Godbitar från Kaka

Här kommer några snygga mål från våran nya Galacticos Kaka så varsegoda och njut. Kommer finnas fler filmklipp under fliken Real Madrid Filmklipp.

Kakás nya tröjnr: 8!

Det  var en stor fest på Bernabeu i kväll när kaká skulle presenteras som ny spelare och till delas nytt nr. Fansen visade stort intresse 50,000 var på plats för att se och hylla sin nya Galactico' kaka. Perez öppnade festen med tal till fansen och tackade för att dom var på plats, även legenden Alfredo Di Stefano var på där och såg mycket nöjd ut. Sedan var det dags att presentera huvudpersonen Kaká och alla var nyfikna på vad det skulle bli för nr. Tillslut kom han ut i Real Madrid tröja med nr 8 på ryggen ett nummer som han hade när han var liten. Så nu är det klart Kaka kommer att spela med 8 på ryggen dom kommande 6 åren. Sedan var det dags för Kakas tack och framtids tal:

"Idag är en mycket speciell dag för mig, jag är mycket glad att detta har hänt i min karriär att jag kom till Real Madrid. Min önskan är att ha mitt namn hamnar i historien i denna klubb, med segrar och erövringar, Hala Madrid"


Sedan var det dags att skriva på kontraktet och alla styrelse medlemmar närvarade på kansliet när Kaka satte pennan på pappret.

Slutsats: Äntligen är han klar, det blev nr 8 Fernando Gagos gamla nr som Kaka tog. Jag hälsar Kaka hjärtligt välkommen till klubben!


Källa: Marca


I kväll blir han en ny Galáctico!

I kväll ska Real Madrid presentera sitt första nyförvärv till klubben denna sommar och det är som alla vet Ricardo Izecson dos Santos Leite även kallad Kaka´. Det kommer bli ett stort pådrag där över 20000 fans kommer att finnas på plats, plus att 450 journalister, 52 TV-kameror, evenemanget kommer att täckas av media från Japan, USA, Kina, Brasilien, Mexiko, Colombia, Argentina, Frankrike, Italien och Tyskland. Så lita på att Kaka´ är populär över hela världen. Man kommer bryta en lång traditionen och sätta en annan plats för att matcha de behov av intresse som finns och Presentationen kommer att äga rum på en scen på den norra delen av Bernabéu. Så missa inte kvällens höjd punkt kl 20:30 drar det i gång då får vi se vilket nr som kaka´ kommer att spela i.


www.realmadrid.com kan man följa presentationen på tv så länka vidare här!



Källa: As


Krönika: Higuain Nr: 1

Raul i all ära men Higuain gjorde en otroligt bra säsong i år. Men vem /vilka ska spela som anfallare i Real Madrid nästa år? Vi har Hunterlaar, Van Nistelrooy, Raul och Higuain att välja mellan just nu. Men vem mer kommer att anlända? David Villa affären verkar ju inte vilja gå igenom. Benzema är en annan som har nämnts som ett alternativ och Zlatan har det ju bollats om länge. Jag själv kan bara se en given bland dom anfallare vi har i dagsläget och det är Higuain, han är ung , snabb , målfarlig och har en kämparglöd som är så härlig att skåda. Sedan har vi ju en annan fråga kommer vi att spela med 1 eller 2 forwards? Kommer Xabi Alonso ska väl han ha en plats på mitten han också, och där har vi ju redan Lass . För jag tycker inte man ska flytta på Lass för han är för viktig i defensiven. Så behöver vi en ny forward eller behöver vi Alonso? För om vi värvar både och kommer någon att få sitta på bänken. I alla fall i den uppställning jag har i huvudet . Där vi har Lass, Robben, Kaka, och Ronaldo på mitten, sedan Higuain och en ny forward i anfallet. Så vart ska Alonso spela?? Han petar ju inte någon av dom. Skulle vara Robben som får flytta på sig men är det rätt att offra Robben? Visst Robben är skadad ofta men är han frisk går det inte att ta bollen av honom vilket gör honom till en start spelare. Sedan har vi Ikonen Raul ska han få spela i det nya Real Madrid? Vist han gjorde 18 mål tror ja, men hur har det varit i dom stora matcherna dom senaste åren? Kolla mot Liverpool när en spelare som Raul ska kliva fram och vissa vägen då tror man knappt han är på plan helt osynlig. Raul kan blixtra till ibland men oftast mot korp lag i botten av tabellen. Nu tänker ni men matchen mot Sevilla då? Jo då var han ruggig men en gång per säsong räcker inte. En anfallare i Real Madrid ska prestera i alla lägen. Men det är klart med tanke på det offensiva lag vi har tycker jag kanske att vi bara ska spela med en anfallare. Vi har ju ändå Ronaldo på ena kanten, Robben på andra och Kaká som alla är lite anfallare i sig. Då har vi en plats kvar till Alonso på mitten vilket skulle göra att vi får ett bättre passningsspel. Hur tankarna går inne i Pellegrinis huvud vet bara han men om vi nu spelar med en anfallare finns det som sagt bara ett alternativ för mig och det är Higuain.


