Transfer rykten den senaste tiden


Återförenas i sommar?

Tänkte ta upp lite om den senaste tidens transfer rykten som sprids över världen som en pest. Det är många spelare som ska till Real Madrid enligt tidningar i Spanien, Italien och England. Vissa saker kommer säkert gå i uppfyllelse men inte allt för då kommer vi sitta tex med 7 anfallare nästa år. Ska vi börja med Målvaker där har vi ju redan en av världens bästa i Casillas så där behöver vi inte förstärka. I backlinjen så finns det stora svagheter som måste ordnas till, framför allt måste vi hitta en back istället för Arbeloa för han håller inte måttet dessutom så skulle jag gärna se Ramos i mitten tillsammans med Pepe nästa år och då behöver vi en högerback också. Några back alternativ som Real har kollat på är:

Backar:


Maicon - Inter
En stor och snabb högerback som har bra teknik. Gillar att följa med i anfallen. Maicon är ett het byte för Real Madrid. Han är ifrån Brasilien och brasilianare har vi haft många i klubben och de brukar lyckas.

David Luiz - Benfica
En mycket bra back som har kommit starkt denna säsong. Många storklubbar är intresserade bland annat Real Madrid. Han är bara 23 år så han har en lång och framgångsrik karriär framför sig. Han kan även spela vänsterback.

Nemanja Vidic - Manchester United
En världsklass back som är stor och stark. Läser spelet mycket bra och har varit en av det bästa backarna i världen en längre tid nu. Mer behöver man inte säga.

Juan Manuel Vargas - Fiorentina
En mycket bra vänsterback som har ett farligt skott. Kan även spela längre upp på kanten.

Ashley Cole - Chelsea

Snabb och stabil vänsterback.


På mitten gjorde Perez ett riktigt bra köp förra året då han lyckades få över Xabi Alonso ifrån Liverpool. I år vill jag se ännu en viktig värvning och inte bara köpa för köpandets skull. Vi är lite tunna på mitten just nu då vi nästan bara har inne mittfältare i truppen. Några kommer enligt rykten kanske också att lämna klubben som tex, Lass, Drenthe, Diarra och Guti. Här kommer några möjliga köp:

Mittfältare:

Daniel De Rossi - Roma

En defensiv mittfältare som är riktigt bra. Stark och ett otroligt hårt skott. Skulle vara mycket bättre än både Gago och Lass som vi har nu. Men är otroligt dyr då han är Romas bästa spelare.

Franck Ribery - Bayern Munchen
Snabb som vinden på vänsterkanten. Real ville ha honom redan förra året men med en prislapp på 80 milj Euro så blev det ingen affär. I år blir han billigare.

David Silva - Valencia
Ung spelare som är snabb, teknisk och har ett bra skott. Han är även spanjor något som fansen gillar när man värvar. Chansen att Silva spelare i Real Madrid nästa år är stor.

Francesc Fàbregas - Arsenal
Är ett het byte hos både Barcelona och Real Madrid som vill köpa spelaren. Arsenal är inte så villiga att släppa spelaren. Han är en tvåvägs spelare med mycket bra passningsspel. Även han är spanjor.

Ashley Young - Aston Villa
En snabb ytter som varit mycket bra i år. Real är mycket intresserade och skulle det gå i kras med Ribery så kan jag tänka mig att Real lägger in en stöt på Young. Man har redan kunnat läsa att Real kollar möjligheterna om att köpa spelaren.

Frank Lampard - Chelsea
Det sägs att om Mourinho tar över Real Madrid som tränare så vill han att Lampard ska komma till klubben. Tyvärr är han inte så ung längre men fortfarande en klass spelare.

Angel Di Maria - Benfica
En ung och teknisk spelare som är intresserad av att komma till Real Madrid. Han spelar som vänsterytter något som saknas i Real.

Steven Gerrard - Liverpool
Liverpool är inte bra just nu och missar CL nästa år ska han lämna någon gång så är det nu. Real har erbjudit ett bud på 34 Milj Euro.

Dani Parejo - Getafe
Kommer tillbaka efter lån och man kan tänka sig att satsa på spelaren.

Douglas Costa - Shakhtar Donetsk
En ung talang som är 19 år. Han är teknisk och kallas den nye Ronaldinho.


Ja det var några mittfältare det. I anfallet så har vi två som levererar varje match i Higuain och Ronaldo men utöver det så är det dåligt. Raul byter nog tyvärr klubb efter denna säsongen och Benzema har inte lyckats anpassa sig till det snabba spelet ännu. Det sägs att Benzema kanske ska bli utlånad till nästa säsong då står vi där med bara två anfallare vilket är för lite. Så här kommer några alternativ på nya målsprutor:

Anfallare:

Fernando Torres - Liverpool
Torres i toppform är världens bästa anfallare så jag behöver inte skriva så mycket mer. Men han kommer inte bli billig.

Wayne Rooney - Manchester United
En kraftfull anfallare som har en vinnarskalle utöver det vanliga. En striker som gör mål både på huvudet och fötterna trots att han är liten. En av världens bästa spelare denna säsongen. Väldigt dyr.

Edin Dzeko - Wolfburg
En målfarlig anfallare som öser in mål i Bundesliga. Många klubbar vill ha honom då han spelar i en mindre klubb. Real är mycket intresserade då han har en lysande framtid framför sig.

Alexander Pato - Milan
Ung och snabb anfallare som kommer utvecklas mycket mer, då ses han ändå redan som en världsklass anfallare.

Neymar - Santos
18 åring som är en stortalang men har redan visat högklass i den Brasilianska ligan. Kallas den nye Pele.

Sergio Kun Aguero - Atletico Madrid
En snabb spelare som visat högklass i grannklubben. För bra för att spela i atletico och vill prova att spela i en större klubb som Real Madrid tex.

Carlos Tevez - Manchester City

Stark och snabb anfallare som gjort det mycket bra i City i år. En mycket bra striker.


Källor: Fotbollstransfers, Goal, Marca, footballtransferleague.co.uk


Kommentarer
Postat av: carolina

den är den bästa bloggen som jag läste någon sin i hela mitt liv den är den bästa jag dööörrr i real madrid och jag säger den bästa spelllaarreenn i hela världen är c.ronaldo dööörr i honnnoomm he is my favorite ahhaha

imorgon så ska Real Madrid - Athletic Bilbao och i samma tid så ska Sevilla - Barcelona oxo spela



jag vill säga fortsätta blogga om real madrid love them :D

2010-05-07 @ 18:49:15
Postat av: Igge Admin

Tusen tack kul att du tycker de!

2010-05-07 @ 19:10:17
Postat av: Igge Admin

tyvärr johnblund du är inte tillbaka för du kommer aldrig att synas på min blogg igen..

2010-05-08 @ 02:13:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0