Spelar Betyg: Real Madrid - Real Zaragoza 6-0


En riktigt stark insats av hela laget!

Det blev stor seger för Real Madrid mot Zaragoza i kväll och många av spelarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Någon som visat grym form på slutet är Higuain som bjöd på två mål, det andra var en riktig läckerbit som ni måste se!! Även Van Der Vaart var riktigt bra i matchen. Har kommer allas spelar betyg:

Casillas: 6
Får nog bara ett skott på sig i dag och det är från 35 meter, men såg stabil ut efter förra veckas mindre lyckade insatts.

Arbeloa: 7
Gör sitt jobb på kanten bra, men har inte så mycket jobb i defensiven. Offensivt följer han med bra.

Albiol: 7
Har gått in och tagit över efter Pepe genom att styra och ställa i försvaret. Han ser hur säker ut som helst just nu. Vinner allt i luften.

Garay: 6
Stabil insats utan misstag. Hoppas han håller mot bättre motstånd också. Jag tror på Garay. Gör ett mycket fint assist till Ronaldos mål.

Ramos: 7
Kung på sin kant i kväll och gjorde även assist till VDV:s andra mål. Ramos är en mycket bra spelare just nu.

Diarra: 3
Slog bort boll efter boll och såg inte ut att vara i match form. Var mycket bättre innan skadan än vad han visar just nu.

Lass: 7
Vinner bollar, bryter passningar och sliter hela tiden. Lass är en kung i defensiven. Varnad tyvärr men med hans spelstil så kommer gula kort. Mycket bra match av Lass

Marcelo: 7
Gör en mycket bra match. Hans teknik är bländande ibland men måste träna avslut. Gör ett fint assist till VDV:s första mål. Kanske borde gjort något mål själv i kväll också.

Van Der Vaart: 9
Två mål, ett assist, klackar och fina pass. Van der vaart var kung i kväll och har visat att han förtjänar en plats i startelvan. Kanon Van der Vaart!

Ronaldo: 8
Låg bakom mycket i kväll och dessutom gör han ett mål där han leker med hela Zaragozas försvar. Visade även bra lagspel då han i friläge försökte hitta Raul istället för att avsluta själv. Ronaldo är ljuvlig att se på hade lekstuga med Diogo på kanten många gånger.

Higuain: 10
Vilken spelare Higuain har blivit, två mål i förra matchen och två i kväll visar på att han är Världsklass. På sättet han gör andra målet ger honom en solklar 10 i kväll. Higuain har varit Reals bästa spelare under 2009! Tack för underhållningen!


Avbyttare:

Benzema: 6
Dagen efter hans 22 år dag fick komma in och ett mål, viktigt för honom. Har även ett bra skott. En försenad föddelsedags present!

Raul: 5
Gör ingen större inverkan på matchen

Granero: Spela för lite


Kommentarer
Postat av: Anonym

diarra såg trött ut.

2009-12-20 @ 12:08:00
Postat av: Anonym

Van Der Vaart är KUNGGGGGGGG!!!!

2009-12-21 @ 00:46:54
Postat av: nene

Vad tycker du om Raul? platsar han i a-laget?

2009-12-21 @ 12:56:38
Postat av: HALA MADRID

Vi är BÄST. :>

2009-12-21 @ 15:33:47
Postat av: tomaten ,

mkt bra blogg.

2009-12-21 @ 17:37:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0