City jagar Robben

Som bekant så jagar Manchester City allt och alla under silly season, denna gången sägs det att dom är ute efter Arjen Robben, Real Madrids ytterspringare. City har hur mycket pengar som helst efter att en olje shejk tagit över klubben. Det är det som oroar mig för slänger dom upp tillräckligt mycket pengar kan nog inte Real säga nej. Jag minns när dom var ute efter Iker Casillas då erbjöd dom 1,7 miljarder kr för målvakten vilket är sjukt mycket pengar( Casillas är ju osäljbar). Därför tror jag att vill dom ha Robben kan dom slänga in en stor säck med pengar som Perez gärna tar emot. Men samtidigt så länge som Real inte får loss Franck Ribery så ska det mycket till innan dom säljer förra säsongens bästa spelare, tillsammans med Higuain. Det lär dröja innan man vet hur det här slutar men Robben är en klasspelare som Real Madrid behöver så länge han är skadefri.


Två guld till kaka´

Igår vann Brasilien Confederations Cup efter en mycket bra match mot Usa. Men den stora njutningen för oss Real Madrid supportrar var att Kaká visade en otroligt bra form i turneringen och belönades med att få Guldbollen i turneringen. Kaká svarade för några mål men framförallt svarade han för ett par riktigt fina framspelare till många mål.

Grattis kaká säger jag från redaktionen.


Ps: Missa inte morgondagens höjd punkt då Kaka ska presenteras på Santiago Bernabeu i den vita tröjan. Kl. 20:30 Spansk tid



Källa: RealMadrid, Fifa


Alonso tackar för sig

Alonso sägs vara nära en övergång till Real Madrid. Enligt källor så har han till och med sagt hejdå till vissa personer inom Liverpools organisation. Real vill som sagt tidigare ha en Spanjor som håller världsklass till laget för att bevara den Spanska känslan. Alonso värderas till 35 milj Euro och nu är det upp till Real att matcha det budet om man ska få loss honom. I dag spelar Spanien sin sista match i Confederations Cup match om bronset efter det kan vi nog se en avslutning i denna affären. Alonso är i alla fall mycket välkommen om han skulle komma.


Krönika: Pellegrini var är du??

Real Madrid med Florentino Perez vid rodret värvar spelare efter spelare men en sak jag undrar är var fan är du Manuel Pellegrini? Vår nya tränare har vi inte hört ett ord om, hur vill du ha det eller vilka spelare du önskar. Kollar man på alla dom andra klubbarna så hör man jämt att tränaren går ut och kommenterar spelare dom önskar att värva. Det är väl ändå inte Perez som ska stå nere vid spelarna och ge ut order om hur dom ska springa eller passa. Pellegrini du måste väl också ha en åsikt i vilka spelare som ska värvas. Det är ju ändå du som ska få det att funka så vi vinner titlar. Visst Ronaldo, Kaka är stora spelare men passar dom in i din spelidé?? Kommer du klara pressen att ta hand om alla dessa superstars?? Ursäkta språket men var fan håller du hus Pellegrini ut och vissa vad du har för plan med Real Madrid. Jag tror stenhårt på Pellegrini ska sägas, Han kommer bli en stor tränare och vara väldigt framgångsrik. Men in i rampljuset för helvete. Nu kan ju även jag ha fel, möjligt att du sitter på ditt kontor och ritar och planerar spelsystem 20 timmar om dygnet men säg det då så vi vet vad du gör. Just nu känns det som du bara går runt och gömmer dig. Hur som helst har du ett underbart lag att jobba med, hoppas du tar vara på chansen och ger oss den efterlängtade trippeln som vi kan ta..



Officiellt: Ronaldo klar

Nu är äntligen affären mellan Man U och Real Madrid klar. Båda klubbarna har gått ut med informationen på sin hemsida om att Cristiano Ronaldo går till Real Madrid för 94 milj Euro. Kontraktet sträcker sig över 6 säsonger. Ronaldo är världens bästa spelare och han är mycket välkommen till Klubben. 



Källa: Real Madrid

Officiellt: Saviola till Benfica

Javier Saviola har inte haft en rolig tid i Real Madrid bänken eller inte änns det har varit vardag för honom. Men nu är det klart han går till Benfica. Benfica har lagt ett bud runt 65 milj kr för Saviola vilket Real natuligtvis har godtagit eftersom Real vill bli av med honom. Vi får tacka Saviola för sin tid i Real Madrid och önska honom Lycka till!



Källa: Marca

Drömelvan Vecka 3!!

Jag vill självklart att Real Madrid ska ha det bästa laget i världen både på papret och på planen därför kommer jag varje vecka att gå ut med den 11:a som jag tror och vill ska står på planen när ligan drar igång i höst igen:


Målvakt:
Casillas

Vänsterback
: Maicon
Mittback: Pepe 
Mittback:
 Raul Albiol
Högerback: Sergio Ramos

Defensiv
: Lassana Diarra  
Högermittfält: Arjen Robben
Vänstermittfält: Cristiano Ronaldo
Offensiv: Kaka

Forward: Karim Benzema
Forward:
Gonzalo Higuain


Hunterlaar till Man U??

