kan gå upp och nicka in bollen. Alla farliga chansen kommer från hans sida av plan han ska tacka Casillas efter matchen. Vinner knappt en duell på hela match. PINSAMT Marcelo!

Diarra: 5
Svår bedömd eftersom det är första matchen han spelar och vi släpper in två mål så borde han inte få godkänt, men gör ändå en rätt ok match. Är lite seg i löpningarna något som Lass är bättre på. Men han spelar mycket enklare än Lass.

Guti: 5
Eftersom han var lika dålig i första halvlek som han var bra i andra så kan han bara få 5 som betyg. Började med att slå bort varenda boll i andra så slog han många smarta pass som vi är vana att se honom.

Alonso: 4
Rätt osynlig i matchen slår sina pass och har något misslyckat skott. Förvänat mig mer av Alonso i Real tröjan.

Kaka: 5
Är rätt osynlig han med till en början men i andra så kommer han in mer i matchen, försöker sig på sina dribblingar som inte funkar tyvärr. Kaka måste prestera mer och inte vara så beroende av Ronaldo som han verkar vara.

Benzema: 3
Benzema har mycket att bevisa i Real Madrid tröjan, har ett läge som ska vara mål men slår knut på sig själv.Ser tung ut, har ingen speed och är iskall i avslutningarna.

Raul: 4
Sevilla dödaren var nådig i dag, hade inte en chans på hela match.  Jobbar och sliter men det har vi mittfältate som gör också!!

Inhoppare:

Higuain: 6
Såg spelsugen ut och fick igång Real lite gran, men gjorde inget mål.

Van der Varrt , Granero:
spelade för lite!


Analys: Sevilla - Real Madrid

Första förlusten för Real Madrid denna säsongen kom i går kväll, 2-1 till Sevilla efter att ha kört över Real Madrid. 2-1 ska Real Madrid vara j*vligt nöjda med eftersom man spelade som ett gäng tjejer. Hade inte världens bästa målvakt räddat sitt lag gång på gång i går så hade matchen kunnat slutat 4-1, 5-1 till Sevilla. Casillas gjorde ett par räddningar som inte finns på världskartan, men vad fick han för det? ett gäng utespelare som inte bjud tillbaka för fem öre. Nu är det bevisat att Real Madrid inte klarar sig utan Ronaldo, det är också bevisat att Marcelo håller en kalle anka klass och inte ska spela som försvarare i Real Madrid. Minst tre korp misstag av honom i går kväll, ena blir det mål på, dem andra två gör Casillas monsterräddningar på och räddar han från att bli hånad igen. Sevilla gjorde en riktigt bra match det ska man inte ta ifrån dem, Tränaren hade gått igenom Real Madrids spel grundligt innan matchen, man spelade bara på kanterna där Real Madrid inte hade en spelare efter som Ronaldo är skadad och man "Gav!" bort Robben till Bayern Munchen, klantighet som straffar sig igen!. I första halvlek så var men inte med i spelet alls jag satt och skrek på Guti att han skulle byta ut sig själv för han gjorde inte ett rätt, utan 20 pass hittade han kanske adress på en. Benzema slår knut på sig själv i en solklart mål läge, inte första gången vi ser det. Kanske det går lite för fort i Spanien för våran nya "stjärna". Kaka var iskall och saknade Ronaldo som lek kamrat. Efter fösta halvlek så ledde Sevilla med 1-0 och det kunde varit mer! I andra halvlek så höjde Real Madrid spelet en aning Guti som varit så iskall i första kom igång och var stekhet i andra och det betalade sig för i 49 minuten så kvitterade Real Madrid efter att Pepe nickat in bollen i mål. Då såg allt bra ut och matchen stod och vägde. Men just när man var som mest igång och trodde att Real Madrid skulle ta över matchen så kom kallduschen efter att våran största legend Raul inte orkat springa 2 meter till för markera sin spelare istället fick han gå upp helt ostört och styra in boll en med huvudet i bortre burgaveln, fem Real spelare står runt honom och bara kollar på varandra och inte gör något så förbannat svagt försvarsspel så man blir mörkrädd, PINSAMT!!!! Jag som skriv i går att kan vi hålla tätt mot ett lag som Sevilla kan vi kanske börja tro att vi har ett hyfsat försvarsspel men inte i går kväll såg det sämre ut än någonsin och bjuder inte backarna Casillas på en fin lunch i dag kan dom fundera på om dom ska spela kvar i Real Madrid. Pepe får godkänt, kanske Ramos också men resten får rannsaka sig själva ordentligt. Matchen slutar rättvist 2-1 till Sevilla och saknaden av Ronaldo blev för stor. Higuain ska ha lite beröm han kom in och satte fart på Reals anfallsspel i andra men till ingen nytta.


