Perez tack till Guti!



Real Madrids president Florentino Perez vill tacka Guti för allt han gett klubben på en presskonferens på Bernabeu.

"Som president i Real Madrid och som företrädare för alla medlemmar och fans, vill jag tacka honom för allt han har gett oss"

"I morse hade jag tillfälle att prata med honom och som ordförande i Real Madrid och jag tackade honom för allt han gett har oss och för sin talang och fantasi som han har visat oss på planen. Han vet att Real Madrid inte kommer att glömma honom, säger Florentino Perez.

"Guti har varit och är en annorlunda spelare, med exceptionell talang och har därför alltid varit en symbol för fans runt om i världen, fortsatte han.

"Hans karriär är redan en stor delen av historien i Real Madrid. Han har bidragit till framgång och passion, Real Madrid har haft tur att få haft honom hos oss större delen av karriären. Real Madrid kommer att finnas kvar som ett hem för Guti"

"År 2000 erhöll Guti en bra erbjudande från en storklubb som Milan. Dock valde han att stanna kvar hos oss vilket visar på stort hjärta och lojalitet för klubben"

Tillsist önskade Perez Guti lycka till på sitt nya äventyr och att han ska veta att Real Madrid alltid kommer finnas kvar för honom.

Källa: Real Madrid


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0