Enligt Sky sports så letar Man U efter en ersättare till Tevez och i dag säger dom att Real Madrids Klaas-Jan Hunterlaar kan bli den som Man U ersätter Tevez med. Hunterlaar har haft en blandad säsong. Han började riktigt bra och gjorde många mål men sedan kom han in i en riktig formsvaka. Men att sälja The Hunter tycker jag är helt fel. Nu har dom en hel sommar på sig att spela in honom i laget och få honom till den målskytt som han är. Kommer han upp i samma form som han hade i Ajax kommer han vara guld värd. Om Man U har lagt nå bud fram kommer inte det återstår att se. Stanna Hunterlaar säger jag.




Källa: Sky Sports

Drenthe Säljs!

Först var det snack om att Royston Drenthe skulle lånas ut till Fiorentina men nu verkar det som att han kommer att bli såld för ungeför 10 milj Euro. Drenthe har inte haft någon bra tid i Real och vi får hoppas det går bättre för honom i Italien. (Kan ju inte gå sämre iallafall). Han kommer få en hyfsad lön på 1,5 milj Euro per säsong. Det är inte officiellt ännu men lär bli det inom en snar framtid. Då har vi nästan betalat av Albiol iallafall. Lycka till Drenthe.


Ber i gräsen för sista gången!

Officiellt: Albiol klar för Real Madrid!!

Igår skrev ja att Raul Albiol var nära Real. Men nu är det offeciellt att Han går till Real Madrid. Pris lappen hamnade på dom 15 milj Euro som tidigare sakts. Nu har vi en riktigt bra back som kan ersätta Cannavaro. Han kommer förmodligen klara läkarundersökningen utan problem och kommer då skriva på ett kontrakt som sträcker sig i 5 år framöver.
Vi hälsar Albiol välkommen till Real Madrid.



Källa: Real Madrid

Real kollar på Benzema!

Enligt Marca så har Real Madrid gett sig in i leken om att få Karim Benzema till klubben. Eftersom man inte fick köpa David Villa så har Real lagt det på is och tror mycket på Benzema som är en av Frankrikes största talanger just nu. Benzema är anfallare med riktigt bra fart under fötterna. Även en riktigt bra målskytt. Jag tror att han skulle få en fin karriär i Real så varför inte värva han perfekt brevid Higuain.





Källa: Marca

Ribery har bestämt sig!

Nu går Franck Riberys agent ut och säger att han har bestämt sig vilken klubb han vill spela i om han lämnar Bayern Munchen. Det är Real Madrid som är nr 1 för Ribery han har enligt ryken redan kollat på ett hus i Madrid, samma kvarter som Zidane bor i. Men det blir inte billigt 50 milj Euro sägs det att Real Madrid är villiga att betala. Något byte verkar inte Bayern vilja göra. Om det blir någon affär lär det dröja för att Bayerns Kansli är på semester. Ribery är en av värdlen bästa spelare och har utvecklats nå enormt dom senaste åren. I landslagen är han den som tar ansvar och bär dom på sina axlar. Att få Ribery till klubben skulle innebära att Robben förmodligen får lämna. Tråkigt nog. Hur det slutar återstår att se mycket pengar har Real spenderat på tre spelare om han kommer.



Källa: Svenskafans, As, Marca.

Albiol är nära Real!

Enligt Spansk media är Valencias Raul Albiol världig nära en övergång till Real Madrid. Valenica har dålig ekonomi och värgrar sälja David Villa. Så nu vill Real i stället ha spaniens bästa back Albiol. Im han kommer får vi ett riktigt bra backpar i mitten med Pepe och Albiol. Valencia sägs vilja ha 15 milj euro och det är vad Real erbjuder. så vad väntar dom på Albiol välkommen till Real Madrid.



Källa: Marca

Essien sugen på spanien!

Nu har det kommit ut att Michael Essien är sugen på att testa lyckan i Spanien och då önskar han att flytta till antingen Barca eller Real Madrid. Efter som att Real letar en stabil innemittfältare så vorre väl Essien en riktigt bra värvning? Men jag kan tänka mig att han inte skulle vara billig.  Plus att han är defensivt inriktad det kan behövas i de offensiva Real vi ser i dag. Om det blir spel i Real Madrid får framtiden utvisa.

Pengarna rullar in!!

Enligt den offeciella Real Madrid shopen så har för säljningen av nya tröjan varit en succé. Besökare från 184 länder har varit inne på sidan för att kolla tröjan och många har även köpt den. I fredags var det som mest besökare då det var 1000%  fler besökare än vanliga dagar och försäljningen 4 dubblades. Men också under Lördag och Söndag var det otroligt mycket folk inne och beställde varor och det ger pengar i kassan.. 
En liten notis var att besökare från Portugal hade ökat med 448% och besökare från Brasilien hade ökat med 387%.
Så jag tror att Kaka och Ronaldo har mycker med saken att göra. Men det är klart ska Perez finansiera sina köp på tröjor så lär det fortsätta. Själv köpte jag en Robben tröja som kom i dag otroligt snygg var den.


