Pepe redo för VM?


Pepe packar väskan till Sydafrika!

Real Madrids Portugisiske mittback Pepe är redo för VM spel iallafall om man ska tro på vad han själv säger. Han sägs vara fri sin knäskada som han ådrog sig mot Valencia i vintras och efter en lång Rehab så har han nu anslutit till den normala träningen igen. Frågan är hur formen är? Det är mindre än en månad kvar till VM och Pepe har inte spelat en ända match under 2010. Men han är med i den Portugisiska truppen och har lika stor chans att ta en plats som alla andra och om jag känner Pepe rätt så är inte det en spelare som ger upp en VM plats för lite smärta.

En spelare som däremot skulle ha slitit sitt år om han haft något är Lassana Diarra för han kommer tyvärr missa VM i Sydafrika efter att han fått magproblem. Lass som har varit på förberedelseläger med landslaget i Tignes fick lämna truppen efter att läkarna undersökt honom och fattat beslut om att han ska vila på obestämd tid. Vad som är felet vet man inte riktigt men Lass ska ta fler prover så vi får väl se.

Ronaldo passade på att visa sin stjärnstatus när han anlände till Portugals VM läger i en egen helikopter. Men trots de visade han sin ödmjukhet genom att säga att han inte kan spela ensam. Vi måste ha 7-8 spelare i väldigt bra form om vi ska ha en chans att vinna, säger Ronaldo! Ronaldo kommer att ställas mot Brasilien, Elfenbenskusten och Nordkorea i gruppen.



Från en sak till en annan Real Madrid gjorde ett mycket bra jobb som värd för Champions League finalen! All heder till klubben!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0