Senaste nytt ifrån VM: Kaka bakom seger!


Ronaldo kung i en halvlek!

VM är i gång och det är även några av Real Madrid spelarna i VM. Här kommer jag skriva lite om Real spelarnas prestationer i VM. Kommer uppdatera artikelen allt eftersom Real Madrid spelare gör entré i Sydafrika:

Argentina - Nigeria 1-0 (G.Heinze)
I går Lördag så spelade Higuains Argentina mot Nigeria och lyckades vinna med 1-0. Higuain gjorde ingen större match trots att han fick smörpass efter smörpass så blev det inget mål av Reals skyttekung. Han borde iallafall kunnat gjort två mål om han varit lite mer koncentrerad. Han fick inte en hel match för i den 79:e min valde Maradona att sätta in Milito istället för Higuain.

Holland - Danmark 2-0 (S.Poulsen (Sjm), D.Kuyt)
Van Der Vaart fick starta i Hollands första match i VM. Han gjorde det mycket bra och hade 4 skott mot mål men tyvärr blev han mållös liksom Higuain i sin första match. Sliter hela tiden för laget men fick bara vara på plan i 67 min innan han blev utbytt.

Elfenbenskusten - Portugal 0-0
Ronaldo och Pepe fanns med i Portugals första match men bara Ronaldo fick en plats i startelvan. Ronaldo såg grymt tänd ut under nationalsången och han började matchen riktigt bra. I mitten av första halvlek så drog han i väg VMs hårdaste skott ifrån 30 meter men bollen gick stolpe ut. Efter det så dog matchen lite och det gjorde även Ronaldo. Han gjorde ett mål i slutet men domaren hade blåst för något. Domaren som var kass matchen igenom gav även Ronaldo ett gult kort vilket var helt fel. Pepe fick sitta på bänken hela matchen.

Brasilien - Nordkorea 2-1 (Maicon, Elano, Y.Ji)
Kaka startade för Brassarna men gjorde inte vidare match. Han ser ut att ha riktigt dåligt självförtroende för han har sig inte förbi en spelare. Den gamla Kaka är inte tillbaka ännu frågan är om han någonsin kommer tillbaka? Däremot så gjorde backen Maicon mål, Maicon är mycket nära en övergång till Real Madrid och efter succen i går så blir nog Real ännu mer sugna på spelaren.

Spanien - Schweiz 0-1 (Gelson Fernandes)
VM:s största skräll kom när favorit tippade Spanien med Alonso, Ramos, Casillas, Arbeloa och Albiol åkte på en 1-0 förlust mot lilla Schweiz. Ramos, Alonso och Casillas tog en plats i startelvan och Alonso var närmst att göra mål med ett tungt skott i ribban. Ramos var riktigt bra på sin högerbacks plats. Casillas ingripande vid målet är däremot ett frågetecken. Jag trycker att Del Bosque var för feg i lag uttagningen. Att spela två defensiva mot Schweiz behövs inte.

Argentina - Sydkorea ( SJM, G.Higuain x3, C.Lee)
Andra omgången är igång och det är Higuain också. I matchen mot Sydkorea gjorde han tre mål vilket innebär hattrick. Han visade verkligen vilken målskytt han är i det "små" matcherna, nu vill jag se att han kan leverera mot en stor nation också. Men Higuain är nu ensam ledare i skytteligan något som man inte ska ta ifrån honom. Bra Higuain.



Senaste nyheterna om spelare som är på väg till Real Madrid under VM!

Det är framförallt två spelare som drar Real Madrid intresse och det är Angel Di Maria som sägs vara överens med Real och Steve Gerrard Englands kapten. Benfica som är Di Marias klubb ska vara överens om en övergångs summa på 30 Milj Euro, tidigare ska de varit 40 Milj men efter förhandling så nöjer sig Benfica med 30 milj. Di Maria själv är nog inga problem att få att skriva på efter uttalande som: Jag spelar i Real Madrid nästa år om gud vill. Gerrard däremot är nog mer ett löst rykte men enligt Engelska sidor så ska hans agent redan förhandlat fram ett kontrakt åt spelaren. Men det är inget som Gerrard har bekräftat. Det lär dröja innan den övergången är klar om det blir någon. Men Di Maria kan vi nog räkna med att en övergång blir officiell snart.


Holland - Japan 1-0 (W.Sneijder)
Van Der Vaart gjorde sin andra start i VM slutspelet när Holland tillslut kunde vinna mot ett hårt kämpande Japan. Det var en match med två ansikten, fram till det att Holland gjorde sitt mål en bit in i andra halvlek så var det bara Holland som spelade fotboll men efter det så tog Japan över helt och var nära att kvittera. Van Der Vaart gjorde ingen jätte bra match tyvärr. Men han kämpade bra i de 72 min han fick vara på planen.

Brasilien - Elfenbenskusten 3-1 (L.Fabiano, L.Fabiano, Elano, D.Drogba)
kaka stod verkligen i centrum när Brasilien tog sin andra seger i VM. Kaka gjorde två assist i matchen ett till Fabiano och ett till Elano men han lyckades inte göra mål själv trots ett bra skott. Kaka blev bättre och bättre ju längre matchen gick men han fick inte spela hela match efter som Elfenbenskusten hade en filmstjärna i laget och lyckades filma ut Kaka ur matchen. Pinsam domar insats. Men kul att se Kaka vara igång igen.

Portugal - Nordkorea 7-0 (R.Meireles, S.Sabrosa, H.Almeida, Tiago, Liedson, C.Ronaldo, Tiago)
Ronaldo gjorde en rätt dåligt första halvlek och lyckades inte med speciellt mycket. Men i andra så vaknade han till ordentligt. Först börjar han med ett tungt skott i kryssribba, Sedan slog han till med två assist och frågan var bara om han skulle få bryta den 12 matcher långa måltorka som han hade? Länge såg det ut som att den skulle bestå men i den 87:e min så slog han till med ett riktigt tur eller konst mål, döm själva. Ronaldo såg riktigt bra, vilket hela Portugal gjorde. Nu får vi förmodligen se vår stjärna i en åttondel. Pepe fick åter igen sitta på bänken. En annan spelare som gjorde det riktigt bra var Fábio Coentrão som Real Madrid är intresserade av. Honom som vänsterback vore guld!


Kommentarer
Postat av: Malmen

Mycket skönt att se Kaka prestera :D

2010-06-21 @ 11:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0