Senaste nytt vecka: 11


Maicon på väg till Real?

Det var en rätt nyhets fattig vecka förra veckan. Men Real Madrid tog i alla fall en viktig seger hemma mot Sporting med 3-1. Kaka var inte med denna matchen heller och frågan är om han är skadad eller i konflikt med Pellegrini? Gago börjar matchas in i laget mer och mer något som är kul för honom eftersom han vill spela VM i sommar.

Raul sägs vara på väg bort ifrån klubben. Italien eller Bundesliga är två alternativ för våran legend. Men även ett tredje alternativ finns och det är USA och jag tror på det sista. Raul är den största spelaren som spelat i Real Madrid och det kommer bli tungt om han byter klubb.

Higuain fortsätter att göra mål i Ligan nu är han uppe på 20 st mål vilket ger honom en andra plats i skytteligan etta ligger underbarnet Messi som verkar vara i sin livs form just nu.

Perez är redan nu igång att bygga Real Madrids lag till 2010/11. Senaste ryktet är att Perez vill värva Maicon till klubben, men det känns som om jag har hört det förut men vi får väl se hur det går. Det sägs att man tror att Mourinho tar över Real Madrid och då tar han med sig Maicon till Real.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0