Källa: Real Madrid

Royston Drenthe lånas ut!

Det ser ut som att den unga hollendaren Royston Drenthe har spelat sin sista match på Santiago Bernabeu för denna gången. Han ryktas nämligen vara på väg till Fiorentina på lån men möjligheten att köpa loss spelaren efter 1 år. Royston Drenthe har inte haft det lätt i Real, han har blivit utbuad av egna fansen flera gånger och inte klarat av att prestera på planen. Men nu får vi hoppas det går bättre för han i Italien så kanske han kan slå sig in nästa år.

Alonso och Arbeloa på gång?

Enligt ryken är nu Real Madrid på väg att värva två Liverpool spelare med spanskt ursprung precis vad alla har tjatat om.
Det är alltså Xabi Alonxo och Alvaro Arbeloa som ser ut att bli Peréz nästa stora köp. Alonso är en riktigt bra spelfördelare och passnings spelare precis vad Real behöver. Tänk er Lass och Alonso på mitten, Robben och Ronaldo på kanterna Kaka som fri roll. Arbeloa är en back som kan spela både på kanten och i mitten han har även varit i Real tidigare i karriären. Men det ser ut att kosta lite denna affären också, 45 milj Euro för båda är Reals bud.
Liverpool som precis värvar Glen Johnson till klubben kan nog tänka sig en affär för hoppningsvis.
 

Källa: Aftonbladet

Ronaldos nya pris!!

Ronaldo har precis kommit till Real Madrid, Inte inte offecielt men så gott som med tanke på att han redan har en ny prislapp på den lila summan 2.3 miljarder kronor. 

Real är rädd om sin nya guld klimp därför har man lagt in en köp klausur i hans nya kontrakt där den som vill bjuda på Ronaldo måste pyttsa in 2.3 miljarder. Detta är bara för att dessa alla idiot Shejkar som köper klubbar till höger och vänster ska hålla sig borta. Så jag tror vi kan se fram i mot 6 fina år med Ronaldo i klubben.





Källa: Fotbollskanalen

Ruud vill slåss om plats!

Ruud Van Nistelrooy har inte gett upp hoppet om en comeback i Real Madrid. Det har ryktas om Juventus, Tottenham och Galatasaray men Ruud vill annat, nydligen gick han ut och sa att han vill slåss om en plats i Real Madrids Trupp. Ruud var världens bästa striker i straffomådet innan han vart skadad i knät som gjorde att han missade större delen av denna säsong. Men nu är Van GOAL redo igen. Lycka till Ruud vill se dig göra många mål nästa säsong!


Goaal.....!

Krönika: Svartsjuka eller Idioti??

Mycket snack är det just nu om Ronaldos övergångs summa på 1 miljard som den blev när han gick från Man U till Real Madrid. Men vems fel är det att priset är så otroligt högt? Real madrid vill ha en spelare och spelaren isäg vill spela i Real Madrid men det andra laget vägrar sälja. Då måste man väl locka med något för att alla parter ska blir glada. Men det hade inte behövts bli så här dyrt om inte en vis sur gammal gubbe vid namn Sir Alex Fergusson vägrat låta Ronaldo leva ut sin dröm att gå till Real Madrid när han ville det för ett år sen. Nej..då Sir Alex tänker bara på sina egna drömmar om att vinna sina egna titlar och stuntar helt i andras. Jag skuille vilja se hur bra tränare Sir Alex skulle vara om han tränade Blackburn istället tex. 
Fernando Torres är en av dom spelarna som nydligen gått ut och kritiserat Real för att man betalar så mycket för en spelare. Svartsjuka kan man tro, för att inte han spelade i den största klubben i stan på den tiden han var i Spanien. Han säger även att han inte kan förstå att Real Madrid inte sattsar pengar på spanska lirare...hmm ja kan det var för att går en spelare till en rival i spanien och är spanjor blir man kallad förädare eller Svikare. Så Torres varför gick inte du från Athletic till Real Madrid för att bli bäst i världen??? Jag tror inte att Real hade tackat nej om du varit intresserad Torres.
Figo du må vara en av tidernas bästa spelare men i Ronaldos hivå har du aldrig kommit upp till, Men ändå går du ut och säger att det är skamligt att Real Madrid betalar så mycket pengar för en spelare, Vad jag vet var du en gång i tiden en av dom dyraste övergångarna i historien eller?? Det kanske inte var 1 miljard du kostade men om man jämnför pengar i dag och pengar år 2000, alltså 9 år sen så tror jag att 500 milj och 1 miljard inte skilljer sig så mycket.
Ok jag kan hålla med om att 1 miljard i dessa tider är mycket pengar men ska man ligga på topp kostar det som man brukar säga och Real Madrid kommer ligga i topp i många år framvöer var så säkera!! Peréz kan iallafall vara nöjd med sina köp han har fått två av världens bästa spelare om inte dom bästa. Dom här pengarna är snart intjänade på suvenirer och annat, Kolla bara Beckham han drog in över 600 milj till klubben. Hala Madrid
 
Sir Alex- Snart är JAG nöjd,
Då får du gå.
CR- Hmm ok (Sur Gubbe)!