Målskyttar  
33´ Navas  1-0
49´ Pepe    1-1
66´ Renato 2-1

Gulakort
Sevilla:
Fabiano, Zokora, Perotti, Adriano

Real Madrid: Ramos, Guti, Kaka

Ps: Spelar Statistik är uppdaterad!


Casillas reflexräddningarnas kung.



Reals Blivande Kapten?

Iker Casillas har fått priset Världens bästa målvakt för sin fina säsong anno 2008. Där han vann EM med Spanien och var stabil i målet för oss som vanligt trots ett medelklassigt försvar. Han vann också Zamora Pokalen förra säsongen. Den delas ut till den målvakt som har släppt in minst mål i ligan. Detta var Casillas första pris som världens bästa målvakt. Tycker att Casillas har förtjänat priset minst en gång innan. Visserligen har andra målvakter ofta släppt in mindre mål än honom men han har många gånger varit orsaken till att vi har vunnit våra matcher. Det är allmänt känt över hela världen hur dåligt försvarsspel vi har. I år för första gången på länge kan man säga att vi har ett stabilt försvar. Vi har en stor brist i försvaret och det är fortfarande positioneringsspelet när motståndarna har fasta situationer. Vi markerar alldeles för dåligt där och det måste vi lära oss att bli bättre på. Vi möter Sevilla borta ikväll dom har snabba yttrar och stora starka center forwards. Därför måste vi vara bättre i markeringarna och jag ber till gudarna att Drenthe inte spelar ytterback.. Han kommer bli bortlekt upp på läktaren av Jesús Navas. Casillas har förtjäntat priset som världens bästa målvakt minst en gång innan.. Nu har IFFHS slutligen insett att han är nummer 1 i världen med sina reflexräddingar och snabba agerande. Casillas var otroligt lycklig efter utmärkelsen och han var glad efter så många nära försök att äntligen få utmärkelsen som den bäste målvakten i världen och han hoppas att detta inte är den sista gången han får denna prestigefyllda utmärkelse. På andra plats med ett ganska stort mellanrum hittade vi Gianlugi Buffon. Tredje platsen ockuperades av veteranen Van Der Sar. Lilla chocken var ju Cevallos en målvakt som spelar för ecuadoriska klubben LDU Quito slutade på en sjätte plats med målvakter som Julio Cesar och Reina bakom sig.
Hittade ett litet klipp på youtube med några räddningar från 08 säsongen.. Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=ViROeyYvDAg&feature=related
Och här har vi några typiska Casillas räddningar..
http://www.youtube.com/watch?v=Dt9iPMtTaGc&feature=related

Hala Madrid
//Danne

Inför: Sevilla - Real Madrid

Real Madrid går just nu som tåget och har inte förlorat en ända tävlingsmatch den här säsongen. På söndag kommer man för andra gången ställas mot ett riktigt bra motstånd, det första var mot Villareal som har ett bra lag men kanske inte riktigt presterat därefter. Sevilla kommer med ett bra självförtroende efter segern i Champions League med 4-1 mot Glasgow Rangers.


