Analys: Mallorca - Real Madrid 1-4

Se Ronaldos hattrik!

Oj vad viktigt med seger igår och det är bara en spelare vi kan tacka för det och det är Ronaldo. Utan honom kunde kvällen slutat i katastrof men tackvare hans hattrik så kunde Real Madrid tillslut vinna med 4-1. Men det såg inte bra ut framförallt inte i backlinjen där var och varannan boll gick igenom. Hade det inte varit för Casillas målvaktsspel i första halvlek så kunde Mallorca gjort 2-3 mål till och då hade det blivit tung. Men istället så är vi återigen bara en poäng efter Barca i toppen och i helgen kan ligan avgöras. Matchen annars var rätt seg med lågt tempo det var i andra halvlek som Real Madrid la i en extra växel och då hängde inte Mallorca med. Higuain som var helt osynlig fick tillslut sätta stopp på sin måltorka då han snyggt lobbade in 4-1 målet som också blev slutresultatet. tre poäng till Real Madrid och ca 200 kr till mig efter min fina trippel. =)

Spelar analys: Granero var inte bra i kväll, jag vet inte vad han gjorde på plan överhuvudtaget. Ronaldo var kung som alltid, vilket konst mål han gör då han lobbar bollen. Perez får nog ta sig en funderare på om vi ska behålla Kaka för han tillför absolut ingenting på plan. Albiol och Garay var kassa i första halvlek men spelare upp sig lite i andra. Mycket för att Mallorca inte orkade anfalla. Gago jobbade hårt och blir bättre och bättre för varje match. Higuain ser inte ut att vara i form trots målet. Casillas gör en mycket bra match och räddar laget vid flera tillfällen.