Senaste nytt vecka: 8


Raul målskytt igen!

Real Madrid har haft en bra vecka när det gäller träning och matchspel, många spelare är tillbaka ifrån skador så kvaliten på träningerna är hög. Man vann dessutom helgens match mot Tenerife med 5-1 och Raul fick göra mål igen efter nästa fyra månaders måltorka. Senast han gjorde mål var emot Valladolid den 17/10-09. Raul gjorde det sista målet mot Tenerife på en fin klack efter att han blivit serverad av Van Der Vaart.

Det har firats födelsedag i veckan också. Pepe vår skadade back blev i veckan 27 år och laget överraskade honom med tårta och presenter. Hoppas Pepe kan vara tillbaka i Los Blancos försvaret snart. Jag saknar honom. Grattis Pepe!

Jesus Navas kan vara namnet på våran nya ytter nästa år? I veckan kom det uppgifter om att Real Madrid är intresserade av honom och det är nog ömsesidigt kan jag tänka mig. Så få får vänta och se om det blir Navas, Silva eller Ribery som spelar för Real Madrid nästa år.

Våran stora stjärna Ronaldo har i veckan sagt i ett uttalande att han tycker att Barcelonas Leo Messi inte ens är topp 3 i världen. Han rankar Drogba, Rooney och Kaka högre än Messi.

Higuain är i grym form igen och nu har han satt full fart för att komma ifatt David Villa och Leo Messi i skytteligan. Just nu ligger Higuain trea på 16 mål strax bakom Messi på 17 och ledaren Villa på 18.

RM Castilla lyckades i veckan bara få 1-1 mot Puertollano hemma på Estadio Alfredo Di Stefano. Man tog ledningen i den 80:e min efter mål av Rodrigo men i den 90:e kvitterade borta laget.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0