Senaste nytt: Real Madrid


VM över, Då är det bara Real Madrid som gäller!!

Nu är det Real Madrid som gäller för hela slanten eftersom att VM är slut. Klubben har planerat in ett antal träningsmatcher i Juni och Augusti. Just nu är spelarna på semester och man kommer att mötas upp i Usa (Los Angeles) där man kommer att starta upp sin försäsongsträning. Några spelare kommer att resa ditt direkt ifrån semestern och vissa kommer att samlas upp i Madrid för att resa gemensamt.

Den stora frågan är om vi kommer att se någon Raul och Guti på plats när säsongsträningen drar igång. Raul är i förhandlingar med Schalke 04 och se ut att kunna bli klar i slutet av månaden. Guti är i samtal med en rad klubbar men främst med den turkiska klubben Besiktas.

I transfer världen händer det en hel del. Getafes mittfältare Pedro Leon sägs vara klar för Real Madrid men det är upp till Mourinho att ta beslut om han ska anlända till klubben denna säsongen eller nästa. Maicon affären som såg ut att vara i hand verkar inte bli av då Inter vill ha för mycket pengar. Jag själv tycker att de ska köpa Countrao istället. En annan spelare som verkar vara på väg bort är Drenthe (på tiden tänker ja) han kan bytas bort mot Sporting CP:s mittfältare Miguel Veloso. Gerrard som det skrivits mycket om se ut att bli kvar i Liverpool eftersom man kräver en summa runt 50 milj för kapten, det är något som president Perez inte är villig att lägga på en spelare som är 30 år. Benzema som är en av mina favvo spelare har kopplats samman med Manchester United det är något jag inte gillar. Han är ung och har inte fått chansen dessutom vill jag inte se fler Sneijder/Robben ex spridas ifrån Real Madrid.

Då är det bara två dagar kvar till det är dags att tatuera sig med Real Madrid loggan!! Intressant....

Träningsmatcher i Augusti:

San José Earthquakes 4:e Augusti (Usa-turne Augusti)
Los Angeles Galaxy (7:e Augusti)
Bayern Munchen (13:Augusti)
Standard Liège (17:Augusti)
Hércules (21 Augusti)

Dessa matcher är klara men der kommer att tillkomma fler


Kommentarer
Postat av: aleksandar

lagg upp bild pa din tatuering sen :D

2010-07-14 @ 00:56:04
Postat av: Anonym

ferf

2010-07-18 @ 22:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0