Silly seasons sista timmar!



I kväll stänger transfer fönstret i Europa och med tanke på alla skador som Real Madrid har dragit på sig så kommer jag ha lite koll på om det är någon spelare som kan vara på väg till Real Madrid. Just nu har vi skador på Ronaldo, Kaka, Pepe, Benzema, Albiol, Garay, Lass, och Diarra så skulle det hända nå spännande så ska jag försöka uppdatera er. Dessuton har vi en väldigt stor trupp och förmodligen kommer man vilja sälja någon innan föstret stänger. Den senaste stora övergången i Europa just nu är att den gamle Real Madrid spelaren Robinho går till Milan vår motståndare i Champions League.


Transfer fönstret stänger kl 00:00 i natt!

20:15:
Enligt AS så är Royston Drenthe klar för nykomligen Hercules och kommer att inom kort pressenteras som ny spelare för klubben, om det är på lån eller om det är ett köp är oklart. Drenthe ska ha i eftermiddags sagt farväl till sina lagkamrater. Han var inte med och tränade i dag heller.

Enligt BCC är Hollendaren Rafael Van Der Vaart på väg till Tottenham för 11 Milj kr. Efter som tiden är knapp så uppfyller den summan kraven som Real Madrid har lagt. Men det finns även andra klubbar som är intresserade. Van Der Vaart ska tydligen inte vara så nöjd med Mourinhos beslut att inte spela honom i matchen mot Mallorca och det kan jag förstå eftersom han varit i grym form på slutet. Hur det går i denna affären återkommer jag med.

Diarra är första val att sälja men den kan bli komplicerat eftersom man fått så dåliga bud och pga att han är så skade drabbad hela tiden. 

20:24: Officiellt: Drenthe affären med Hercules ska tydligen vara ett lån över en säsong. Lycka till Drenthe!

21:40: En trevlig nyhet för oss svenskar som inte handlar om Real Madrid är att Markus Rosenberg är klar för lån till Racing Santander. Zlatan försvann och Rosenberg anländer.

22:14: Real Madrid ska enligt Goal dragit sig ur affären med Tottenham angående Van Der Vaart.

22:50: Van Der Vaarts framtid är osäker det finns olika fakta om han vara eller icke vara klar för Tottenham. Det börjar likna Gagos övergång till City i Januari fönstret. Det brittiska fönstret stängde 18:00 lokal tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0