Kun Aguero Byter stadsdel?

Nu ryktas det om att Atleticos Sergio Kun Aguero kan hamna i storebror Real Madrid. Real som söker en ny anfallare har varit och kollat in Aguero och sägs vara berädda att lägga in 650 milj kr för ungtuppen. Aguero har varit riktigt bra dom senaste säsongerna och gjort många mål, men sin speed är han livsfarlig i alla lägen. Han har även spelat till sig en ordinarie plats i Argentinas landslag. Själv tror jag man ska ta detta rykte med en nypa salt. För jag är mycket tveksam till att Real varken har råd eller att Atletico är så sugen på att släppa honom till lokal konkurrenten. Men vist Aguero skulle gärna få komma och spela i Real Madrid. Aguero och Higuain på topp det vorre nå!!

Några på väg bort!

Rykterna är många om spelare som ska till Real Madrid men det är också många rykten om spelare som ska lämna klubben här är lite om det senaste vilka som är på väg bort!
 
Royston Drenthe - Är fortfarande väldigt ung men har haft det svårt att ta en plats i Real och det ser inte ut som han får fler chanser på sig. Det sägs att han fått bud från sin gamla klubb Ajax och från Fiorentina i Italien. Jag tror inte hollendaren spelar kvar i Real nästa år.

Klaas-Jan Huntelaar- Han kom, han sågs och han försvinner förmodligen igen. Denna gången kanske resan bär till Turkiet och Galatasaray. Även Juventus har visat sitt intresse och han kan mycket väl hamna där. Själv tycker ja han är värd chanen i Real.

Gabriel Heinze - Har kopplats ihop med Paris SG och även Liverpool. I Real lär han inte stanna pga att han inte håller måttet. 
 
Wesley Sneijder - Han har kopplats samman med många klubbar frågan är bara var han hamnar. Själv vill han vara kvar i Real Madrid och det tycker jag han kan vara. Sneijder har varit bra i Real Madrid tröjan och kan säkert vara en bra inhoppare. 

Mahamadou Diarra - Är sedan tidigare på väg till Juventus pga att Lass tagit hans plats i truppen, plus att Gago finns att tillgå. 220 Milj vill Real ha för spelaren.

Iker Casillas - Hahah nja behöver nog inte säga så mycket årets värsta rykte att han skulle vara på väg till Man U. Casillas är osäljbar that´s it!

Ruud Van Nisterrooy - ryktas var på väg från klubben men vart ä inte klart, Juventus och Tottenham har visat intresse. Men Ruud själv säger att hn vill slåss om en plats i Real. Ja om han kommer tillbaka till den gamla Ruud så varsegod!

Javier Saviola - kommer att lämna klubben. Vart han går är inte klart men en plats i Real kommer han aldrig ta. var på väg bort redan förra gången transfer fönstret var öppet.

Källa: Aftonbladet 

Ronaldo klar den 30:de!!

Nu är det så gått som klart att Christiano Ronaldo spelar för Real Madrid nästa säsong. För denna gången är det huvudpersonen själv som utalar sig om att han tror han presenteras den 30:de Juni. Ronaldo säger även att han redan för ett år sen ville spela för Real men då inte fick. (En sur gammal gubben hindrade honom, min tanke!) Han fortsätter med att han vill ha nya mål i livet och det får han i världens bästa klubb Real Madrid.
Du har så rätt Ronaldo, Världens bästa spelare i världens bästa Klubb kan bara bli succé!!

Som sakt vi får vänta tills den 30:onde innan han är våran guldklimp.

Zlatan var Maicon!!

Sedan tidigare är Real Madrid intresserade av Zlatan. Men denna gången var det för att Maicons räkning som folk från Inter besökte Madrid. Hur mötet gick är oklart men Maicon är mycket välkommen till Real Madrid som söker en bra ytterback. Summan som Real vill betala är tydligen 25 milj Euro och Inter vill ha 35-40 milj.
 Men det nämns också att Sergio Ramos ska fortsätta som höger back då kanske inte Real vill värva Maicon. Då undrar iallafall jag hur dom har tänkt? Ska Ramos spela på kanten vem ska då spela i mitten?? Ska Marcelo spela som vänsterback??  Frågetecknen är många hur det slutar kan nog bara Perez svara på. 

    

Ronaldos Kontrakt klart!

Enligt Daily Mail har Real Madrid och Christiano Ronaldo nu kommit fram till ett kontrakt som kommer att ge Ronaldo så mycket som 2,7 milj i veckan. Men den exakta summan är inte offeciell med tanke på att det har hållits hämligt. Nu väntar vi bara på att klubben ska gå ut i ett pressmeddelande och bekräfta att spelaren är helt klar. 94 milj Euro väntas Ronaldo kosta Real Madrid när affären är hand. Vansinne eller geni drag av Peréz återstår att se.
Tumme upp för Real Madrid
Tumme upp för Real Madrid!

