Silly Season rykten!!


Gör Pato som Kaka och flyttar till Spanien??

Silly season är igång för Real Madrid och man släpper en bomb direkt. 63 milj € sägs det att Real är beredda att lägga för att få ännu en Milan spelare och denna gången är det ynglingen Alexander Pato som Real vill ha. Jag är tveksam till att Milan vill sälja Pato oavsett vad man bjuder men man ska aldrig säga aldrig. Benzema har inte varit vad man hoppats på och Pellegrini vill förstärka sitt anfall, tidigare har det ryktats om att Rooney, Villa eller Aguero skulle ligga nära till hands men nu kan det alltså bli brassen Pato. Kollar man historiskt sätt så har Real Madrid haft en förkärlek till just brasilianska spelare så varför skulle det inte dyka upp en till då vi redan har Marcelo och Kaka och tidigare har stor stjärnor som Robinho, Ronaldo, R Carlos, Baptista och Savio spelat i Real Madrid.

Det sägs också att Real Madrid förbereder sig för att buda 50 milj € på Wayne Rooney. Ronaldo har vid flertal tillfällen sagt att han vill se just Rooney i Real Madrid och nu kan det bli sant om inte sur gubben Sir Alex ställer sig i vägen för det. Även Fabregas ifrån Arsenal kan vara ett alternativ till sommaren men prislappen är väldigt hög för en spelare som inte är bättre än Alonso.

På ut listan hittar vi Van Nistelrooy som sägs vara på väg till alla klubbar i världen, men jag tror att det blir England. Liverpool kan vara intresserade. Även Van Der Vaart kan vara på väg till Liverpool på lån. Han kan få det svårt att ta plats när Kaka är frisk.

Kommentarer
Postat av: nene

Mycket bra om han och Rooney kommer. Ruud kan vi sälja.

2010-01-04 @ 23:49:17
Postat av: Anonym

det blir 50 miljoner euro. om du ska göra om valutan till 500 sätt inte euro märket efetr du gjorde det nu till 5 miljarder svenska kronor

2010-01-05 @ 02:07:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0