Tungt just nu!!


Under tiden bjuder jag på lite mål ifrån förra säsongen!

Hej hej på er.. Jag har inte skrivit så mycket på slutet och det är pga av att det inte händer så mycket just nu. De flesta Real Madrid spelarna är på samling med sina landslag för att spela EM-Kval. De som är kvar tränar som vanligt. Några är skadade som tex Benzema han är på landslags samling där han från och till rapporteras skadad. Lite underligt är det. Pepe är med i laget igen och tränar och kan snart vara tillgänglig för spel. Det är positivt då får vi en stark backlinje med Ramos, Carvalho, Pepe och Marcelo.

Ett rykte säger att Real Madrid förbereder ett Januari bud på Tottenhams vänsterback Gareth Bale. Hur det blir med den saken är inte så nödvändigt att spekulera i just nu. Kanske kan Van Der Vaart affären hjälpa till. Van Der Vaart sa nyligen att han alltid kommer att ha Real Madrid i sitt hjärta, då säger ja att han kommer alltid finnas i vårt. För hans kämparglöd har satt sina spår.

jaa ni vet inte riktigt vad jag ska bjuda på för det händer inte så mycket av intresse.. Transfer fönstret är stängt och det är landslags uppehåll så håll till godo!!

Kommentarer
Postat av: Malmen

BRA skrivet :)

2010-09-07 @ 21:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0