Real Murcia vs Real Madrid 0-0 - Copa Del Rey

Ingen bra match av Real Madrid i Copa!

På en riktigt kass Livestream kunde jag i kväll se Real Madrid möta Murcia på bortaplan i Spanska cupen. Real Madrid som de senaste åren bjudit på ena fiaskot efter det andra ställde i år upp med ett bra lag i Copa, spelare som Ronaldo, Benzema, Ramos, Pepe och Casillas deltog så det visar att man kommer satsa på att gå lång i cupen också något som jag känner att det var länge sedan man gjorde.

Första halvlek bjöd inte på någon dröm fotboll direkt. Real Madrid ägde bollen men hade väldigt svårt att skapa chanser. Ronaldo, Canales och Pedro Leon testade skott i början av matchen utan lycka. Näste man med ett farlig skott var Granero som träffade ribba i mitten av halvleken men det ville sig inte för Real Madrid. I slutet av första halvlek så fick Benzema friläge och placerade bollen i mål men domaren blåste för offside vilket man kunde se på reprisen var riktigt. Det sista som hände var att Real Madrid kom runt på kanten och fick ett fint inlägg som hamnade på foten på Albiol som var tillbaka i startelvan men han lyckades få bollen över ribban på volley, borde varit 1-0 där tycker jag nog. Halvleken slutade 0-0 men Real Madrid var på gång iallafall.

Andra halvlek drog igång och det ända man tänkte var ska vi besegra förbannelsen nu eller ska vi behöva göra det på Bernabeu i returen. Murcia började med att äga bollen lite men det ändrade sig snabbt och Real Madrid tog över helt och man skapade några lägen, framför allt var det Ronaldo som var aktiv med sina skott, Benzema hade ingen bra kväll och såg mest proppmätt ut! Efter 55 min så fick i alla fall Ronaldo sitt efterlängtade frisparksläge 5 meter utanför straffområdet men sköt rakt på målvakten. Efter 62 min så gjorde en missnöjd Mourinho sina första byten då han tog av en iskall Benzema och satte in Higuain i stället, han tog även av Granero och satte in Khedira. I den 70:e min så skulle 1-0 kommit för Madrid när Ronaldo fick frispark 2 meter utanför straffområdet och han skjuter den bra men målvakten räddar men lämnar retur som Pedro Leon bara ska sätta ditt men lyckas skjut rakt på målvakten, riktigt dåligt!!! I Minut 79 så bjud Di Maria som nyligen kommit in på lite dribblingar och ett skott som resulterade i en hörna som inte gav nå. Real Madrid försökte på slutet men återigen blev det ett total fiasko i första Copa matchen. Nu hoppas jag verkligen att man fixar detta på Bernabeu. 0-0 slutar matchen!

Startelvan: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, M Diarra, Granero, Canales, Leon, Ronaldo, Benzema

Slutresultat: 0-0