City lägger sig i affären med Luiz!


David Luiz!

Real Madrids intresse för David Luiz lär ha svalnat lite efter att pajas klubben Manchester City erbjudit Benfica 33 Milj Euro för spelaren. Real Madrid har bara erbjudit 25 Milj och Benfica ville ha 32 Milj Euro för spelaren, men man var på väg att släppa lite på den gränsen. Nu kommer alltså Man C in i bilden och slänger pengar omkring sig. Något som gjort att Benfica nu vill att Real Madrid ska höja sitt bud för att få spelaren. Något som Real Madrid inte vill göra. Istället ser man över möjligheterna att värva Thiago Silva ifrån Milan som dessutom är billigare än sin landsman. Kanske att Benfica går med på en affär om man får Drenthe eller Garay tillsammans med de 25 Milj. Luiz själv är inte så intresserad av att gå till City eftersom han vill spela tillsammans med sin idol Kaka. Men vi får se hur det bli med den saken Real Madrid kommer först och främst att sikta in sig på Maicon affären.

Hatar Man C, vad ska de med alla spelare till? Dem bara köper spelare utan att tänka. 37 spelare har dem i truppen och man får bara ha 25.. Idioti klubb!

Kommentarer
Postat av: Martin Jakobsson

Hur fan kan du hata Manchester City för att dom är ett köpelag om du hejjar på det överlägset största köpelaget som finns?



Ni "Real Medgång" supportrar är allt roliga ni..

2010-07-27 @ 18:04:17
Postat av: Igge Admin

Med gångs supporter.. hehe tycker du att Real Madrid haft någon vind i seglen de senaste säsongerna eller?? Hur kan säga så!! Har du nån koll på fotboll överhuvudtaget?? Real Madrid har köpt spelare med tanke det gör inte Man C dem köper för att de har pengar. Finns ingen ide överhuvud taget. Köp Torres nu också när ni redan har 8 anfallare.. jaja har man pengar så ska man ju göra av med dem någonstans.

2010-07-27 @ 20:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0