Real Madrid C.F

Tyvärr så kommer inte Cristiano Ronaldo till spel efter skadan han drog på sig i CL, men det är bara att gilla läget för dom övriga spelarna och visa att vi klarar oss utan våran största stjärna. Pellegrini har tagit ut en trupp på 18 spelare där Cristiano, Van Nistelrooy, Gago, Arbeloa och Lass inte finns med pga skador. Annars är alla friska och redo för match borta mot Sevilla. Real har spelat riktigt bra defensiv fotboll och har bara släppt in två mål dem första fem matcherna, kan man nolla även Sevilla? Gör man de så visar man världen att Real Madrid inte vara tänker offensivt. Kaka har visat grym form och har börjat gjort mål, förhoppningsvis drar han upp tempot i matchen direkt något Real har varit dåliga på i Ligan. Man har låtit skit lag äga spelet i stället för att höja tempot och börja springa från start. Pellegrini kommer förmodligen att ställa upp som följer: Raul kommer igång denna matchen han brukar vara bra mot Sevilla, förra året gjorde han Hattrick när Real Madrid vann med 4-2.

Truppen:
Goalkeepers:
Casillas, Dudek.

Defenders:
Sergio Ramos, Pepe, Marcelo, Albiol, Garay, Metzelder, Drenthe.

Midfielders:
Diarra, Guti, Granero, Van der Vaart, Xabi Alonso.

Forwards:
Raul, Kaka, Higuain, Benzema.


Sevilla F.C

Sevilla vill bevisa att de hör hemma bland Spaniens och Europas elit. Manolo Jimenez implementering av ett 1-4-4-2 taktisk system har gett näst intill 100% utdelningar till Sevilla, ett lag med ett kompakt försvar, ett stabilt mittfält och ett starka anfall är vad Real kommer att få möta på. Spelar som Kanoute, Luis Fabiano och Negredo är grunden för att Sevilla gör så mycket mål, 13-3 har man i målskillnad. Bakåt har man varit stabila och Real kommer att få det tufft att komma igenom, men skulle man de så har de Palop i målet är en riktigt bra målvakt. På mitten finns spelar som Renato och Zokora som vill sätta skräck i Real Madrid med sitt fysiska spel. Sevilla ligger just nu på en tredje plats och är med där uppe och hotar i toppen av ligan! Vinner man i morgon kan man gå upp i serie ledning om resultaten går Sevillas väg. Så vi kommer att se ett hel taggat Sevilla gå ut på Ramon Sanchez Pizjuan som är deras hemmaarena.

Håll ögon på: Raul, Kaka och Luis Fabiano
Tips: 1-3
Plats: Ramon Sanchez Pizjuan (Sevilla)
Matchstart: 21:00
Öl tips: Heineken (3,5) och chili nötter!.


Ronaldo kan missa Sevilla Matchen!!

Den svåraste matchen hittills är på tapeten då går våran största stjärna och skadar sig. Ronaldo kan missa matchen mot Sevilla på Söndag. Säger spansk press!

Han var kung i match mot Marseille och gjorde två mål, Men det blev dyr bart för match vinnaren. I situvationen som för orsakade straffen skadade Ronaldo foten. Han kunde spela vidare och dessutom göra ett mål till men sen fick han lämna pga smärtor i foten. Om Ronaldo spelar mot Sevilla är oklart men Ronaldo brukar vara en tuff spelare och sällan missa några matcher.

Just nu är foten lite blå och förmodligen Stukad men så fort det lagt sig så ska läkaren i Real Madrid ge besked om Ronaldos medverkan. Ronaldo ligger just nu i delad skytteliga ledning med 5 mål på 5 matcher. Kanske en sporre för Ronaldo som inte vill släppa förbi sig Zlatan och Messi!




Källa: Real Madrid

Se målen igen!

Passa på att se målen mellan Real Madrid och Marseille här! Kvaliten är inte hundra men man ser målen i alla fall!!


