Silly season rykten!

Real Madrid står just nu med endast två mittbackar och Ramos som bach-up. Metzelder är skadad och verkar inte ingå i Pellegrinis framtidsplaner. Pepe kommer vara borta i sex månader så han kan vi nu räkna bort men vem ska ersätta Pepe? Enligt Valdano så är han oersättlig och det kan jag nog hålla med om. Men vi måste helt klart förstärka med någon, några backar i Januari. Det är mycket rykten om vem det ska vara enligt Marca så håller Real Madrid koll på dessa spelarna:

Juan Manuel Vargas - Fiorentina
Är en bra vänsterback som även kan spela som yttermittfältare. Han är stark som en oxe, Snabb och ger aldrig upp. Dessutom har han en riktigt bra vänsterfot som han gjort många mål med. Han är född 1983 så han har framtiden för sig. Priset är förmodligen väldigt högt eftersom han gjort en riktigt bra säsong i år.

Benoit Tremoulinas - Bordeaux
Han är född 1985 och är ordinarie i Bordeaux försvarslinje. Hans position är vänsterback och har varit riktigt bra denna säsongen. Real Madrid sägs hålla ett öga på honom. Han har spelat i Bordeaux sedan 2006.

Nicolas Otamendi - Vélez Sarsfield
Är en mycket bra mittback ifrån Argentina. Har testats i landslaget och gjorde det bra. Är mycket intressant för Real Madrid nu i Januari.

Neven Subotić - Dortmund
Han är född 1988 och vart vald till den bästa ynglingen i ligan. Hans position är mittback.

Diego Lugano - Fenerbache
Är ifrån Uruguay och spelar som mittback. Är mycket bra på huvudet. Landslags spelare.

Simon Kjær - Palermo
Är en Dansk talang som är född 1989. Han är mittback och har spelat 36 matcher för Palermo sedan han kom 2008. Real Madrid var intresserade av honom redan 2007.

Joleon Lescott - Manchester City
Är en fullänad back som skulle vara nyttig för Real men jag tror att priset är för högt på honom. Real är intresserade iallafall.

Kolo Toure - Man C
Är en Världsback som Lescott och skulle vara en tillgång i Real Madrid.

Emir Spahić - Montpellier
Är en rutinerad mittback som är 29 år. Skulle vara ett billigt alternativ. Är en bra passningsspelar.

Paulo Ferreira - Chelsea
Har inte spelat så mycket för Chelsea och kan vara ett alternativ i Real Madrid. Gammal och rutinerad men är han tillräckligt bra?

Rod Fanni - Rennes
Är en bra högerback som skulle kunna göra att vi flyttar in Ramos i mitten i stället.

Ricardo Carvalho - Chelsea
Börjar bli med åren men håller ännu. Är stabil och mycket bra i luften. Börjar tappa lite snabbhet men det löser han oftast med bra positionsspel.

Roberto Carlos - Fenerbache
Säg vilja hjälpa Real i back krisen. Har sagt till Marca att han vill spela för Real Madrid.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Carvalho elr toure

2009-12-15 @ 15:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0