Skadeläget i Real Madrid


Fortfarnade tungt för Benzema!

Real Madrids skadelista håller i sig. Just nu är Benzema, Kaka, Albiol, Lass, Drenthe och Garay borta pga skada, lägg till också att Pepe är långtidsskadad. Benzema som varit borta i flera veckor nu trots att första rapporten sa två, trodde man skulle vara redo för spel till helgens match mot Racing för att sedan vara ett alternativ för El Clasico om så skulle behövas. Men på Onsdagens träning så finns det ingen Benzema med på den ordinarie träningen. Han körde istället återhämtnings träning tillsammans med Lass och Drenthe.

Real Madrid har under säsongen varit väldigt starka som klarat sig med bara två anfallare (Ronaldo och Higuain). Benzema har varit skadad mycket och ofta i dålig form, Raul är inte längre något större hot i anfallet trots att han sliter som ett djur varje gång han får spela. Det skulle vara skönt att ha minst en anfallare till på bänken som kan komma in och göra mål i viktiga matcher. Om man till tex jämnför med ett lag som Barca som ha haft ca fem anfallare tillgängliga hela säsongen (Bojan, Zlatan, Hendry, Messi och Pedro). Det är stor skillnad.

Pellegrini passade även på att gratulera Ramos som fyllt år och till Alonso som blivit pappa. Och det vill även jag säga Grattis.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0