Analys: Real Madrid - Marseille

Real Madrid fortsatte sin väg mot finalen på Bernabue den 22 Maj med att vinna över Marseille på hemma plan med 3-0. Real var det bättre laget matchen igenom och har man stjärnor som Kaka och Ronaldo så behöver man aldrig vara orolig i tv soffan. Försvars spelet i Real fortsätter att spela bra, man har bara släppt in mål i 2 av 7 matcher och allt snack om att Real Madrid inte har någon balans i laget kan vi lägga bakom oss. Pepe är en av världens bästa backar tillsammans med Ramos. Att ha två såna spelare i samma backlinje är det inte många lag som har. Ronaldo fortsätter att göra mål, fyra mål på 2 CL matcher inte illa! kaka fick förtroendet från nio meter igen och gjorde ingen besviken. Nu är Real etta i gruppen med full pott efter två matcher. Milan känns inte längre som något större hott efter att man gick och förlorade på hemmaplan mot Zurich. Det känns lite som om att Real Madrid börjar få ordning på laget nu, Pellegrini hade många nya spelare att sätta ihop men han har gjort det bra och ännu vet han inte hur det är att förlora en tävlingsmatch med Real Madrid. Hoppas det fortsätter så länge. Minst till 30:e November!

Målskyttar:
58´ Ronaldo
61´ Kaka (P)
64´ Ronaldo


Spelar Statistik är uppdaterad: Spelar statistik

Spelarbetyg Real Madrid - Marseille


Casillas; 8
Gör ett par jätteräddningar håller nollan igen! Brandao och Niang kunde inte få in bollen på San Iker.

Sergio Ramos; 6
Har inte kommit igång som han brukar. Beror mycket på hans skada som han har haft.

Pepe; 7
Som vanligt bra i försvaret. När Pepe är med brukar det bli vinst. Hans senaste 17 matcher med Real har alla slutat med vinst. Fint facit. Spelar även fram till 1-0 målet.

Raúl Albiol; 7
Albiol har spelat varje match den här säsongen. Agerar i mittförsvaret med stor pondus.

Marcelo; 6.5
Inte lika offensiv som vanligt kom upp lite på slutet av matchen. Hade en lugn kväll på sin kant.

Gago; 6
Har varit lite ojämn under inledningen av säsongen, hamnade ofta på efterkälke. Förväntar mig mer av honom.

Guti; 6.5
Uträknad denna säsong har gjort mål och spelat bra. Gör en bra match, fördelar bollen smart.

Xabi Alonso; 7
Otroligt fina passningar gör det han ska på mittfältet. Kommer vara extremt viktig för oss nu när vi jagar våran tionde Champions League titel!

Kaká; 7
Sätter 2-0 iskallt på straff. är iblandad i 3-0 målet. osynlig i första halvlek men gör det bra de sista 45 minuterna.

C.Ronaldo;8
Har lite avslut i första halvlek men Mandana tar enkelt hand om hans skott. Vaknar till ännu mer i andra halvlek. Tar emot en fin boll från Pepe och lobbfintar bort Mandana och placerar retsamt in 1-0. Blir bryskt kapad av mittbacken Diawara. Straff och Diawaras andra gula kort, tack och hej! 2-o är ett faktum. 3-0 Ronaldo efter fint passningsel av Real. Ronaldo rullar in trean i öppet mål. Hans facit är bra. 4 mål på 2 Champions League matcher.

Benzema;7
Skapar chanser gör en snygg cykelspark som nästan går in. Är osjälvisk i matchen och passar mycket boll till sina kamrater.

Avbytare:

Gonzalo Higuaín;5.5
Sliter på som vanligt med sina löpningar. Har 2 målchanser som han på något sätt bränner. Higuaín har sett ut som gamla yngligen Higuaín igen vilket betyder ingen kyla och slarviga avslut. Bättre kan du!

Raúl;5.5
Kommer in väldigt sent med bara 10 minuter kvar av matchen. Håller i bollen bra och sliter som alltid.

Garay; 6.5
Kommer in och gör en riktigt bra insats. Gillar Garay starkt!

Hala Madrid
//Danne

RSS 2.0