CL: Real Madrid - Ajax 2-0

Se Reals andra mål här!!

Nu är det igång, tävlingen som betyder mest av allt, tävlingen som Real Madrid vunnit nio gånger och i år kommer att göra allt för att ta sin tionde titel i! Real Madrid kom ut i kväll helt laddat inför ett fullsatt Bernabeu och med Ajax som motståndare. Ett Real Madrid med problem med målskyttet tog tag i taktpinnen direkt och skapade massor med chanser i första halvlek men man lyckades trots det bara att få in bollen en gång över mållinjen och då var det självmål, trots att Higuain ville ta på sig målet. På en hörna i den 31:a min var Higuain framme och stött bollen in i målet, tror man! men på reprisen ser man att den tar på ett Ajax fot och in mål, men ändå lika viktigt att vi fick hål på Ajax tidigt i matchen. Higuain var aktiv i början och hade även ett skruvat skott i ribban som var värt ett bättre öde. Efter det så var det bara ett lag på planen och i andra halvlek så ökar man på till 2-0, denna gången var det iallafall Higuain som var framme och gjorde målet efter ett smörpass av Özil. Özil som var kung i kväll. Matchen slutade 2-0 och tre poäng till Real. Men segersiffrorna borde varit mycket större om Ronaldo varit i lite form, för han brände allt i dag till och med öppet mål. Lite oroväckande är det att Ronaldo inte kan få in bollen. Men det kommer får vi hoppas.

Di Maria gjorde en mycket bra match efter en blyg start. Higuain visar att han kan göra mål i CL också, nu hoppas jag att han kan det mot Milan också. Özil kan vara årets värvning i Europa han kommer bli hur viktig som helst!! Khedira och Alonso skötte sig bra på mitten och städade fint. Marcelo visar att han utvecklats till en ny nivå och blir bra som vänsterback i år. Canales och Leon fick göra CL debut roligt för dem!