Barcelona försätter barnhandeln!



Hehe jag måste bara skratta lite åt Barcelona och Laporta som är den största hycklaren i fotbollsvärlden. Förra året gick han ut och sa att Real Madrid köper vinnare och Barcelona skapar dem. Detta är sån dubbelmoral så man blir mörkrädd. Först värvar man Zlatan för 50 Milj € + Etoó (Om man betalar det för Zlatan så lär Etoó ligga på en 70 Milj bara han). Vilket var rent utsakt bortkastade pengar. Sedan öppnar man plånboken ordentligt igen för att köpa en ny vinnare David Villa för 40 Milj € och om inte det vorre tillräkligt med dubbelmoral så kan vi där lägga till att man ska köpa Cesc Fabregas för ca 45 milj. Laporta köper inga spelare haha bullskit. Laporta du har alltid öppnat plånboken för att få spelarna men tillskillnad från Real Madrid så köper vi inte spelare som är 11 år gamla så kallad barnhandel.

Jag såg faktiskt en rätt intressant reklamfilm för några dagar sedan som handlade om blöjor, vet inte om det var Libero kanske men iallafall så är det ett gäng 3-5 åringar som kommer ut ur spelartunneln med en tröja som hade ett emblem som påminner väldigt mycket om Barcelonas klubbemblem. Min första tanke var - är det Barcelona som gjort en ny reklam film för att visa upp sina nyinköpta fyraåringar! Men det var det inte för i slutet av filmen så kom det ett blöjmärke upp men möjligt att Barca ligger bakom det?!. Men ni måste hålla med om att det är väldigt likt.

Barcelona sitter just nu på tre av världens bästa anfallare Villa, Messi och Zlatan men vem ska avsluta anfallen? Det kommer bli krig i detta anfall eller så kommer Villa bli lika dålig som Zlatan har blivit för det är inte lätt att anpassa sig till Barcas sekt fotboll - Där det är förbjudet att skjuta innan alla har rört bollen 10 gånger var.

Nej det ska bli intressant att se vad Real Madrids motdrag kommer att bli efter att Barca köpte Villa. Jag kan bara se två spelare Rooney eller Torres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0