Krönika: Svartsjuka eller Idioti??

Mycket snack är det just nu om Ronaldos övergångs summa på 1 miljard som den blev när han gick från Man U till Real Madrid. Men vems fel är det att priset är så otroligt högt? Real madrid vill ha en spelare och spelaren isäg vill spela i Real Madrid men det andra laget vägrar sälja. Då måste man väl locka med något för att alla parter ska blir glada. Men det hade inte behövts bli så här dyrt om inte en vis sur gammal gubbe vid namn Sir Alex Fergusson vägrat låta Ronaldo leva ut sin dröm att gå till Real Madrid när han ville det för ett år sen. Nej..då Sir Alex tänker bara på sina egna drömmar om att vinna sina egna titlar och stuntar helt i andras. Jag skuille vilja se hur bra tränare Sir Alex skulle vara om han tränade Blackburn istället tex. 
Fernando Torres är en av dom spelarna som nydligen gått ut och kritiserat Real för att man betalar så mycket för en spelare. Svartsjuka kan man tro, för att inte han spelade i den största klubben i stan på den tiden han var i Spanien. Han säger även att han inte kan förstå att Real Madrid inte sattsar pengar på spanska lirare...hmm ja kan det var för att går en spelare till en rival i spanien och är spanjor blir man kallad förädare eller Svikare. Så Torres varför gick inte du från Athletic till Real Madrid för att bli bäst i världen??? Jag tror inte att Real hade tackat nej om du varit intresserad Torres.
Figo du må vara en av tidernas bästa spelare men i Ronaldos hivå har du aldrig kommit upp till, Men ändå går du ut och säger att det är skamligt att Real Madrid betalar så mycket pengar för en spelare, Vad jag vet var du en gång i tiden en av dom dyraste övergångarna i historien eller?? Det kanske inte var 1 miljard du kostade men om man jämnför pengar i dag och pengar år 2000, alltså 9 år sen så tror jag att 500 milj och 1 miljard inte skilljer sig så mycket.
Ok jag kan hålla med om att 1 miljard i dessa tider är mycket pengar men ska man ligga på topp kostar det som man brukar säga och Real Madrid kommer ligga i topp i många år framvöer var så säkera!! Peréz kan iallafall vara nöjd med sina köp han har fått två av världens bästa spelare om inte dom bästa. Dom här pengarna är snart intjänade på suvenirer och annat, Kolla bara Beckham han drog in över 600 milj till klubben. Hala Madrid
 
Sir Alex- Snart är JAG nöjd,
Då får du gå.
CR- Hmm ok (Sur Gubbe)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0