Real Madrid - Deportivo La Coruna 6-1

Ronaldo är igång med målskyttet!!

Det blev som jag trodde, att det skulle släppa i kväll. För Real Madrid kom ut på planen med ett härligt självförtroende och redan efter ett par minuter så kom 1-0 genom en hård nick av Ronaldo. Detta gav mer smak och man radade upp chanser mot motståndarmålet och i den 24:e minuten kom 2-0 även detta mål på nick, efter ett fint inlägg av Higuain som formtoppade Di Maria styr in i första krysset. Bara 10 minuter senare så fick en ny målskytt presentera sig i Real tröjan och det var Mesut Özil som snurrade upp försvararna och avslutade med ett placerat skott i ena hörnet. Skönt att Özil fick göra sitt första!! Det var allt som hände i mål väg under den första halvleken. Real Madrid spelade riktigt rolig fotboll och man var även stabila bakåt.

Andra halvlek började som den första slutade med att Real Madrid styrde spelet och man skapar många lägen och i den 52 min så fick tillslut en mycket kritiserad Higuain göra 4-0 efter att Di Maria bjudit tillbaka med en fin pass som gav Higuain öppet mål. Deportivo då? Jo Real Madrid bjöd på ett friläge när Carvalho inte lyckas nicka hem bollen till Casillas men just denne Casillas gjorde en mycket bra räddning och höll nollan intakt. 5-0 Bjuder Deportivo på när man ska rensa undan bollen och Marcelo får den på sig och in i mål. I den 78:e min så sprack nollan tyvärr efter en markerings miss av Marcelo och Juan Rodriguez kunde nicka in 5-1. Strax innan så fick vi se en debut i Real Madrid när ynglingen Juan Carlos fick kliva in på Bernabeus gräsmatta. Kul att man vågar satsa lite på de unga! Å Carlos gjorde verkligen inte bort sig han såg het ut! Matchen dog lite efter att 5-1 målet kommit och man väntade mest på slutsignalen. Men i den 89:e min så slog Ronaldo som startade målskytten för kvällen in 6-1 efter ett fint pass av Alonso och en klinisk avslutning efter backen. Det var det sista som hände i matchen. Real Madrid vann med 6-1 med mer smak! Tennis siffror!!