Superswede till Real?

Nu ryktas det om att våran superswede är på väg till Real Madrid. Eftersom affären med Villa inte verkar gå igenom så vänder nu Real blickarna på Zlatan och vill värva honom. Vilket jag kan tycke låter som en bra mycket dyrare affär än att köpa Villa. Zlatan vann skytteligan i Serie A den här säsongen men spanska ligan är en bättre liga så lika lätt kommer han inte att få det om han kommer till Real. Själv tycker jag inte Zlatan är en bra värvning, sattsa på David Villa som är mer jämn och gör runt 25 mål varje säsong.

                      

Zidane vägrar ge upp Ribery!

Zidane är Perezs högra hand och rådgivare och det råder ingen tvivel om vilken spelare han vill se i Real Madrid, Ribery så klart. Zidane jobbar så gått som dygnet runt för att hitta en lösning att få loss spelaren från sin nuvarande klubb Bayern Munchen. Men det senaste budet på ca 55 milj Euro tackade Bayern nej till men tror inte att Zidane ger sig. Han sa nydligen att affären med Ribery går framåt och att han mycket väl kan lira för Los Blancos nästa säsong.





Källa: Fotbollskanalen

Nya Matchkostymen är klar för 09/10

Nu har Real Madrid lancerat nästa säsongs matchtröjor på sin sida dom ser riktigt snygga ut så passa på och beställ en tröja så du ser riktigt bra ut där hemma i tv soffan. Här är länken som tar er till Real madrids hemsida så ni kan kolla på dom nya tröjorna(Det är legenden Raul 7 som står model!!!).
Tryck här nere:
http://www.realmadridshop.com/stores/realmadrid/default.aspx








Källa: Real Madrid

EXTRA:Nu är Villa nära!!

David Villa är närmre Real nä vad han någon sin varit, efter ett utalande från våran president Florentino Perez så är relationen mellan Real och Valencia mycket bra och det finns bara en förhandlare och det är Real Madrid. Perez säger också att det inte ska dröja länge innan han spelar för Real . Även Villa har gett vibbar som talar om att han gärna spelar för huvudstaden. vi får väl se hur allt slutar, Men det kan inte dröja länge innan han är klar för Real Madrid.
Just nu spelar Villa för spanska landslaget i Confederations Cup där han gör succé tillsammans med Torres på topp.
Källa: Marca

Real Madrid truppen just nu!

Real har en mycket bra trupp men den räckte inte hela vägen denna säsong här är truppen just nu:
(Uppdateras efterhand!)

Målvakter:

1.
Iker Casillas
25. Jerzy Dudek
Felipe Ramos

Försvarare:
3. Pepe
2.  Miguel Torres
4. Sergio Ramos
12. Vieira Marcelo
18, Alvaro Arbeloa - Ny Liverpool
24,
 Ezequiel Garay - Ny Racing Santander
21.
Christoph Metzelder
18. Raul Albiol - Ny Valencia

Mittfältare:

0, Mahamadou Diarra
9. Cristiano Ronaldo - Ny Manchester United
8. Ricardo Kaka´ - Ny Milan
6. Lassana Diarra
5. Fernando Gago
10. Westey Sneijder
11. Arjen Robben
14. Jose Maria Gutierrez
15. Royston Drenthe
23. Rafael Van Der Vaart
23. Esteban Granero - Ny Getafe
22,
Xabi Alonso - Ny Liverpool

Anfallare:

19. Karim Benzema - Ny Lyon
7. Raul Gonzaléz Blanco
20. Gonzalo Higuain
35. Miguel Palanca
24. Alvaro Negredo - Ny Almeria
0, Ruud Van Nistelrooy


Tränare:

Manuel Pellegrini - Ny Villareal


Kaka´ bakom Brasiliens seger!

Nyss slutade matchen mellan Brasilien och Usa i Confederations Cup och Brasilien gick vinnande ur den med 3-0 efter mål av Melo, Rhbinho och Maicon. Men kaka´ låg bakom mycket i Brasiliens anfalls spel och hadet även en underbar pass till Maicons 3-0 mål. Kaka´ har presterat mycket bra i tuneringen och man får hoppas att formen håller i sig till premieren med Real även fast det är långt kvar dit. Men matchens höjd punkt bjöd Robinho på när gav seger interjuv som målgest efter hans 2-0 mål.. Vågat efter bara två noll med tanke på vad som hände mot Egypten. Men Robinho har alltid varit lite kaxig med glimten i ögat=)!!


Truppen 07/08


Truppen 07/08 Med profiler som Robinho,Robben, Raul, Ramos och Pepe

Diarra följer Cannavaro??

