Mycket händer i de tysta!!


Var det ett bud från Real de diskuterade?

Det var många rykten om att Real Madrid skulle värva nya spelare nu i Januari, hittills har vi inte sätt något av den varann. I stället snackas det mycket om spelare som ska komma och gå nästa sommar. Pato, Rooney, Silva och Villa är några som sägs ligga bra till på Perez önskelista. Det senaste i raden av rykten är att Kaka kan vara på väg till Italien. Som alla vet så har brassen inte direkt bjudit på nå direkt brasse lir under sin tid i Real Madrid så i sommar kan han hamna i sin gamla klubb Milan igen om man ska tro på Italiensk media. Lite väl tidigt att sälja kaka redan i sommar kan jag tycka, alla vet vad Kaka kan så jag hoppas klubben ger honom mer tid.

Ruud Van Nistelrooy framtid i marängerna ser inte så ljus ut. Nu lutar det mer och mer åt att han kommer gå till Tottenham. Harry Rednapp sägs vara intresserad. Ryktet om Galatazaray säger Ruud nej till.

David Silva såg i går i Madrid, Jippi tänker ni. Men man ska nog inte göra så stor grej av saken, Silva var där för att diskutera något med sin agent över en middag på ett värdshus. Vad saken handlade om kan man bara gissa om eftersom Silva lämnade restaurangen utan att säga ett ord till pressen. Men man kan ju alltid hoppas på att Silva hade fått ett erbjudande ifrån Real Madrid som han skulle fundera på.

Sommarens stora bomb kan bli Steven Gerrard till Real Madrid. Enligt Engelsk press så är han nu villig att lämna Liverpool för att spela i Real Madrid. Han är inte nöjd med situationen i Liverpool just nu och säger också att efter 9 år i klubben skulle det vara intressant och kul att testa något nytt. Men Real är inte ensamt om att vilja ha Gerrard, Inter och Man City jagar honom också.

Real letar för tillfället efter en mittback och ett namn har dykt upp. Holger Badstuber, Bayerns 20 årige mittback har Real Madrid siktat in sig på och det sägs att man är beredd att lägga 12 Milj € för honom. Holger Badstuber ska vara en riktigt bra back och fått högt betyg av alla som kollat på honom. Det har till och med gått så bra så att om han har tur kan han kommer att få en plats i Joachim Löw´s VM trupp.


Nu på Onsdag (idag) kommer Real Madrid spela en träningsmatch mot K.S Gramozi Erseke i en mini cup i Tirana. Det ska nog inte bli några problem för Real Madrid att vinna, det man är orolig för är skador. Real åker med samma trupp som mot Bilbao.


Truppen:
Målvaker: Casillas, Dudek
Backar: Sergio Ramos, Metzelder, Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo
Mittfältare: Lass, Xabi Alonso, Kaka, Granero, Drenthe, Gago, Guti
Forwards: Cristiano Ronaldo, Raul, Benzema


Källor: Daily Mail, Marca, As och Goal


Kommentarer
Postat av: EMMA

Tack så hjärtligt =) Ja jag ska göra mitt bästa, en utbildning är bra å ha =)

2010-01-20 @ 03:47:54
URL: http://egolife.blogg.se/
Postat av: nene

Hoppas på silva

2010-01-21 @ 16:18:49
Postat av: 888bbbbyyv

Vi vann. :))))

2010-01-21 @ 19:30:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0