Cesc för 1,1 Miljard kr??


Många tankar i huvudet!!

I dag haglar ryktena om Real mer än någonsin. Enligt Sunday Express då ska Real Madrids nya tränare Jose Mourinho vilja lägga runt 1,1 miljard kr för snuva rivalen Barcelona på Cesc Fabregas. Detta låter inte som någon bra ide tycker jag. Det kan vi få 2-3 spelare som är minst lika bra som Cesc för. Men detta är ett galet rykte som alltid dyker upp när det gäller Real Madrid Vs Tidningar.

Det andra som låter lite dumt inom transfervärlden i dag är att Mourinho skulle vilja byta Kaka och Higuain mot Chelseas vänsterback Ashley Cole och mittfältaren Frank Lampard. Dålig affär om man frågar mig. Kaka har inte rosat marknaden men har mycket att ge fortfarande och Higuain är en målmaskin som alla vet.

Samtidigt kommer det rykten om att Real Madrid är på väg att förlänga kontraktet med Higuain så jag vet inte vad man ska tro. Den som lever får se!

Juan Manuel Vargas är ett hett namn på marknaden just nu alla storklubbar vill ha vänsteryttern som även kan spelar vänsterback. Real Madrid är inget undantag i detta fall man är grymt intresserade av spelaren och vi får se om Vargas spelar för Real Madrid nästa år.

Källa: Sunday Express, Goal, Marca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0