Real Madrid hjälper barn på Haiti!


Perez och Raul är med i projektet!

Florention Perez har startat en projekt för att hjälpa drabbade på Haiti. Han säger att det är viktigt att hjälpa till och att Haiti behöver oss alla just nu.

Projektet går ut på att Real Madrid ska hjälpa till med pengar för att kunna bygga upp St. Gerard School i Carrefour-Feuilles i närheten av Port-au-Prince. Man ska även bygga upp en fotbolls Academy där barn kan få mat och sjukvård. Dem spelarna som är mest inblandade i projektet är Raul, Ramos och Casillas men alla är med och hjälper till. Perez visar stort medlidande för folket på Haiti och vill vara med och bygga upp en framtid för dem. Just i den skolan som Real Madrid ska hjälpa till att bygga upp dog 300 barn i rasmassorna.
Båda Haitis ambassadörer i Spanien har sagt att Haitis folk kommer vara evigt tacksamma för insatsen som Real Madrid stiftelse kommer att göra.

Real Madrid stiftelsen finns i länder i Sydamerika, Centralamerika, Afrika och Mellanöstern för att hjälpa barn i nöd. Haiti har man samarbetat med sedan 2004 i olika projekt.

Man har även startat en insamling på ett bankkonto: Bank account no.: 2054 2000 8991 58025305.

Kommentarer
Postat av: 888bbbbyyv

mkt bra av Perez.

2010-01-23 @ 23:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0