Nu är de rykten om att Diarra är på väg till Italenska Juventus, Då tänker ni nej inte Lass. Nej då ni kan vara lugna denna gången är det Mahamaduo Diarra som är pågång till juve. Diarra som har varit skadad så gått som hela säsongen har nu väldigt svårt att ta tillbaka sin plats i startelvan pga att just en annan Diarra, Lassana Diarra komnit in i laget och storspelade på den defensiva rollen. Mahamaduo är en mycket bra spelare och går han till Juventus så gör dom ett bra klipp. Även Cannavaro har sedan tidigare gått tillbaka till sin gamla klubb Juventus och han välkomnar Diarra och säger att han skulle passa in i klubben. Hur han än gör så får vi tacka dessa två spelare för sin tid i Real Madrid och önska dom lycka till!


Tottenham, glöm Robben!

Tottenham har tydligen visat sitt intresse för 3 Real madrid spelare och en av dom är Robben som i och för sig ligger på transfer listan men så länge inte Real har något klart med en ersättare är Robben ovärdelig för klubben. Det är tänkt att Robben och Ronaldo ska spela som kant spelare för Real nästa år om inte Ribery tar hans plats med det är inte så troligt pga hans höga pris. Tottenham vill gärna ha robben och två andra real spelare som är Hunterlaar och Heinze, för alla tre är man villiga att lägga ut runt 40 milj euro. Men jag tror att Robben stannar, Framtiden för dom andra två ser därimot inte så ljus ut. Och ska man tro Robbens far så behöver vi inte alls vara oroliga. tack för det Mr Robben.

Alonso kan hamna i Real iallafall!?!?

Det senaste som hänt runt David Villa är att han har en önskan om att lämna Spanien och gå till Liverpool och bilda anfall med sin kollega från landslaget Fernando Torres. Men Liverpool har en ruggit dålig ekonomi just nu och kanske måste göra sig av med någon spelar. Det är här Real Madrid kommer in i bilden. Som alla vet är Real ute och jagar liverpools stjärnmittfältare Xabi Alonso och ska Liverpool kunna knyta till sig Villa så kanske man kan släppa Alonso till Real madrid. Alonso är en mycket bra passningsspelare och har även ett bra långskott plus att han är spanior som Real måste ha för att få tillbaka spanien känslarn i laget. Många kritiserar real för att bara sattsa på utländska spelare och inte på sina egna talanger eller på spaniorer. Hur det går med denna affären är långt ifrån klart den som lever får se om jag hade rätt.

Ribery när Real!

Tidningarna skrivar att han snart är klar, Zidane är säker på sin sak och huvud personen själv säger att han bara vill lämna Bayern Munchen för en klubb och det är Real Madrid.

Ja rykterna är många när det gäller Ribery och vad som är sant är svårt att svara på men en sak är säker och det är att Zidane iallafall vill se Ribery i Madrid. Ribery är en av världens bästa spelare på sin position ute på kanten, han har bra teknik, snabb och en bra frisparks skytt. Men frågan är om Real behöver en till ytter när man har Robben sen tidigare och Ronaldo verkar vara så gått som klar. Robben är en av mina favorit spelare men han har ett stort minus i att han många gånger under en säsong är borta pga skada. Så är ligger Ribery bättre till. Men vill man ha Ribery kommer det kosta han värderas till 94 miljoner och det kan inte Real betala. Real förväntas lägga ett bud där man kommer att använa både Sneijder och Van Der Vaart+pengar för att kunna knyta till sig Ribery. Men den stora frågan är Vad händer med vårt stora genombrott Robben om Ribery kommer han kommer med stor sannolikhet att lämna klubben då. Det är många Rykten om Ribery just nu sä häng med och läs vad som händer.


Sagna en man i vit??

Enligt ryketen har Real madrid visat sitt intresse för Arsenal ytter back Bacary Sagna. Med tanke på att Real sen tidigare visat sitt intresse för clichy som också spelar i Arsenal men vid den affären fått ett nej av Arsenal så kan detta rykte stämma. Real letar en eller två nya ytter backar efter att Heinze visat att han inte håller i ett lag som Real. Något bud på Sagna är ännu inte officiellt men man kan tänka sig att det hamnar runt 20-30 milj Euro om Perez har den avsikten att värva Sagna
                                                                                                    .

Stor städning var ordet!

Real Madrid har bränt enorma summor pengar på bara två veckor nu har man tänkt att man ska få tillbaka en stor del av summan genom att göra sig av med hela 9 spelare och dom är Gabriel Heinze,Javier Saviola, Rafael Van Der Vaart, Mahamadou Diarra, Arjen Robben, Wesley Sneijder, Klaas-Jan Hunterlaar, Ruud Van Nistelrooy och Royston Drenthe. Ännu har inga konkreta bud kommit in men räkna med att många av spelarna kommer att röra på sig. Vilka återstår att se.

Drömelvan i Real Madrid!

