Spanien Världsmästare!!


Casillas huvudperson i finalen!

Grattis är nog på sin plats när Spanien i går visade att man är världens bästa landslag. Man lyckades vinna en annars rätt tråkig final mot Holland efter att Iniesta i den 116:e min kunde dundra in 1-0 på volley. Det är första gången som Spanien vinner VM och nu har man vunnit både EM och VM efter varandra. Det var på tiden att Spanien vann så man kunde visa var den bästa fotbollen spelas. LaLiga har de bästa spelarna och är den bästa ligan i världen. Vi fick fem Real Madrid spelaren som fick lyfta bucklan. Casillas som är lagkapten i laget och fick ta emot bucklan och lyfta den först av alla. Det var han värd efter att han spelat riktigt bra i matchen och bland annat räddat ett friläge av Robben. De andra spelarna som var med i Spanien ifrån Madrid var Albiol, Arbeloa, Alonso och Ramos. Grattis till er!

I det förlorande laget fanns Van Der Vaart som fick spela lite på slutet. Grattis till silvermedaljen säger vi till honom också.

Det roligaste hände innan finalen när evenemang busen Jimmy Jump försökte att ta/plasera en mössa på pokalen, men sänktes med en rakhöger:

Kommentarer
Postat av: Senad

Tjena Grabben Gillar din Blogg Älskar själv real madrid o hade inte gjort denna bloggen bättre :) härlig mkt o läsa... Kul o följa hur du utvecklar bloggen :)



Keep up the good work :D



Ha det bra

Senad

2010-07-13 @ 00:36:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0