Krönika: Pellegrini var är du??

Real Madrid med Florentino Perez vid rodret värvar spelare efter spelare men en sak jag undrar är var fan är du Manuel Pellegrini? Vår nya tränare har vi inte hört ett ord om, hur vill du ha det eller vilka spelare du önskar. Kollar man på alla dom andra klubbarna så hör man jämt att tränaren går ut och kommenterar spelare dom önskar att värva. Det är väl ändå inte Perez som ska stå nere vid spelarna och ge ut order om hur dom ska springa eller passa. Pellegrini du måste väl också ha en åsikt i vilka spelare som ska värvas. Det är ju ändå du som ska få det att funka så vi vinner titlar. Visst Ronaldo, Kaka är stora spelare men passar dom in i din spelidé?? Kommer du klara pressen att ta hand om alla dessa superstars?? Ursäkta språket men var fan håller du hus Pellegrini ut och vissa vad du har för plan med Real Madrid. Jag tror stenhårt på Pellegrini ska sägas, Han kommer bli en stor tränare och vara väldigt framgångsrik. Men in i rampljuset för helvete. Nu kan ju även jag ha fel, möjligt att du sitter på ditt kontor och ritar och planerar spelsystem 20 timmar om dygnet men säg det då så vi vet vad du gör. Just nu känns det som du bara går runt och gömmer dig. Hur som helst har du ett underbart lag att jobba med, hoppas du tar vara på chansen och ger oss den efterlängtade trippeln som vi kan ta..



Kommentarer
Postat av: Pepinho

Enligt marca som publicerade ut en artikel o sa att han var på semester och att han skulle återvända nu på måndag(imon)

2009-06-28 @ 20:25:55
Postat av: Realzizou

du mannen, gubben är väl värd 2-3 veckors semester som alla andra arbetare i världen o spelare i fotbollsvärlden? hans semester är slut måndagen den 6 tror jag det är, då Ronaldo o grabbarna Presenteras.

2009-06-29 @ 00:20:55
Postat av: igge

jo men känns det inte konstigt att tränaren inte utalar sig om vilka spelare han vill ha i klubben?? klart han ska ha semester. men kolla på wenger, sir alex och alla dom andra stor klubbarna.. finns en åsikt iallafall..

2009-06-29 @ 12:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0