CL: Real Madrid - Milan 2-0

1+1 mot Milan visar vilken form Ronaldo är i!!!

Real Madrid tog i kväll emot Milan i en stormatch på Bernabeu. De båda mästarklubbarna kommer efter en finsommar med många nyförvärv som tex: vår svenske Zlatan och Robinho, i Real vet ni redan vilka som kommit. Detta gjorde att man verkligen hoppades på en supermatch mellan Real Madrid med 9 titlar och Milan med 7 st.

Real drog igång matchen i ett högt tempo något som Milan tillät genom att mest backa hem. Det var något som skulle straffa sig ordentlig mot ett formstarkt Real Madrid. I den 13 min så fick Ronaldo frisparksläge två, tre meter utanför straffområdet och som så många gånger förr så sitter bollen om man ger Ronaldo ett sånt läge, bollen gick rakt igenom muren där Seedorf och Zlatan stod med varsin handväska. 1-0 fick glädjande för oss Real Madrid fans bara stå sig en minut för i den 14:e min så ökade Özil på till 2-0 till Real på ett lite turligt sätt då bollen tar på en Milan back och ställer målvakten i Milan målet. Men vad gör det, glädjen var lika stor ändå!! Efter det så vaknade Milan till lite eller ska man säga att Real Madrid la sig lite mer på försvar och man bjöd Milan på några farliga lägen tex när Pirlo fick skjuta en frispark som Casillas gjorde en världsklass räddning på. Efter ca 35 min så gick matchen in i lite mer box to box fotboll och man byte chanser lite mer. Real Madrid var glädjande det laget som skapade de farligaste chanserna framför allt Ronaldo med ett hårt skott och Di Maria i ett mot lägg med Gattuso nära mål som gick precis över. Matchen kunde ha avgjorts i den 42:a min då Real Madrid kom 5 mot 2 och Di Maria vägrade passa och tappade bollen till målvakten och chansen rann ut i sanden.. Riktigt dåligt av Di Maria i den situationen. Real Madrid gick till halvtid med en 2-0 ledning som kunde varit större!! Kul match! Alla spelarna deltar bra i matchen den ända man vill se lite mer av är Higuain!

Andra halvlek blev ungefär som den första slutade alltså med Real Madrid dominans. Men man kom inte riktigt in på mål och kunde inte skapa dom där farliga avsluten som man behöver för att göra mål. Många hörnor och inspel men i avslutslägena så dröjde man lite länge eller så var det fel riktat. Ronaldo hade ett läge som han borde ha satt efter fint spel av Marcelo men bollen gick upp på läktaren. Di Maria var aktiv men ville lite för mycket och det blev oftast bara skit av allting! Özil var riktigt bra och hade många fina pass och dribblingar som var värt ett mål till. Han skapade även en farlig frispark ifrån straffområdslinjen som Ronaldo dundrade i muren. Milan då, dom hade inte mycket i andra halvlek en farlighet skapade man då den gamle Real spelaren Robinho startade ett anfall till Inzaghi som gjorde ett inspel till Zlatan som fick bollen precis utanför stolpen. Men efter det så var det bara väntan på slutsignalen som också kom efter 93 min och Real Madrid är ännu obesegrade i Champions League denna säsongen!