Fabregas eller Higuain?


Blir det ett byte av dessa två till sommaren?

Det är mycket snack om Cesc Fabregas just nu. Det senaste som har dykt upp i ryktes väg är att Arsenals manager Arsene Wenger skulle kunna tänka sig att släppa Febregas om Real Madrid släpper sin skyttekung Gonzalo Higuain i motsatt riktning. Men det är inte nog där, Higuain skulle bara vara en delbetalning eftersom han bara värderas till 35 milj € och Fabregas till 50 milj €. Det är inte första gången som Wenger är ute efter Higuain, förra sommaren var det likadant men då lyckades han inte får någon gehör för sitt intresse. Real Madrid är inte ensam om att vilja värva Arsenals kapten, Barcelona har länge kämpat för att få hem sin gamla spelare till Nou camp. Min fråga är om Real verkligen behöver Fabregas? Vi har Alonso och jag anser att han är en bättre spelare än vad Fabregas är eller vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: 144569a

Higuan är GRYM. Men ''fabbe'' är ännu grymare. Fast jag tycker att vi har alonso, som är lika bra som ''fabbe''. Och vi behöver en målskytt som Higuain.

2010-01-07 @ 13:35:00
Postat av: HALA MADRID

Higuain eftersom vi har Alonso.

2010-01-07 @ 14:23:55
Postat av: JJ

Att ni ens jämför Fabregas med Alonso!?!



Alonso är inte i närheten av att uppnå den standard som Fabregas har på det offensiva planet. Om ni kollat på Arsenals matcher så ser ni att Fabregas är inte bara offensiv, han hjälper även till i det defensiva. Samt att han har bäst statistik i världen just nu..

2010-01-07 @ 17:41:25
Postat av: igge admin

Nej men det är Alonsos plats det handlar om, för jag är rätt säker på att han inte petar Kaka. Och då kanske det inte är offensiven vi ska snacka om heller utan spelet mitt på plan och då är Alonso mycket bättre. Dessutom är Alonso mycket bättre defensivt än vad Fabbe är.

2010-01-07 @ 20:39:30
Postat av: Sean

Fabregas är bättre än både Alonso och Kaka..



Skulle inte vilja byta Fabregas mot någon i Reals trupp.

2010-01-08 @ 16:16:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0