Ronaldo tar över legendariska 7:an!


Kan Benzema leva upp till nr 9:e?

Raul och Guti har lämnat Real Madrid och de två lämna det två väldigt attraktiva nummer efter sig. 7 och 14! Vilka är inte bättre arvtagare än Ronaldo och Alonso som båda kommer att få samma nr som de hade i sin gamla klubb. Ronaldo tar 7an och Alonso tar nr 14 på ryggen. Förhoppningsvis gör detta att vi får en ny legend i klubben, jag vill se Ronaldo med 7an i Real Madrid i många år framöver. Ronaldos gamla nr 9 kommer Karim Benzema ta över. Benzema hade nr 9 i Lyon då han öste in mål och det är hans favorit nr. Så vi får hoppas att han gör många mål i striker tröjan. Ronaldo har ju värmt upp den så nu är det bara att scora Benzema.

Leon, Di Maria, Khedira och Canales ska också ha nr men det är inte klart ännu. Det ryktas om att Di Maria tar över Benzemas nr 11. Någon spelare kommer att lämna och jag gissar på Diarra så 6 án kanske går till Khedira. Sedan tycker jag inte att Lass är en nr 10 spelare utan det nr ska Canales ta i stället. Andra lediga nr är 13, 22(Gamla Alonso), 16, 17, 21, 25.

Men vi får se hur det blir!!


Kommentarer
Postat av: matte

va fan ska ronaldo med 7an till?? tycker någon ung talang typ canales kan ta de historiska numret istället för ronaldo. Alla fattar ju att ronaldo lämnar real om vi inte vinner någon titel i år!

2010-08-04 @ 17:42:41
Postat av: Anonym

men nu när Ronaldo har 7:an så kommer Real Madrid sälja mera tröjor så det kan vara ett smart beslut tlr jag , sen så ville väll Ronaldo väldigt järna ha 7:an . :)

2010-08-04 @ 20:11:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0