Tre alternativ för Ribery!


Sol och värme avgör Riberys framtid?

Franck Ribery är ett populärt namn i Europa men när han i en intervju med Sportbild fick frågan om var han kommer att spela nästa år så svarade han att det finns tre alternativ för honom och det är Barcelona, Real Madrid eller så stanna han i Bayern. Men fler klubbar är intresserade som t.ex. Man U och Chelsea men han säger att han vill till ett varmt land. Detta beror på att hans fru är ifrån sydligare bredgrader och gillar värme och sol, hon vill inte ha regn och snö helst. Han medger att Chelsea är en storklubb men förmodligen blir det inte England. Ribery säger att han inte tänker så mycket på pengarna utan kommer välja det som känns bäst för honom och hans familj.

I frågan om vad han tycker om att Real Madrid är ute ur CL säger han att det är dåligt för klubben eftersom president Perez lagt ner stora pengar på laget. Men han säger också att det inte är med i bilden när han väljer lag. Real Madrid är en jätte stor klubb och det påverkar inte deras prestige.

Om några veckor kommer han att bestämma sig för vart han ska spela. Bayern försöker varje dag att få mig att skriva på för dem, men jag har inte bestämt mig ännu säger han..

Real Madrid behöver en ytter och det vet Ribery om, går han ditt så får han spela hela tiden. Jag vill se Ribery i den vita tröjan det skulle göra Real Madrid ännu vassare i djupled än vad man redan är i dag. Ronaldo och Ribery på kanterna och Higuain som anfallare. Benzema som anfallare i Europa spelet kanske;)

Källa: Sportbild, Marca


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0