Officiellt: Khedira klar för Real Madrid!


Välkommen till Real Madrid!

Idag kunde man läsa på Stuttgarts hemsida att Sami Khedira går till Real Madrid. Den tyske defensiva mittfältaren blir Real Madrids fjärde nyförvärv i sommar. Real Madrid värvar smart, av fyra nya spelare så är ingen som är över 23 år så det är klart och tydligt att man vill bygga upp ett nytt storlag. Enligt rykten så ska Real Madrid betala strax under 10 Milj € för Khedira.

Khedira som fick sitt genombrott i VM i somras. Det kan han delvis tacka Ballacks skada för då Ballack den stora stjärnan i det Tyska laget inte kunde vara med vilket gjorde plats för Khedira på mitten. I VM gjorde han det riktigt bra och han gjorde dessutom ett mål.

I Real Madrid kommer han få konkurrera med Lassana Diarra, M.Diarra, Gago och Alonso om en plats på mitten. Jag tror att Real Madrid kommer att göra sig av med någon av dessa spelarna, förmodligen M.Diarra som ryktas vara på väg till England. Samtidigt är det bra med lite bredd i truppen, förra året så tycker jag vi hade en väldigt dålig bänk många gånger.

Tillsist vill jag välkomna Khedria till Real Madrid och hoppas vi får se honom utvecklas till en världsstjärna.

Real Madrid har inte gjort det officiellt ännu men det kommer!


Källa: vfb-stuttgart.de


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0