Higuain och Gago till City?


På väg till Premier League?

Det senaste inom transfer rykten är att Manchester City vill värva både Higuain och Gago till sommaren. City ska tydligen ha kommit med ett bud i dag Lördag på 50 Milj Euro för båda spelarna. Gago var så gott som City spelare i Januari men blev kvar i Real Madrid i sista stund nu försöker man alltså igen. Citys tränare Mancini säger att han är väldigt intresserad av Gago och att man kommer att värva honom i sommar. Higuain däremot är något nytt men efter hans succé i Laliga så är det många klubbar som vill åt våran skyttekung. City säger att man skulle kunna lägga 40 Milj Euro för att få bara Higuain. Just nu så jobbar Real Madrid med att förnya hans kontrakt men enligt Brittisk press så går inte förhandlingarna i rätt riktning. I en omröstning som Marca har lagt ut på sin hemsida frågar dem om man ska acceptera erbjudandet och just nu så leder nej sidan med 54 procent och då har ca 21 000 personer röstat.

I en annan omröstnings som Real Madrid fans fick göra ställdes frågan vilka som Real skulle värva nästa sommar? Det man kunde se vara att de flesta ville förstärka på mittfältet då Silva och Fabregas kom etta och tvåa. Trea på listan var anfallaren Wayne Rooney. Jag känner lite att är det inte på backsidan vi skulle behöva förstärka? vad tycker ni?

De flesta Engelska och Spanska medier menar att Wayne Rooney kommer vara Real Madrids stora mål till sommaren. Men det kommer inte bli billigt minst 70 milj Euro kommer Real Madrid få lägga ut om man vill se Rooney i den vita tröjan. Det sägs att det redan snackas mellan klubbarna men som sagt billigt blir det inte. Rooney har kontrat med Man U till 2012.

Ja det är lika roligt varje gång att läsa om alla dessa rykten. Men det vore ju trevlig om det låg lite sanning i det också!!

Källa: Goal, Marca


Kommentarer
Postat av: Anonym

in med Vidic.

2010-03-13 @ 14:52:17
Postat av: Anonym

Köp ny vänster back , och sälj inte Higuain! :)

2010-03-14 @ 09:11:38
Postat av: Anonym

köp maicon! han e grym. ' Hala Madrid!

2010-03-30 @ 09:44:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0