M.Diarra kan få lämna!


Skador har ställt till det för Diarra!

Mahamadou Diarra ser ut att få lämna Real Madrid. Reals nya tränare Jose Mourinho har bestämt sig att man inte behöver Diarra i laget. Ny klubb adress kan bli Newcastle i England. Det började med succé för Diarra i Real då han tog två raka liga titlar, sina två första år i klubben. Men sedan dess så har det gått tyngre pga skador. Just skadorna har gjort Diarra väldigt seg på plan. Man hoppades länge på att den gamle Diarra skulle komma tillbaka men det var stor skillnad på när han kom och nu efter skadan. Real Madrid köpte Diarra för 20 Milj Pund för fyra år sedan. Man hoppas på att kunna få tillbaka pengarna men det kan bli svårt. Real Madrid letar just nu efter en innemittfältare till så konkurrensen kommer bli tuff för Diarra som dessutom måste slåss mot de mittfältare som redan finns i klubben vilka är Gago, L,Diarra, Alonso, (Kaka), Guti, Van Der Vaart och Canales. Om det blir Newcastle eller någon annan klubb återstår att se.

Det ser inte ut att bli någon Ashley Cole till Real Madrid. Chelseas tränare Carlos Ancelotti säger att Cole till 100% säkerhet kommer att stanna i klubben. Så att Real Madrid kommer få kolla efter en back på annat håll. Men man behöver inte leta länge för i Man U finns en annan stjärna som är sugen på att komma till Real Madrid. Den jag snackar om är Nemanja Vidic. Han säger att Real Madrid skulle vara ett bra alternativ att spela i. Men om inte han kommer så har Jose Mourinho en ”Plan B” där 4 spelare ingår och dem är David Luiz Benfica, Bruno Alves Porto, Thiago Silva Milan och den jag redan nämnt Vidic ifrån Man U. Någon av dessa spelarna hoppas vår nye tränare kunna värva för att placera bredvid Pepe i centrala backlinjen. Jag hoppas på Alves eller Vidic.

PS: Nu är tatueringen klar och jag ska ta lite foton och lägga ut. Ni är några som har frågat om de så det kommer bara jag har tagit kort..=)

Källa: AS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0