Real Madrid redo för match


Vilken värme, tänker Mourinho!!=)

Real Madrid är som bekant i USA på försäsongs uppladdning och det är bara en dag kvar tills man spelar sin första tränings match för säsongen. Det kommer bli riktigt intressant att se vilka som Jose Mourinho väljer att spela med. Real Madrid spelarna som varit på sen semester börjar komma tillbaka så nu har han 26 spelare att välja mellan.

Cristiano Ronaldo, Pepe, Diarra, Lass, Pedro Leon, Granero, Dudek, Adan, Benzema, Gago, Marcelo, Garay, Drenthe, Higuain, Di Maria, Morata, Tebar, Juanfran, Alex, Nacho, Kaka, Alvaro Arbeloa, Raúl Albiol, Rafael van der Vaart, Sami Khedira och Sergio Canales.

Några är fortfarande på semester men lär snart ramla in och ansluta till truppen. Det senaste ifrån träningarna är att Kaka inte varit med på gräs, istället har han jobbar i gymmet. Jose Mourinho har jobbat hårt med spelarna, något som Marcelo kan intyga och det ska bli kul och se om det redan syns någon skillnad på hur laget uppträder på planen med Mourinho som tränare. Förhoppningsvis får vi se en stark elva med några av nyförvärven på plan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0