Vidic på tapeten igen!


Vidic i sikte!

Real Madrids tränare Jose Mourinho har gjort klart att han vill ha en mittfältare och en back till. Mittfältaren ser ut att bli Sami Khedira ifrån Stuttgart då han bara har en Klausur på 10 Milj euro något som inte borde skrämma Real Madrid. Khedira gjorde ett mycket bra VM och har stärkt sitt rykte i fotbollsvärlden. Mourinho är ett stort fans av Khedira då han är ung och kan utvecklas till en världsstjärna. Med Mourinho i spetsen så har den kommit in ett lite nytt tänk i Real Madrid, man kommer att försöka att satsa på unga spelare som har potential att utvecklas som t.ex. Di Maria, Leon och Canales som man redan värvat. Tidigare har man mest köpt världsstjärnor något man förmodligen kommer att fortsätta med men kanske inte lika många. Inga onödiga köp kommer det att bli. Förra året lade man grunden för truppen i år kommer man bara att kompensera med det som fattas och dessutom satsa för framtiden.

Försvars spelaren som Real Madrid kommer att värva är lite oklart. Man har länge velat ha Maicon men det finns lite delade meningar om hur Real Madrid med Perez i spetsen ställer sig till prislappen. Vissa påstår att man kommer att lägga 35 Milj Euro för spelaren och andra säger att man inte kommer att göra de eftersom att Sergio Ramos gjorde ett riktigt bra VM som högerback och därför kommer att få den platsen i Real Madrid. Ramos spelade ofta som mittback förra säsongen då Pepe blev skadad. Blir det inte Maicon så ser det ut att bli en mittback och då ligger Man U spelaren Vidic nära tillhands då han inte kommer överens med Manchester om nytt kontrakt. 20 Milj Euro sägs Real vilja bjuda. Andra alternativ som Real kollar på är Ashley Cole, David Luiz, Patrice Evra mfl.


Jag vill se Khedira och Vidic i Real Madrid då har vi ett riktigt bra lag. Så länge Vidic håller händerna borta ifrån bollen. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0