Mourinho vill förstärka anfallet!


Två spelare till sen är jag nöjd, eller!

Real Madrid letar som bekant efter en back, men Jose Mourinho vill också förstärka anfallet med en forward. Raul har ju lämnat klubben och just nu står man bara med två renodlade anfallare i Higuain och Benzema. Ronaldo spelade i och för sig anfallare förra säsongen men Mourinho vill ha honom i en friare roll än som en ren anfallare. Benzema har inte så många matcher i kroppen ifrån förra året och vi vet inte var han står just nu. Tänk er ett scenario där Higuain eller någon annan av anfallarna går sönder en långtid då står vi där med två anfallare något som skulle kunna bli förödande i en guldstrid.

– Utöver en ny försvarare vill jag också ha ytterligare en forward i laget. En ny anfallare skulle vara väldigt välkommet, säger portugisen enligt spanska AS

Vilka alternativ finns då? En spelare som Real har visat intresse för är Man Citys Carlos Tevez, enligt engelsk press så är Tevez inge sugen på att spela i City efter fiaskot i VM med Argentina. Frågan är också om man ska värva en start spelare eller en som kan tänka sig att sitta på bänken. Tevez är ju helt klart en startspelare. En annan spelare som är grymt bra är Edin Dzeko i från Wolfsburg. Stor, stark och bra i luften. Perfekt att kasta in i slutet när det är dags att börja lyfta in bollar i straffområdet om man ligger under. Men Dzeko vill nog inte sitta på bänken i Real Madrid tyvärr. En som jag gärna skulle vilja se i Real Madrid tröjan är Santos 18 åriga talang Neymar, han kommer bli hur bra som helst. Eller varför inte satsa på en egen produkt? Alipio som är utlånad till Benfica spås bli en ny Ronaldo.

Vi får se nu är det säng dags så man orkar upp till Matchen!! 05:00 börjar den för er som inte viste de!

Källa: AS m.fl.!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0