Spelar Betyg: Real Madrid - Almeria 4-2

Inledde målskyttet!!

Real Madrid tog tillslut en seger mot Almeria med 4-2 efter mycket om och med. Men det man minns mest är fan det klantiga beslut av Ronaldo som drar på sig rött kort i 88:e min. Jag sa redan när han gjorde mål att " för helvete behåll tröjan på din galning!!". Men Real Madrid visade styra genom att vända 1-2 till 4-2 så vist fanns det riktigt bra spelare på plan. här kommer spelarbetygen:

Casillas: 3
Gör en mycket bra räddning på Uche´s skott men ut över det så får han två skott på sig och två går in, så i kväll var inte Casillas världsklass. Såg laddad ut men har gjort bättre matcher!

Arbeloa: 5
Gör några bra saker men också några mindre bra saker så jag tror vi behöver en ny vänsterback i Januari.

Pepe: 6
Såg stabil ut hela matchen, i första halvlek så hade han inte så mycket att jobba med men i andra så gör han det bra.

Albiol: 7
Jag tycker han gör en mycket bra match. Såg ut att trivas bättre på plan i dag och han såg ut att ta för sig mer i dag. Albiol börjar komma igång i Real Madrid tröjan.

Ramos: 6
Gör en bra match både defensivt och offensivt. Gör ett mål på nick som var riktigt snyggt, Annars väldigt stabil!

Alonso: 6
Såg bra ut i dag, drog inte på sig något onödigt gult kort trots defensiv spel. Blev utbytt i slutet mycket bra beslut av Pellegrini, så han inte missar näta match.

Granero: 6
Såg spel sugen ut och hade ett mycket bra läge i första halvlek som han måste sätta i mål. Annars så gör han en helt ok match.

Marcelo: 4
Tar för många fel beslut i matcherna, men försöker att vara kreativ. Finns mer att ta av hos Marcelo.

Van Der Vaart: 7
Gör en mycket bra första halvlek där han så när både gör mål och assist men blir inget av de. VDV visar att han vill vara med i startelvan och kanske borde vara det. Hans snurrfint var av världsklass.

Ronaldo: 4
Om man kollar över hela matchen så borde han kanske gjort 3-4 mål men det slutade på ett, som var väldigt viktigt efter alla missar. Ronaldo är inte i form för 5:öre, Först missar han ett friläge, sen missar han tre lägen till och sist men inte minst en straff. Han gör ett mål men tar av sig tröjan efter det, något som blir förödande inför nästa match då han lite senare gör en eftersläng som åter igen ger honom gultkort och därmed rött kort... Dålig disciplin av Ronaldo!!

Higuain: 7
Hade många lägen i kväll men gör mål när det som mest behövs, alltså 2-2 målet. Gör en mycket fin assist till Ronaldo som gör 4-2. Higuain gör en bra match i kväll precis när vi behöver det.

Avbytare:

Benzema: 6
Gör mål på Ronaldos straffmiss, Plus för det! Men annars så gör han faktiskt inte så mycket!! Men väldigt viktigt mål för Benzema som inte gjort mål på länge!!