Lite smått och gott!!



Det är många som påstår att Guti blev utbuad när han i den 84:e min blev inbytt. Men så var det verkligen inte!! Guti är en legend i Real Madrid och alla som såg matchen hörde att han blev hyllad. Endast ett fåtal idioter buade men flertalet av publiken hyllade Gutis återvändo till Bernabeu. Guti fick spela ungefär 10 minuter men under den tiden hann han med att så ett antal högklassiga passningar som bara Guti klarar av.

Benzema säger att han är trött på att sitta på bänken men samtidigt förstår han att Higuain och Ronaldo får spela eftersom de gör det så bra. Han vill inte klaga för det gör saken inte bättre. Istället ska han göra allt för att få chansen och ta den, säger han.

Våran holländare Van Der Vaart fick i går kliva av planen redan efter 19 minuter pga en skada i vänster ben. I dag undersöktes han och vad jag kunde utläsa var det en sträckning i vadmuskeln som var problemet. Nu väntas en frånvaro på 2-3 veckor. Sån tur är finns nu Kaka att tillgå men samtidigt tråkigt för VDV som kommit in i startelvan nu.

Transfer rykten har det varit dåligt med. Det är Van Nistelrooy som har ryktas vara på väg till Stoke. En spelar har försvunnit ifrån Real Madrid nu under Januari fönstret och det är den Ungerska anfallaren Adam Szalai som gott till samarbetes klubben Mainz 05 i Tyskland. Annars är det fortfarande Lazios vänsterback Kolarov som ryktas vara på väg in.


Kommentarer
Postat av: 888bbbbyyv

Higuain skadad :(

2010-01-12 @ 16:37:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0