Intervju med Guti!


Vår rockstar Guti talar ut!


Guti var väldigt glad efter vändningen mot Sevilla men han säger också att dem måste koncentrera sig på Lyon matchen. På en presskonferens i dag fick Guti analyserar gårdagens match och den som kommer i veckan mot Lyon. Guti som nyligen kommit tillbaka ifrån en skada, visade i matchen mot Sevilla att han är redo att ta över efter den avstängda Alonso på Onsdag.

"Vi är väldigt glada för segern men vi måste spela bättre ifrån start. Det tog alldeles för lång tid innan vi kom igång i går."

"Vi gjorde några stora misstag i Sevilla matchen och det har vi inte råd med på Onsdag mot Lyon. Det kommer bli våran viktigaste match för säsongen, men vi är redo för matchen tack vare segern igår och kan vi får samma stöd av publiken igen så kan vi nog sova gott efter matchen."

"Lyon är ett mycket bra lag med ett väl strukturerat försvar så det är svårt att skapa målchanser mot dem. De har snabba spelare som är bra på att göra mål. Vi måste komma tillbaka ifrån 1-0 underläge, men vi kommer sätta hög press på dem så att vi kan göra ett tidigt mål. Då kanske dem komma ur balans borta på Bernabeu. Vi kommer att vinna!"

Vi ska går vidare och visa folk att vi är ett starkt lag som kan vinna hela turneringen. Vi har satsat hårt för att går vidare i Champions League och det kommer vi göra med fansens stöd."

"I ligan fortsätter vi att slås om titeln med Barcelona. El Clasico kommer bli mycket avgörande och målskillnaden är också en faktor som spelar in."



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0