Khedira snart klar!


Khedira är välkommen!!

Det har varit en händelserik dag på kontoret på Bernabeu då man så gått som gjort klart med Getafe spelaren Pedro Leon. Man ska ha kommit överens om ett sex års kontrakt med spelaren och förmodligen kommer han att anlända redan denna säsongen. Priset ska ligga på ca 100 Milj kr. Leon är höger mittfältare och kommer förmodligen att bli lite av en backup till Ronaldo om Mourinho väljer att använda Ronaldo på en kant. Ronaldo kommer även få konkurrans på frisparkarna då Leon är en utmärkt frisparksskytt. Men det är fortfarande upp till coach Mourinho att besluta om man ska ta in spelaren redan i år.

Det ser ut som att Real Madrid är på väg att värva en tysk VM talang. Sami Khedira ifrån Stuttgart sägs vara väldigt nära att skriva på för Real Madrid. Priset för honom ska ligga på 100 Milj kr vilket jag tycker är riktigt bra efter hans succé i VM. Khedira är en mycket bra defensivt lagd spelare som även är bra i anfalls spelat. Förmodligen blir han klar i morgon får vi hoppas. Jag har själv testat Khedira i Real Madrid på Football Manager 2010 och det var succé från dag ett. Men det är skillnad på verklighet och spel. Nu är det bara vänta och invänta svar.



Khedira stats:

Stuttgart: Matcher 98, Mål 14.
Tyskland: Matcher 12, Mål 1.


Ps: Vår andre keeper Jerzy Dudek har förlängt sitt kontrakt med Real Madrid ett år. Så den målvakts platserna är klara inför säsongen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0