Senaste nytt vecka: 12


När kommer Benzema tillbaka?

Real Madrid går som tåget i ligan just nu. I helgen så slog man Atletico Madrid i derbyt med 3-2 efter mål av Alonso, Arbeloa och Higuain. Man är fortfarande etta i ligan och man har allt i egna händer inför fortsättningen.

Just denne Higuain är ruggigt farlig framför mål denna säsongen efter målet i helgen är han nu uppe på 23 mål i ligan vilket är mycket imponerande. Men jag hoppas han kan prestera mot Barcelona om två veckor också.

Ribery är ett namn för Real Madrid nu till sommaren men man är inte ensamma om att vilja ha spelaren. Barca, Chelsea och nu senaste Man U är också väldigt sugna på Riberys kråka. Ribery själv säger att tre klubbar är av intresse och det är Real, Barca och det tredje alternativet är att stanna i Bayern.

Real Madrid spelade även en match till förra veckan då man på onsdagen spelade emot Getafe och lyckads vinna med 4-2.

Ungdomslaget Castilla spelade i Söndags match mot Gimnastica Torrelavega och matchen slutade 2-2. Castilla tog ledningen redan efter en minut efter mål av Juan Carlos men hemma laget kom tillbaka och gick upp till 2-1 innan Fran Rico kunde fastställa slutresultatet 2-2.

Skadelistan förra veckan var lång, spelare som Kaka, Benzema, Lass, Garay, Drenthe och Pepe är skadade men kanske någon kan vara tillbaka till Racing Santander matchen.

Real Madrid har ett otroligt facit då man har 10 raka matcher med vinst, dessutom så har man gjort tre eller fler mål i alla dom matcherna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0