Jag vill själv klart att Real Madrid ska ha det bästa laget i världen både på pappret och på planen därför kommer jag varje vecka att gå ut med den 11:a som jag tror står på planen när ligan drar igång i höst igen:

                                                                                         
Målvakt: Casillas

Vänsterback
: Maicon
Mittback: Pepe 
Mittback:
 Sergio Ramos 
Högerback:
 Gael Clichy

Defensiv
: Lassana Diarra  
Högermittfält: Frank Ribery
Vänstermittfält:
Cristiano Ronaldo
Offensiv: Kaka

Forward: David Villa    
Forward:
Gonzalo Higuain


Forlan en ny maräng??

Forlan kan bli Real madrids nästa värvning iallafall om man ska tro dom spanska tidningarna. Real har tydligen hört sig för hos Atlético hur dom ställer sig vid en affär.

Om inte Real får som dom vill med David Villa så kan Real madrid kanske värva föra säsongens skyttekung i Laliga Diego Forlan som nu spelar i lille bror Atlético Madrid till vardags. Forlan har utvecklats till en riktigt bra striker dom senare åren efter att han lämnade Man U får några år sen. Frågan är om jag själv tycker att Forlan är en spelare för världs klubben Real? Forlan är 30 år och har förmodligen inte så många år kvar som topp spelare dessutom är han inte spanior, många tycker att Real madrid ska satsa mer landsmen och det kan jag hålla med om. Forlán har en utköpsklausul på 36 miljoner € men det är inte real villiga att betala möjligheten finns att man gör ett byte med någon spelare för att få ett lägre pris. Men det är bara rykten var som händer i denna affären är inte klart på långa vägar så det är bara att vänta och se vad Perez har för plan i huvudet.

Forlan till marängerna??


Kaka' sänkte Egypten

Kaka visar att han värd dom 750 milj som Real la ut för honom!  Brasilien gjorde i dag sin första match i tuneringen Confederations Cup och man mötte ett Egypten som visade sig var en svår motståndare. Men det började bra för Brasilien och för Kaka som redan efter 5 min visade sin klass genom att fintade bort 2 spelare och rullade in 1-0. Men matchen vart oerhört jämn och i slutet stod det 3-3 när Real spelaren Kaka slog till igen denna gången på straff efter att en Egypten spelare tagit bollen med handen på mål linjen, och därmed förhindrat bollen att gå i mål. Matchen slutat 4-3 till Brasilien och Kaka gjorde en riktigt bra match!
Kaka visar att han värd dom 750 milj som Real la ner på honom!    I dag gick Brasilien in i tuneringen Confederations Cup och man mötte ett Egypten som visade sig var en svår motståndare. Men det började bra för Brasilien och Kaka som redan efter 5 min visade sin klass och rintade bort 2 spelare och rullade in 1-0. en matchen vart oerhört jämn och i slutet stod det 3-3 när Real spelaren Kaka slog till igen denna gången på straff efter att en Egypten spelare tagit bollen med handen på mål linjen och därmed förhindrade att bollen gick i mål. Matchen slutat 4-3 till Brasilien och Kaka gjorde en riktigt bra match. dessutom 2 mål!!.

Krönika: David Villa vara eller icke vara???

Mr Perez kan man verkligen få huvudverk av, ena veckan slänger han ut över 93 milj Euro på C.Ronaldo och veckan efter är han så snål så han inte kan höja sitt bud på en viss David Villa med 2 milj euro (som jag själv rankar som en dom bästa avslutarna i världen.) Man har enligt rykten bjudit 30 milj + Negredo för Villa men Valencia som äger Villa har tackat nej till detta bud pga att dom vill ha 50 milj euro för spelaren.  Negredo värderas till 18 milj euro och skulle då innebära att penga mässigt får Valencia 48 milj Euro vilken är 2 milj under dom 50 som klubben begär. Mycket fångit av båda parterna.  Real madrid verkar då dragit sig tillbaka i Villa affären vilken inneburit att Både rivalen Barcelona och storklubben Man U i England har visar sitt intresse för Villa. Barca sägs redan lagt ett bud på Villa värt 50 milj euro.  Samtidigt som Man U har en ordentligt stor skattkista efter man sålt Ronald till Real madrid. Var Villa hamnar kan man bara spekulera i men jag hoppas verkligen att Real Madrid och Perez rycker upp sig och petar in dom få miljoner som behövs för att Valencia ska acceptera deras bud. Skulle personligen kännas riktigt tungt att sen en så stor spansk stjärna gå till rivalen Barca..

Välkommen till min nya blogg!

Real madrid är världens bästa klubblag. Den mest ärofyllda klubb en fotbolls spelare kan spela i. Jag själv är ett stort Real madrid fan som läser allt om vad som händer i klubben och runt klubben. Här i min blogg kommer ni kunna läsa mina tankar och funderingar om klubben. Dom senaste rykterna om spelare och annat får ni just här, så häng med under en spännande silly Season sommar. Redan nu har vår otrolige Perez lyckats få över två av världens bäste spelare till klubben men vem blir näste man till leken?? Jag som skriver heter Stefan Igelström och hoppas många Real madrid fans händer med framöver och läser, mycket Välkomna!

RSS 2.0