Senaste nytt vecka: 10


Kan Messi så kan jag tänkte Higuain och gjorde ett Hattrick!

Det blev en tråkig vecka för Real Madrid som åkte ur Champions League i Onsdags mot Lyon med sammanlagt 2-1. Real var det bättre laget i första halvlek och gjorde tidigt 1-0 men traditionen höll isig och när Lyon i andra kom tillbaka till 1-1 så var det kört.

Direkt efter uttåget ur CL så började snacket om nya spelare till klubben och den det snackas mest om var Wayne Rooney. Real Madrid ska tydligen lägga ett bud på minst 70 milj Euro för att få spelaren.

Pellegrini har varit väldigt ifrågasatt den senaste veckan men ser ut att bli kvar i klubben.

Efter att Kaka blev utbytt i matchen mot Lyon för att göra plats för Raul så har ett "bråk" startat mellan Pellegrini och Kakas agent och flickvän. De båda ska ha kallat Pellegrini för fegis och även twittrat om det. Jag är inte så jätte insatt i det så jag kan inte säga så mycket mer. Dem ända som vet vad som egentligen har hänt är nog bara de inblandade själva. Kaka var inte med i matchen mot Valladolid men den officiella förklaringen var en skada för att inte spelaren var med.

Real Madrid tog sig samman i helgen och slog Valladolid med 4-1 efter ett mål av Ronaldo och tre av Higuain. Stark comeback efter förlusten i CL förra veckan.

Just denna Higuain ryktas vara på väg till Man C tillsammans med Gago. City har lagt ett bud på 50 milj för båda spelarna. Real fansen vill att klubben tackar nej till erbjudandet efter en omröstning.

Nu är det bara att lägga allt krut på att vinna ligan. El Clasico närmar sig och det kommer bli mycket avgörande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0