Nyheter om Real!


Han klar nu!?!?!

Lite snabbt inlägg bara om det senaste som händer på transfer marknaden. Real Madrid gamle tränare Bernd Schuster är säker på att Franck Ribery kommer att spela för Real Madrid efter sommaren 2010. Bayern har inte råd att förlora så mycket pengar som det skulle göra om han stannar ett år till i klubben. Äntligen kom något positivt ur munnen ifrån sur gubben Schuster.

Ruud Van Nistelrooys framtid är lite som finns i sjön. Senaste laget att anmäla sitt intresse är Hamburg. Sedan tidigare så finns Stoke, Roma, Tottenham med fler bland spekulanterna. Ruud som just nu är skadad kommer förmodligen att hamna i England, vilket lag är oklart.

Real Madrid letar fortfarande efter en vänsterback, hört de förut? I alla fall så är det Lazios Kolarov och Fiorentinas Juan Manuel Vargas som ligger högst på Perez önskelista.

Sergio Canales verkar i dag blivit klar för Real Madrid skriver Marca. 6 Milj € verkar övergångssumman bli. Canales kommer att stanna i Racing för att fortsätta sin utveckling där. Man City var väldigt nära att värva honom men Sergio ville till Real Madrid. City erbjöd Canales 2 milj per år och Real Madrid bjöd bara hälften ändå väljer han Madrid något som retat City. Canales kan lånas ut till Racing i två år innan han är en fullbordad Madrista.

Gago har inte haft det lätt i Real denna säsongen, fem matcher har det blivit och han säger själv att han måste få mer speltid inför VM i sommar. Boca är ett alternativ för Gago eftersom om han går ditt får han spela regelbundet och det är vad han vill. Men samtidigt säger han också att han spelar i världens bästa klubb och om han lämnar så kanske han aldrig får en sån chans igen. Hur det blir för Gago får vi se. Tråkigt om han inte får spela VM bara för att han sitter på bänken i Real Madrid. Citys Roberto Mancini har också visat sitt intresse så klart...

Den tidigare Real Madrid presidenten Lorenzo Sanz har offentligt kritiserat den nuvarande presidenten Perez för sitt köp av Ronaldo. Han säger att Perez är en idiot som slängde bort 80 milj € till Man U för att få Ronaldo. Han menar att ingen spelare är värd dom pengarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0